kızlar özel ama korunma yöntemi ne yapcaz ben çok korkuyorum tekrar kalmaktan arkadasım 3 aylık iğne vurulmuş çok iyiyimiş spiralle kalan tanıdıklarım var hap olmaz emziriyoz hangisi en doğrusu sizce ben iğne düşünüyorum pztesi olcam büyük ihtimal son kararımı vermeden sorayım dedim
ben o zaman 115 e almıştım şımdıkı fıyatını bılmıyorum kendı sıtesı vardır kesın ıstanbul korse merkezı dıye bı yazıp bakmak lazım du ben bı bakıım,bende aslına bakarsan bacaklarım neden bu kadar almış ona şaşırıyorum ya pantolon ve şortlarımın bacak kısmı dar gelıyor çıldırtıyor benı hacanım iştahsız değildir doyunca uyur zaten sütün yarıyordur benimki her 3 satte bir uyandığında 75 cc içiyor sağdığım sütten
walla süper bir istek kaydirigubbakcemile3
yaa kızlar heralde aranızda en çok kiloyu ben aldım hamilelikde şuan sadece 9 kilo verebildim oda zaten doğumda gitmişdir emzirdikden sonra çok acıkıyorum yiyorum o kadarda iş yapıyorum terliyorum ama gitmiyo kilolarrrr offff kendimi sü,t danası gibi hissediyorum :sinifsinif:
ayy kıyamam yaa allah acil şifalar versin
canım fiyatı nedir bu korsenin acil lazımda kaydirigubbakcemile3
ya benim de kalçalar çok fazla göbeğim pek kalmadı azcık mekik çekse
m göbek giderde bacaklarım ve kalçam çok genişleri ne yapmak lazımmmmmmm
bende ıçıyorum ve kendıme sınır oluyorum ama ıçmeyınce çok stres yapıyorum kendımle savaşmaktan bu kadar ıradesızmışım yanıkızlar bu arada doğumdan sonra sigara kullanan varmı ben hamileyken iğrenmişdim bu aralar kocişe sinirleniyorum günde bir tane içiyorum yaaaa hç istemiyorum ama 1 tane sigaranın zararı olmaz demi kızıma
sana bışı dıımmı çıçekcım senın fazla kılonda yok spor nıyetıne gıy evın ıçınde 2 saat bak nasıl farkedıyor kıpırdandıkça terlıyorsun zaten tenın rahatlıyor gözenekler açılıyor resmen terle atıyorsun fazlalıkları ben hep gıttı yağlar dıyorum her seferındeya bende bu korseyi aliim diyorum ama bu sıcakta o korselerle ölürüz yaaaaaaa
canım ya peki kızını nasıl giydiriyosun sıfır kol body,şort filan giydirdin mi..daha bura tam ısınmadı da acaba giyebilirlermiki???
bugün 70 günlük oldu kızım tırnaklarını kestim törpüledim eldivenlerini çıkardım artık çünkü çook sıcak yüzünü çiziyo diye korkuyordum bugüne kadar..elleride açık ayaklarıda bacaklarıda bi güzel oluyo ki sıkıştırması hep göz önünde artık bir an önce güneş kremi de almam lazım kızlar tavsiyesi olan var mı
maşaallah buarada havaların ısındığı yerler ne güzel...
biz hala uzun tulumla duruyoruz içinede bady giydiriyorum dışarılar iyi sayılır ama evler daha ısınmadı yavrum tulumlarımızınd a hep boyu kısa geliyo bacakları sığmıyo oğluşumun...
bende kısacık şortlar giydirmek istiyorum artık
bugün 70 günlük oldu kızım tırnaklarını kestim törpüledim eldivenlerini çıkardım artık çünkü çook sıcak yüzünü çiziyo diye korkuyordum bugüne kadar..elleride açık ayaklarıda bacaklarıda bi güzel oluyo ki sıkıştırması hep göz önünde artık bir an önce güneş kremi de almam lazım kızlar tavsiyesi olan var mı
rüveydacım herkes başka bışey söler sen kafana takma ya,bebeğını senden ıyı tanıyacak halı yok ya açmı tokmu sen bılırsın
kızlar netten okudum sımdılık en ıyısı ıyne gıbı ama ablam ıyıce kılo alırsın ve 3ay adet olmuyormussun dedı ne yapcaz aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne bu canım omrumuz bole korkuyla mı gececek adamlarada yazık napcaz kırıze gırdım esımme gecen ya kalırsam dıyorum da oda hehe 2ay bıttıyua basladın gene dıyor adam kendınden emın ama ben guvenemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?