2009 Nisan Anneleri buraya

güzel dilek valla
bende isterdim böle bişey ama benimki daha çocuğun pantolonunu giydiremyor kusunca bile beni çağrıyor nerde bakçak
Al bendende o kadar bizimki çocuğu kucağına bile alamıyor bırak pantolan giiydirmeyi :sinifsinif:

canım şu her eve lazım diye bi program var acaba ordakinin aynısımı lut gölü tuzu ile ovuyosun filan sonra şortu giyoyosun. birde fiyatı nedir acaba rica etsem öğrenirmisin Her eve lazımda fiyatı 59+kdv diye hatırlıyorum ayyyy ne olur daha ayrıntılı bilgi verirmisin sen nasıl kullandın da kilo verdin diğer kızlardaa merakta hepimiz seni bekliyoruz anacımm
opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
arzuer senindemi göbeğin kaldı
benimkideb şiş halasarkıyo resmen şu şort ii gelcekse hemen akırım valla
geçen sezeryan korsesi diie netten sipariş verdim resmen külot göndermişler giydim sıkmıyor bile bedava gitti paracıklar:)))

aaaa o mucize şort neki????eski kıyafetlerime giymek istiyorum benim önde değil ama arkada hatıra kaldı hamilelik!!!!!
benim hem ön hem arka çok fena yaniii ..... ama azimliyim vericem bu kiloları...:lepi:

Ay bende sinir oluyorum sanki kendileri çok genç olsa değişen bişey olacak hem yardım etmiyorlar hemde dil papuç kadar :dilcikar: bi günde bi güne de çok yoruldun karıcım bravoo nasıl dayanıyorsun filan diyen yookkk madem yardım etmiyorlar en azından ruhumuzu okşasalar yaa nerdeeee ayyy düşündükçe sinirleniyorum yaa.Çok üzgünüm çoook

Canım sudan bişe olmaz arada bir veriyorum sürekli olmasada ,mesela emziği almıyo bizimki onu alsın diye az bişi bala batırıyorum ( ama ojinal bal ) ondan sonra su veriyorum içini yakmasın diye tabii ben hem emzirip hem de mama da verdiğim içinde su veriyorum ayrıca ...

Son düzenleme:

sultancım benim hem göbek hem basen hem kalça :))))) ne diyim altaraf komple bakımdan geçmeli yani.Her eve lazım diye bi program vardı bakalım eğer ordaki şort ile özlemin giydiği aynı ise ordan alıcam hem iade şansımızda var yazdım özleme cavaplandırsında bakalım ...ben 4 ay daha evdeyim en azından bu vesile ile daha çok giyebilirm şortu..10 kilo versem eski halimde olucam.. Senin durum ne ???yerimseniben
bu arada şurayı bi incele istersen http://www.hindirim.com/store/ProductDetails.aspx?productId=79034

Son düzenleme:
günaydın kızlar, kilolarla benimde başım belada, doğumdan sonraki hafta 16 kilo gitmişti ama hala 7 kilom var ve bende gram bile gitmiyor, hani kilo deseniz neysede göbek çok kötü görünüyor hep bol şeyler giyiyorum ve ben buna hiç alışık değilim...kızımla beraber yürüyüşte yapıyoruz ama eve gelir gelmez yemeklere saldırıyorum resmen...bu arada benim kuzu 3 gündür kabız tuvalete çıkamadı,fitil vermek istemiyorum,bağırsak tembelliği yapmasın diye... poposuna zeytinyağlı çubukta sokmam...mamasına zeytinyağ koyup içiriyorum ama banamısın demedi... gerçi ıkınmıyorda heralde rahatsız değil ama benim içim huzursuz doktorunu arıyacam bugün gerçi o kesin fitil diyecek ama başka yöntem bilen varmı kızlar yaaa????bir de dün akşam 6 da bir uyudu, sadece 3 saatte bir gözünü açmadan mama yemek için mıkırdandı... sabah 6da altını aldım, emzirdim doyurdum geri uyudu ya normal mi ki, valla bunlar bize kafayı yedirecekler uyusa suç uyumasa gene suç...bir de tatlı uyuyoki ağzı açık uyuyor valla....

herkezciklere günaydınnnn canım bir ara benim bebeğimde 3 günde hatta 4 günde bir kakasını yapıyordu ama yaptığında da hiç kabızlık belirtisi yoktu bende çok takılmıştım dediğin gibi ıkınma yok bişey yok doktora sorduğumda normal olduğunu sölemişti herhangi bişey vermedim fitil v.s. doktor sadece şunu söledi mama verdiğim için ben aptamilin conformil kullan demişti bağırsak hareketlerini rahatlatıyormuş. bu durum 2 hafta kadar sürdü bizde sonrada kendiliğinden düzeldi şimdi hergün düzenli olarak yapıyor uyumasına gelince bişey olduğunu sanmam bebekler uyurken büyürlermiş mamasından daha kıymetliymiş uykusu rahatssa problem olduğunu sanmıyorum ....:ecrin_bebek:

Canım bana da öyle diyorlardı,Dr.umuza sordum,gerek yok ama için rahat etsin die,bir teklif edin,eğer suyu alırsa verirsiniz demişti,ben de çay kaşığıyla verdim ama sevmedi kızım,ondan sonra ben de vermedim hiç.Zaten bildiğim kadarıyla bebek su istemezse karnı tok demekmiş.

teşekkür ederim canım,az önce fitil verdim ve işlem artık tamam :) dediğin gibi olmazsa mamayı değiştiricem

Aynen valla ben de almıştım bir korse,bacaklarımı daha çok sıkıyordu,göbeğe pek faydası olmadı,zaten artık göbeğin içi de doldu!!

benim kızım da gece uzun süreli uyuyor,birisine dediğimde demek ki sütün yarıyor ki acıkmıyor ve uyuyor,zaten acıktığında bir ağlamaya başladığında mümkün değil,susturamıyorum,hem sinirlenince memeyi de almıyor ,resmen ayakta emziriyorum çoğu zaman.Bir de geçen TV de dinledim,anneler bebeklerin çocuklarının yemek yememesinden şikayet ederler ama bebek için uyku yemekten daha önemlidir dedi.

valla ben dün cok melettim
bakalım bugun :asigim:

bizimki alt değiştirebiliyo ihihihihi

alt değiştirme ve giydirmede iiyiz ama uykuda ondan iisi yokbuyrunnnnnnnnn

cins kellülülülülülü ne güldüm senay
allah sana kolaylık versin sekerim
bebeişler nasıl
2 si aynı anada uyuyup aynı andamı uyanmıyooo
mucizelere ii bakhihoyyyt

bende hiç vermek istememiştim ama annem verelim dedi simdi su içiyo bebiş
zemzem suyunu önce donduruyoruz sonra cözülünce veriyoruz
bagırsaklarıda yumusadı bebeişin

kızlar biz sabah 6 da uyanıyoruz
uyanında bezini falan acıyorum
cıplak kalıyor demir
ayaklarına masaj yapıyorum
bacaklarını karnına dogru bastırıyorum
işe yarıyor
pıtır pıtır dökülüyor:lepi:

ben şimdi İstanbul korse merkezinin sitesinden baktım da şortun fiyatı 77 TL,10 cm e kadar incelme dior.Bir de parafinli korse var,acaba hangisi daha etkili?

kızlar aslında cok fenayım
dün bir arkadasın bebişi cok hastaymıs onu ögrendim
karaciger calısmıyormus
dalak yokmus
16 gündür hastanedeler
2 aylık bebiş daha cok agladım
ne olur cok dua edin
hülyanın kızı irem için

Canım çok geçmiş olsun ,Allah acil şifalar versin inşallah,çok üzüldüm ben de.

benim eşimde bugün sabah ilk defa giydirdi ama beceremedi kaydirigubbakcemile3 allah razı olsun bazen 3-4 gece uykusuz geçince eşime diyorum bu gece sen ilgilenirmisin bebişle saolsun yapıyo arkadaşlar benim sütüm iyce bitti gibi önceden uzun süre beklediğimde göğüslerim sertleşirdi kısa bir süre olsa sütüm iyi gelirdi şimdi göğüslerimde hiç şişme yok zeynep boş boş çekiyor memeyi izliyorum yutuyormu diye yutma eylemide yok ama yinede annem bebek çektikçe gelir dediği için 15-20 dk emziriyorum kuzumda öle çekiyor boş boşsonra mamasını veriyorum acaba hiç süt gidiyormudur yada ne yapmam lazım artık denemedik bişey kalmadı şaşırdım valla

allah yardımcıları olsun çok üzüldüm gerçekten didemcim acil şifalar irem bebeğe inşallah...

bende de aynı durum var canım bende mamadan önce mutlaka emziriyorum ama içim hiç rahat değil bende içmedik şey bırakmadım ama olmayınca olmuyor sanırım...

kızlar sinehas sinem mesaj atmış telden şehir dışuna taşınacakları için adsl ve ev telini iptal ettirmiş o yüzden girmiomuş nete hepinize selam söyledi cuma günü uçakla yolculuk yeni taşınacağı yere gidiyormuş heralde bi süre sonra internet bağlatır o da.

Allahım feci bişey insan fena oluyo bebeğinin biyeri çizilse içi yanıyo heleki bu kadar byük hastalık Allah düşmanımın başına vermesin derler ya. Allah acil şifalar versin nolucak peki karaciğerin çalışma şansı yok muymuş hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…