kızlar netten okudum sımdılık en ıyısı ıyne gıbı ama ablam ıyıce kılo alırsın ve 3ay adet olmuyormussun dedı ne yapcaz aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne bu canım omrumuz bole korkuyla mı gececek adamlarada yazık napcaz kırıze gırdım esımme gecen ya kalırsam dıyorum da oda hehe 2ay bıttıyua basladın gene dıyor adam kendınden emın ama ben guvenemıyorum
canım yaa senin işin de zor hakikaten. bende dar şeylerden nefret ediorum göbek kocaman hala. geçen bebeği anneme bıraktım arkadaşımla alışverişe çıktık bebek mağazasından oğlana bişeyler bakıoduk. satıcı kız geldi hayırlı olsun kız mı erkek mi dedi erkek dedim sonra karnımı elledi bayaa belli olmaya başlamış annesi ne zaman doğuyo dedi:) o sırada yanımdaki arkadaşım koptu zaten:)
canım sizin gaz sancıları ne durumda rahatladınız mı birazcık
mıllet kactı valla bbeler teker teker kalkıyo benımkıde kalkar sımdı
ben de okudum onu sanırım. limonla kahveyi karıştırıp iki günde bi sürüyolarmış. yapanlar baya farkettiğini sölüyo. benim hamilelikte oluşan çatlak yok da boy uzamasına bağlı eskiden kalma dizimde var biraz. ona denesem mi die düşündüm
kızlar okudum gaza geldim ve termal sauna şort sipariş verdim.
heheh korksun benden bu basenler inşallah yarın gelir şortum.
bende özlem gibi basenlerime deyen sihirli deyneği anlatmak
istiyorum en kısa zamanda.
Hadi hayırlısı.
dilek istanbul korse merkezinin sitesinden mi sipariş verdin,ben de gördüm başka sitelerde de var ama markaları farklıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?