2009 Nisan Anneleri buraya

selam arkadaşlar...ay benim kız azıttı resmen iki gündür canımı okuyor gece gündüz...ya n eoldu bu çocuga 40 da gecti ama gaz..gaz...gaz ne zaman bitecek kuzumun bu çilesi....

günaydın hemserim
gaz gaz gaz :::))))

SÜT gaz yapıyor diye düşünüyorummm:::)))
neden bebeklerin bu kadar gazı oluyor anlamıyorum::)))

bebklerin gazını çıkatrsakta kibenim oğlan maşallah rahat çıkarıyo bazen huzursuz oluyo bende bu aralar yüzükoyun yatırıyorumkendikendine bacakalrı kollar hareket ederken alttan üsten çıkarıyo gazını iyi ooluyo ölede uyuyo boğulur fdiye korkmayın koyun postu üzerine konmadıkçabebkler boğulmazmış zaten canını biliyoılar hhemen başını yana çeviriyo zaten kollarının üstüne kalksa emekleyip gitcek bacaklar işi biliyo:)

arkdaşlar merhbalar.kimselr yok ben içimi dökeyim.
ben bu anneliği beceremedim.kızm idrar yollarında sonra şimdi de ishal oldu.bugün kakasında kan olunca hemen tahlil yapıldı ve bağırsaklarda bakteri çıktı.yine iğne verdiler yine o ağladı ben ağladım.niye böyle oluyor arkadaşlar anlamıyorum.ağızdan alınan bakteri ile olurmuş.herşeyini kaynatılmış su ile yapıyorum.emzirmeden önce ellerimi yıkıyorum.emziklerini hergün kaynatıyorum.daha ne yapabilirm.
dolayısıyla kilo da az almış.
kızm bugün itibariyle sadece 4600 gr olmuş.üzülmekten sütüm de azaldı iyce.kendim annemi hiç emmemişimhayalim çocuğumu en az 1 yaşına kadar emzirmekti ama mümkün görünmüyor gibi.inatla sadece sütümü veriyorum.haftaya kadar kilosu yine böyle giderse mama verecem heralde.
Allahım hasta olan tüm yavrularımıza şifa versin.çok zormuş ya canımdan can gidiyo o ağladıkça.dayanamıyorum.nolur bize yine dua edin.çok ihtiyacım var.biliyorum bunlar çaresi olan dertler.Allah beterinden korusun.

kızlar iyi dileklerini sunan herkese teşekkür ederim...mastit konusunda etoprak çok güzel anlatmış saolsun...ne yazık ki herşey başımıza geliyor annelik hakikaten kolay değilmiş...ben bugün son kontrollerimi oldum ve gayet iyiymiş kısmetse yarın sabah itibari ile randımanlı emme işine devam edicem....bu arada benim iznim haftaya bitiyor....ne çabuk geçti zaman ...akşam internetten süt saklama kapları sipariş ettim bugün eşimin işyerine gelmiş ,işime yarayacağını düşünüyorum.....işe başlamak hem keyifli hemde zor olacak biliyorum ama er yada geç olacaktı .....
megülcüm çok geçmiş olsun dualarım her zaman siz arkadaşlarımla.....Allah yar ve yardımcın olsun...tekrarından ve beterinden korusun bebeklerimizi ve bizi....hepinizi çok seviyorum ..işyerinde daha aktif olacağım çok özledim sizi....

Geçmiş olsun megulcum valla çok üzüldüm ama tatlım sen elinden geleni yapmışsın daha ne yapıcan valla benimde sütüm yetmiyor mama veriyorum mecburen ,oğlum çok ağlıyordu inat ettim vermedim ama malesef gerçekle yüzleşmem gerekiyordu ağlaması bu yüzdenmiş. Ayrıca sürekli kaynattığın şeylerde bence gereksiz çünkü bebeklerin bağışıklık sistemini alıştırmak gerek diye düşünüyorum mikroplara diceksinki çok küçük bence zaten küçükten alışmaları gerekir.Tabii fazla abartmamak lazım ...

41 kere maşşallah canım dahada iyi olur inşallah...

Merak etme canım yalnız değilsin benimde aynen öylee ....

moral moral+sıvı=bol süt.......:)) inşallah bende geri getirirm sütlerimi ...antibiyotiklerle azaldı ama ben çağırıyorum sütlerimi geri gelsinlerrr......ne güzel bende 200 cc leri görmeye başlamıştım bu mastit belası olmadan önce...yine göreceğim inancım tam

megül çok geçmiş olsun....

Son düzenleme:

canım benim
cok gecmiş olsun dualarımız seninle
umarım hersey yoluna girecek ama sen mükemmel bir annesin
ne olursa olsun unutma bunu, az mı cektin yaramazı tasırken
eminim hersey yoluna girecek
kocaman öpüyorum
acil sifalar

Şeniz

megül çok geçmiş olsun...
moralini yüksek tutmaya çalış... hastalıkta sağlıkda biz insanlar için ve çok şükür ki çaresiz dert değil hiçbiri...
emzirme konusunda sana acizane tavsiyem ütüyle ısıtılmış sıcak havluyu omuzlarına ve gögsünün üzerine koy ben çok faydasını gördüm sezeryan olduğum halde ilk gün bu sayede sütüm geldi hiç bir şey yemediğim halde ve inan bebeğini rahatlıkla emzirebileceğine inan...dualarımız seninle ve tüm hasta anne ve bebekleriylee....

megul geçmiş olsun ama üzülme her bebek hastalanır olabilir bööle şeyler güzelim

kızlar biz bugün karma aşımızı olduk oğluş çoook ağladı yaa

cicek sizede gecmiş olsun
ben karma asıyı yaptırmadım daha
bu yüzden de yaptırmaya korkuyorum
neyse saglıklı olsunlarda
ALLAH a emanet olun

megülcüm geçmiş olsun
kendinde arama hatayı bebekler böle büyücek diyorum ama aynısını bende yapıyorum gazı olsa ne yadim de yaptım diye kendime kızıyorum.
anneler hep der anne olunca anlarsınız diye öyleymiş çok zor zevkli yorucu mutluluk verici
hepsi bir işte..

teyzeleri bizde bugün olduk nasıl ağladı kuzum helede koldan olurken sesi gitti ağlarken bende ağladım dayanamadım sulugözüm ben ama annelik işte dayanamadım küçücük kollarına hemşirelerde şaşırdı bana teselli ettiler bidecalpol verdi dr.ateşimiz yok uyuyor kuzum aı kartında pnömokok yazıyo bunuda yaptılar galiba bu 5.ay biliyodom ama sizdedemi öyle kızlar megulcüm geçmiş olsun sizede kendini suçlama güzelim Allah sağlık versin bebeğine sen de istemezsin tabiki biz çokmu iyiyiz tesadüfen büyüyorlar

kızlar kerem 2 gündür kakasını yapmadı
ay bişey olurmu neden böle
bi tavsiyede bulunun neden yapmıyor

daha önce yazdılarmı bilm,iyorum ama süt yararsa yapmazmış ama saçma bence öyleyse eğer şimdiye kadar yaramadıda 2 gündürmü yarıyo dimi bizde 2 gün yapmadık geçen sonra da 3.gün sabah ishal arka arkaya 5 bez sonra durdu şükür rahatladı kuzum darısı size pırasa yemiştim ben annem bebek ondan ishal olur dedi dene istersen canım

kızlar kerem 2 gündür kakasını yapmadı
ay bişey olurmu neden böle
bi tavsiyede bulunun neden yapmıyor

3 gnden sonra yapmazsa iyi değil diye biliyorum sen kayısı suyu falan içiyomusun bnde iyi etki yapıyo oğluş rahat yani
önerim yok ama kakasını yapsın diye poposunu zeytinyapı ve pamukla dürtme onları tembelliğe itiyo diye söyledi doktorumuz yüzükoyun yatır bacaklarını çeke çeke gaz çıkarıp yapıyo bizimki bazen yada sen bacak hareketli yaptır en iyisi öle
inşallah rahatlar kerem bebek

cnm yanlız değilsin..:mymeka: :)

bende geçen sağdım 45 falan çıktı

megul çok geçmiş olsun
ama kilosu kötü değil üzülme cnm bizim senle aramızda bir kaç gün var ama keremde 4500 kilo falan
acil şifalar dilerim

megul geçmiş olsun ama üzülme her bebek hastalanır olabilir bööle şeyler güzelim

kızlar biz bugün karma aşımızı olduk oğluş çoook ağladı yaa

çiçek bu aşı ateş yapıyor biliyosun dimi
her saat başı ölç can ın ateşini geçmiş olsun cnm

yok içmiyorum cnm yatırdım bugün yüzüstü hatta böyle uyudu ama yine bişey yok açmı desem
benimki aç hayatta durmaz zaten sürekli memede saol asyacenk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…