2009 Nisan Anneleri buraya

merhabalar arkadaşlar
ben mart annesiyim de internette gezinirken neobaby yıkanabilir bebek bezi gördüm kullanan varmı

günaydın kızlar bende normal korse giyiyorum ama faydası yok valla bakalım regli oldum karnım iner belki biraz.................................

slm kızlar yaa ben bugün aşıya gidicem inşll. meleğim çok ağlamaz offffff bu rada rotavirüs aşısı yaptıran oldumu ben bugün alacağım aşıyı bildiğim kadarıyla oral yoldan veriliyormuş

kızlar benim oğlanda çok mızmızlık yaptı bu aşılar.
dün yaptırdık aşıyı hiç yüzümüze bakmadı bi daha.
biz konuşurken kafayı terse çevirip habire inledi yaa.
bakalım bugün biraz daha keyifli gibi.
bu arada siparişim için telefon ettiler termal şortum yarın elimde hehehehe

dün gece sizi okurken ben de gaza geldim ve termal şort ısmarladım. biraz önce elime geldi ama S beden yollamışlar yanlışlık olmuş oof. nasıl gireyim içine . şimdi geri yollayacağım değiştirecekler. hevesim kursağımda kaldı:sinifsinif:

bende rota aşısını bu ayın 19da yaptıracağım inşallah,kendi aşımıda unuttum bu ayın 2 olmam gerekiyormuş.

sen kaç kilosun,bir de hangi siteden almıştın?

canım bende bu korseden aldım ama memlunum 9cm incelti beni yanlız ben 139milyon ödedimCADIARZU,ben iki korseya birinin bedenini daha büyük seçtim ya olmazsa diye ikiside ten rengi olsun dedim böyle seçme hakkım varsa alayım dedim onlarda var dedi bende aldım çok memlunum en azından toplanıyor göbeğim kotuda giyince dümdüz oluyor çok şükür ama eve gelince dikişlerimin olduğu yer sızım sızım sızlıyor zaten daha iyleşmemiş dikişlerin iç tarafı

valla çok iyi düşünmüşsün keşke bende bitanesini büyük beden alsaydım ama kızımın hastalığıyla uraşmaktan yorgunluktan hele bide bu kilolardan akıl kalmadı bende

ben halen zorlanıyorum giyerken ama benim bütün kilo basenlere gitti ordan zor geçio göbiş çatlak ama en azından az bişi kaldı :çok üzgünüm:

chveneburi snin ickini anlamı ne çok ilginç okuyamıyorum bile merak ettim

benim göbüş harita oldu çok çatlak var göbek deliğinin biraz altından başlıyor çatlaklar neyse şu kahve limonu deniyeceğim ama vakit bulursam en kısa zamanda denemek iyi olur çatlaklar daha tazeyken iyileşmesi daha kolay oluyormuş,canım haklısın bazen benim beynim acayip duruyor hafızamı kaybetmiş gibi oluyorum yorgunluk+stres+hormonlar vede daha iyleşmiş sayılmayız normaldir yinede çok şükür.biraz zayıflayınca kullanırsına.s

kahve limonu deneyince mutlaka bilgilendirin bizleri işe yarıyormu diye benim saçımı taramaya vaktim yok valla kızım çok ağlıyor her an onunla ilgileniyorum kuzumunn bağırsaklarında mikrop var 10gün ilaç kullanıcaz 2 şurup 2 gaz ilacı 1 hap 1 de fitili var ilaç deposu oldu minicik kuzum ama acısını ancak öyle hafifletiyoruz çok sancı yaparmış o mikroplar elini emmesin dedi dr bebişlerinizin elini emmesine iz,n vermeyin bu acıyı yaşamasın diğer nisan kuzucuklarımız.:çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun canım allah kimsenin bebeğine dermansız dert vermesin...

çok geçmiş olsun canım allah kimsenin bebeğine dermansız dert vermesin...

Allah razı olsun Rabbim hiçbir anayı evladıyla sınamasın.biz bukadar şeyle moralman çöküyoruz ya o daha kötü hastalıklarla uğraşan anneler nasıl sabrediyor diyorum hep içimden o zaman şükrediyorum işte.

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin nerden anladıki doktor böyle birşey olduğunu belirtileri ne canım paylaşırsan önceden önlem almamız iyi olur tekrar geçmiş olsun:çok üzgünüm:

benim bir arkadaşım var,40 yaşında 16 sene önce doğum yapmış,karnında çatlakları vardı,geçenlerde Rejene ısmarlamıştı,geldi kullanmış,çatlakları sıkılaştırdığını söylüyor,şimdi 2.sini sipariş etmiş.Belki işinize yarayabilir çatlaklar için.

çok geçmiş olsun canım,en kısa zamanda düzelilr inşallah bebişin.siz ne şikayetle gitmiştiniz ki dr.a?Benim kızım da elini emiyor,emzik verdim ama tutmuyor ağzında ,2 çeşit denedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…