günaydın kızlar..
aynı dert bizdede var saolsun eşim gün içinde çok yardımcı ne desem yapıyo sabah da okula gitmeden çocugun bezini filan alıyo ama gece tık yok yaaaa..öyle bi derin uyuyo ki..hatta sabah uyanıncada diyo ki gece hiç çocuğu emzirmiyomusun canım diyo gelde sinirlenme.. bu sabah da epey atıştı surat yaptım gece niye hiç yardımcı olmuyosun diye..onunda kendince açıklamarı var haklı ama olsun..bu çocuğu beraber yaptıysak zorluğunu oda çekicek biraz..
işin garibi annesi filan soruyo gece çok sık uyanıyomu sizi yoruyomu diye bizm ki yok anne ya gece hiç uyanmıyo çok akıllı maşallah diyo..beyfendinin dünyadan haberi yok..kusura bakmayın kızlar çok sinirliyim bu aralar reglm yaklaşıyo..zavallı kocam senin özel günün yaklaşıyo demi ondan bu kadar sinirlisin diyo valla hazır bahanem de var acısını çıkarıyom evde terör estiriom
sultan çok geçmiş olsun ama kızlar sakın sabun olayını kimse denemesin bende kabızlık çok çektiğim için denemiştim acayip canını yakıyo yazık ufacık bebek nasıl acıdı kim bilir
bu arada bende manuelle sağıyorum ve kolum kopuyo resmen ama sağınca daha çok içim rahat ediyo hepsini içtiğini biliyorum bir de mama takviyesi yapanlar bölümünde bi arkadaş vita malt diye bi içecek acayip süt yapıyo mamayı bile bıraktık yazmış bilgisi olan veya kullanan var mı
bugün karma aşımızı olmaya gidicez bi de rota virüs sanırım bir aşı daha olacak bu 3 aşıyı aynı anda mı yapıyorlar ki anlamadım sizinkiler nasıl oldu???
aynısı bendede var vallaha kocalara kaçırmayalım kafamçokkarıştıya bu arada kızlar bende bir sinir bir sinir varki anlatamam eşime çok kötü davranıyorum galiba sizde de aynı şey varmı offffffff niye böle oldu ya delikafadulden
bende doğum yaptığım hafta kullanmıştımbu vita maltı sultan da sölüodu sanırm.
gelsin bakalım doğru muymuş
saol oslemcim oh rahata alıştın şimdi çok zor gelir bebekle ilgilen yemek yap ev işi yapsultancım geçmış olsun canım ben bayağı geç gırmışım ha kaç gün gırmedım sadece 3 gün neler olmuş yaw,demırcıkte erkek olmuş he öptük kocaman,darısı bebışlerımızın doğum günü,mezunıyet,ergenlığe ılk adım gıbı güzel günlerıne ınşallah,kıs ben amasraya hıç gıtmedım hoş kaldım burda temmuz başı gıbı ıst olacas gıbı görünmekte,ay ben çok alıştım bu rahata annem sağolsun elımı hıçbışeye sürdürmüyor arada pılavım güzel dıye rıca edıyorlar o kadar,sıl,süpür,yemek,ütü heralde unuttum ben hepsını gerçı benım kocamda yardım eder ama olsun allah annemden razı olsun,zaten bız gıdınce sen kendını tatıle çıkmışın gıbı hıssedeceksın anne dıyorum gözlerı doluyor ben bu kızı çok özleyecem ne yapacam bılmem dıyor,alışmakta zor ışte
saol cnm benimki kabız olmuştuda ondanmerhaba kızlar.
belki beni merak etmişsinizdir. 10 gündür annemlerin yanında yazlıktaydım. o yüzden giremedim ama aklım hep buradaydı.
aşılar için geldik biz de. nerede yaptırayım karar veremedim bir türlü. sağlık ocağı mı,muayenehane mi. hastane mi?ya da rotavirüs yaptırılmalı mı?kafam çok karıştı.
sultana ne oldu bilmiyorum ama ben de geçmiş olsun diyeyim.geçmişe bakarsam öğrenirim.başka neler oldu acaba bu 10 günde.
kızlar bebişler çok büyüdü artık dimi?tepkiler vermeye, ele avuca gelmeye başladılar. çok güzel dimi ya!
megulcum ya çok geçmiş olsun inşallah hiçbir sorun kalmaz Allah şifa versinarkadaşlar merhaba.ben artık giremiyorum.kızm iyleşmedi hala.ishali devam ediyo.emmeyi bırakmak üzere.iştahı yok.benim de moralim bozuk olunca sütüm çok azaldı.işte böyle kardeşler.azıcık sıkıntılı günler geçiriyoruz.ama şükür tedavisi var diyoruz biraz rahatlıyoruz.
ben sterilizatör alacam ama kafam karıştı.mikrodalga var buharlı var.hangisi daha iyi ne marka önerirsiniz.mikrodalga olanlar mikrodalga fırında mı kullanılıyo hiç bilgim yok.öptüm.hasta olan bebişler varsa hepsine geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin
didem evet yaa iş şeye gelince çok enerjikler ama gece bebek uyanınca yardım yok. yok öyle zorla kaldırırıorum artık gazını çıkarttırıorum olmadı çemkiriyorum banane ben bu çocuuu tek başımamı yaptım
ayy canım aynı şeyleri yaşıyoruz yaa..inan bende o özenle ütülediğim gömleği sepete tıkınca kızasım geliyo ben onu ne zor ütüledim biliyomusun diye..eşim işten gelir gelmez bende kağanı veriyorum bi duş alıyım diye çocuk ağlamaya başlar başlamaz alıyo kucağına banyonun önne gelio nasıl duş aldıgımı anlamıom bile..-tatlicadiarzu-çok şükür ki eşim yemek konusunda pek zorluk çıkarmıyo bazen kahvaltı çorba filan geçiştiriyoruz..evt canım bebeklerle ilgilen.
uyuyunca ev işi var birde.
kendime zaman ayıramıyorum pek.
ütüm var birazdan yapıcam ama hiç canım istemiyor.
ben ütülüyorum eşimin gömleklerini akşamı gelip kirli sepetine e haliyle.
off offf
eşim işten gelince egeyi kucağına verip biraz dinleneyim istiyorum,söyleniyorum bazende.
ben tüm gün oturuyorum mu zannediyorsun diye de o söyleniyor
bazen akşamdan yemeklerimi yapıyorum.
eşim 1 saat bakıyorsa o zaman içinde de zaten annesi karnı aç,annesi altına bak offf.
oğlum birazdaha büyüsün babaya fena alıştırcam işte o zaman da
ben rahat edicemzemuszemus
neyse geçiçek bu günler büyücekler ve rahat zamanlar da gelicek.
tabi canım senin işin bizden daha zor bide çalışmaya başlamışsın allah yardımcın olsun ..senin eşin mutlaka destek olmalı yoksa çok yıpranırsın..ayyy düşünemiyorum bile bide çalışmaya başladıgımı valla kafayı yerim sana bravo canım ii kalkıyosun altından..alkisalkisalkisbende bu konuda cok hassasım cünkü birde biz sabah aynı saatte evden cıkıp aynı saatte eve giriyoruz
ama karar verdim konusmayacagım artık vicdan azabından isilik gecirsin:::))))
bakalım ne zaman fark eder böyle davranmaya devam ederse o cok kınadıgı kötü babalar gibi olacagını:::))))klava:
didem evet yaa iş şeye gelince çok enerjikler ama gece bebek uyanınca yardım yok. yok öyle zorla kaldırırıorum artık gazını çıkarttırıorum olmadı çemkiriyorum banane ben bu çocuuu tek başımamı yaptım
saol urlacım maşallah egeye kocaman olmuş yaw5 dk durup cıkıyorum sultan cok gecmiş olsun.....
benım kocamda sagolsun hiç yardımı yoktur pazar günleri 1 saat bakar oda zorla
hanimiş babacım hanimiş babcım der deli kocişşşşş yaaa
hepinizi öptüm oglum aglamaya başladı
6,500 kilo olmuş
bu gun 3 tane aşı oldu 2 bacak 1 kol
cok huysuz bugun ve agrıyor kucak isteyen cocuk kucaga alınca aglıyoı cunku acıyooo aşı yerleri........
mama vermıyom artık nerdeyse 1 aydırrr
6,500 kilo olmuş
şenay nerelerde yaaaaaaa
ahhhhhhhhhhhh ahhhhhh bende özledim yazışmalarıııı
kız oslem nedir bu şort nasıl bişey göbeğin gittimi kız bende istiyorum link ver yada resim koysana bekliyorum meraklaya ben sıze demıyormuyum kocalarınızın kıymetını bılın dıye şıkayet yok bılıyorum sevıyorsunuz naz yapmak değıl yardım beklıyorsunuz ama unutmayın babalık sonradan öğrenılen bırşeymış annelık gıbı değıl burdakı tek dezavantajımız onlar babalığı öğrenene kadar bebışler büyüyor annelerın sınırlerınıde harap ederek tabıkı uykusuzluk yorgunluk v.s ıle ama olsun onların tek bır gülücüğüne değer demı,kızlar ya bende kocamı özlüyorum çok,bakalım bızımkı ne yapacak Eceyı görünce nette görüyor hep ama olsun bu farklı,arzuer canımcım ben daha öncede kullanmıştım dedım ya ben 13-15 arası verıp sıkılaşmıştım şımdıde 3 günde nasıl fark ettı ınanamazsın görenler şaşkın karnıma sıhırlı değnek değdı sankı hamıle kalmadan öncekı şortlarıma gırmeye başladım,gözün kapalı al ama ıst korse merkezınden ben ordan almıştım 2 sınıde hatta bırara eşımde kullandı ona üstünüde aldık üşenmese gıyse nasıl güzel kılo verıyor ama ben ıst gıtmeden gıymez dürtmem lazım yanı bız karı koca düşkünüz boğazımıza anacım takvıye lazım yanı
özlem ya bu mucize korseyi nerden aldın fiyatı ne harbiden bu kadar işe yaradı mı yani ..merakla bekliyorum canım hemen bende almalıyım..iğrenç rezalet bi göbeğim var şu anda..-tatlicadiarzu-ya ben sıze demıyormuyum kocalarınızın kıymetını bılın dıye şıkayet yok bılıyorum sevıyorsunuz naz yapmak değıl yardım beklıyorsunuz ama unutmayın babalık sonradan öğrenılen bırşeymış annelık gıbı değıl burdakı tek dezavantajımız onlar babalığı öğrenene kadar bebışler büyüyor annelerın sınırlerınıde harap ederek tabıkı uykusuzluk yorgunluk v.s ıle ama olsun onların tek bır gülücüğüne değer demı,kızlar ya bende kocamı özlüyorum çok,bakalım bızımkı ne yapacak Eceyı görünce nette görüyor hep ama olsun bu farklı,arzuer canımcım ben daha öncede kullanmıştım dedım ya ben 13-15 arası verıp sıkılaşmıştım şımdıde 3 günde nasıl fark ettı ınanamazsın görenler şaşkın karnıma sıhırlı değnek değdı sankı hamıle kalmadan öncekı şortlarıma gırmeye başladım,gözün kapalı al ama ıst korse merkezınden ben ordan almıştım 2 sınıde hatta bırara eşımde kullandı ona üstünüde aldık üşenmese gıyse nasıl güzel kılo verıyor ama ben ıst gıtmeden gıymez dürtmem lazım yanı bız karı koca düşkünüz boğazımıza anacım takvıye lazım yanı
saol urlacım maşallah egeye kocaman olmuş yaw
kız oslem nedir bu şort nasıl bişey göbeğin gittimi kız bende istiyorum link ver yada resim koysana bekliyorum merakla
kızlar ya bişey sorucam şimdi benimoğaln emiyo normal olarak su verilmez deniyo bende hiçvermedim ama kayınvalidem altımdan girip üstümden çıömıyo su ver papatya çayı ver bikaç kaşık diye veren varmı?valla kayınvalidenin yanında tuvalete bilegirmiyom ben yokken vercek suyu ne yapsak hava sıcak gerek yok biliyorum ama aklım karmakarışık kesin vermem diyorum ama vicdan yaptırdılar susuz kalıyo ağlıyo işte susuz ondan diye offffff herkafadan ses çıkıyo takmam desemde takılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?