2009 Nisan Anneleri buraya

oh oh maşallah bizimki gece maksimum 2,5 saat dayanıyor gündüz ne zaman isterse veriyorum öle bağırıyorki memenin kokusunu alınca eli ayağı durmuyor nasıl heyecanlanıyor velet :)

sultancım ateşi çıkmadı calpol denen şurubu veriorm ama o kadar huzursuz ki sabahtan beri hala hiç uyumadı napıcaz bilmiorum
aşıdandır cnm ya ateşi çıkmamış ii bak bu gece nöbet var desene :)

evet ya çok sık kaka yapmayan bebekler kilo alır diolar ama hadi hayırlısı bizimkide 24 saatte 4-5 kezkakasını yapardı şimdi açıyorum kaka maka yok özledim kakasını heheheh

hacı şakirin bebekler için granüllü deterjanı var onla yıkıyorum ben bazende dalinin yumuşatıcısından koyuyorum

bende hacışakirinkiyle yıkıyorum ama bi garip yumurta gibi kokuyo dalinin yumuşatıcısınıda kullanıyorum ama yine bana kokuyor gibi geliyo saolun kızlar bide omoyu deniyim bakalım

bende hacışakirinkiyle yıkıyorum ama bi garip yumurta gibi kokuyo dalinin yumuşatıcısınıda kullanıyorum ama yine bana kokuyor gibi geliyo saolun kızlar bide omoyu deniyim bakalım

dene bakalım beyenecek misin bizim çamaşırlar çok güzel kokuyo valla.

cicekcicek bu zayıflama çizelgesini nasl düzeltmeme gerekiyo nasl yapcam yardm edermisin

cabım düzeltemyi bende bilmiorum her seferinde baştan yapıorum valla

kızlar kaka konusu açıldı da ben çok zor durumdayım 4 gündür kakamı yapamadım fitil bile işe yaramıyo kayısı manyağı oldum o da işe yaramadı napıcam ben patliicam yaaaa

çiçek lifalife devammı ,onu yiyince ben yapıyordum hep.

valla bana bi haller oldu yapamıom işte ne yulaf ne bişey yarın doktora gidcem ağryo artık yuh yani 4 gün oldu

kayısıdamı biişe yaramıyo ben baya faydasını görmüştüm ıyyyy yapamamakta insanı çok sıkar inşallah doktorsuz düzelirsin kızlar sizde benim gibimisiniz ben nutella bağımlısı oldum gece uyanıp kaşık kaşık yiyorum dana gibi olucam iiice hep tatlı çekiyor canım delikafaduldendelikafadulden

ugly hepimiz yemek konusunda çıldırdık valla.
bende sabah kendimi çokokrem kaşıklarken yakaladım hehehe
ama durduramadım.

heheh nolcak halimiz bilmem artık emziriyom bahanesiyle şimdilik idare ederizde ya sora benim eşim başladı bile göbeği biraz eritse diyorumlara sanki ben onu keyiften şişirdim kızıncada sen kendini daha fazla salma diye böle diyorum diyo napçaz bilmem

Herkese günaydın,
acısıyla tatlısıyla 2 aylık olduk bugün biz de. Arada bir cenaze bir eşimin uzmanlık sınavını geçirdik.
Dün bizi sağlık ocağından çağırdılar. Tekrar topuktan kan alındı. Artık rutin olarak tekrarlanıyormuş. Sizi de çağırdılar mı?

neden tekrarlanıyormuş ki. topuk kanı testinin yapıldığı hastalık kalıtsal zaten doğuştan geliyo. sonradan olma ihtimali olmadığına göre niye tekrarlanıyomuş ki anlamadım.

kızlar kerem 2 gündür kakasını yapmadı
ay bişey olurmu neden böle
bi tavsiyede bulunun neden yapmıyor
doktorlar 3 güne kadar normal diyorlar.Benim kayınvalidem bu durumlarda sabun rendeleyip bebeğin poposuna itiyormuş hemen yapıyormuş bebekler. Ben pek tutmadım bu fikri ama belki 1 seferliğine denenebilir.

canım bizimki günde 5 bazem 6 kere falan 120 ml mama yiyo ama artık geceleri 150 vermeye başlıorm
Çiçekçim benimki 46günlük ben sadece 3 sefer veriyorum normalmi dahamı fazla vermeliyim diğer zamanlarda göğsümü veriyorum.

valla bana bi haller oldu yapamıom işte ne yulaf ne bişey yarın doktora gidcem ağryo artık yuh yani 4 gün oldu
canım 4-5 tane ceviz kayısıda olabilir sabah aç karnınla yedikten sonra üstüne 1 bardak ılık su iç ben deniyordum hamileyken işe yarıyodu.

nuttella yerine tatlı bisküvi yada reçel yiyin bence kalorisi daha az

ugly hepimiz yemek konusunda çıldırdık valla.
bende sabah kendimi çokokrem kaşıklarken yakaladım hehehe
ama durduramadım.
Bende tatlıyı sevmediğim halde deliler gibi canım tatlı istiyorrrrrcokacimcoook:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…