arkadaşlar korunma işi benimde kabusum anladığım kadarıyla 41. gün regl olduğumu düşündüğümde bende olmamışım konuşulanlardan bunu anlıyorum hamilelik testi yapsam mı acaba kafamçokkarıştı
daha evleneli 1 sene bile olmadı ben bide 2.ye hamile kalırsam harbiden kafayı yerim..
canım aslında bu sıcaklarda giyecezki hemen gitsin kiilolarrkaydirigubbakcemile3
çiçek kopardın hee beni hamile mi sandı..
bu arada bende bu sıcak da korse takamam burası zaten acayip sıcak kapı çalsa açamıcak durumda geziyorum valla evde..
ayrıca benim kzım da bugün huysuz bu saatlerde az da olsa uyurdu gözleri kızardı direniyo uyumamak için şimdi yatırdım ama çok durmaz ağlar birazdan
canım ya peki kızını nasıl giydiriyosun sıfır kol body,şort filan giydirdin mi..daha bura tam ısınmadı da acaba giyebilirlermiki???çiçek kopardın hee beni hamile mi sandı..
bu arada bende bu sıcak da korse takamam burası zaten acayip sıcak kapı çalsa açamıcak durumda geziyorum valla evde..
ayrıca benim kzım da bugün huysuz bu saatlerde az da olsa uyurdu gözleri kızardı direniyo uyumamak için şimdi yatırdım ama çok durmaz ağlar birazdan
çiçek kopardın hee beni hamile mi sandı..
o şakayı ben yapmadım croxilex yaptı canım bende koptum o ayrı:)[/QUOTalemsin çiçek mağazadaki kız seni hamiş sanmış ya dinozzo onu diyoo..uykusuzsun sanırım canım beşikmi salladın gecedelikafadulden
o şakayı ben yapmadım croxilex yaptı canım bende koptum o ayrı:)[/QUOTalemsin çiçek mağazadaki kız seni hamiş sanmış ya dinozzo onu diyoo..uykusuzsun sanırım canım beşikmi salladın gecedelikafadulden
ayy valla beşik sallamaktan değilde ben aptallaştım algılama sorunları yaşıyrum:)
nisan bebişleri uyku düzenini buldu galiba bayadır bu kadar kalabalık olmamaıştık
sıcaklar çok fena bizimki isilik oldu bile hergün yıkıyorum ama nafile izmirdede nem çok fazla bu yaz zor geçecek durmadan siliyorum boynunu sağını solunu ama nafile anında kuruyo bunun ağustosunu düşünemiyorummmm
ya bizim bebeiş de tombalak biraz boynu falan devamlı silemk gerekio bacakları kolları boğum boğum oldu bazen günde bi kez yıkıosam bi kez de suya sokup çıkarıorum günün başka bi saatinde çünkü terlio zavallıcık
ahahhaha kaynanaların hepsi etine butuna dolgun gelin seviyo ztn niyeyse:) süper inşallah regi olurum bi an evvel:)
arkadasım sıcagı buldun sükret ben 1haftadır ufo yakıyorum vala donduk ama bugun azıcık sıcak gıbıçiçek kopardın hee beni hamile mi sandı..
ay zavallı adam hamande senı dusunmus bak kız yazıkhatta kızlar dün eşimide kandırdım çift çizgi çıktı diye zavallım şok oldu..kızm napıcaz sen bi daha hamileliği kaldıramazsın diyo..nasıl bakıcaz filan diyo baktım çok üzüldü şaka yaptım dedim çok kızdı yüreğime indircektin diyo heh heeee..
senın gene 2. ben ne yapayım 3. valla kadın dogumdan once psıkologa gıderım kesındaha evleneli 1 sene bile olmadı ben bide 2.ye hamile kalırsam harbiden kafayı yerim..
ben 87lıyım var hesap et ıste 22bıtıtı benım ben 19da ılkını dogurdum allah yardım edıyo ama kımseye tasıyamayacagı yuku vermıyo bencemaşallah eyşancım senin oğluna..allahım ne güzel ayarlamış..ya buda zor bibebek olsa senin halin nice olurdu..hem bildiğim kadarıyal sende 21 yaşındasın çok zor olurdu senin için..aslında oğlumun hakkını yemiyim benimkide genelde çok akıllıdır ama ne biliyim bugün biraz huzursuz sanırım nerdeyse hiç uymadı sabah 7 den beri buda beni huzursuz ediyo bi sıkıntısımı var acaba diyorum..
bız agustosa naca ısınacaz eylule kıs gelecek delikafaduldennisan bebişleri uyku düzenini buldu galiba bayadır bu kadar kalabalık olmamaıştık
sıcaklar çok fena bizimki isilik oldu bile hergün yıkıyorum ama nafile izmirdede nem çok fazla bu yaz zor geçecek durmadan siliyorum boynunu sağını solunu ama nafile anında kuruyo bunun ağustosunu düşünemiyorummmm
bende bu sabah oldum kocişe müjde verdim zaten :) karnım hala ağrımadı:)
siz benim yakışıklı oğlumu görmediniz demi kızlar ya oğlumun resmini göndermeyi çok istiyorum ama nasıl yapıcamı bilmiyorum..biriniz bi tarif etse bizde resmimizi koysak..
çiek ne zamandır sorcam sana hem emzirip hem mama vermeyi nasıl başarıyosun yaa..benimki günde 1 kez mama vermeme rağmen alışıyo emmek istemioo.
canım ya peki kızını nasıl giydiriyosun sıfır kol body,şort filan giydirdin mi..daha bura tam ısınmadı da acaba giyebilirlermiki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?