2009 Nisan Anneleri buraya

Bizde de olmadı yara kabuk,15 gün olacak neredeyse.

şakkıdı yaptıramadık aşımızı burda pztsi yapıyolarmış bir de kızlar şu rota virüsünün aşısını kaça aldınız

Bizim Hastanede de Cuma günü vuruyorlardı sadece,Dr umuz önceden söylemişti,ona göre randevu almıştık,Rota virüsü 83 ya da 88 di bizim hastanede.
Ayrıca rota virüsün hiçbir yanetkisi yokmuş.Zaten artık diiğerlerinin de eskiler gibi yanetkileri çok yokmuş.

Benim de süt için denemediğim birşey kalmadı ve hiçbiri faya etmedi vitamalt da dahil.Zaten bugün göğsüm akıyordu.Aaaa dedm ne güzel dolmuş göğsüm.Sağıp kaç cc çıkacağnı görmek istedm ve souç feci bir hayal kırıklığıydı.Sadece 30 cc.Benim göğsümün kapasitesi küçük galiba(

bende eşimle devamlı tartışma halindeyim nolucaz bööle bilmiyorum devamlı tersliyorum adamı

YA ben de tersliyorum sürekli.Az önce yinekırdım zavallı kocişi.

bebişi uyumayan anneler çocukları açık havada gezdirin bol bol.
benim oğlanı bugün saat 1-4 arası gezdirdim dışarda osaatlerde
arabasında uyudu eve geldiğimizden beride 10 dakika durdu yine uyudu.
saat 8 de gece uykusuna geçti bıcır.dünde çok dolaştırdım dışarda
gece 4 saatte bir kalktı temiz hava bol uyku hehehe

kızlar kocişlere iyi davranın yazık yaa.
onlarında hayatında en sevdikleri eşlerini paylaşmaya başladıklarını
ve kıskançlık yapacaklarını mahsus ilgi için başka şeylerden şikayet edeceklerini unutmayın.
bugünlerde geçecek ve herşey çok daha güzel olacak merak etmeyin.
eğer düzelmeyecek olsaydı ben kesin 8 sene önce boşanmıştım. gerçekten ilk bebeğimde
acayip kötü olmuştum 3-4 ay kadar kocişle kedi köpek gibi olmuştuk valla.
ama bu sefer nazar değmesin hiç etkilenmedik bebişten. herşey düzelecek emin olun .

mrb kızlar benimde oglum 17 nisanda dogdu. allah hepimizinkini bağışlasın. kızlar benimoglum dogdugu ilk günlerde emmeyi becermediginden sütüm azaldı. mama veriyorum. milupa pre aptamil. ama çok gaz yaptı. doktorda miupanın hazmı kolay bi maması varmış onu önerdi. sizler ne kullanıyorsunuz??
similac diye bi mama varmış o nasıl? milupadan daha mı iyi?

Aynı fikirdeyim canım yerimseniben

Merhaba hoşgeldin şekerim. Bu arada sauna termal şort bende almayı düşünüyorum nasıl memenun kaldınmı öneriyormusun ???

ya bu arada kızlar bende bir sinir bir sinir varki anlatamam eşime çok kötü davranıyorum galiba sizde de aynı şey varmı offffffff niye böle oldu ya delikafadulden
Olacak o kadar bütün gün uğraşıyoruz bebeklerimizle , doğru düzgün uyumuyoruz , Yani diğer rahatlatacak konulardan'da biraz uzak kalınca:kedi: anladınz sizz onuu ee haliylee

Hoşgeldin canım bu arada yazlık filan derken denize girdimi bebişin???

Canım ben de o biberonu aldım ama hiç akıtma gibi bir soru yaşamadık.Bilmiyorum ki neden olur?Tüm parçaları doğu yerleştirmişsindir zaten.
Praçalarda sorun yok ben içindeki aparatı çıkarmadan yapıp karıştırıyroum sanırım ondan oluyo

Haklısın canım sıcak yapdığım için olyomuş içindeki aparatı takmadan karıştırıyorum artık taşmadı saoll canımm ilgine a.s.

Benim oğlanı mogan gölüne götürdük geçenlerde arabada uyumaya başlamıştı zaten kaç saat hiç uyanmadan geri geldik evimize dediğin gibi evde uyumaya devam etti sanırım oksijen ve açık hava çarpıyo onları :dance:

dilekim canımmmm her zamanki gibi ne güzel moral oluyosun mucuk mucuuk mucuuk canımsın

anne gibi yar olmaz arkadaslar bizde keske onlar gibi olabilsek::::=))))

vitamaltın kilo yaptığını unutmayın arkadaşlarrrrrrrrr

o ne laaaa,,, neler biliyonuz öyle

ya bu arada kızlar papatya çayı için acayip süt yapıyor bilmiyorum belkide bana öle geliyor

deneyeceğim, eminim faydası vardır.

bende eşimle devamlı tartışma halindeyim nolucaz bööle bilmiyorum devamlı tersliyorum adamı

bizde öyleyiz
ama sanırım, bu birazda onların kaygısızlıgından kaynaklanıyor
sabaha kadar 10 kez uyanıyorum o yanımda horluyor
emzirip tuvalete gitmem gerekiyo diyorum ki demire bir bak gazı cıkmadı kusmasın
bi geliyorum tuvaletten adam horul horul uyuyooo
cocuk mırıldanıyorrr
söylendim tabii, dünde yanasıyo bana, hiç yüz vermedim, anlasın hatasını nasıl içi rahat ediyo anlamıyorum, 2 gecedirde ona hiç bir sey söylemiyorum sabaha kadar ne yapıyoruz farkında bile değil ossura ossura uyuyor:::)))
sonrada vicdan azabı cekip yanasıyor, simdi sessizlik cezası veriyorum onaaa::)))

ben hiç kullanmadım cocugum dogdugundan beri dogal mikroplarla yasıyorrr

rota virüsü ne kızlar
ne çok şey biliyonuz anam

yok bende bilmiyom hergün yeni virüs ve ası türüyo
bizim zamanımızda yokmuydu ki bıunlar???

tabi düzelecek bebeişler büyüyecek ve biz onları daha cpok sevecegizzz:::))))

inşl. böle gitmez bende geriliyorum çok kötü bişey ama ya (((

canım çok geçmiş olsun çok fazla moralini bozma bak sütün azalmış bebek tabiki hastalanacak daha ne hastalıklar göreceğiz canım benim üzme kendini

offf saol canım yaa bizimde heralde 3 -4 ayda biter bu berginlik bitsin ya offffff inşll. senin dediğin gibi herşey yoluna girer :kedi:

didem evet yaa iş şeye gelince çok enerjikler ama gece bebek uyanınca yardım yok. yok öyle zorla kaldırırıorum artık gazını çıkarttırıorum olmadı çemkiriyorum banane ben bu çocuuu tek başımamı yaptım

günaydın kızlar..

aynı dert bizdede var saolsun eşim gün içinde çok yardımcı ne desem yapıyo sabah da okula gitmeden çocugun bezini filan alıyo ama gece tık yok yaaaa..öyle bi derin uyuyo ki..hatta sabah uyanıncada diyo ki gece hiç çocuğu emzirmiyomusun canım diyo gelde sinirlenme.. bu sabah da epey atıştı surat yaptım gece niye hiç yardımcı olmuyosun diye..onunda kendince açıklamarı var haklı ama olsun..bu çocuğu beraber yaptıysak zorluğunu oda çekicek biraz..

işin garibi annesi filan soruyo gece çok sık uyanıyomu sizi yoruyomu diye bizm ki yok anne ya gece hiç uyanmıyo çok akıllı maşallah diyo..beyfendinin dünyadan haberi yok..kusura bakmayın kızlar çok sinirliyim bu aralar reglm yaklaşıyo..zavallı kocam senin özel günün yaklaşıyo demi ondan bu kadar sinirlisin diyo valla hazır bahanem de var acısını çıkarıyom evde terör estiriom

ama buğün biraz ileri gittim sanırım zavallım sabah sabah aç karnına sigara içti..öff bak şimdi üzüldüm..aman olsun beeee ben yinede bu adamı çok seviyorum..:asigim olmasa ne yaparım ben..

günaydın kızlar
oğlum 49 günlük.sütümü sağıp biberonla veriyorum
ama birkaç gündür iştahsız malesef.
gündüzleri zar zor 60 içiyor ama gece 20-30cc kadar içiyor
sizler kaç cc ve kaç saat arayla veriyorsunuz

bu arada megul canım ya çok geçmiş olsun bi an önce iyi olsun inşallah gülfemimiz..dualarımız seninle ama çok şükür ki dermensız dert deil canım..

gece uykularını bölüp kalkmadıkları için farkında değiller canım.
benimde eltim dün akşam sordu uykusu nasıl diye eşimde iyi karnı acıkınca kalkıyo dedi.
ama ben 1 gün önce çok sık uyanıyor uykusuzum demiştim.
yalancıda çıkardı beni.
ama gerçekten uykusuzum oğlumun gazı olduğu için çok sıkınıyor,bazende kakayı gazdan dolayı yapamayınca ağlıyor ama eşimin uykusu ağır olduğu için pek ses duymuyor
haliyle.
gündüzde evde bizler bakıyoruz bebeklerimize(allah onlara sağlık versin ama yoruyorlar bebişler bizi)
yani uzun lafın kısası olan heppp kadına oluyor.

aynı şekilde canım şu anda hem yorgum hem uykusuzum..ama kaanı uyutur uyutmazda temizlik yapıcam sonra banyo sonra yine uyanır zaten..yani bi kısır döngüdür gidiyo..işin kötüsü hava pek ısınmadı burda çıkamıyozda dışarı..öffff zaten şişkoyum da ne yapıcam böyle yaaaaaaaaaa...kafamçokkarıştı

cumartesi günü ist.dan eşimin iş arkadaşları eşleriyle oğlumuzu görmeye geldiler.
hava çok güzel mangal yapalım dediler.
bana da değişiklik olur diye sevinmiştim ama oğluşum nedense orda durmadı hep ağladı.:bbo:
eşime bizi eve götür ayıp olmasın sen dönersin dedim.
eve geldik eşim arkadaşlarının yanına döndü.ama çok üzüldüm.:çok üzgünüm:
oğlum için evde oturmaya değer diye düşünüyorum ama bende kafamı dağıtmak istiyordum.
işte erkekler bu yüzden şanslı.(eşine yardımcı olan erkeklerde muhakkak vardır ama nerdee)
inş.oğlum büyüyünce kıymetimi bilir.mafoldumben

evt canım bebeklerle ilgilen.
uyuyunca ev işi var birde.
kendime zaman ayıramıyorum pek.
ütüm var birazdan yapıcam ama hiç canım istemiyor.
ben ütülüyorum eşimin gömleklerini akşamı gelip kirli sepetine e haliyle.
off offf
eşim işten gelince egeyi kucağına verip biraz dinleneyim istiyorum,söyleniyorum bazende.
ben tüm gün oturuyorum mu zannediyorsun diye de o söyleniyor
bazen akşamdan yemeklerimi yapıyorum.
eşim 1 saat bakıyorsa o zaman içinde de zaten annesi karnı aç,annesi altına bak offf.
oğlum birazdaha büyüsün babaya fena alıştırcam işte o zaman da
ben rahat edicemzemuszemus
neyse geçiçek bu günler büyücekler ve rahat zamanlar da gelicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…