2009 Nisan Anneleri buraya

Ah canım benim ya çok üzüldüm.eçmş olsun tatlım.

Aaaa biz de uzaklara gidemeyiz Amasra'ya gidelim bari diyorduk.Belki denk geliriz ne güzel olur.

Evet ya ben de yarın başlıyorum ve ben de rapor alacağım ama nasıl ouyor bilmiyorum.Bi bilen bize yardımcı olsun ya:))

Şİrancım kırkınız hayırlı olsun:))

çok geçmiş olsun canım allah yardımcımız olsun bizimkininde gözü çok kötü insan ın içi gidiyo rabbim beterinden korusun mink kuzularımızı

Bende çooook uzun süredir giremiyordum, bursasu büyük geçmiş olsun inş.kabızlık sorunu hemencene geçer, buz gaz ve kaka çok sorun 1 ay daha sabretmemiz gerekiyor sanırım.
ŞirvanCım seninle aynıyız bizimde 42 günlük 27 nisan doğumluyuz küçük olduk biz biraz.

canım direkt okuldan sevk alıp doktora gidiyorsun,yalnız genelde sadece kendi doktorun rapor verebilir demişlerdi bana bende 20 gün rapor aldım o yüzden, hatta haftaya bitiyor seminer döneminde de müdürüm idare edecek saolsun

yani pzt okula gitmeme gerek yok öyle mi. sevki okula gitmeden alabiliyorum.
sevk alıp raporu pztden itibaren yazdırabilirim yani dimi.
ben de 20 gün alıcam. bizimkiler hayatta idare etmez

Evet ben de az önce müdür yardımcısı bir arkadaşıma sordum.Raporan sonra rapor alınmaz izinden sonra alabilirsin dedi.Ben 1 hafta alacağım.Lisedeçalışıyorum ben.Sınavlara da mecbur gideceğim.

evet canım saat yönünde günde enaz 4 kere 10ar defa yapmak lazımmış.

canım senin bebişin nedeni üşütmek yada kafasının üsttarafına yani yumuşak yerine yanlışlıkla dokunmaktan olabilir. benimkinin gözyaşı kanalları kapalı oyüzden çapaklanıyo. sezeryan bebeklerinde olabiliyomuş.

oyyyy kıyamam kereme çok geçmiş olsun. annesi sen kendin biraz bağırsak çalıştıran şeyler ye bari kereminde çalışsın bağırsakları.

şirvan ben amasraya bayılırım valla hersene en az bir kere gidiyoruz. bi haftasonu içinde olsa güzel bi değişiklik hemde yakın yer.

hihoyyythihoyyythihoyyyt

merhaba kızlar herkesin bebeğinin sağlıklı olması dileğiyle başlşıyorum.biz interneti iptal ettirdik giremiyordum.eylül adam 88 günlük oldu.gülücükler sevinç çığlıkları ve sıkıldım beni alın diye şikayet ağlamaları var bizde.keyifli olduğunda sohbet eder gibi konuşuyoruz.sesler çıkarıyor.gaz sancılarımız çok şiddetliydi.şimdilerde çığlık çığlığa ağlamıyor ama akşam saatlerinde bir saat huzursuzluk yapıyor.ablasıyla arası çok iyi.kaka yokken bezini bile değiştirmesine izin veriyorum artık.baba aşığı oldu.babasıda ona aşık.erkeği 30 yaşından sonra baba yapmak lazımmış.sabah işe gidicem demeden kalkıyor gece.

sultan çok geçmiş olsun canım kereme sen paranox kullanmıyacakmıydın 5 gün diyodun ya babulıneyi bende kullanıyorum gaz için şimdilik memenunum şükür
şirvancım 40 hayırlı olsun

öncelikle herkese teşekkür ederim.. ilginiz için.. bebeklerimiz büyüyor artık..

bu arada topiğe girerken 2010 şubat -mart anneleri oluşmuş.. vayy be -- zaman ne çabuk geçiyor...

ben bu yaz için bir organizasyon yapıp,,, topiği amasraya mı toplasam -tatlicadiarzu-

çok geçmiş olsun canım yaa üzüldüm valla peki neden çizilmiş sordunmu doktora :sm_confused:
bu arada ben aptamil 1 kullanıyorum kabızlık gibi bir sorun olmadı istersen onu dene ben çok memnunum ...
saol cnm doktor çok hassas dedi bebeklerin yaptığı cıvık kaka bile yırtabilirmiş deriyi
bende aptamil 1 kullandım cnm o böle yaptı
öncesinde pre aptamil almıştım onda sorun yoktur
aptamil 1 in nişastasımı daha fazla ki

canım çok geçmiş olsun ...

ayyy keremin kıyamam ben ona...
şimdi fırsat bulup anca girebildim..,
ne oldu.. geçmiş ten de hiç haberim yok.. bir bakım neler olmuş öyle...

saol teyzesi
saol cnm
sultan çok geçmiş olsun canım kereme sen paranox kullanmıyacakmıydın 5 gün diyodun ya babulıneyi bende kullanıyorum gaz için şimdilik memenunum şükür
şirvancım 40 hayırlı olsun
kullandım cnm bitti fitil
saol benanber
kız sendemi gelecen amasraya size yakın heralde bursadan 7-8 saat
denk gelse süper olur gerçekkten
çok geçmiş olsun canım allah yardımcımız olsun bizimkininde gözü çok kötü insan ın içi gidiyo rabbim beterinden korusun mink kuzularımızı
cnm saol Allah sizede acil şifalar versin

amin inş. saol cnm
saol dozkancım valla benim bağırsaklarda sorun yok valla tıkır tıkır çalışıyo heheh:))

günaydın ne yazıkki kimseler yok hepinizi çok özledim hiç vaktim olmuyo ne yazıkki
kızceler ellerinizden öperler zeren dönencesiyle yarım saat falan sohbet ediyo bi görün zilliyi ne nağmeler ne agular zeynebinde favori bi ayısı var sanırım kızım ilk aşkını bi ayıyla yaşıyor:)))))) ona neler anlatıyo neler ayıyla cilveleşiyo resmen
şaka maka büyüyo sıpalar bütün sıpaları ve annelerini çooooooooooooook öpüyoruz kızlarımla

günaydın nisan anneleri hastalanan bebeklere çok geçmiş olsun benimde en büyük korkum kabızlık yaşaması ...... bizde agulara başladık hatta dün çok güzel bişey oldu çokta komikti kızım öle mutlu uyandı ki konuştum onla cevap veriyo hiç ağlatmadan mamasını hazırladım verdim gülmekten mamayı yiyemedi hep gülücekmiş gülerken konuşurken birden karnının acıktığını farketti ağlamalar başladı tabi yeni mama hazırlanana kadar :)))))))) paylaşmak istedim

kızlar kerem 2 gündür kakasını yapmadı
ay bişey olurmu neden böle
bi tavsiyede bulunun neden yapmıyor

7-10 gün normal demişti doktor ama bizimki de 3 günden sonra kıvranmaya baslıyor
caresi zeytinyagı ve cörekotu yagı bence
her ikisinide agzının içine sürüp üztüne emziriyorum
yada kulak cubugunı zeytinyagına batırıp biraz makata masaj yapıyorum

kızlar caprol için gecen sene amerikada yasaklandı falan diyorları, bilgisi olan varmı??

ooofffff deliksiz 8 saat uyku masal gibi bana, biz 2 saatte bir uyanıyoruz:::)))

megül canım geçmiş olsun kızlar bebişlerin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz bilgilendirirseniz sevinirim

deterjan yerine kaya tuzu
yumusatıcı yerine sirke:::))

ugly hepimiz yemek konusunda çıldırdık valla.
bende sabah kendimi çokokrem kaşıklarken yakaladım hehehe
ama durduramadım.

ben hala dogumdan sonra ki kilodayım
58,,,,, 3 aydır aynıyımmm

ben emzirirken hep yüzüne de süt sıkıyorum
özellikle gözlerine
hiç çapak olmadık...

cok geçmiş olsun canımmmm
saglıcakla kalın

agular, beni aglatan sesler
sabah 6 da baslasa da yüzümü o saatte gülderecek tek ses.....
a.s.

bu arada biz cmt günü sünnet olduk
sok oldum
sünnet cok kolay zannediyordum
cekip ucunu azıcık kesecekler sanıyordum:::))))

resmen ameliyetmıs
lokal anaztezi yaptılar ama demirin elini ve ayagını sıkıca tuttukları için cok agladı
biz onu kundak bile yapmamıstık cok özgür büyüdü eller kollar hiç durmadı
aglarken bi ara ya canı yanıyorsa diye düşündüm
düşünsenize aglıyor ama yapmayın yada acıyor diyemiyor
bu düşünce beni delirtti
kendimden geçtim... düşünmek bile kafayı oynatmama neden olabilirdi
sünneti nerdeyse yarıda kestirecektim
doktor zor ikna etti beni, canının yanmadıgına
nitekim ellerini kollarını serbest bırakınca hemen sustuuu, özgür oglum benimmm

2 gündür pipisine dikkat ediyoruz
sünnet kilodu aldık ama önünü kestik kilot büyük geliyo tabiki
eski usul baglıyoruz gazlı bezle o aparatın üzerinden
ilac kullanmıyoruz pipisine anne sütü döküyorum
agrı ve gaz içinde bol bol rezene cayı içiyor ve içiriyorum
aklınızda bulunsun

slm kızlar bende hepinizi çok özledim benim oğluşumuda bi görseniz gülmeler çığlıklar başladı yavaş yavaş yarında aşımız var hepinizi öpüyorum...............

MERHABA KIZLAR NASILSINIZ?
selinayyy napıyosun hiç karşılaşamıyoruz oğlanların arası nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…