Al bendende o kadar bizimki çocuğu kucağına bile alamıyor bırak pantolan giiydirmeyi :sinifsinif:güzel dilek valla
bende isterdim böle bişey ama benimki daha çocuğun pantolonunu giydiremyor kusunca bile beni çağrıyor nerde bakçak
ya ben sıze demıyormuyum kocalarınızın kıymetını bılın dıye şıkayet yok bılıyorum sevıyorsunuz naz yapmak değıl yardım beklıyorsunuz ama unutmayın babalık sonradan öğrenılen bırşeymış annelık gıbı değıl burdakı tek dezavantajımız onlar babalığı öğrenene kadar bebışler büyüyor annelerın sınırlerınıde harap ederek tabıkı uykusuzluk yorgunluk v.s ıle ama olsun onların tek bır gülücüğüne değer demı,kızlar ya bende kocamı özlüyorum çok,bakalım bızımkı ne yapacak Eceyı görünce nette görüyor hep ama olsun bu farklı,arzuer canımcım ben daha öncede kullanmıştım dedım ya ben 13-15 arası verıp sıkılaşmıştım şımdıde 3 günde nasıl fark ettı ınanamazsın görenler şaşkın karnıma sıhırlı değnek değdı sankı hamıle kalmadan öncekı şortlarıma gırmeye başladım,gözün kapalı al ama ıst korse merkezınden ben ordan almıştım 2 sınıde hatta bırara eşımde kullandı ona üstünüde aldık üşenmese gıyse nasıl güzel kılo verıyor ama ben ıst gıtmeden gıymez dürtmem lazım yanı bız karı koca düşkünüz boğazımıza anacım takvıye lazım yanı
benim hem ön hem arka çok fena yaniii ..... ama azimliyim vericem bu kiloları...:lepi:aaaa o mucize şort neki????eski kıyafetlerime giymek istiyorum benim önde değil ama arkada hatıra kaldı hamilelik!!!!!
ben geldim kızlar uyuyo yarının yemeğini yaptım bi bakayım dedim urlacım canım benim beni sormuşun sağol canım kerem mi hasta okuyamıyorum geçmişi geçmiş olsun sultancım başkaa hasta sıpacıklar varsa onlarada geçmiş olsun
bizim babamızda çok sabırsız ağlamalarına hiç gelemiyo hemen tosur tosur oluyo beyefendi bide ikidebir söyleniyo bu işleri 20 li yaşlarda yapmak lazımmış diye cins kel ne olacak
Canım sudan bişe olmaz arada bir veriyorum sürekli olmasada ,mesela emziği almıyo bizimki onu alsın diye az bişi bala batırıyorum ( ama ojinal bal ) ondan sonra su veriyorum içini yakmasın diye tabii ben hem emzirip hem de mama da verdiğim içinde su veriyorum ayrıca ...kızlar ya bişey sorucam şimdi benimoğaln emiyo normal olarak su verilmez deniyo bende hiçvermedim ama kayınvalidem altımdan girip üstümden çıömıyo su ver papatya çayı ver bikaç kaşık diye veren varmı?valla kayınvalidenin yanında tuvalete bilegirmiyom ben yokken vercek suyu ne yapsak hava sıcak gerek yok biliyorum ama aklım karmakarışık kesin vermem diyorum ama vicdan yaptırdılar susuz kalıyo ağlıyo işte susuz ondan diye offffff herkafadan ses çıkıyo takmam desemde takılıyo
arzuer senindemi göbeğin kaldı
benimkideb şiş halasarkıyo resmen şu şort ii gelcekse hemen akırım valla
geçen sezeryan korsesi diie netten sipariş verdim resmen külot göndermişler giydim sıkmıyor bile bedava gitti paracıklar:)))
günaydın kızlar, kilolarla benimde başım belada, doğumdan sonraki hafta 16 kilo gitmişti ama hala 7 kilom var ve bende gram bile gitmiyor, hani kilo deseniz neysede göbek çok kötü görünüyor hep bol şeyler giyiyorum ve ben buna hiç alışık değilim...kızımla beraber yürüyüşte yapıyoruz ama eve gelir gelmez yemeklere saldırıyorum resmen...bu arada benim kuzu 3 gündür kabız tuvalete çıkamadı,fitil vermek istemiyorum,bağırsak tembelliği yapmasın diye... poposuna zeytinyağlı çubukta sokmam...mamasına zeytinyağ koyup içiriyorum ama banamısın demedi... gerçi ıkınmıyorda heralde rahatsız değil ama benim içim huzursuz doktorunu arıyacam bugün gerçi o kesin fitil diyecek ama başka yöntem bilen varmı kızlar yaaa????bir de dün akşam 6 da bir uyudu, sadece 3 saatte bir gözünü açmadan mama yemek için mıkırdandı... sabah 6da altını aldım, emzirdim doyurdum geri uyudu ya normal mi ki, valla bunlar bize kafayı yedirecekler uyusa suç uyumasa gene suç...bir de tatlı uyuyoki ağzı açık uyuyor valla....
kızlar ya bişey sorucam şimdi benimoğaln emiyo normal olarak su verilmez deniyo bende hiçvermedim ama kayınvalidem altımdan girip üstümden çıömıyo su ver papatya çayı ver bikaç kaşık diye veren varmı?valla kayınvalidenin yanında tuvalete bilegirmiyom ben yokken vercek suyu ne yapsak hava sıcak gerek yok biliyorum ama aklım karmakarışık kesin vermem diyorum ama vicdan yaptırdılar susuz kalıyo ağlıyo işte susuz ondan diye offffff herkafadan ses çıkıyo takmam desemde takılıyo
herkezciklere günaydınnnn canım bir ara benim bebeğimde 3 günde hatta 4 günde bir kakasını yapıyordu ama yaptığında da hiç kabızlık belirtisi yoktu bende çok takılmıştım dediğin gibi ıkınma yok bişey yok doktora sorduğumda normal olduğunu sölemişti herhangi bişey vermedim fitil v.s. doktor sadece şunu söledi mama verdiğim için ben aptamilin conformil kullan demişti bağırsak hareketlerini rahatlatıyormuş. bu durum 2 hafta kadar sürdü bizde sonrada kendiliğinden düzeldi şimdi hergün düzenli olarak yapıyor uyumasına gelince bişey olduğunu sanmam bebekler uyurken büyürlermiş mamasından daha kıymetliymiş uykusu rahatssa problem olduğunu sanmıyorum ....:ecrin_bebek:
arzuer senindemi göbeğin kaldı
benimkideb şiş halasarkıyo resmen şu şort ii gelcekse hemen akırım valla
geçen sezeryan korsesi diie netten sipariş verdim resmen külot göndermişler giydim sıkmıyor bile bedava gitti paracıklar:)))
benim kızım da gece uzun süreli uyuyor,birisine dediğimde demek ki sütün yarıyor ki acıkmıyor ve uyuyor,zaten acıktığında bir ağlamaya başladığında mümkün değil,susturamıyorum,hem sinirlenince memeyi de almıyor ,resmen ayakta emziriyorum çoğu zaman.Bir de geçen TV de dinledim,anneler bebeklerin çocuklarının yemek yememesinden şikayet ederler ama bebek için uyku yemekten daha önemlidir dedi.günaydın kızlar, kilolarla benimde başım belada, doğumdan sonraki hafta 16 kilo gitmişti ama hala 7 kilom var ve bende gram bile gitmiyor, hani kilo deseniz neysede göbek çok kötü görünüyor hep bol şeyler giyiyorum ve ben buna hiç alışık değilim...kızımla beraber yürüyüşte yapıyoruz ama eve gelir gelmez yemeklere saldırıyorum resmen...bu arada benim kuzu 3 gündür kabız tuvalete çıkamadı,fitil vermek istemiyorum,bağırsak tembelliği yapmasın diye... poposuna zeytinyağlı çubukta sokmam...mamasına zeytinyağ koyup içiriyorum ama banamısın demedi... gerçi ıkınmıyorda heralde rahatsız değil ama benim içim huzursuz doktorunu arıyacam bugün gerçi o kesin fitil diyecek ama başka yöntem bilen varmı kızlar yaaa????bir de dün akşam 6 da bir uyudu, sadece 3 saatte bir gözünü açmadan mama yemek için mıkırdandı... sabah 6da altını aldım, emzirdim doyurdum geri uyudu ya normal mi ki, valla bunlar bize kafayı yedirecekler uyusa suç uyumasa gene suç...bir de tatlı uyuyoki ağzı açık uyuyor valla....
yaw tam damarıma basmışınız farkındamısınız hep aynı anda aynı duyguları yaşıyor aynı şeylerden şikayetçi oluyoruz dünkü konu bizimde buydu bide bana diyoki saol canım kızımıza ne güzel bakıyosun gece hemen uyanıyosun yatırıyosun ben hiç uyanmıyorum bile diye tebrik ediyo beni sabahları wc ye gidemiyorum yanına koyuncada bağırdı geçen al şunu uykum bölünüyo diye bide şunu dedi o lafı kaç gün başına kaktım zaten cennet neden anaların ayağı altında burdan bunuda anlıyoruz severken iyi ağlayıncaaa annesi bebek ağlıyo diolar bende yüz vermiyom artık hep çocuk uyancak diye oyalıyom kaçtır bazen insafada gelmek lazım ama bugün gelsemmi acabaa:) aaa neler diyorum ben çocuk uyancak hadi görüşürüz:)
Bu arada kocişleri çekiştirmişsiniz de benim eşim de akşam seviyor,kucağına alıyor,ağladığında gezdiriyor kucağında,ama fazla ağlarsa,annesi ,bu acıkmış,diyor ki işte o anda çıldırıyorum,ya diorum ben onu yeniş emzirdim,başka bir derdi var,ama onu da babası olarak sen bulkaydirigubbakcemile3.ama şimdiye kadar hiç altını alma ,üstünü giydirme gibi işlemler yapmadı,ben de aslında talep etmedim.Daha işe de başlamadım ya,çok gerenk olmadı.
bizimki alt değiştirebiliyo ihihihihi
ben geldim kızlar uyuyo yarının yemeğini yaptım bi bakayım dedim urlacım canım benim beni sormuşun sağol canım kerem mi hasta okuyamıyorum geçmişi geçmiş olsun sultancım başkaa hasta sıpacıklar varsa onlarada geçmiş olsun
bizim babamızda çok sabırsız ağlamalarına hiç gelemiyo hemen tosur tosur oluyo beyefendi bide ikidebir söyleniyo bu işleri 20 li yaşlarda yapmak lazımmış diye cins kel ne olacak
kızlar ya bişey sorucam şimdi benimoğaln emiyo normal olarak su verilmez deniyo bende hiçvermedim ama kayınvalidem altımdan girip üstümden çıömıyo su ver papatya çayı ver bikaç kaşık diye veren varmı?valla kayınvalidenin yanında tuvalete bilegirmiyom ben yokken vercek suyu ne yapsak hava sıcak gerek yok biliyorum ama aklım karmakarışık kesin vermem diyorum ama vicdan yaptırdılar susuz kalıyo ağlıyo işte susuz ondan diye offffff herkafadan ses çıkıyo takmam desemde takılıyo
günaydın kızlar, kilolarla benimde başım belada, doğumdan sonraki hafta 16 kilo gitmişti ama hala 7 kilom var ve bende gram bile gitmiyor, hani kilo deseniz neysede göbek çok kötü görünüyor hep bol şeyler giyiyorum ve ben buna hiç alışık değilim...kızımla beraber yürüyüşte yapıyoruz ama eve gelir gelmez yemeklere saldırıyorum resmen...bu arada benim kuzu 3 gündür kabız tuvalete çıkamadı,fitil vermek istemiyorum,bağırsak tembelliği yapmasın diye... poposuna zeytinyağlı çubukta sokmam...mamasına zeytinyağ koyup içiriyorum ama banamısın demedi... gerçi ıkınmıyorda heralde rahatsız değil ama benim içim huzursuz doktorunu arıyacam bugün gerçi o kesin fitil diyecek ama başka yöntem bilen varmı kızlar yaaa????bir de dün akşam 6 da bir uyudu, sadece 3 saatte bir gözünü açmadan mama yemek için mıkırdandı... sabah 6da altını aldım, emzirdim doyurdum geri uyudu ya normal mi ki, valla bunlar bize kafayı yedirecekler uyusa suç uyumasa gene suç...bir de tatlı uyuyoki ağzı açık uyuyor valla....
Canım bana da öyle diyorlardı,Dr.umuza sordum,gerek yok ama için rahat etsin die,bir teklif edin,eğer suyu alırsa verirsiniz demişti,ben de çay kaşığıyla verdim ama sevmedi kızım,ondan sonra ben de vermedim hiç.Zaten bildiğim kadarıyla bebek su istemezse karnı tok demekmiş.
neden zemzem suyunu önce dondurup sonra çözdürüp veriyorsunz?
kızlar aslında cok fenayım
dün bir arkadasın bebişi cok hastaymıs onu ögrendim
karaciger calısmıyormus
dalak yokmus
16 gündür hastanedeler
2 aylık bebiş daha cok agladım
ne olur cok dua edin
hülyanın kızı irem için
karaciger calısmıyormus
dalak yokmus
16 gündür hastanedeler
ne olur cok dua edin
hülyanın kızı irem için
benim eşimde bugün sabah ilk defa giydirdi ama beceremedi kaydirigubbakcemile3 allah razı olsun bazen 3-4 gece uykusuz geçince eşime diyorum bu gece sen ilgilenirmisin bebişle saolsun yapıyo arkadaşlar benim sütüm iyce bitti gibi önceden uzun süre beklediğimde göğüslerim sertleşirdi kısa bir süre olsa sütüm iyi gelirdi şimdi göğüslerimde hiç şişme yok zeynep boş boş çekiyor memeyi izliyorum yutuyormu diye yutma eylemide yok ama yinede annem bebek çektikçe gelir dediği için 15-20 dk emziriyorum kuzumda öle çekiyor boş boşsonra mamasını veriyorum acaba hiç süt gidiyormudur yada ne yapmam lazım artık denemedik bişey kalmadı şaşırdım valla
karaciger calısmıyormus
dalak yokmus
16 gündür hastanedeler
ne olur cok dua edin
hülyanın kızı irem için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?