Herkese günaydın,
acısıyla tatlısıyla 2 aylık olduk bugün biz de. Arada bir cenaze bir eşimin uzmanlık sınavını geçirdik.
Dün bizi sağlık ocağından çağırdılar. Tekrar topuktan kan alındı. Artık rutin olarak tekrarlanıyormuş. Sizi de çağırdılar mı?
doktorlar 3 güne kadar normal diyorlar.Benim kayınvalidem bu durumlarda sabun rendeleyip bebeğin poposuna itiyormuş hemen yapıyormuş bebekler. Ben pek tutmadım bu fikri ama belki 1 seferliğine denenebilir.
Çiçekçim benimki 46günlük ben sadece 3 sefer veriyorum normalmi dahamı fazla vermeliyim diğer zamanlarda göğsümü veriyorum.
canım 4-5 tane ceviz kayısıda olabilir sabah aç karnınla yedikten sonra üstüne 1 bardak ılık su iç ben deniyordum hamileyken işe yarıyodu.
nuttella yerine tatlı bisküvi yada reçel yiyin bence kalorisi daha az
Bende tatlıyı sevmediğim halde deliler gibi canım tatlı istiyorrrrrcokacimcoook:sm_cool:
ay bende cok yiyiomugly hepimiz yemek konusunda çıldırdık valla.
Bende sabah kendimi çokokrem kaşıklarken yakaladım hehehe
ama durduramadım.
auuuuuuyyyyyyyy cok fena sen hapıyutmuşsun. Benide kucakkk ta hepbende özledim valla. ..ama bu ara denk gelemiyoruz...
Bu sıpalar izin verecekte,, anca o zamanda girebileceğim..
şuan bile ana kucağında - ayağımda sallıyorum.. Durduğum zaman mızmız..
Sallanmaya alıştı,, kucağa alıştı.. Bunlar benim hamilelikte yapmıcam alıştırmayacağım dediğim şeylerdi.. Büyük konuşmamak gerekirmiş....
kızlar iyisinizdir umarım biz oğluşumla çok iyiyiz. allaha şükür bayadır uğramıyordum geçmişide okuyamıyorum ama herşey yolundadır inşallah. bugün 38 günlük olduk pazartesi 40 ımız çıkıyor inbşallah. en minik nisan bebeği biziz sanırım 29 nisanda olsa nisan ayını yakaladık.. nerdeyse mayıs anası olucaktım.. oğlum iyi. devamlı emziriyorum. GÜNDE 3 - 4 KEZ 100 cc mama veriyorum. 30 günlükken 4000 gramdı. kilomuzda iyymiş çok şükür. GÖZ ÇAPAKLANMALARI VAR. ONADA bi melhem kullanıyorum baya işe yaradı. gaz için metsil verdi doktor pek işe yaramıyor. gece 11 den 2 ye kadar kıvranıyoor sonra arka arkaya 5 kez filan gaz çıkartıp uyuyor. gece genelde uyuyor maşallah sabah pek uykusu yok ama gece uyusdunda ben razıyım. genelde gezerken bebek arabasında uyuyor. şimdilik benden böyle bundan sonra daha sık girerim artık. hepinizi ve bebeişleri öpüyorum.. :hooray:
MERHABA hoşgeldin canım buarada çapaklanma için kullandığın merhemin adı neydi .Biz damla kullandık ama tek gözünde kaldı hala geçmedi...:1no2:
yaa bizde kurtulamadık çapaklardan hala devam ediyor. doktorun tek söylediği masaj yapmaya devam edin. inşallah masajla açmayı becerebiliriz yoksa 1 yaşında ameliyat ediyolarmış üstelikte yeniden tıkanabiliyomuş gözyaşı kanalları.doktor sizede masaj yapın falan dedi mi?
BURSASU
İnşallah et oluyordur şekerim.Yalnız şu sabun meselesini alışkanlık haline getirme ilerde bağırsak tembelliğine yol açıyor canım
kızlar keremi bu akşam acilen doktora götürdük çok ağladı hiç durmadı
et olmuyormuş malesef yedikleri birikmiş küçücük bağırsaklarında(
dr.kesinlikle mama verme dedi ben milipa pre kullanmıştım bu sefer milupa 1 i aldım o mu yaptı acep süt yetmeyince ben ne vercem bebiişe yaa(
sabun koyduk die çok kızdı dr. öyle şeyler yapmayın dedi
bi çubuk soktu makatını açtırdı baktı yavruşumun poposunun iç tarafı çizilmiş yani yarılmış acısından kakasınıda yapamıyormuş en sulu kaka bile acıtır ki kabız olmuş dedi
o çubukla kkakasını yapmasına yardımcı oldu
kaksı diş macunu gibiydi çom ama çok üzüldüm dr. dayken baya yaptı
eve gelirkende doldurmuş kaka yeşil yapmış kokuyordu üstelik
babuline verdi gaz için bide 2 merhem verdi poposuna sürmem için
birde fitil verdi ama onu 3 gün daha kaka yapmazsa bunu kullan dedi
çok üzüldüm kızlar yaa
kızlar keremi bu akşam acilen doktora götürdük çok ağladı hiç durmadı
et olmuyormuş malesef yedikleri birikmiş küçücük bağırsaklarında(
dr.kesinlikle mama verme dedi ben milipa pre kullanmıştım bu sefer milupa 1 i aldım o mu yaptı acep süt yetmeyince ben ne vercem bebiişe yaa(
sabun koyduk die çok kızdı dr. öyle şeyler yapmayın dedi
bi çubuk soktu makatını açtırdı baktı yavruşumun poposunun iç tarafı çizilmiş yani yarılmış acısından kakasınıda yapamıyormuş en sulu kaka bile acıtır ki kabız olmuş dedi
o çubukla kkakasını yapmasına yardımcı oldu
kaksı diş macunu gibiydi çom ama çok üzüldüm dr. dayken baya yaptı
eve gelirkende doldurmuş kaka yeşil yapmış kokuyordu üstelik
babuline verdi gaz için bide 2 merhem verdi poposuna sürmem için
birde fitil verdi ama onu 3 gün daha kaka yapmazsa bunu kullan dedi
çok üzüldüm kızlar yaa
yaa bizde kurtulamadık çapaklardan hala devam ediyor. doktorun tek söylediği masaj yapmaya devam edin. inşallah masajla açmayı becerebiliriz yoksa 1 yaşında ameliyat ediyolarmış üstelikte yeniden tıkanabiliyomuş gözyaşı kanalları.doktor sizede masaj yapın falan dedi mi?
ii akşamlar kızlar öğlenden beri bizim bebişinde sol gözü çapaklandı birde sulanıyo yavrumun gözü çok fena oldum ilk defa oldu nedenini biliomusunuz size doktor neden olur dedi acaba üşütmekle alakalı olabilirmi ne yapıcağımı şaşırdım bugün cumartesi doktor bulamam ne yapsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?