2009 Nisan Anneleri buraya

ya bende ööle olmuştum ama doktorum o regli değil içinde kalan son parçalardır dedi yani regli olmamışım
aaa cidden mi ama ben doğumdan sonraki kanamam bittikten 20 günn sonra gördüm arası çok yani 26. görmüştüm bu ay belli olur o zaman
bak kafam karıştı regl olmadım mı ki ben CADIARZU

oyy canım kuzum benim anakucağına koydum acıklı acıklı bana bakıoo hadi gelde alma..siz napıyonuz kızlar ya hiç kendi kendine oyalanan bi bebek varmı..

ya kızlar korunma işini ne yaptınız spiral taktıran varmı..dün hamilelik testi yaptım biliyomusunuz..allah çok şükür ki negatif çıktı..

ahahhaha kaynanaların hepsi etine butuna dolgun gelin seviyo ztn niyeyse:) süper inşallah regi olurum bi an evvel:)

kaynana ole oglu tersı ben zaten mınyonum bıra zayıflayıncada ıyıce kuculuyorum ama esım zayıflayım dıye gozumun ıcıne bakıyo kırılmayım dıyede askım hareketlere basladınmı spor yapıyonmu dıye kıbar kıbar soruyo tabı ben sonunun nereye gelecegını bıldıgımden hemen terslıyorum pıskopata baglıyorum adam sorduguna soracagına pısman ne yapayım buda bı nevı savunma psıkolojisi
gecen hafta kendıme buluz penye falan allayım dedım ama nerde gezmedıgım dukkan kalmadı yok hep daracık hep boynu acık kısa kol sıfır falan bır taned benı dusunen yok ınanaın artık ıcten badı gıymekten sıkıldım yakında sıze sıparıs verrcem belkı buyuk sehırlerde bıorseyler bulunur

ohh be rahatladım valla sizi duyunca...benimkide oyalanmıyor onun için ben uyumazsa yazamıyorum.....dönence ile 10 dakika oynuyor sonra gezdirmeye başlıyoruz işin garibi benim kız dışarı gezmesinide sevmiyor daha doğrusu arabasında gezmeyi sevmiyor,kucakta ise problem yok ama yatıyorsa iğne var sanki çocuğun sırtında:))

oyy canım kuzum benim anakucağına koydum acıklı acıklı bana bakıoo hadi gelde alma..siz napıyonuz kızlar ya hiç kendi kendine oyalanan bi bebek varmı..

arkadasım ben ılkınde kucagımda yemek yapardım reha bana odul gıbı valla ne ses na seda kendı kendıne oyna uyur valla harıka yer yuzune geldımı bole bebe bılmem
sadece karnı tok altı temız olsun yeter bıde ben ılkınde hevesle cık dese kucakladım sımdı ole yapmadım rehada alıstı ıyız yanı sızınkınede tez zaman da sukutluk dılerım

kızlar korunma ısı benımde kabusum nerdeyse yataga gırmeyecem korkum dan
kalmak bıse degıl dusunun 23yasında 3cocuk delırırım galıba
valla ıthal bı sıpıral duydum 150tl ımıs onu soracagım erzuruma ılk gıdıncede taktıracagım ne yapayım ozellıgıde duzensızlık yapmıyormus ben 3sene once sogumdan sonra tattırmıstım ama cok kanamam oldu bunyede zayıf gıtıım cıkarttırdım oda kasın degıl ama ne yapayım rabbım yazmamıs olsun bebegımın yuzune baksın ne dıyım

OOOOO 1 SAATLıĞNE BEBEĞı EMZıRMEYE GıTTıM KıMLER GELMıŞ KıŞMLER.... BURASI BAYA KALABALIKLAŞMIŞ ıYCE .... MAŞALLAH BEBEKLERE ANNELERıNıDE DÜŞÜNÜYORLAR Bı RAHAT NEFES ALDIRIYORLAR ...
benim iş yerim evime arabayla 5 dk mesafede olduğu için ben işe çok çabuk başladım arkadaşlar baya zor oluyo ama bir süre sonra kabullenmeye başlıyo 44 günlüktü bebeğim bıraktığımda allahtan annemle bir sokak arayla oturuyoruz da annem bakıyor erken başlayabilmemin bir sebebide buydu saat 12.00 ile 13.30 arası gidiyorum yanına kızımın bide saat 16.00 paydos .....

neyse hazır rahatken makınelerı doldurayım onlarda olmasa ne olur benım halım allah kız vermedı ama kız gıbı makıneler verdı her ısımı goruyorlar hahaha kendımı ole tesellı edeyım ne yapayım

canım yaa senin işin de zor hakikaten. bende dar şeylerden nefret ediorum göbek kocaman hala. geçen bebeği anneme bıraktım arkadaşımla alışverişe çıktık bebek mağazasından oğlana bişeyler bakıoduk. satıcı kız geldi hayırlı olsun kız mı erkek mi dedi erkek dedim sonra karnımı elledi bayaa belli olmaya başlamış annesi ne zaman doğuyo dedi:) o sırada yanımdaki arkadaşım koptu zaten:)

canım sizin gaz sancıları ne durumda rahatladınız mı birazcık

canım iştahsız değildir doyunca uyur zaten sütün yarıyordur benimki her 3 satte bir uyandığında 75 cc içiyor sağdığım sütten

walla süper bir istek kaydirigubbakcemile3

ben şimdi İstanbul korse merkezinin sitesinden baktım da şortun fiyatı 77 TL,10 cm e kadar incelme dior.Bir de parafinli korse var,acaba hangisi daha etkili?
yaa kızlar heralde aranızda en çok kiloyu ben aldım hamilelikde şuan sadece 9 kilo verebildim oda zaten doğumda gitmişdir emzirdikden sonra çok acıkıyorum yiyorum o kadarda iş yapıyorum terliyorum ama gitmiyo kilolarrrr offff kendimi sü,t danası gibi hissediyorum :sinifsinif:
ayy kıyamam yaa allah acil şifalar versin

ınşallah büyük çıkmaz telefondan çektım valla kusura bakmayın
canım fiyatı nedir bu korsenin acil lazımda kaydirigubbakcemile3

ya benim de kalçalar çok fazla göbeğim pek kalmadı azcık mekik çekse
m göbek giderde bacaklarım ve kalçam çok genişleri ne yapmak lazımmmmmmm

maşallah eyşancım senin oğluna..allahım ne güzel ayarlamış..ya buda zor bibebek olsa senin halin nice olurdu..hem bildiğim kadarıyal sende 21 yaşındasın çok zor olurdu senin için..aslında oğlumun hakkını yemiyim benimkide genelde çok akıllıdır ama ne biliyim bugün biraz huzursuz sanırım nerdeyse hiç uymadı sabah 7 den beri buda beni huzursuz ediyo bi sıkıntısımı var acaba diyorum..

kızlar bu arada doğumdan sonra sigara kullanan varmı ben hamileyken iğrenmişdim bu aralar kocişe sinirleniyorum günde bir tane içiyorum yaaaa hç istemiyorum ama 1 tane sigaranın zararı olmaz demi kızıma

arkadaşlar korunma işi benimde kabusum anladığım kadarıyla 41. gün regl olduğumu düşündüğümde bende olmamışım konuşulanlardan bunu anlıyorum hamilelik testi yapsam mı acaba kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…