kızlar keremi bu akşam acilen doktora götürdük çok ağladı hiç durmadı
et olmuyormuş malesef yedikleri birikmiş küçücük bağırsaklarında(
dr.kesinlikle mama verme dedi ben milipa pre kullanmıştım bu sefer milupa 1 i aldım o mu yaptı acep süt yetmeyince ben ne vercem bebiişe yaa(
sabun koyduk die çok kızdı dr. öyle şeyler yapmayın dedi
bi çubuk soktu makatını açtırdı baktı yavruşumun poposunun iç tarafı çizilmiş yani yarılmış acısından kakasınıda yapamıyormuş en sulu kaka bile acıtır ki kabız olmuş dedi
o çubukla kkakasını yapmasına yardımcı oldu
kaksı diş macunu gibiydi çom ama çok üzüldüm dr. dayken baya yaptı
eve gelirkende doldurmuş kaka yeşil yapmış kokuyordu üstelik
babuline verdi gaz için bide 2 merhem verdi poposuna sürmem için
birde fitil verdi ama onu 3 gün daha kaka yapmazsa bunu kullan dedi
çok üzüldüm kızlar yaa
bu arada sultanla msn de bir 30 dak. yazııştık..
ahh ahh özlemişim valla eski günleri, saatlerce yazışırdık..
bu arada tatil planları yaptık..
amasrayı bilen varmı.. sultan temmuzda oraya gidecekmiş,, bizde eşimle bir hafta sonu kacalım diyorduk , belki denk geliriz,, ayyy ne güzel olur..
güzel gözlüm sende gell -- katıl aramıza....
kıslar bişi sorcam
şimdi benim doğum izni yarın bitiyo. ondan sonra rapor alıcam. ama şöle bişi duymuştum rapor alıcak olsak bile bi gün işe giriş yapıp ondan sonra alınabiliyomuş rapor. böle bişi var mı. yani ben şimdi yarın hiç okula gitmeden sevk alıp hastaneye gitsem direkt oluyo mu. yoksa pzt gidip ancak salı mı rapor alabiliyorum.
dr.kesinlikle mama verme dedi ben milipa pre kullanmıştım bu sefer milupa 1 i aldım o mu yaptı acep süt yetmeyince ben ne vercem bebiişe yaa(
bi çubuk soktu makatını açtırdı baktı yavruşumun poposunun iç tarafı çizilmiş yani yarılmış acısından kakasınıda yapamıyormuş en sulu kaka bile acıtır ki kabız olmuş dedi
çok üzüldüm kızlar yaa
benanber peki napıcaksın canım. yarın gidicek misin okula.
kıslar bişi sorcam
şimdi benim doğum izni yarın bitiyo. ondan sonra rapor alıcam. ama şöle bişi duymuştum rapor alıcak olsak bile bi gün işe giriş yapıp ondan sonra alınabiliyomuş rapor. böle bişi var mı. yani ben şimdi yarın hiç okula gitmeden sevk alıp hastaneye gitsem direkt oluyo mu. yoksa pzt gidip ancak salı mı rapor alabiliyorum.
Yok canım bi damla verdi 10 gün kullan geçer dedi ama halaa tek gözünden geçmedi eskisi kadar çapaklanmıyor ama yine de var. Saat yönünde masaj yapıyoruz dimi ben pek yapmadım bugünden sonra yapayım bakalım geçicekmi..
ii akşamlar kızlar öğlenden beri bizim bebişinde sol gözü çapaklandı birde sulanıyo yavrumun gözü çok fena oldum ilk defa oldu nedenini biliomusunuz size doktor neden olur dedi acaba üşütmekle alakalı olabilirmi ne yapıcağımı şaşırdım bugün cumartesi doktor bulamam ne yapsam acaba
çok üzüldüm kızlar yaa
bu arada sultanla msn de bir 30 dak. yazııştık..
ahh ahh özlemişim valla eski günleri, saatlerce yazışırdık..
bu arada tatil planları yaptık..
amasrayı bilen varmı.. sultan temmuzda oraya gidecekmiş,, bizde eşimle bir hafta sonu kacalım diyorduk , belki denk geliriz,, ayyy ne güzel olur..
güzel gözlüm sende gell -- katıl aramıza....
Bütün hasta bebişlere geçmiş olsun!
Göz sulanması ya da çapaklanması için annem emzirirken memen değip de süt gelirse gözüne ondan olur diyor.Valla ben artık bu büyüklere inanmaya başladım,çoğu dedikleri çıkıyor.
sultan çok geçmiş olsun,bizim kız da dün diş macunu gibi yaptı altını açınca,en sonunda da ishal gibi yaptı,şimdiye kadar da bir daha yapmadı.
Şirvan sizin de 40 ınız hayırlı olsun,artık salabilirsin Baran Bey i sokağa,baya büyüdü.hihoyyyt
sultan çok geçmiş olsun canım kereme sen paranox kullanmıyacakmıydın 5 gün diyodun ya babulıneyi bende kullanıyorum gaz için şimdilik memenunum şükür
şirvancım 40 hayırlı olsun
Ah canım benim ya çok üzüldüm.eçmş olsun tatlım.
Aaaa biz de uzaklara gidemeyiz Amasra'ya gidelim bari diyorduk.Belki denk geliriz ne güzel olur.
Evet ya ben de yarın başlıyorum ve ben de rapor alacağım ama nasıl ouyor bilmiyorum.Bi bilen bize yardımcı olsun ya:))
Şırancım kırkınız hayırlı olsun:))
Bende çooook uzun süredir giremiyordum, bursasu büyük geçmiş olsun inş.kabızlık sorunu hemencene geçer, buz gaz ve kaka çok sorun 1 ay daha sabretmemiz gerekiyor sanırım.
ŞirvanCım seninle aynıyız bizimde 42 günlük 27 nisan doğumluyuz küçük olduk biz biraz.
evet canım saat yönünde günde enaz 4 kere 10ar defa yapmak lazımmış.
canım senin bebişin nedeni üşütmek yada kafasının üsttarafına yani yumuşak yerine yanlışlıkla dokunmaktan olabilir. benimkinin gözyaşı kanalları kapalı oyüzden çapaklanıyo. sezeryan bebeklerinde olabiliyomuş.
oyyyy kıyamam kereme çok geçmiş olsun. annesi sen kendin biraz bağırsak çalıştıran şeyler ye bari kereminde çalışsın bağırsakları.
şirvan ben amasraya bayılırım valla hersene en az bir kere gidiyoruz. bi haftasonu içinde olsa güzel bi değişiklik hemde yakın yer.
hihoyyythihoyyythihoyyyt
saol cnm doktor çok hassas dedi bebeklerin yaptığı cıvık kaka bile yırtabilirmiş deriyiçok geçmiş olsun canım yaa üzüldüm valla peki neden çizilmiş sordunmu doktora :sm_confused:
bu arada ben aptamil 1 kullanıyorum kabızlık gibi bir sorun olmadı istersen onu dene ben çok memnunum ...
canım çok geçmiş olsun ...
ayyy keremin kıyamam ben ona...
şimdi fırsat bulup anca girebildim..,
ne oldu.. geçmiş ten de hiç haberim yok.. bir bakım neler olmuş öyle...
saol cnmBütün hasta bebişlere geçmiş olsun!
Göz sulanması ya da çapaklanması için annem emzirirken memen değip de süt gelirse gözüne ondan olur diyor.Valla ben artık bu büyüklere inanmaya başladım,çoğu dedikleri çıkıyor.
sultan çok geçmiş olsun,bizim kız da dün diş macunu gibi yaptı altını açınca,en sonunda da ishal gibi yaptı,şimdiye kadar da bir daha yapmadı.
Şirvan sizin de 40 ınız hayırlı olsun,artık salabilirsin Baran Bey i sokağa,baya büyüdü.hihoyyyt
kullandım cnm bitti fitilsultan çok geçmiş olsun canım kereme sen paranox kullanmıyacakmıydın 5 gün diyodun ya babulıneyi bende kullanıyorum gaz için şimdilik memenunum şükür
şirvancım 40 hayırlı olsun
saol benanberAh canım benim ya çok üzüldüm.eçmş olsun tatlım.
Aaaa biz de uzaklara gidemeyiz Amasra'ya gidelim bari diyorduk.Belki denk geliriz ne güzel olur.
Evet ya ben de yarın başlıyorum ve ben de rapor alacağım ama nasıl ouyor bilmiyorum.Bi bilen bize yardımcı olsun ya:))
Şİrancım kırkınız hayırlı olsun:))
cnm saol Allah sizede acil şifalar versinçok geçmiş olsun canım allah yardımcımız olsun bizimkininde gözü çok kötü insan ın içi gidiyo rabbim beterinden korusun mink kuzularımızı
amin inş. saol cnmBende çooook uzun süredir giremiyordum, bursasu büyük geçmiş olsun inş.kabızlık sorunu hemencene geçer, buz gaz ve kaka çok sorun 1 ay daha sabretmemiz gerekiyor sanırım.
ŞirvanCım seninle aynıyız bizimde 42 günlük 27 nisan doğumluyuz küçük olduk biz biraz.
saol dozkancım valla benim bağırsaklarda sorun yok valla tıkır tıkır çalışıyo heheh:))evet canım saat yönünde günde enaz 4 kere 10ar defa yapmak lazımmış.
canım senin bebişin nedeni üşütmek yada kafasının üsttarafına yani yumuşak yerine yanlışlıkla dokunmaktan olabilir. benimkinin gözyaşı kanalları kapalı oyüzden çapaklanıyo. sezeryan bebeklerinde olabiliyomuş.
oyyyy kıyamam kereme çok geçmiş olsun. annesi sen kendin biraz bağırsak çalıştıran şeyler ye bari kereminde çalışsın bağırsakları.
şirvan ben amasraya bayılırım valla hersene en az bir kere gidiyoruz. bi haftasonu içinde olsa güzel bi değişiklik hemde yakın yer.
hihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar kerem 2 gündür kakasını yapmadı
ay bişey olurmu neden böle
bi tavsiyede bulunun neden yapmıyor
teyzeleri bizde bugün olduk nasıl ağladı kuzum helede koldan olurken sesi gitti ağlarken bende ağladım dayanamadım sulugözüm ben ama annelik işte dayanamadım küçücük kollarına hemşirelerde şaşırdı bana teselli ettiler bidecalpol verdi dr.ateşimiz yok uyuyor kuzum aı kartında pnömokok yazıyo bunuda yaptılar galiba bu 5.ay biliyodom ama sizdedemi öyle kızlar megulcüm geçmiş olsun sizede kendini suçlama güzelim Allah sağlık versin bebeğine sen de istemezsin tabiki biz çokmu iyiyiz tesadüfen büyüyorlar
Ya bu arada bizim kız 10,10:30 gibi emip uyuyor,sonra taaaa 6-7 gibi uyanık oluyor,o zaman emiyor,o da ben emziriyorum ,hiç ağlamadan yani.Hatta gece 12 de ben yatarken alıyorum kucağıma ağzına sokuyorum memeyi,ama emmiyor o zaman.Hiç mi acıkmıyor ya,bu süre çok değil mi?
megül canım geçmiş olsun kızlar bebişlerin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz bilgilendirirseniz sevinirim
ugly hepimiz yemek konusunda çıldırdık valla.
bende sabah kendimi çokokrem kaşıklarken yakaladım hehehe
ama durduramadım.
kızlar iyisinizdir umarım biz oğluşumla çok iyiyiz. allaha şükür bayadır uğramıyordum geçmişide okuyamıyorum ama herşey yolundadır inşallah. bugün 38 günlük olduk pazartesi 40 ımız çıkıyor inbşallah. en minik nisan bebeği biziz sanırım 29 nisanda olsa nisan ayını yakaladık.. nerdeyse mayıs anası olucaktım.. oğlum iyi. devamlı emziriyorum. GÜNDE 3 - 4 KEZ 100 cc mama veriyorum. 30 günlükken 4000 gramdı. kilomuzda iyymiş çok şükür. GÖZ ÇAPAKLANMALARI VAR. ONADA bi melhem kullanıyorum baya işe yaradı. gaz için metsil verdi doktor pek işe yaramıyor. gece 11 den 2 ye kadar kıvranıyoor sonra arka arkaya 5 kez filan gaz çıkartıp uyuyor. gece genelde uyuyor maşallah sabah pek uykusu yok ama gece uyusdunda ben razıyım. genelde gezerken bebek arabasında uyuyor. şimdilik benden böyle bundan sonra daha sık girerim artık. hepinizi ve bebeişleri öpüyorum.. :hooray:
çok üzüldüm kızlar yaa
günaydın nisan anneleri hastalanan bebeklere çok geçmiş olsun benimde en büyük korkum kabızlık yaşaması ...... bizde agulara başladık hatta dün çok güzel bişey oldu çokta komikti kızım öle mutlu uyandı ki konuştum onla cevap veriyo hiç ağlatmadan mamasını hazırladım verdim gülmekten mamayı yiyemedi hep gülücekmiş gülerken konuşurken birden karnının acıktığını farketti ağlamalar başladı tabi yeni mama hazırlanana kadar :)))))))) paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?