valla canım ben emziren anne diyeti yapıyorum 5 günde 2 kg verdim çok şükür..zemuszemusyaa kızlar anlamadığım emzirirken normal yesende kilo verirsin dediler peki emzirirken normal yediğim halde nasıl kio alıyorum onu anlamdım benim gibi kilo alanlarda var içinizde evden çıkmıyoruz diye mi aslında uykusuzluk da kilo aldırabiliyo daha çok uyanık kaldığımız için daha çok yiyoruz sanırım oof valla denize girme umudum da kalmadı benim basenlerde ki selülitler dizlere kadar inmiş maşallah ayrıca sultanın dediği bibi sarkık bölgelerin içide hergün doluyo benim pek göbek sorunum yok ama kalça basen maşallah oldu sporsuz düzelmez de
yaa kızlar anlamadığım emzirirken normal yesende kilo verirsin dediler peki emzirirken normal yediğim halde nasıl kio alıyorum onu anlamdım benim gibi kilo alanlarda var içinizde evden çıkmıyoruz diye mi aslında uykusuzluk da kilo aldırabiliyo daha çok uyanık kaldığımız için daha çok yiyoruz sanırım oof valla denize girme umudum da kalmadı benim basenlerde ki selülitler dizlere kadar inmiş maşallah ayrıca sultanın dediği bibi sarkık bölgelerin içide hergün doluyo benim pek göbek sorunum yok ama kalça basen maşallah oldu sporsuz düzelmez de
slm kızlar..anam bu ne yaaa 11 kullanııcı okuyo..:1shok:tüm bebekler aynı andamı uyuyo nee..bi benim küçük bey uyanık sanırım..
valla canım ben emziren anne diyeti yapıyorum 5 günde 2 kg verdim çok şükür..zemuszemus
valla benimkide uyanık bi elim mouse da bi elimlede paerk yatağı sallıyorum uyursa da yemek için sebze soyucam ona iki el lazım zaten 4 elim olsaydı çocuk bakması süper kolay olurmuş kaydirigubbakcemile3
çiçek senin kilolar ne alemde en so 4 kg vardı..
bende bi yandan emziriyorum bi yandan yazmaya çalışıyorum..zaten bugün biraz tuhaf benim oğlum önce hep emer uyurdu şimdi yatağına bırakıom 5 dk sonra mızmızlanıo..valla benimkide uyanık bi elim mouse da bi elimlede paerk yatağı sallıyorum uyursa da yemek için sebze soyucam ona iki el lazım zaten 4 elim olsaydı çocuk bakması süper kolay olurmuş kaydirigubbakcemile3
tamam cıcek sagol sormamın nedenı bu sıralar taın zamanı bızım buralarda bosanıyor arkadaslarım hep gıdıyor ben de yalnız kalacagım
DINOZZO arkadasım ben hamılelıgım sırasında sadece 7kılo aldım ama dogumdan sonra tam 4kılo gerı aldım asırı yemıyorum hemde 2cocuk ve mısafırlerle boguluyorum ama bende anlamadım ben reglımı beklıyorum buyk te 8 ayına kadar olmadım ve kılo aldım oluncada hemen kılolarımı verdım buda ole olur umarım sen regl oldınmu veremezsemde ne yapayım artık spor yuruyus falan yapcaz bıseyler
bende bi yandan emziriyorum bi yandan yazmaya çalışıyorum..zaten bugün biraz tuhaf benim oğlum önce hep emer uyurdu şimdi yatağına bırakıom 5 dk sonra mızmızlanıo..
cnm ben regl oldum ama 3 gün ve çok az geldi aay inşallah ööle olur düzene girince reglim gider kilolar
cnm ben regl oldum ama 3 gün ve çok az geldi aay inşallah ööle olur düzene girince reglim gider kilolar
2000 kalorilik bi diyet canım netten bulmuştum..önce çok aşırı yiyodum şimdi 2000 kl düşünce baya bii az yer oldum..kepek ekmeği yiyorum..bollll su içiyorum..2 fincan yeşil çay içiyorum..boll salata yiyorum..allaha şükür sütümde azalmıo inşallah böylede gider..o ne ayolll nası bi diyet
yok canım ya zaten şok diyet yapamam çok tehlikeli ama işte çok dikkat ediyorum..kaybettiğim 2 kg sudur kesin ama olsun tartıda az görmek bile insanı motive edio..5 günde 2kilo mu şok diyet bile yapsan o kadarını zor veriyosun nasıl bi diyetmiş ki o
eyşan hakikaten regi kiloyu mu etkiledi süper yaaa
sorma eyşan bende valla biri gelecek yada davet edecek nasıl korkuyom..ayyy bu halde hayatta hiç bi ortama giremem zaten giyecek kıyafette yok..mafoldumbenınsallah arkadasım sıkma canını ne yapalım zorda olsa yılmak yok verecez bu cırkın yuklerı sız bıde benım göğüslerı gorsenız valla cok kılolu sayılmam ama onlar yuzundem ne gıysem dev gıbı gozukuyorum ve burası kucuk bır yer tesetture uygun bırseyde bulamıyoru kaldım ole bırısı bır yere davet etcek dıye ödüm kopuyor senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?