aaa cidden mi ama ben doğumdan sonraki kanamam bittikten 20 günn sonra gördüm arası çok yani 26. görmüştüm bu ay belli olur o zamanya bende ööle olmuştum ama doktorum o regli değil içinde kalan son parçalardır dedi yani regli olmamışım
aaa cidden mi ama ben doğumdan sonraki kanamam bittikten 20 günn sonra gördüm arası çok yani 26. görmüştüm bu ay belli olur o zaman
bak kafam karıştı regl olmadım mı ki ben CADIARZU
oyy canım kuzum benim anakucağına koydum acıklı acıklı bana bakıoo hadi gelde alma..siz napıyonuz kızlar ya hiç kendi kendine oyalanan bi bebek varmı..
ahahhaha kaynanaların hepsi etine butuna dolgun gelin seviyo ztn niyeyse:) süper inşallah regi olurum bi an evvel:)
oyy canım kuzum benim anakucağına koydum acıklı acıklı bana bakıoo hadi gelde alma..siz napıyonuz kızlar ya hiç kendi kendine oyalanan bi bebek varmı..
kaynana ole oglu tersı ben zaten mınyonum bıra zayıflayıncada ıyıce kuculuyorum ama esım zayıflayım dıye gozumun ıcıne bakıyo kırılmayım dıyede askım hareketlere basladınmı spor yapıyonmu dıye kıbar kıbar soruyo tabı ben sonunun nereye gelecegını bıldıgımden hemen terslıyorum pıskopata baglıyorum adam sorduguna soracagına pısman ne yapayım buda bı nevı savunma psıkolojisi
gecen hafta kendıme buluz penye falan allayım dedım ama nerde gezmedıgım dukkan kalmadı yok hep daracık hep boynu acık kısa kol sıfır falan bır taned benı dusunen yok ınanaın artık ıcten badı gıymekten sıkıldım yakında sıze sıparıs verrcem belkı buyuk sehırlerde bıorseyler bulunur
ohh be rahatladım valla sizi duyunca...benimkide oyalanmıyor onun için ben uyumazsa yazamıyorum.....dönence ile 10 dakika oynuyor sonra gezdirmeye başlıyoruz işin garibi benim kız dışarı gezmesinide sevmiyor daha doğrusu arabasında gezmeyi sevmiyor,kucakta ise problem yok ama yatıyorsa iğne var sanki çocuğun sırtında:))
günaydın kızlar
oğlum 49 günlük.sütümü sağıp biberonla veriyorum
ama birkaç gündür iştahsız malesef.
gündüzleri zar zor 60 içiyor ama gece 20-30cc kadar içiyor
sizler kaç cc ve kaç saat arayla veriyorsunuz
walla süper bir istek kaydirigubbakcemile316 haziran doğum günüm kızlar eşim dün ne istersin diye sordu cevap ne olabilir sizce 1 gece kesintisiz uyumak dedim ne dese beğenirsiniz yapamazsın ki salonda yatsan ben kıza baksam bile sen dayanamaz gelirsin sesini duyarsan diyo yok dedim valla sabahına yine birlikteyiz kızımla bi gecede çok özlemem zaten hiç uyanmayacağımı tahmin ettiğim için ruhumda duymaz hihoyyyt
yaa kızlar heralde aranızda en çok kiloyu ben aldım hamilelikde şuan sadece 9 kilo verebildim oda zaten doğumda gitmişdir emzirdikden sonra çok acıkıyorum yiyorum o kadarda iş yapıyorum terliyorum ama gitmiyo kilolarrrr offff kendimi sü,t danası gibi hissediyorum :sinifsinif:ben şimdi İstanbul korse merkezinin sitesinden baktım da şortun fiyatı 77 TL,10 cm e kadar incelme dior.Bir de parafinli korse var,acaba hangisi daha etkili?
ayy kıyamam yaa allah acil şifalar versinkızlar aslında cok fenayım
dün bir arkadasın bebişi cok hastaymıs onu ögrendim
karaciger calısmıyormus
dalak yokmus
16 gündür hastanedeler
2 aylık bebiş daha cok agladım
ne olur cok dua edin
hülyanın kızı irem için
canım fiyatı nedir bu korsenin acil lazımda kaydirigubbakcemile3
yaa kızlar anlamadığım emzirirken normal yesende kilo verirsin dediler peki emzirirken normal yediğim halde nasıl kio alıyorum onu anlamdım benim gibi kilo alanlarda var içinizde evden çıkmıyoruz diye mi aslında uykusuzluk da kilo aldırabiliyo daha çok uyanık kaldığımız için daha çok yiyoruz sanırım oof valla denize girme umudum da kalmadı benim basenlerde ki selülitler dizlere kadar inmiş maşallah ayrıca sultanın dediği bibi sarkık bölgelerin içide hergün doluyo benim pek göbek sorunum yok ama kalça basen maşallah oldu sporsuz düzelmez de
maşallah eyşancım senin oğluna.arkadasım ben ılkınde kucagımda yemek yapardım reha bana odul gıbı valla ne ses na seda kendı kendıne oyna uyur valla harıka yer yuzune geldımı bole bebe bılmem
sadece karnı tok altı temız olsun yeter bıde ben ılkınde hevesle cık dese kucakladım sımdı ole yapmadım rehada alıstı ıyız yanı sızınkınede tez zaman da sukutluk dılerım
ya bende bu korseyi aliim diyorum ama bu sıcakta o korselerle ölürüz yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?