2009 Nisan Anneleri buraya

Kızlar deliricem yaa dr brown biberonunu aldım mamayı hafif çalkalamaya kalmıyor taşıp dökülüyor içindeki aparatı çıkarıp öyle yapım dedim o şekildede dökülüyo taşıyoo off elimide yaktım sinir oldum yaa nerde yanlış yapıyorum.Aldığım magazadaki adam yaptıktan sonra biberonu ters çevirin gazı çıksın dedi iyide ters çevirince dökülüyoo şuanda köpüklü köpüklü içiyor oğlumkötükedihüsoCADIARZU

yoo ben hiç böle bişey duymadım :1shok:

arzuer bugün3.gün ve hala kaka yok pırtlatıyor ama kaka yok o kadar yediği nereye gidiyor anlamadım yaa
bizde bugün kalıp sabunu fitil gibi yaptık attık poposuna bakalım yapacakmıfisfisfis

kızlar iyisinizdir umarım biz oğluşumla çok iyiyiz. allaha şükür bayadır uğramıyordum geçmişide okuyamıyorum ama herşey yolundadır inşallah. bugün 38 günlük olduk pazartesi 40 ımız çıkıyor inbşallah. en minik nisan bebeği biziz sanırım 29 nisanda olsa nisan ayını yakaladık.. nerdeyse mayıs anası olucaktım.. oğlum iyi. devamlı emziriyorum. GÜNDE 3 - 4 KEZ 100 cc mama veriyorum. 30 günlükken 4000 gramdı. kilomuzda iyymiş çok şükür. GÖZ ÇAPAKLANMALARI VAR. ONADA bi melhem kullanıyorum baya işe yaradı. gaz için metsil verdi doktor pek işe yaramıyor. gece 11 den 2 ye kadar kıvranıyoor sonra arka arkaya 5 kez filan gaz çıkartıp uyuyor. gece genelde uyuyor maşallah sabah pek uykusu yok ama gece uyusdunda ben razıyım. genelde gezerken bebek arabasında uyuyor. şimdilik benden böyle bundan sonra daha sık girerim artık. hepinizi ve bebeişleri öpüyorum.. :hooray:

ugly hepimiz yemek konusunda çıldırdık valla.
Bende sabah kendimi çokokrem kaşıklarken yakaladım hehehe
ama durduramadım.
ay bende cok yiyiom

auuuuuuyyyyyyyy cok fena sen hapıyutmuşsun. Benide kucakkk ta hep
megul cok gecmiş olsunnn

senay nerelerdesunnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızzzzzzzzzzzzzzz
hahaaa

BURSASU
ınşallah et oluyordur şekerim.Yalnız şu sabun meselesini alışkanlık haline getirme ilerde bağırsak tembelliğine yol açıyor canım

MERHABA hoşgeldin canım buarada çapaklanma için kullandığın merhemin adı neydi .Biz damla kullandık ama tek gözünde kaldı hala geçmedi...:1no2:

MERHABA hoşgeldin canım buarada çapaklanma için kullandığın merhemin adı neydi .Biz damla kullandık ama tek gözünde kaldı hala geçmedi...:1no2:

yaa bizde kurtulamadık çapaklardan hala devam ediyor. doktorun tek söylediği masaj yapmaya devam edin. inşallah masajla açmayı becerebiliriz yoksa 1 yaşında ameliyat ediyolarmış üstelikte yeniden tıkanabiliyomuş gözyaşı kanalları.doktor sizede masaj yapın falan dedi mi?

Yok canım bi damla verdi 10 gün kullan geçer dedi ama halaa tek gözünden geçmedi eskisi kadar çapaklanmıyor ama yine de var. Saat yönünde masaj yapıyoruz dimi ben pek yapmadım bugünden sonra yapayım bakalım geçicekmi..

ii akşamlar kızlar öğlenden beri bizim bebişinde sol gözü çapaklandı birde sulanıyo yavrumun gözü çok fena oldum ilk defa oldu nedenini biliomusunuz size doktor neden olur dedi acaba üşütmekle alakalı olabilirmi ne yapıcağımı şaşırdım bugün cumartesi doktor bulamam ne yapsam acaba

BURSASU
İnşallah et oluyordur şekerim.Yalnız şu sabun meselesini alışkanlık haline getirme ilerde bağırsak tembelliğine yol açıyor canım

kızlar keremi bu akşam acilen doktora götürdük çok ağladı hiç durmadı
et olmuyormuş malesef yedikleri birikmiş küçücük bağırsaklarında(
dr.kesinlikle mama verme dedi ben milipa pre kullanmıştım bu sefer milupa 1 i aldım o mu yaptı acep süt yetmeyince ben ne vercem bebiişe yaa(

sabun koyduk die çok kızdı dr. öyle şeyler yapmayın dedi
bi çubuk soktu makatını açtırdı baktı yavruşumun poposunun iç tarafı çizilmiş yani yarılmış acısından kakasınıda yapamıyormuş en sulu kaka bile acıtır ki kabız olmuş dedi

o çubukla kkakasını yapmasına yardımcı oldu
kaksı diş macunu gibiydi çom ama çok üzüldüm dr. dayken baya yaptı
eve gelirkende doldurmuş kaka yeşil yapmış kokuyordu üstelik

babuline verdi gaz için bide 2 merhem verdi poposuna sürmem için
birde fitil verdi ama onu 3 gün daha kaka yapmazsa bunu kullan dedi
çok üzüldüm kızlar yaa

canım çok geçmiş olsun ...

ayyy keremin kıyamam ben ona...
şimdi fırsat bulup anca girebildim..,
ne oldu.. geçmiş ten de hiç haberim yok.. bir bakım neler olmuş öyle...

çok geçmiş olsun canım yaa üzüldüm valla peki neden çizilmiş sordunmu doktora :sm_confused:
bu arada ben aptamil 1 kullanıyorum kabızlık gibi bir sorun olmadı istersen onu dene ben çok memnunum ...

Son düzenleme:
şöyle biraz geçmisi okudum ...

megül canım çok geçmiş olsun... bu ara da üzme kendini eminimki sen ona çok iyi bakıyorsundur.
ama çoçuk işte öyle böyle büyüyecek...

allah çüzülemeyecek dert vermesin...

Son düzenleme:
bu arada sultanla msn de bir 30 dak. yazııştık..

ahh ahh özlemişim valla eski günleri, saatlerce yazışırdık..

bu arada tatil planları yaptık..

amasrayı bilen varmı.. sultan temmuzda oraya gidecekmiş,, bizde eşimle bir hafta sonu kacalım diyorduk , belki denk geliriz,, ayyy ne güzel olur..

güzel gözlüm sende gell -- katıl aramıza....

bizimki doğduktan bi hafta sonra başladı hala da tam geçmedi. o zamanlar gözünü açamıyodu içi de kıpkırmızıydı. enfeksiyon dedi dr damla verdi bi hafta kullan dedi. geçmedi. tekrar gittik antibiyotikli krem ve damla verdi kullandık yine geçmedi. ikinci gittiğimizde masaj yapın dedi. ben de çok düzenli yapmadım.

canım bizimki de hem sulanıyo hem çapaklanıyodu enfeksiyon demişti dr

arzuercim sütünün durumuna bağlı benim sütüm çok az olduğu için 5 yada 6 kez mama veriorum sütün yetiosa arttırma mamayı bence

Bütün hasta bebişlere geçmiş olsun!
Göz sulanması ya da çapaklanması için annem emzirirken memen değip de süt gelirse gözüne ondan olur diyor.Valla ben artık bu büyüklere inanmaya başladım,çoğu dedikleri çıkıyor.
sultan çok geçmiş olsun,bizim kız da dün diş macunu gibi yaptı altını açınca,en sonunda da ishal gibi yaptı,şimdiye kadar da bir daha yapmadı.
Şirvan sizin de 40 ınız hayırlı olsun,artık salabilirsin Baran Bey i sokağa,baya büyüdü.hihoyyyt

sultan çok geçmiş olsun canım kereme sen paranox kullanmıyacakmıydın 5 gün diyodun ya babulıneyi bende kullanıyorum gaz için şimdilik memenunum şükür
şirvancım 40 hayırlı olsun

kıslar bişi sorcam
şimdi benim doğum izni yarın bitiyo. ondan sonra rapor alıcam. ama şöle bişi duymuştum rapor alıcak olsak bile bi gün işe giriş yapıp ondan sonra alınabiliyomuş rapor. böle bişi var mı. yani ben şimdi yarın hiç okula gitmeden sevk alıp hastaneye gitsem direkt oluyo mu. yoksa pzt gidip ancak salı mı rapor alabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…