MERHABA KIZLAR NASILSINIZ?
selinayyy napıyosun hiç karşılaşamıyoruz oğlanların arası nasıl?
demir bebek--erkek oldu demek... maşallahh ona...
ilk sünnet yaptıran bebeğimiz oldu herhalde
bu arada biz cmt günü sünnet olduk
sok oldum
sünnet cok kolay zannediyordum
cekip ucunu azıcık kesecekler sanıyordum:::))))
resmen ameliyetmıs
lokal anaztezi yaptılar ama demirin elini ve ayagını sıkıca tuttukları için cok agladı
biz onu kundak bile yapmamıstık cok özgür büyüdü eller kollar hiç durmadı
aglarken bi ara ya canı yanıyorsa diye düşündüm
düşünsenize aglıyor ama yapmayın yada acıyor diyemiyor
bu düşünce beni delirtti
kendimden geçtim... düşünmek bile kafayı oynatmama neden olabilirdi
sünneti nerdeyse yarıda kestirecektim
doktor zor ikna etti beni, canının yanmadıgına
nitekim ellerini kollarını serbest bırakınca hemen sustuuu, özgür oglum benimmm
2 gündür pipisine dikkat ediyoruz
sünnet kilodu aldık ama önünü kestik kilot büyük geliyo tabiki
eski usul baglıyoruz gazlı bezle o aparatın üzerinden
ilac kullanmıyoruz pipisine anne sütü döküyorum
agrı ve gaz içinde bol bol rezene cayı içiyor ve içiriyorum
aklınızda bulunsun
didem peki ameliyat bittikten sonraki bakım nasıl kolay mı öneriyor musun sünneti şimdi?
didem peki ameliyat bittikten sonraki bakım nasıl kolay mı öneriyor musun sünneti şimdi?
canım geçmiş olsun kurtulmuş biz doğumun ertesi günü yaptırdık sünnet çok kolaydı 5 gündede iyileşti . merak etme canları yanmıo.
ilk erkek::::)))
ben öneriorum valla:)
canım ilk sünnetimizi biz yaptırdık doğduktan 1 gün soora:)
selam nisan anneleri,su gaz sorununa azda olsa care bulan varmi?suan 6 inci hafdadayiz gaz sancilari iyice siddetlendi,hatta beslenmesini bile etkiliyor ,humana pre den 100cc yi bir ögunde bile icemez oldusenağlama basliyor icmeye icerkende muthis hava yutuyor bir 30 cc icdikten sonra ögurmeye basliyor icine gaz birikdigini ordan anlasiliyor gazini cikarmak icin ,yaklasik 1 yada 1,bucuk saat ugrasiyorum masajlar sirtina pit pit vurmaar banamisin demiyor cikmiyor gazi aglaya aglaya ,uyuyakaliyor canim,sonra 1 saat uyyor tekrar uyaniyor anlicaniz ne uykusunu tam aliyor nede beslenmesini tam yapamiyor,off ya öneriniz olan varmi yardim kizlar,
selinay umarım arada denge kurabiliriz yoksa yaz gerçekten çok zor olacak
evet cicek inde dediği gibi ne kadar cabuk o kadar ii hem psikolojik acıdan da önemli
düşünsenize büyüdükce herkes pipini kesicem demeye baslıyorr::::(((
ilk bebek cicek keske bizimde aklımıza gelseydi hemen olsaydık:((
selinay canım ösledik seni
oglanlarla bas etmek zor tabiiii
kolay gelsin sana
Şeniz
her annenin kendince geliştidiği yöntemler var ama her bebekte çokta işe yaramıyor....sanada benimde sinir olduğum birşey diyeceğim ki zamanın geçmesinin bekleyeceksin....üstelik 100 cc içemez oldu demişsin ama 100 cc 6 hafta için yadsınacak bir miktar değil....sana en önemli tavsiyem sık gaz çıkarman...her 20 c de bir mesela...gaz çıkarma tekniğininde doğru olduğundan emin olmalısın....sırtına demişsin tam olarak sırtına değil beline avuç içini tümsek gibi yaparak( avuç için bele temas etmiyecek) 2-3 hafif sert pat pat ve sırtını yine hafif kuvvetli sıvazlama şeklinde....
herkese selam kızlar....bende evdeki son haftamı geçiriyorum sonra idil babaaneye ben işe.....opuyorumnanaktan......kalkayım hafif uykudayken işimi yapayım.....
her annenin kendince geliştidiği yöntemler var ama her bebekte çokta işe yaramıyor....sanada benimde sinir olduğum birşey diyeceğim ki zamanın geçmesinin bekleyeceksin....üstelik 100 cc içemez oldu demişsin ama 100 cc 6 hafta için yadsınacak bir miktar değil....sana en önemli tavsiyem sık gaz çıkarman...her 20 c de bir mesela...gaz çıkarma tekniğininde doğru olduğundan emin olmalısın....sırtına demişsin tam olarak sırtına değil beline avuç içini tümsek gibi yaparak( avuç için bele temas etmiyecek) 2-3 hafif sert pat pat ve sırtını yine hafif kuvvetli sıvazlama şeklinde....
herkese selam kızlar....bende evdeki son haftamı geçiriyorum sonra idil babaaneye ben işe.....opuyorumnanaktan......kalkayım hafif uykudayken işimi yapayım.....
arzuercim sütünün durumuna bağlı benim sütüm çok az olduğu için 5 yada 6 kez mama veriorum sütün yetiosa arttırma mamayı bence[/QUOTE
benimde çok az bence saat 12 de emzirdim 2 saat sonrada sağdım sütümü sadece 70 cc çıktı iki göğüsten yani normalde 120 cc ile doyuyor benim oğlan az dimi çiçekçim...Bu bazen 85 cc de olabiliyor ama hiç geçmedi yani 100 cc 'leri filan göremedik :1no2:
sok oldum
resmen ameliyetmıs
lokal anaztezi yaptılar ama demirin elini ve ayagını sıkıca tuttukları için cok agladı
bu düşünce beni delirtti
aklınızda bulunsun
Geşmiş olsun canım sünnet ettirmek şartmı ya çok küçük değillermi ne bilim hani enfeksiyon filan olmazmı kesilen yer valla kararsızım yaptırsammı acaba fisfisfis
MERHABA hoşgeldin canım buarada çapaklanma için kullandığın merhemin adı neydi .Biz damla kullandık ama tek gözünde kaldı hala geçmedi...:1no2:
yaa bizde kurtulamadık çapaklardan hala devam ediyor. doktorun tek söylediği masaj yapmaya devam edin. inşallah masajla açmayı becerebiliriz yoksa 1 yaşında ameliyat ediyolarmış üstelikte yeniden tıkanabiliyomuş gözyaşı kanalları.doktor sizede masaj yapın falan dedi mi?
hoşbulduk canım.. bizede doktor önce göz damlası verdi o pek işe yaramamıştı. ikinci kontrolde fucithalmic diye bi krem verdi. resmen bembeyaz krem alt göz kapağına bir damla sabah akşam veriyorum. iyi geldi. bir iki gündür geçti gibi bende bıraktım. akşam veriyorum sadece.
masajı banada dedi bende yapıyorum belkide masaj iyi gelmiştir.
kızlar bugüb tam 40 günlük oldu oğluşum.. yıkadık uyuyor şimdi. ama ben temizlenemdim daha adet gördüm 2 gün önce şimdi yoğun bi şkilde devam ediyor. bitince temizlencem. 5 gün dha filan sürer. eşim sinir oluyor.. delikafadulden
:bbo:Kızlar deliricem yaa dr brown biberonunu aldım mamayı hafif çalkalamaya kalmıyor taşıp dökülüyor içindeki aparatı çıkarıp öyle yapım dedim o şekildede dökülüyo taşıyoo off elimide yaktım sinir oldum yaa nerde yanlış yapıyorum.Aldığım magazadaki adam yaptıktan sonra biberonu ters çevirin gazı çıksın dedi iyide ters çevirince dökülüyoo şuanda köpüklü köpüklü içiyor oğlum sİZ NASIL YAPIYOSUNUZ LÜTFEN YARDIMMMMM RUVEYDAXX - GALETA79 KIZLAR NERDESİNİZ mafoldumben
AAA nekadar erken regl oldun ya hani emzirirken regl olmuyorduk ne bilim büyükler öyle söylüyo sen emzirmiyomusun yoksa ?? Birde masajı nasıl yapıyorsunuz anlatırmısın ...
ben bu yaz için bir organizasyon yapıp,,, topiği amasraya mı toplasam -tatlicadiarzu-
sok oldum
resmen ameliyetmıs
bu düşünce beni delirtti
aklınızda bulunsun
selam nisan anneleri,su gaz sorununa azda olsa care bulan varmi?suan 6 inci hafdadayiz gaz sancilari iyice siddetlendi,hatta beslenmesini bile etkiliyor ,humana pre den 100cc yi bir ögunde bile icemez oldusenağlama basliyor icmeye icerkende muthis hava yutuyor bir 30 cc icdikten sonra ögurmeye basliyor icine gaz birikdigini ordan anlasiliyor gazini cikarmak icin ,yaklasik 1 yada 1,bucuk saat ugrasiyorum masajlar sirtina pit pit vurmaar banamisin demiyor cikmiyor gazi aglaya aglaya ,uyuyakaliyor canim,sonra 1 saat uyyor tekrar uyaniyor anlicaniz ne uykusunu tam aliyor nede beslenmesini tam yapamiyor,off ya öneriniz olan varmi yardim kizlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?