2009 Nisan Anneleri buraya

evet olmamış olabilirsin canım bu ay belli olur artık.

daha evleneli 1 sene bile olmadı ben bide 2.ye hamile kalırsam harbiden kafayı yerim..

ayy Allah korusun korkunçççççç

hatta kızlar dün eşimide kandırdım çift çizgi çıktı diye zavallım şok oldu..kızm napıcaz sen bi daha hamileliği kaldıramazsın diyo..nasıl bakıcaz filan diyo baktım çok üzüldü şaka yaptım dedim çok kızdı yüreğime indircektin diyo heh heeee..

çiçek kopardın hee beni hamile mi sandı..
bu arada bende bu sıcak da korse takamam burası zaten acayip sıcak kapı çalsa açamıcak durumda geziyorum valla evde..
ayrıca benim kzım da bugün huysuz bu saatlerde az da olsa uyurdu gözleri kızardı direniyo uyumamak için şimdi yatırdım ama çok durmaz ağlar birazdan

o şakayı ben yapmadım croxilex yaptı canım bende koptum o ayrı:)

canım ya peki kızını nasıl giydiriyosun sıfır kol body,şort filan giydirdin mi..daha bura tam ısınmadı da acaba giyebilirlermiki???

nisan bebişleri uyku düzenini buldu galiba bayadır bu kadar kalabalık olmamaıştık
sıcaklar çok fena bizimki isilik oldu bile hergün yıkıyorum ama nafile izmirdede nem çok fazla bu yaz zor geçecek durmadan siliyorum boynunu sağını solunu ama nafile anında kuruyo bunun ağustosunu düşünemiyorummmm

siz benim yakışıklı oğlumu görmediniz demi kızlar ya oğlumun resmini göndermeyi çok istiyorum ama nasıl yapıcamı bilmiyorum..biriniz bi tarif etse bizde resmimizi koysak..

arkadasım sıcagı buldun sükret ben 1haftadır ufo yakıyorum vala donduk ama bugun azıcık sıcak gıbı
ay zavallı adam hamande senı dusunmus bak kız yazık
daha evleneli 1 sene bile olmadı ben bide 2.ye hamile kalırsam harbiden kafayı yerim..
senın gene 2. ben ne yapayım 3. valla kadın dogumdan once psıkologa gıderım kesın
ben 87lıyım var hesap et ıste 22bıtıtı benım ben 19da ılkını dogurdum allah yardım edıyo ama kımseye tasıyamayacagı yuku vermıyo bence
bız agustosa naca ısınacaz eylule kıs gelecek delikafadulden

bende bu sabah oldum kocişe müjde verdim zaten :) karnım hala ağrımadı:)

ohh darısı başımıza:)

siz benim yakışıklı oğlumu görmediniz demi kızlar ya oğlumun resmini göndermeyi çok istiyorum ama nasıl yapıcamı bilmiyorum..biriniz bi tarif etse bizde resmimizi koysak..

kullanıcı paneline gir ordan avatar yerini tıkla sonra gözat yerine bas dosyanı seç sonra kaydet

çiek ne zamandır sorcam sana hem emzirip hem mama vermeyi nasıl başarıyosun yaa..benimki günde 1 kez mama vermeme rağmen alışıyo emmek istemioo.

çiek ne zamandır sorcam sana hem emzirip hem mama vermeyi nasıl başarıyosun yaa..benimki günde 1 kez mama vermeme rağmen alışıyo emmek istemioo.

bizimki meme delisi çünkü 24 saat memede kalabilir:) mamayıda cok cok emiyo 4 saatte bir her istediğinde de memesine kavuşuyo zaten memede uyuyo mutlu mesut. sanırım meme bağımlısı ben bıkacağını sanmıyorum memeden. belki biberonda önemlidir ben anne memesiyle aynı dokulu olan nuby nin bi biberonu varya onunla veriom mamayı boyutu bile anne memesiyle aynı ucu falan değişik bayaa

kızlar özel ama korunma yöntemi ne yapcaz ben çok korkuyorum tekrar kalmaktan arkadasım 3 aylık iğne vurulmuş çok iyiyimiş spiralle kalan tanıdıklarım var hap olmaz emziriyoz hangisi en doğrusu sizce ben iğne düşünüyorum pztesi olcam büyük ihtimal son kararımı vermeden sorayım dedim

canım ya peki kızını nasıl giydiriyosun sıfır kol body,şort filan giydirdin mi..daha bura tam ısınmadı da acaba giyebilirlermiki???

cnm burası 34 derece uzun tulumla geziyodu 1 hafta öncesine kadar ama çook terliyo çocuk evde badiyle geziyo ayaklarına bakıyorum arada soğumuşsa ince bi çorap giydiriyorum sadece ama yatarken badinin üzerine penye pantolon giydiriyorum sabaha karşı biraz serin oluyo diye ama üzerini örtmüyorum
oof şimdiden böyle 45 dereceyi görünce ne yapıcaz kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…