kızlar keremi bu akşam acilen doktora götürdük çok ağladı hiç durmadı
et olmuyormuş malesef yedikleri birikmiş küçücük bağırsaklarında(
dr.kesinlikle mama verme dedi ben milipa pre kullanmıştım bu sefer milupa 1 i aldım o mu yaptı acep süt yetmeyince ben ne vercem bebiişe yaa(
sabun koyduk die çok kızdı dr. öyle şeyler yapmayın dedi
bi çubuk soktu makatını açtırdı baktı yavruşumun poposunun iç tarafı çizilmiş yani yarılmış acısından kakasınıda yapamıyormuş en sulu kaka bile acıtır ki kabız olmuş dedi
o çubukla kkakasını yapmasına yardımcı oldu
kaksı diş macunu gibiydi çom ama çok üzüldüm dr. dayken baya yaptı
eve gelirkende doldurmuş kaka yeşil yapmış kokuyordu üstelik
babuline verdi gaz için bide 2 merhem verdi poposuna sürmem için
birde fitil verdi ama onu 3 gün daha kaka yapmazsa bunu kullan dedi
çok üzüldüm kızlar yaa
günaydın ne yazıkki kimseler yok hepinizi çok özledim hiç vaktim olmuyo ne yazıkki
kızceler ellerinizden öperler zeren dönencesiyle yarım saat falan sohbet ediyo bi görün zilliyi ne nağmeler ne agular zeynebinde favori bi ayısı var sanırım kızım ilk aşkını bi ayıyla yaşıyor:)))))) ona neler anlatıyo neler ayıyla cilveleşiyo resmen
şaka maka büyüyo sıpalar bütün sıpaları ve annelerini çooooooooooooook öpüyoruz kızlarımla
canım o regl durumu herkese göre değişiyor kardeşim 2.ayda oldu bi arkadasım 1 yıl sonra benimde dünden beri hafiften karnı ağrıyo olcak gibi geldi ama tık yok daha doğumdan sonra karın ağrısı geçer derler gdoğrumu bakalım benim çok olurda ama normal doğumda geçiyodur bence benim sezerdi nolcek bakalım aynı çile devammı görcez normal fırlatanlar sizde bilgileri yazarsınız
selam tupperware nin sihirli şek şek isminde bir ürünü var.çalkalanılarak hazırlanan her türlü şey için kullanılıyormuş.kullanan bi arkadaşım mamayı da çok güzel ve kolay bi şekilde hazırladığını söyledi.bi bak istersen...
kızlar bişey sorucam ben manuel süt pompası aldım sağıyorum ki çok zor bi iş
25 cc falan çıkıyo ama oğluş emiyo karnı doymasa uyumaz herhalde emerken uyuyo 15 dakka birinde 15 dakka birinden emiyo gazını çıkarıp uyuyo yada uyumıcaksa aguluyo oynuyo falan yani herhalde doyuyo pompamı işe yaramıyo elektrikli alsam gerçekği görürmüyüm?
anneme bırakıp bi iş yapcak olsam süt hazır olur aslında ne güzel olur manuel kullanan memnun olan varmı?yoksa tek çare elektriklimi,?
:bbo:Kızlar deliricem yaa dr brown biberonunu aldım mamayı hafif çalkalamaya kalmıyor taşıp dökülüyor içindeki aparatı çıkarıp öyle yapım dedim o şekildede dökülüyo taşıyoo off elimide yaktım sinir oldum yaa nerde yanlış yapıyorum.Aldığım magazadaki adam yaptıktan sonra biberonu ters çevirin gazı çıksın dedi iyide ters çevirince dökülüyoo şuanda köpüklü köpüklü içiyor oğlum sİZ NASIL YAPIYOSUNUZ LÜTFEN YARDIMMMMM RUVEYDAXX - GALETA79 KIZLAR NERDESİNİZ mafoldumben
25 cc falan çıkıyo ama oğluş emiyo karnı doymasa uyumaz herhalde emerken uyuyo 15 dakka birinde 15 dakka birinden emiyo gazını çıkarıp uyuyo yada uyumıcaksa aguluyo oynuyo falan yani herhalde doyuyo pompamı işe yaramıyo elektrikli alsam gerçekği görürmüyüm?
anneme bırakıp bi iş yapcak olsam süt hazır olur aslında ne güzel olur manuel kullanan memnun olan varmı?yoksa tek çare elektriklimi,?
canım o regl durumu herkese göre değişiyor kardeşim 2.ayda oldu bi arkadasım 1 yıl sonra benimde dünden beri hafiften karnı ağrıyo olcak gibi geldi ama tık yok daha doğumdan sonra karın ağrısı geçer derler gdoğrumu bakalım benim çok olurda ama normal doğumda geçiyodur bence benim sezerdi nolcek bakalım aynı çile devammı görcez normal fırlatanlar sizde bilgileri yazarsınız
benimde çok ağrım olurdu ve sezeryandan sonra geçti.belki senin regl ağrılarında son bulur.
sultan çok geçmiş olsun ama kızlar sakın sabun olayını kimse denemesin bende kabızlık çok çektiğim için denemiştim acayip canını yakıyo yazık ufacık bebek nasıl acıdı kim bilir
bu arada bende manuelle sağıyorum ve kolum kopuyo resmen ama sağınca daha çok içim rahat ediyo hepsini içtiğini biliyorum bir de mama takviyesi yapanlar bölümünde bi arkadaş vita malt diye bi içecek acayip süt yapıyo mamayı bile bıraktık yazmış bilgisi olan veya kullanan var mı
bugün karma aşımızı olmaya gidicez bi de rota virüs sanırım bir aşı daha olacak bu 3 aşıyı aynı anda mı yapıyorlar ki anlamadım sizinkiler nasıl oldu???
sultan çok geçmiş olsun ama kızlar sakın sabun olayını kimse denemesin bende kabızlık çok çektiğim için denemiştim acayip canını yakıyo yazık ufacık bebek nasıl acıdı kim bilir
bu arada bende manuelle sağıyorum ve kolum kopuyo resmen ama sağınca daha çok içim rahat ediyo hepsini içtiğini biliyorum bir de mama takviyesi yapanlar bölümünde bi arkadaş vita malt diye bi içecek acayip süt yapıyo mamayı bile bıraktık yazmış bilgisi olan veya kullanan var mı
bugün karma aşımızı olmaya gidicez bi de rota virüs sanırım bir aşı daha olacak bu 3 aşıyı aynı anda mı yapıyorlar ki anlamadım sizinkiler nasıl oldu???
ya bu arada kızlar bende bir sinir bir sinir varki anlatamam eşime çok kötü davranıyorum galiba sizde de aynı şey varmı offffffff niye böle oldu ya delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?