oh oh maşallah bizimki gece maksimum 2,5 saat dayanıyor gündüz ne zaman isterse veriyorum öle bağırıyorki memenin kokusunu alınca eli ayağı durmuyor nasıl heyecanlanıyor velet :)Benim oğlumun da aç kalma rekoru 7 saat.Zaten genelde gece çok uyanmıyor.Başlarda ben de uyadırmaya çalışıyordum ama bir türlü uyanmıyordu ya da uyansa da hemen uyuyordu tekrar.Ben de vazgeçtim.Aç olsa uynır merak etme.
aşıdandır cnm ya ateşi çıkmamış ii bak bu gece nöbet var desene :)sultancım ateşi çıkmadı calpol denen şurubu veriorm ama o kadar huzursuz ki sabahtan beri hala hiç uyumadı napıcaz bilmiorum
megul çok geçmiş olsun canım. umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur bebişin.
bursasu daha 2 gün olmuş bence korkacak bi durum değil demekki kerem bey onları et yapmaya karar vermiş.
çiçek umarım can aşıdan çok etkilenmez rahat geçirirsiniz geceyi. darısı başımıza.
bende hacışakirinkiyle yıkıyorum ama bi garip yumurta gibi kokuyo dalinin yumuşatıcısınıda kullanıyorum ama yine bana kokuyor gibi geliyo saolun kızlar bide omoyu deniyim bakalım
cicekcicek bu zayıflama çizelgesini nasl düzeltmeme gerekiyo nasl yapcam yardm edermisin
cabım düzeltemyi bende bilmiorum her seferinde baştan yapıorum valla
kızlar kaka konusu açıldı da ben çok zor durumdayım 4 gündür kakamı yapamadım fitil bile işe yaramıyo kayısı manyağı oldum o da işe yaramadı napıcam ben patliicam yaaaa
valla bana bi haller oldu yapamıom işte ne yulaf ne bişey yarın doktora gidcem ağryo artık yuh yani 4 gün oldu
valla bana bi haller oldu yapamıom işte ne yulaf ne bişey yarın doktora gidcem ağryo artık yuh yani 4 gün oldu
Herkese günaydın,
acısıyla tatlısıyla 2 aylık olduk bugün biz de. Arada bir cenaze bir eşimin uzmanlık sınavını geçirdik.
Dün bizi sağlık ocağından çağırdılar. Tekrar topuktan kan alındı. Artık rutin olarak tekrarlanıyormuş. Sizi de çağırdılar mı?
doktorlar 3 güne kadar normal diyorlar.Benim kayınvalidem bu durumlarda sabun rendeleyip bebeğin poposuna itiyormuş hemen yapıyormuş bebekler. Ben pek tutmadım bu fikri ama belki 1 seferliğine denenebilir.kızlar kerem 2 gündür kakasını yapmadı
ay bişey olurmu neden böle
bi tavsiyede bulunun neden yapmıyor
Çiçekçim benimki 46günlük ben sadece 3 sefer veriyorum normalmi dahamı fazla vermeliyim diğer zamanlarda göğsümü veriyorum.canım bizimki günde 5 bazem 6 kere falan 120 ml mama yiyo ama artık geceleri 150 vermeye başlıorm
canım 4-5 tane ceviz kayısıda olabilir sabah aç karnınla yedikten sonra üstüne 1 bardak ılık su iç ben deniyordum hamileyken işe yarıyodu.valla bana bi haller oldu yapamıom işte ne yulaf ne bişey yarın doktora gidcem ağryo artık yuh yani 4 gün oldu
nuttella yerine tatlı bisküvi yada reçel yiyin bence kalorisi daha azkayısıdamı biişe yaramıyo ben baya faydasını görmüştüm ıyyyy yapamamakta insanı çok sıkar inşallah doktorsuz düzelirsin kızlar sizde benim gibimisiniz ben nutella bağımlısı oldum gece uyanıp kaşık kaşık yiyorum dana gibi olucam iiice hep tatlı çekiyor canım delikafaduldendelikafadulden
Bende tatlıyı sevmediğim halde deliler gibi canım tatlı istiyorrrrrcokacimcoook:sm_cool:ugly hepimiz yemek konusunda çıldırdık valla.
bende sabah kendimi çokokrem kaşıklarken yakaladım hehehe
ama durduramadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?