2009 Nisan Anneleri buraya

canım çok geçmiş olsun minik bebişe
okurken benim içim acıdı nasıl dayandı bbeğim geçmiş olsun allah bidha vermesin

ikisinde huyları zevkleri farklı galiba :)))
bakalım büyüdükçe nasıl olcaklar
aynı kıyafetler mi giydiriyosun şenay farklımı bazen aynı şeker oluyo herzman aynı giydirmezdim herhalde ben zaten biraz büyüdülermi bize sormazlar dolabı açar kendileri giyinirler ozaman isteselerde aynısını giydiremezsin sende
kokluyorum nazlı kızları

kızlar bişey sorucam ben manuel süt pompası aldım sağıyorum ki çok zor bi iş
25 cc falan çıkıyo ama oğluş emiyo karnı doymasa uyumaz herhalde emerken uyuyo 15 dakka birinde 15 dakka birinden emiyo gazını çıkarıp uyuyo yada uyumıcaksa aguluyo oynuyo falan yani herhalde doyuyo pompamı işe yaramıyo elektrikli alsam gerçekği görürmüyüm?
anneme bırakıp bi iş yapcak olsam süt hazır olur aslında ne güzel olur manuel kullanan memnun olan varmı?yoksa tek çare elektriklimi,?

malesef ki canım sezeryenle doğum yapan arkadaşlarım var halaa çok acı çekiyorlar regl olduklarında ama normal doğumu bilmiyorum.

Teşşekkür ederim biz özellikle bunu tavsiye üzerine aldık az akıtıyo ve gaz yapmıyo diye ama mama hazırlarken her tarafımızı yakıyoz bölee :))))

Canım manüeli bende denedim çok canım yandı aldığım gün iade ettim.Medela nın elektirikli süt pompasını aldım onunla sağıp veriyorum bazende emziriyorum en azından ne kadar süt ürettiğimi görüyorum.Ve tabiki yetmediği için mama takviyesiyle götürüyoruz şimdilik bakalım inşallah 6 ay kesilmezde anne sütünden mahrum kalmaz yavrumm...mafoldumben

Canım ben de o biberonu aldım ama hiç akıtma gibi bir soru yaşamadık.Bilmiyorum ki neden olur?Tüm parçaları doğu yerleştirmişsindir zaten.

ben elektriklide kullanıyorum ,manuelde.....elektrikli olan medela,manuel olan chıcco....ve elektriklide bitti süt dedikten sonra manuelle o göğüsten 30 cc çıkardım yani manuel çok iyi ama yorucu....birde günde 3-4 sefer sağdığın düşünülürse sağlam kaslar lazım:)

arzuercim ben de hiç öle bi sorun yaşamadım biberonla. yalnız bi defasında sütü onunla ısıtayım dedim. çok sıcak suyun içine koyunca biberonu süt o aparatın içine doldu ve taştı. acaba sen çok sıcak suyla mı yapıyosun mamayı da ondan mı oluyo

benimde çok ağrım olurdu ve sezeryandan sonra geçti.belki senin regl ağrılarında son bulur.

günaydın güzel anneler

güzel günler bebeişlerle beraberrrr

ben manuel kullanıyorum
cok memnunum ama kas yaptım gercekten
birde acısada vazgecmeyin cünkü ne kadar cok sagarsanız o kadar cok geliyor haberiniz olsun
ben hiç usanmadan sagıyorum, bazen o kadar cok sagıyorum ki elim agayım titremeye baslıyor gücsüz kalıoyorum ama razıyım yeterki bebeiş sütsüz kalmasın cünkü tam gün calısmaya basladım, ona süt lazım....:içelim:

benimde çok ağrım olurdu ve sezeryandan sonra geçti.belki senin regl ağrılarında son bulur.

ben 2 aylıkken oldum reglı ama tam değil, simdede 20 günde bir falan garip akıntılar oluyor,i ama yazın hiç cekilmiyor ne güzel 9 ay cok rahattık
kimisi emzirdiği sürece olmuyormus cok kıskandım:::))))süprizzzzz

ben 2 aylıkken oldum reglı ama tam değil, simdede 20 günde bir falan garip akıntılar oluyor,i ama yazın hiç cekilmiyor ne güzel 9 ay cok rahattık
kimisi emzirdiği sürece olmuyormus cok kıskandım:::))))süprizzzzz[/QUOTE]

Bence olmak daha iyi,olmayınca da şişkinlik oluyor,insanı rahatsız ediyor,regl olanlar daha çabuk kilo verecektir bence.

sultan çok geçmiş olsun ama kızlar sakın sabun olayını kimse denemesin bende kabızlık çok çektiğim için denemiştim acayip canını yakıyo yazık ufacık bebek nasıl acıdı kim bilir

bu arada bende manuelle sağıyorum ve kolum kopuyo resmen ama sağınca daha çok içim rahat ediyo hepsini içtiğini biliyorum bir de mama takviyesi yapanlar bölümünde bi arkadaş vita malt diye bi içecek acayip süt yapıyo mamayı bile bıraktık yazmış bilgisi olan veya kullanan var mı
bugün karma aşımızı olmaya gidicez bi de rota virüs sanırım bir aşı daha olacak bu 3 aşıyı aynı anda mı yapıyorlar ki anlamadım sizinkiler nasıl oldu???

kıslar ben geldım geçmışı okıım dedım 15 sayfam felan var,ıyısınızdır ınşallah,megulcümden haber varmı ınşallah ıyı haberler beklıyorum belkı yazmıştır okurum,bız ıyı haberımızı aldık süt sarılığıymış beyazlamaya başladık bıle ama 2 ayda ben bayağı bır hırpalandım galıba,sütümü uzak tutmayı başardım stresten ama yıldızımız çok düşük kızım hemen etkılenıyor sözden gözden enerjısı düşük henüz kolaymı saydık tam 11 tüp kan almışlar şımdıye kadar kuvvetlı kızımdan,ben korse gıymemıştım hıç şımdıye kadar daha önce termal sauna şort alıp kullanmıştım 13-15 arasıda vermıştım sıkılaşarak hemde evden onu getırttım ıst dan yanı dün ona başladım nasıl su gıbıydı şort anlatamam e tabı yağ oranıda artınca vucütta normaldır ben faydasını görecem tekrar hıssedıyorum,70 olmuşum zaten ne kadar çokdemeyın yetmışe 91 le doğuma gırmıştım ona göre bakın kıloma tamammı,yememden eksıltmıyorum ama zaten öyle çok yağlı yemıyorum,suyu zaten normalde ıçerım,e malum bızım buralar yanıyor çukurovadayız memleketımın gözünü seveyım,böle ışte hıı nasıpse yarın babamız gelıyor,çok özledım ya,kıymetını bılın kocaların sarılın anacım bol bol,aklıma gelenler bunlar,ben takvıyeye başlamadım henüz bakalım bu ay nasıl gıtmışız gerçı bana 16 sına aşı ıçın gün verdıler,aynı gün kendı dr.lada randevumuz var,hepımız güzel haberler alalım bakalım,aklıma gelırse yazarım şımdı kalan sayfaları bıtıreyım barı kuzu uyanmadan,şenaydan haber yokmu

kızlar merhaba hepinizle sohbet etmeyi özledim ancak ne yazıkki giremiyorum nete yeni geldim ankaradan umarım melekleriniz ve sizler iyisinizdir benim meleğimin fotosunu koydum teyzeleri bir gün buluşma ayarlasak da bi deniz kenarı yürüyüşü yapsaak nasıl olur istanbuldaki nisan annecikleri

canım ben ilk doğumdan sonra vitamalt içtim gerçekden işe yarıyo istersen 5 tane al her gün 1 er tane iç benim eşim bana 20 tane almışddı belkide şimdi bu kadar sütümün olmasını ona borçlu olabilirim

ya bu arada kızlar bende bir sinir bir sinir varki anlatamam eşime çok kötü davranıyorum galiba sizde de aynı şey varmı offffffff niye böle oldu ya delikafadulden

bu vita maltı sultan da sölüodu sanırm.
gelsin bakalım doğru muymuş

biz 3 aşı olduk,5 li karma,BCG,rota virüs.
normalde sağlık ocakları 2.ayda pnomökök de yapıyormuş,ama onlar da rota yapmıyor,özel aşı olduğu için,biz o yüzden pnomökök 3. ayda olacağız,dr umuz ağır gelir 4ü dedi.

kociş banada vita malt aldı ama ben içemedim hala dolapta duruyolar tadını beğenmedim birayla pekmez arası garip bi tadı var böööğğğ ama humana içiyorum memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…