2009 Nisan Anneleri buraya

megul çok geçmiş olsun,moralini yüksek tut.
Bursasu bizim kız da bu haftaya kadar nerdeyse her bezi kkalı oluyordu ama Cumartesi den beri 2 günde bir yapmaya başladı,ama kabız değil,çünkü yaptığı zaman eskisi gibi oluyor,ben de o yüzden hiçbirşey yapmadım,zeytinyağı falan..çünkü hiç ıkınıp sıkılmıyordu,artık kka sayısı azalıyor herhalde die düşündüm ben de.
Karma aşı bizde ateş yapmadı,içeriğindeki Boğmaca dan dolayı yapabiliyormuş,ama %100 yapacak die birşey yok.Dr umuz eski aşıların daha çok ateş yaptıklarını,ama bu yenilerin % sini söyledi ama hatırlamıyorum,daha az yapabiliyormuş.

Ya bu arada bizim kız 10,10:30 gibi emip uyuyor,sonra taaaa 6-7 gibi uyanık oluyor,o zaman emiyor,o da ben emziriyorum ,hiç ağlamadan yani.Hatta gece 12 de ben yatarken alıyorum kucağıma ağzına sokuyorum memeyi,ama emmiyor o zaman.Hiç mi acıkmıyor ya,bu süre çok değil mi?

ceyo benimki biraz ıkınıyo yani kaka için olmasada gazı var heralde bakalımda yarında yapmazsa doktora götürcem
bu arada senin kız gerçekten o kadar saat nasıl acıkmıyor belkide aç aç uyuyodur uykusu ağır basıyodur mesela gece yarısı kalk 3-4 gibi ver bakalım alcakmı

dün denedim 12 de vermeyi almadı,bakalım bu gece de saat kurayım da kalkıp vereyim.En son Dr. a gittiğimizde sormuştum:Eskiden olda 4 saat ten sonra uyandırıp emzirin die,ama şimdi istediği zaman verin,acıkmıyor demekki demişti.Ama o zaman gece 4,5 ta kalkıyordu,şimdi taa 6 ya 7 ye kadar emmiyor.

oh ne güzel yat uyu işte daha ne istiyosun :)
şaka bir yana uykusuzluktan şikayet ediyoruz aama kalkmadıklaındada huzursuz oluyoruz

Benim oğlumun da aç kalma rekoru 7 saat.Zaten genelde gece çok uyanmıyor.Başlarda ben de uyadırmaya çalışıyordum ama bir türlü uyanmıyordu ya da uyansa da hemen uyuyordu tekrar.Ben de vazgeçtim.Aç olsa uynır merak etme.

Bize de Calpol vermişti dr.Ama ben ateşi çıkmadığı için vermedim hiç.
Bir de bizim kızın kaka yapamaması aşılardan sonra oldu,acaba onları yan etkisi mi oldu?

megul çok geçmiş olsun canım. umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur bebişin.

bursasu daha 2 gün olmuş bence korkacak bi durum değil demekki kerem bey onları et yapmaya karar vermiş.

çiçek umarım can aşıdan çok etkilenmez rahat geçirirsiniz geceyi. darısı başımıza.

sall arkadaşlar naslsn yaa temizlik yaptım bugn bitti öldüm yaa ama kızım maşllah ben iş görrken uyudu devmlı ama bi sorum olcak benm kızdada kaka sorunu başladı fitili vermdgm zamn kakasını yapamıyoo verdgm gün 5 dk geçmedn ........... napcam dr söledm fitil verdi yaa

ceyocum bu bbebekler büyüdükçe daha az kaka yapmaya başlıo bizimki günde 5 kere yapıodu şimdi gün aşırı yapmaya başladı

benimki hala günde 5-6 kere yapıyo.
velet yukardan alıp aşağıdan verip duruyo.
hiç durmadan emiyo sonrada hadi hop bez değiştir annesi.

ya bu doktorlar ne kadar rahat fitil veriyolar.
ben zararlı diye biliyodum ama bakıyorum nerdeyse
bütün kaka sorunlarında hemen fitil veriyolar.
vardır bi bildikleri inşallah.

valla bilmiyorum bu durumu hafife almamak gerek galiba ama gerci sıkıntı oluştrsa çok huysuzlanır ama gayet rahat yaptgı zamnda her zamnki gibi yapıyo bi fark yok sadece çok kokuyoo -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…