2009 Nisan Anneleri buraya

sultancım geçmış olsun canım ben bayağı geç gırmışım ha kaç gün gırmedım sadece 3 gün neler olmuş yaw,demırcıkte erkek olmuş he öptük kocaman,darısı bebışlerımızın doğum günü,mezunıyet,ergenlığe ılk adım gıbı güzel günlerıne ınşallah,kıs ben amasraya hıç gıtmedım hoş kaldım burda temmuz başı gıbı ıst olacas gıbı görünmekte,ay ben çok alıştım bu rahata annem sağolsun elımı hıçbışeye sürdürmüyor arada pılavım güzel dıye rıca edıyorlar o kadar,sıl,süpür,yemek,ütü heralde unuttum ben hepsını gerçı benım kocamda yardım eder ama olsun allah annemden razı olsun,zaten bız gıdınce sen kendını tatıle çıkmışın gıbı hıssedeceksın anne dıyorum gözlerı doluyor ben bu kızı çok özleyecem ne yapacam bılmem dıyor,alışmakta zor ışte

merhaba kızlar.
belki beni merak etmişsinizdir. 10 gündür annemlerin yanında yazlıktaydım. o yüzden giremedim ama aklım hep buradaydı.
aşılar için geldik biz de. nerede yaptırayım karar veremedim bir türlü. sağlık ocağı mı,muayenehane mi. hastane mi?ya da rotavirüs yaptırılmalı mı?kafam çok karıştı.
sultana ne oldu bilmiyorum ama ben de geçmiş olsun diyeyim.geçmişe bakarsam öğrenirim.başka neler oldu acaba bu 10 günde.
kızlar bebişler çok büyüdü artık dimi?tepkiler vermeye, ele avuca gelmeye başladılar. çok güzel dimi ya!

özlemcım zannetmıyorum soğuduğunu ama sen böle acaba dıye düşündükçe yanlış davranırsın telaştan onun ıçın sakın ol ve sağlıklı düşünmeye çalış emınım yoruldun ve nazın eşıne geçıyordur

arkadaşlar merhaba.ben artık giremiyorum.kızm iyleşmedi hala.ishali devam ediyo.emmeyi bırakmak üzere.iştahı yok.benim de moralim bozuk olunca sütüm çok azaldı.işte böyle kardeşler.azıcık sıkıntılı günler geçiriyoruz.ama şükür tedavisi var diyoruz biraz rahatlıyoruz.

ben sterilizatör alacam ama kafam karıştı.mikrodalga var buharlı var.hangisi daha iyi ne marka önerirsiniz.mikrodalga olanlar mikrodalga fırında mı kullanılıyo hiç bilgim yok.öptüm.hasta olan bebişler varsa hepsine geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin

canım geçmiş olsun tekrardan ben sterilizatör kullanmayı bıraktım bebeğim az da olsa mikroplarla tanışsın bağışıklığı gelişsin istiyorum yıkayıp bi kaynar suya tutup kullanmaya devam ediyorum.

Son düzenleme:
biz aşıya gidiyoruz inşallah çok canı yanmaz hem de 3 taneye biri bitti derken diğerini vurcak neyse ben tutarım kızımıda eşim fazla dayanamaz kızı çook kıymetli naniknanik
bu arada çok geçmiş olsun megul ben buharlı kullanıyorum hala çok da memnunum 5-6 dk ayarlıyoruz tertemiz çıkıyo

kızlar bu karma aşının koldan olanı varya verem aşısı ebe dediki iltihap olcak kabuk bağlıycak elleme kendi düşsün dedi öyle olursa aşı tuttu demek dedi ama bizde bişey yokki kolunda ne iz ne yara hemen olmuyomu o yara kardeşim 1 ay sonra oluyo dedi yoksa aşı tıutmadımı bilgisi olan varmı

şakkıdı yaptıramadık aşımızı burda pztsi yapıyolarmış bir de kızlar şu rota virüsünün aşısını kaça aldınız

rota virüsü ne kızlar
ne çok şey biliyonuz anam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…