kızlar bu karma aşının koldan olanı varya verem aşısı ebe dediki iltihap olcak kabuk bağlıycak elleme kendi düşsün dedi öyle olursa aşı tuttu demek dedi ama bizde bişey yokki kolunda ne iz ne yara hemen olmuyomu o yara kardeşim 1 ay sonra oluyo dedi yoksa aşı tıutmadımı bilgisi olan varmı
şakkıdı yaptıramadık aşımızı burda pztsi yapıyolarmış bir de kızlar şu rota virüsünün aşısını kaça aldınız
sultan çok geçmiş olsun ama kızlar sakın sabun olayını kimse denemesin bende kabızlık çok çektiğim için denemiştim acayip canını yakıyo yazık ufacık bebek nasıl acıdı kim bilir
bu arada bende manuelle sağıyorum ve kolum kopuyo resmen ama sağınca daha çok içim rahat ediyo hepsini içtiğini biliyorum bir de mama takviyesi yapanlar bölümünde bi arkadaş vita malt diye bi içecek acayip süt yapıyo mamayı bile bıraktık yazmış bilgisi olan veya kullanan var mı
bugün karma aşımızı olmaya gidicez bi de rota virüs sanırım bir aşı daha olacak bu 3 aşıyı aynı anda mı yapıyorlar ki anlamadım sizinkiler nasıl oldu???
bende eşimle devamlı tartışma halindeyim nolucaz bööle bilmiyorum devamlı tersliyorum adamı
canım geçmiş olsun tekrardan ben sterilizatör kullanmayı bıraktım bebeğim az da olsa mikroplarla tanışsın bağışıklığı gelişsin istiyorum yıkayıp bi kaynar suya tutup kullanmaya devam ediyorum.
kıslar ben geldım geçmışı okıım dedım 15 sayfam felan var,ıyısınızdır ınşallah,megulcümden haber varmı ınşallah ıyı haberler beklıyorum belkı yazmıştır okurum,bız ıyı haberımızı aldık süt sarılığıymış beyazlamaya başladık bıle ama 2 ayda ben bayağı bır hırpalandım galıba,sütümü uzak tutmayı başardım stresten ama yıldızımız çok düşük kızım hemen etkılenıyor sözden gözden enerjısı düşük henüz kolaymı saydık tam 11 tüp kan almışlar şımdıye kadar kuvvetlı kızımdan,ben korse gıymemıştım hıç şımdıye kadar daha önce termal sauna şort alıp kullanmıştım 13-15 arasıda vermıştım sıkılaşarak hemde evden onu getırttım ıst dan yanı dün ona başladım nasıl su gıbıydı şort anlatamam e tabı yağ oranıda artınca vucütta normaldır ben faydasını görecem tekrar hıssedıyorum,70 olmuşum zaten ne kadar çokdemeyın yetmışe 91 le doğuma gırmıştım ona göre bakın kıloma tamammı,yememden eksıltmıyorum ama zaten öyle çok yağlı yemıyorum,suyu zaten normalde ıçerım,e malum bızım buralar yanıyor çukurovadayız memleketımın gözünü seveyım,böle ışte hıı nasıpse yarın babamız gelıyor,çok özledım ya,kıymetını bılın kocaların sarılın anacım bol bol,aklıma gelenler bunlar,ben takvıyeye başlamadım henüz bakalım bu ay nasıl gıtmışız gerçı bana 16 sına aşı ıçın gün verdıler,aynı gün kendı dr.lada randevumuz var,hepımız güzel haberler alalım bakalım,aklıma gelırse yazarım şımdı kalan sayfaları bıtıreyım barı kuzu uyanmadan,şenaydan haber yokmu
Olacak o kadar bütün gün uğraşıyoruz bebeklerimizle , doğru düzgün uyumuyoruz , Yani diğer rahatlatacak konulardan'da biraz uzak kalınca:kedi: anladınz sizz onuu ee haliyleeya bu arada kızlar bende bir sinir bir sinir varki anlatamam eşime çok kötü davranıyorum galiba sizde de aynı şey varmı offffffff niye böle oldu ya delikafadulden
merhaba kızlar.
belki beni merak etmişsinizdir. 10 gündür annemlerin yanında yazlıktaydım. o yüzden giremedim ama aklım hep buradaydı.
aşılar için geldik biz de. nerede yaptırayım karar veremedim bir türlü. sağlık ocağı mı,muayenehane mi. hastane mi?ya da rotavirüs yaptırılmalı mı?kafam çok karıştı.
sultana ne oldu bilmiyorum ama ben de geçmiş olsun diyeyim.geçmişe bakarsam öğrenirim.başka neler oldu acaba bu 10 günde.
kızlar bebişler çok büyüdü artık dimi?tepkiler vermeye, ele avuca gelmeye başladılar. çok güzel dimi ya!
Praçalarda sorun yok ben içindeki aparatı çıkarmadan yapıp karıştırıyroum sanırım ondan oluyoCanım ben de o biberonu aldım ama hiç akıtma gibi bir soru yaşamadık.Bilmiyorum ki neden olur?Tüm parçaları doğu yerleştirmişsindir zaten.
Haklısın canım sıcak yapdığım için olyomuş içindeki aparatı takmadan karıştırıyorum artık taşmadı saoll canımm ilgine a.s.arzuercim ben de hiç öle bi sorun yaşamadım biberonla. yalnız bi defasında sütü onunla ısıtayım dedim. çok sıcak suyun içine koyunca biberonu süt o aparatın içine doldu ve taştı. acaba sen çok sıcak suyla mı yapıyosun mamayı da ondan mı oluyo
Benim oğlanı mogan gölüne götürdük geçenlerde arabada uyumaya başlamıştı zaten kaç saatbebişi uyumayan anneler çocukları açık havada gezdirin bol bol.
benim oğlanı bugün saat 1-4 arası gezdirdim dışarda osaatlerde
arabasında uyudu eve geldiğimizden beride 10 dakika durdu yine uyudu.
saat 8 de gece uykusuna geçti bıcır.dünde çok dolaştırdım dışarda
gece 4 saatte bir kalktı temiz hava bol uyku hehehe
kızlar kocişlere iyi davranın yazık yaa.
onlarında hayatında en sevdikleri eşlerini paylaşmaya başladıklarını
ve kıskançlık yapacaklarını mahsus ilgi için başka şeylerden şikayet edeceklerini unutmayın.
bugünlerde geçecek ve herşey çok daha güzel olacak merak etmeyin.
eğer düzelmeyecek olsaydı ben kesin 8 sene önce boşanmıştım. gerçekten ilk bebeğimde
acayip kötü olmuştum 3-4 ay kadar kocişle kedi köpek gibi olmuştuk valla.
ama bu sefer nazar değmesin hiç etkilenmedik bebişten. herşey düzelecek emin olun .
sultancım geçmış olsun canım ben bayağı geç gırmışım ha kaç gün gırmedım sadece 3 gün neler olmuş yaw,demırcıkte erkek olmuş he öptük kocaman,darısı bebışlerımızın doğum günü,mezunıyet,ergenlığe ılk adım gıbı güzel günlerıne ınşallah,kıs ben amasraya hıç gıtmedım hoş kaldım burda temmuz başı gıbı ıst olacas gıbı görünmekte,ay ben çok alıştım bu rahata annem sağolsun elımı hıçbışeye sürdürmüyor arada pılavım güzel dıye rıca edıyorlar o kadar,sıl,süpür,yemek,ütü heralde unuttum ben hepsını gerçı benım kocamda yardım eder ama olsun allah annemden razı olsun,zaten bız gıdınce sen kendını tatıle çıkmışın gıbı hıssedeceksın anne dıyorum gözlerı doluyor ben bu kızı çok özleyecem ne yapacam bılmem dıyor,alışmakta zor ışte
vitamaltın kilo yaptığını unutmayın arkadaşlarrrrrrrrr
ya bu arada kızlar papatya çayı için acayip süt yapıyor bilmiyorum belkide bana öle geliyor
bende eşimle devamlı tartışma halindeyim nolucaz bööle bilmiyorum devamlı tersliyorum adamı
arkadaşlar merhaba.ben artık giremiyorum.kızm iyleşmedi hala.ishali devam ediyo.emmeyi bırakmak üzere.iştahı yok.benim de moralim bozuk olunca sütüm çok azaldı.işte böyle kardeşler.azıcık sıkıntılı günler geçiriyoruz.ama şükür tedavisi var diyoruz biraz rahatlıyoruz.
cok gecmiş olsun canım
ben sterilizatör alacam ama kafam karıştı.mikrodalga var buharlı var.hangisi daha iyi ne marka önerirsiniz.mikrodalga olanlar mikrodalga fırında mı kullanılıyo hiç bilgim yok.öptüm.hasta olan bebişler varsa hepsine geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin
rota virüsü ne kızlar
ne çok şey biliyonuz anam
kızlar kocişlere iyi davranın yazık yaa.
ve kıskançlık yapacaklarını mahsus ilgi için başka şeylerden şikayet edeceklerini unutmayın.
eğer düzelmeyecek olsaydı ben kesin 8 sene önce boşanmıştım. gerçekten ilk bebeğimde
ama bu sefer nazar değmesin hiç etkilenmedik bebişten. herşey düzelecek emin olun .
inşl. böle gitmez bende geriliyorum çok kötü bişey ama yaözlemcım zannetmıyorum soğuduğunu ama sen böle acaba dıye düşündükçe yanlış davranırsın telaştan onun ıçın sakın ol ve sağlıklı düşünmeye çalış emınım yoruldun ve nazın eşıne geçıyordur
canım çok geçmiş olsun çok fazla moralini bozma bak sütün azalmış bebek tabiki hastalanacak daha ne hastalıklar göreceğiz canım benim üzme kendiniarkadaşlar merhaba.ben artık giremiyorum.kızm iyleşmedi hala.ishali devam ediyo.emmeyi bırakmak üzere.iştahı yok.benim de moralim bozuk olunca sütüm çok azaldı.işte böyle kardeşler.azıcık sıkıntılı günler geçiriyoruz.ama şükür tedavisi var diyoruz biraz rahatlıyoruz.
ben sterilizatör alacam ama kafam karıştı.mikrodalga var buharlı var.hangisi daha iyi ne marka önerirsiniz.mikrodalga olanlar mikrodalga fırında mı kullanılıyo hiç bilgim yok.öptüm.hasta olan bebişler varsa hepsine geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin
offf saol canım yaa bizimde heralde 3 -4 ayda biter bu berginlik bitsin ya offffff inşll. senin dediğin gibi herşey yoluna girer :kedi:kızlar kocişlere iyi davranın yazık yaa.
günaydın kızlar..
aynı dert bizdede var saolsun eşim gün içinde çok yardımcı ne desem yapıyo sabah da okula gitmeden çocugun bezini filan alıyo ama gece tık yok yaaaa..öyle bi derin uyuyo ki..hatta sabah uyanıncada diyo ki gece hiç çocuğu emzirmiyomusun canım diyo gelde sinirlenme.. bu sabah da epey atıştı surat yaptım gece niye hiç yardımcı olmuyosun diye..onunda kendince açıklamarı var haklı ama olsun..bu çocuğu beraber yaptıysak zorluğunu oda çekicek biraz..
işin garibi annesi filan soruyo gece çok sık uyanıyomu sizi yoruyomu diye bizm ki yok anne ya gece hiç uyanmıyo çok akıllı maşallah diyo..beyfendinin dünyadan haberi yok..kusura bakmayın kızlar çok sinirliyim bu aralar reglm yaklaşıyo..zavallı kocam senin özel günün yaklaşıyo demi ondan bu kadar sinirlisin diyo valla hazır bahanem de var acısını çıkarıyom evde terör estiriom
aynı şekilde canım şu anda hem yorgum hem uykusuzum..ama kaanı uyutur uyutmazda temizlik yapıcam sonra banyo sonra yine uyanır zaten..yani bi kısır döngüdür gidiyo..işin kötüsü hava pek ısınmadı burda çıkamıyozda dışarı..öffff zaten şişkoyum da ne yapıcam böyle yaaaaaaaaaa...kafamçokkarıştıgece uykularını bölüp kalkmadıkları için farkında değiller canım.
benimde eltim dün akşam sordu uykusu nasıl diye eşimde iyi karnı acıkınca kalkıyo dedi.
ama ben 1 gün önce çok sık uyanıyor uykusuzum demiştim.
yalancıda çıkardı beni.
ama gerçekten uykusuzum oğlumun gazı olduğu için çok sıkınıyor,bazende kakayı gazdan dolayı yapamayınca ağlıyor ama eşimin uykusu ağır olduğu için pek ses duymuyor
haliyle.
gündüzde evde bizler bakıyoruz bebeklerimize(allah onlara sağlık versin ama yoruyorlar bebişler bizi)
yani uzun lafın kısası olan heppp kadına oluyor.
aynı şekilde canım şu anda hem yorgum hem uykusuzum..ama kaanı uyutur uyutmazda temizlik yapıcam sonra banyo sonra yine uyanır zaten..yani bi kısır döngüdür gidiyo..işin kötüsü hava pek ısınmadı burda çıkamıyozda dışarı..öffff zaten şişkoyum da ne yapıcam böyle yaaaaaaaaaa...kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?