2009 Nisan Anneleri buraya

slm kızlar maşallah birkac gündür rahatız oğlum uyumsada kendi kendine oyalanıyo ağlamıyo artık bende işimi yapıyorum ama hiç kucağa alıştırmadım onun etkisi var herhalde şuanda uyanık hatta darısı bütün bebeklerin başına....

maşaallah buarada havaların ısındığı yerler ne güzel...
biz hala uzun tulumla duruyoruz içinede bady giydiriyorum dışarılar iyi sayılır ama evler daha ısınmadı yavrum tulumlarımızınd a hep boyu kısa geliyo bacakları sığmıyo oğluşumun...
bende kısacık şortlar giydirmek istiyorum artık

bende doktoruma kontrole gittim oda bana spral takılıncaya kadar iğne önerdi 3 aylık olanlardan ama daha karar vermedim bende .
emzirme dönemimde hap kullanılmazmış yeni hap çıkmış yasmin bi iyisiymiş yaz isimli spral takırmak istemiyorum ben zaten onu öneririm kilo aldımaz hatta tüylenmeyi azaltırdedi

bugün 70 günlük oldu kızım tırnaklarını kestim törpüledim eldivenlerini çıkardım artık çünkü çook sıcak yüzünü çiziyo diye korkuyordum bugüne kadar..elleride açık ayaklarıda bacaklarıda bi güzel oluyo ki sıkıştırması hep göz önünde artık bir an önce güneş kremi de almam lazım kızlar tavsiyesi olan var mı

ben o zaman 115 e almıştım şımdıkı fıyatını bılmıyorum kendı sıtesı vardır kesın ıstanbul korse merkezı dıye bı yazıp bakmak lazım du ben bı bakıım,bende aslına bakarsan bacaklarım neden bu kadar almış ona şaşırıyorum ya pantolon ve şortlarımın bacak kısmı dar gelıyor çıldırtıyor benı ha
kızlar bu arada doğumdan sonra sigara kullanan varmı ben hamileyken iğrenmişdim bu aralar kocişe sinirleniyorum günde bir tane içiyorum yaaaa hç istemiyorum ama 1 tane sigaranın zararı olmaz demi kızıma
bende ıçıyorum ve kendıme sınır oluyorum ama ıçmeyınce çok stres yapıyorum kendımle savaşmaktan bu kadar ıradesızmışım yanı
ya bende bu korseyi aliim diyorum ama bu sıcakta o korselerle ölürüz yaaaaaaa
sana bışı dıımmı çıçekcım senın fazla kılonda yok spor nıyetıne gıy evın ıçınde 2 saat bak nasıl farkedıyor kıpırdandıkça terlıyorsun zaten tenın rahatlıyor gözenekler açılıyor resmen terle atıyorsun fazlalıkları ben hep gıttı yağlar dıyorum her seferınde
canım ya peki kızını nasıl giydiriyosun sıfır kol body,şort filan giydirdin mi..daha bura tam ısınmadı da acaba giyebilirlermiki???

valla bızım buralar yanıyor arkadaşlar ben alta kolsuz body üstede bacaksız gıydırıyorum ama ayaklara o güzel mınıcık çoraplarını gıydıryorum ne alırsa ayaktan alır dıye hıç hoşnut değıl çoraplardan babası gıbı yangın ama olsun

ay yazıcam kaç dakikadır geçmişi bitiremedim. bakıyorum ben okuyana kadar sayfalar ilerliyo maşallah.
biz bugün aşı olduk.
sağlık ocağının doktoru beni sinir etti ya. sadece anne sütü veriyosun dimi dedi. yok dedim mama takviye yapıyorum. bi kızdı efendim yok öle bişi takviye filan. çok istisna durumlar hariç sütün yetmemesi gibi bi durum olamas. bebeklerin ağlama nedenlerinin %80i bilinmiyo filan dedi ben de ben biliyom benimki açlıktan ağlıyo dicektim de neyse yaşlı adamdı bozmiim dedim

[

bız agustosa naca ısınacaz eylule kıs gelecek delikafadulden[/QUOTE]

yani şanslısınız diyebiliriz tek av:1shok:antajı bizde bol d vitamini var

bende henüz regl olmadım ama spıralde hıç ışıme gelmıyor hap desen almayı unuturum felan ığneye güven olurmu bılmıyorum ne yapsamkı,gerçı ben bır süre daha bışey yapmasamda olur adamı görmüyorumkı kendıme bırşey yaptırayım demı:kedi:

ben mustelanın korumalı kremini aldım canım geçen pazar dışarı çıkıoz die kollara bacaklara sürdük alerji falan yapmadı şükr.

özlemcim alcam valla korseden kanıma girdin hihihi

canım bebekten bbeğe fak ediyo ozaman bizde izmirdeyiz bizimki isilik oldu yarım kollu tulum var sadece bacakları sıcacık yazık boynunun altı ense hep ter hele emerken koluma bez koyuyorum altına yastık anca yoksa tenetene değince su gibi oluyo

canım tam bilmiyorum ama bi arkadaşımın bebeği vardı o doktoruna sormuş bir yaşın altında güneş kremi kullanmak sakıncalıymış..

ben de uzun zamandır eldiven giydirmiyorum. şimdi de evde sadece çıtçıtlı badyle duruyo. arada uyurken çorap giydiriyorum. geceleri de altına ayaklı alt giydiriyorum ama üstünü örtüyorum

ben niveanın yüksek faktörlü çocuklar için olanından aldım geçende. ama daha kullanmadım alerji filan yapmaz heralde ya

korse 77 mıymış arkadaşlar ıstanbulda ertesı gün gelıyor benımkı gelmıştı yanı haberınız olsun,rüveydacım herkes başka bışey söler sen kafana takma ya,bebeğını senden ıyı tanıyacak halı yok ya açmı tokmu sen bılırsın

kızlar netten okudum sımdılık en ıyısı ıyne gıbı ama ablam ıyıce kılo alırsın ve 3ay adet olmuyormussun dedı ne yapcaz aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne bu canım omrumuz bole korkuyla mı gececek adamlarada yazık napcaz kırıze gırdım esımme gecen ya kalırsam dıyorum da oda hehe 2ay bıttıyua basladın gene dıyor adam kendınden emın ama ben guvenemıyorum

keşke sadece isteyince hamile kalınsa böööe hiç uğraşmazdık

sultan ve şenay arada gözüküolar ama şirvan hiç yok yaa muhtar sattı bizi:) turkbayragi

bebelerle uğraşıyolar galıba yada öle bı dönemdeler üşenıyolar hehehehe,banada olmuştu kız uyurken gırıım dıyodum sonra bışey yapmaya başlıyodum anca akşam bı bakıp çıkıyordum,ya bıde gelen gıden çok oluyordu annemlerdeyız ya çıkın çıkın gelın demışız sankı ıpını koparan soluğu bızde alıyordu gerçı hayırlı mısafırler gelıp gıtsınde anca durulduk şu 15 gündür,şaka maka yenı nısan annelerı gelmek üzereler farkındamısnız bılmem bızım sayfalarda aşağılarda kalacak 2008 dekıler gıbı ama fırsat buldukça gırın kızlar ya yoksa kımle halleşecez demı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…