valla benım kocam sağolsun ev temızlıne yemeğe yardım eder hatta yaar evdeyken mama hazırlar bıberon yıkar sallar ayaklarında kızı banyoya yardım eder bı utu yapmaz bide gece 2 den sora yardım etmez sabah işe gidicem diye
ireme Allahtan şifa diliyorumianne ve babasına bağışlasın meleği......
özlem gelde şu mucize şortu söyle be anacım hepimiz pavlovun kuçusu gibi açık ağızla bekliyoruz :))
ben hamilelik öncesi kiloma döndüm hatta 1 kiloda aşağısındayım ama vücut bozulmuş kızlar çoğu kıyafetim olmuyor ve pazartesi iş başlıyor...çaresiz1-2 şey almam lazım kendime ama fazlada almak istemiyorum eski halime dönmek istiyorum ben....:a015:.............
bizde dün babaannemize bez,temizlme mendili,pişik kremi alıp bıraktık,cumarteside eşyalarını ve beşiğini götürücez...nasıl üzülüyorum anlatamam sanki sürekli orada kalıcakmış gibi geliyor.....
benimkide valla ne desem yapar ama ben demeden yapmaz, işten gelir gelmez bebeği alır herşeyiyle ilgilenir, alt değiştirir beraber yıkarız gece kalkıp mama hazırlar ben bebeği oyalarken...ama onunda uykusu çok ağır uyandırmak için dürtmem gerekiyor, bazı sabahlar kalkıp mama hazırladığını bile hatırlamıyor,ikimizinde ailesinden kimse yok burada o yüzden ikimizde birbirimize olabildiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz, canım kocam benimmmm...:asigim:
offf çok zor canım ya,ama onlaın geleceği için bazı şeyler şart değil mi,bende 1 eylülde başlıycam şimdiden karalar bağlamaya başladım,nasıl bırakıcam diye,ikimizde birbirimize çok alıştık çünkü,sen gene şanslısın babaanne bakacakmış ben komşuma bırakıcam çünkü kimsemiz yok burada:çok üzgünüm:
evet canım zaman geçtikçe insan daha çok alışıyor, bazen ücretsiz izin düşünüyorum ama nasıl olsa bir gün başlamayacak mıyız??? çalışan anne olmak zor, eminim bir gün çektiğimiz sıkıntıların mükafatını alıcaz...herşey onlara daha iyi bir gelecek hazırlamak için...sende içini ferah tut ilk bir kaç gün mutlaka zor olacaktır ama en azından bebeğin emin ellerde...evet çalışmadan da olmuyor.....babaannemize güvenim tam ama annelik işte sanki göğsümde bir kor oluştu 1-2 gündür bahsettikçe o alevleniyor gibi....1 eylüle kadar baya büyücek melis ama o zamanda bizleri tanıdıkları için bırakmak daha zor...
görümcemde 2.5 aylıkken başladı işe o zaman daha az zor gelirdi diyor şimdi 6 aylık oldu oğlu ve işten gelince 10 dakika yüzünü saklıyormuş sonradan gülüyor diyor....yok daha fazla bahsetmiyim zor gerçekten
ben eskı kıyafetlere gırıom ama alsammı bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?