2009 Nisan Anneleri buraya

3 ay değil ya benim arkadas 40 ı çıkınca yaptırmış 20 gün sonra olmuş iğnenin yan etkilerine netten baktımda ordada zayıflatma yazıyo yaa oh oh dedim doğrudur inş dr ada sorcam kör istedi bi göz allah verdi iki göz inş doğrudur durun hatta sizede yollayım

bende duş yapmak istiyorum ama yalnızım akşamı beklemem lazım bi de süt sağarken vücudum da sıvı kalmıyo resmen acayip terliyorum ne güzel kızım yeni doğduğunda yanlızken duş alabiliyorum çünkü 2 saatten önce hiç uyanmıyodu şimdi 10 -15 dk da her an uyanabilir

bende dün evde yanlızken duş aldım bebeğimi araba koltuğuna koydum banyoda makinenin üstünde durdu valla bi gzel yıkandım napıyım annem kızdı gerçi ağlamdıda bi ara ağladı emziği verdim iyi oldu öyle bu arada bide benim kız daha ses çıkarmıyo bi kaç kere gıııı gııı tarzında duydum o kadar 2010 nisan anneleri bidahaki ay dökülür topiği bizmi açsak hazırlasak acaba şirvan yok gerçekten maşşallh çiçek vekalet ediyo o hep var burda tebrikler çiçeğime topiği boş bırakmıyo

2010lar hazıranın 23 -24u gıbı sat ları olacakkı anca agustosa duserler buraya bence yada temmuzun sonuna dogru mesela ben agustosun 18ınde katılmıstım topıge ılk doktor kontrolunun gunuydu

daha iyi çiçekçim hareketler fazla olunca daha rahatladık birde büyüdük tabi ,gaz çıkarma kabiliyetimizde arttı:icecream:

mıllet kactı valla bbeler teker teker kalkıyo benımkıde kalkar sımdı

benimki kalktıda ikinciye sallıyorum

bebeklerin kalkmasına gerek yok şimdide yemek ahzırlıkları ah bu zorunlu ev hanımlığı ne zormuş çalışınca o an ne gözümüze çarparsa yiyip kalkıyoduk şimdi sabahtan başlıyorum akşama ne hazırlasam diye...

kızlar çatlağa çare bulunmuş bende topiğin birinde okudum yazayım sonra şimdi bi bebişe bakıyorum

ben de okudum onu sanırım. limonla kahveyi karıştırıp iki günde bi sürüyolarmış. yapanlar baya farkettiğini sölüyo. benim hamilelikte oluşan çatlak yok da boy uzamasına bağlı eskiden kalma dizimde var biraz. ona denesem mi die düşündüm

evet canım bende onu yazacaktım ama elif hanım saat19:00itibaren hiç durmuyor,3tatlı kaşığı kahve içine bol sulu bir limonu sıkııp 5dk masajla iyice çatlak olan yere yedirin sonra yıkayın yazıyordu 2 gün uygula 1gün ara ver 3haftada sonuç alıyormuşsun hep ucuz hemde kesin diyorlardı tabi süper geldi bana kaydirigubbakcemile2

kızlar okudum gaza geldim ve termal sauna şort sipariş verdim.
heheh korksun benden bu basenler inşallah yarın gelir şortum.
bende özlem gibi basenlerime deyen sihirli deyneği anlatmak
istiyorum en kısa zamanda.
Hadi hayırlısı.

dilek istanbul korse merkezinin sitesinden mi sipariş verdin,ben de gördüm başka sitelerde de var ama markaları farklıydı.

dilek istanbul korse merkezinin sitesinden mi sipariş verdin,ben de gördüm başka sitelerde de var ama markaları farklıydı.

hayır canım. şimdi site adresi vermiyim ama termal sauna şort yazınca ilk çıkan site varya
ordan aldım69+10 ytl kapıda teslimat ücreti.

merhabalar...

bende korse deneyimimi paylaşayım sizlerle kızlar...

geçen yazki kıyafetlerimin hiç birine giremeyince bunalımlardan bunalımlara girdim
hemen nette korse arayışına başladım ve şu tvde reklamları çokca çıkan slim'n lift supreme den aldım 129 tl fiyatı ama tam bir fiyaskooo lmaz:

bel ölçüsüne göre beden belirleniyor benim bel ölçüme göre L almam gerektiği yazıyordu fakat salaklık edip bu basenleri düşünemedim korse dizlerden göğüs altına kadar.giyerken bel kısmı basenlerimden geçmedi neyse basenleri zar zor geçirdik bu sefer göbek ve popodan geçmiyor delirecektim su gibi ter döktüm termal sauna şort giysem bu kadar ter dökemezdim kafamçokkarıştı

neyse kocişinde yardımıyla (ki bu çok aşağılayıcı hissettirdi) giyebildim resmen ortadan sıkılmış diş macunu gibi göründüm laelaelaelaelae hemen geçenlerde aldığım ama popomu ve göbeği olduğu gibi ortaya çıkaran o yüzden giyemediğim ama giymek için delirdiğim elbisemi denedim kalıp gibi bi duruşum vardı o sıra kızım ağladı üstümdekileri çıkarmaddan önce onu emzireyim dedim ama çocuğu kucağıma alıyorm ama eğilemiyorum az da olsa kafamçokkarıştı

velhasılı kelam hiç memnun kalmadım sakın almayın 2 3 kere giydim kağıt gibi oldu korseler esnek olurya bu öyle değil bi tuhaf.ürün sahte değil kendi sitelerinde sipariş edildi.:umursamaz:

kilolar yüzünden fecii bunalımdayım ne olacak halimiz bilemem basenler çatlak ve iğrenç bi göbiş ve bel çevresindeki şu can simidi kıvamındaki fazlalıklar ooooooooooooooooof of deliricem kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende bayadır giremiyordum bursadaydım bu hafta geldim. bugün aşılarımızı olduk çok ağladı bebiş özellikle sanırım verem aşısıydı onda çok ağladı yakıyormuş zaten o aşı. aşılarını olmayanların korkutuyorum ama kusura bakmayın. haberiniz olsun işte. sigorta işlerini halleden oldu mu nasıl oluyor bilgi verebilirse sevinirim. ben hala gitmedim. aslında doldu 2 ayım. pazartesi gitmeyi düşünüyorum bakalım bir problem çıkmadan hallolur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…