slm kızlar yaa ben bugün aşıya gidicem inşll. meleğim çok ağlamaz offffff bu rada rotavirüs aşısı yaptıran oldumu ben bugün alacağım aşıyı bildiğim kadarıyla oral yoldan veriliyormuş
kızlar benim oğlanda çok mızmızlık yaptı bu aşılar.
dün yaptırdık aşıyı hiç yüzümüze bakmadı bi daha.
biz konuşurken kafayı terse çevirip habire inledi yaa.
bakalım bugün biraz daha keyifli gibi.
bu arada siparişim için telefon ettiler termal şortum yarın elimde hehehehe
dün gece sizi okurken ben de gaza geldim ve termal şort ısmarladım. biraz önce elime geldi ama S beden yollamışlar yanlışlık olmuş oof. nasıl gireyim içine. şimdi geri yollayacağım değiştirecekler. hevesim kursağımda kaldı:sinifsinif:
merhabalar...
bende korse deneyimimi paylaşayım sizlerle kızlar...
geçen yazki kıyafetlerimin hiç birine giremeyince bunalımlardan bunalımlara girdim
hemen nette korse arayışına başladım ve şu tvde reklamları çokca çıkan slim'n lift supreme den aldım 129 tl fiyatı ama tam bir fiyaskooolmaz:
bel ölçüsüne göre beden belirleniyor benim bel ölçüme göre L almam gerektiği yazıyordu fakat salaklık edip bu basenleri düşünemedim korse dizlerden göğüs altına kadar.giyerken bel kısmı basenlerimden geçmedi neyse basenleri zar zor geçirdik bu sefer göbek ve popodan geçmiyor delirecektim su gibi ter döktüm termal sauna şort giysem bu kadar ter dökemezdim kafamçokkarıştı
neyse kocişinde yardımıyla (ki bu çok aşağılayıcı hissettirdi) giyebildim resmen ortadan sıkılmış diş macunu gibi göründüm laelaelaelaelae hemen geçenlerde aldığım ama popomu ve göbeği olduğu gibi ortaya çıkaran o yüzden giyemediğim ama giymek için delirdiğim elbisemi denedim kalıp gibi bi duruşum vardı o sıra kızım ağladı üstümdekileri çıkarmaddan önce onu emzireyim dedim ama çocuğu kucağıma alıyorm ama eğilemiyorum az da olsa kafamçokkarıştı
velhasılı kelam hiç memnun kalmadım sakın almayın 2 3 kere giydim kağıt gibi oldu korseler esnek olurya bu öyle değil bi tuhaf.ürün sahte değil kendi sitelerinde sipariş edildi.:umursamaz:
kilolar yüzünden fecii bunalımdayım ne olacak halimiz bilemem basenler çatlak ve iğrenç bi göbiş ve bel çevresindeki şu can simidi kıvamındaki fazlalıklar ooooooooooooooooof of deliricem kafamçokkarıştı
canım bende bu korseden aldım ama memlunum 9cm incelti beni yanlız ben 139milyon ödedimCADIARZU,ben iki korseya birinin bedenini daha büyük seçtim ya olmazsa diye ikiside ten rengi olsun dedim böyle seçme hakkım varsa alayım dedim onlarda var dedi bende aldım çok memlunum en azından toplanıyor göbeğim kotuda giyince dümdüz oluyor çok şükür ama eve gelince dikişlerimin olduğu yer sızım sızım sızlıyor zaten daha iyleşmemiş dikişlerin iç tarafı
sen kaç kilosun,bir de hangi siteden almıştın?
chveneburi snin ickini anlamı ne çok ilginç okuyamıyorum bile merak ettim
valla çok iyi düşünmüşsün keşke bende bitanesini büyük beden alsaydım ama kızımın hastalığıyla uraşmaktan yorgunluktan hele bide bu kilolardan akıl kalmadı bende
ben halen zorlanıyorum giyerken ama benim bütün kilo basenlere gitti ordan zor geçiogöbiş çatlak ama en azından az bişi kaldı :çok üzgünüm:
benim göbüş harita oldu çok çatlak var göbek deliğinin biraz altından başlıyor çatlaklar neyse şu kahve limonu deniyeceğim ama vakit bulursam en kısa zamanda denemek iyi olur çatlaklar daha tazeyken iyileşmesi daha kolay oluyormuş,canım haklısın bazen benim beynim acayip duruyor hafızamı kaybetmiş gibi oluyorum yorgunluk+stres+hormonlar vede daha iyleşmiş sayılmayız normaldir yinede çok şükür.biraz zayıflayınca kullanırsına.s
çok geçmiş olsun canım allah kimsenin bebeğine dermansız dert vermesin...kahve limonu deneyince mutlaka bilgilendirin bizleri işe yarıyormu diye benim saçımı taramaya vaktim yok valla kızım çok ağlıyor her an onunla ilgileniyorum kuzumunn bağırsaklarında mikrop var 10gün ilaç kullanıcaz 2 şurup 2 gaz ilacı 1 hap 1 de fitili var ilaç deposu oldu minicik kuzum ama acısını ancak öyle hafifletiyoruz çok sancı yaparmış o mikroplar elini emmesin dedi dr bebişlerinizin elini emmesine iz,n vermeyin bu acıyı yaşamasın diğer nisan kuzucuklarımız.:çok üzgünüm:
çok geçmiş olsun canım allah kimsenin bebeğine dermansız dert vermesin...
kahve limonu deneyince mutlaka bilgilendirin bizleri işe yarıyormu diye benim saçımı taramaya vaktim yok valla kızım çok ağlıyor her an onunla ilgileniyorum kuzumunn bağırsaklarında mikrop var 10gün ilaç kullanıcaz 2 şurup 2 gaz ilacı 1 hap 1 de fitili var ilaç deposu oldu minicik kuzum ama acısını ancak öyle hafifletiyoruz çok sancı yaparmış o mikroplar elini emmesin dedi dr bebişlerinizin elini emmesine iz,n vermeyin bu acıyı yaşamasın diğer nisan kuzucuklarımız.:çok üzgünüm:
kahve limonu deneyince mutlaka bilgilendirin bizleri işe yarıyormu diye benim saçımı taramaya vaktim yok valla kızım çok ağlıyor her an onunla ilgileniyorum kuzumunn bağırsaklarında mikrop var 10gün ilaç kullanıcaz 2 şurup 2 gaz ilacı 1 hap 1 de fitili var ilaç deposu oldu minicik kuzum ama acısını ancak öyle hafifletiyoruz çok sancı yaparmış o mikroplar elini emmesin dedi dr bebişlerinizin elini emmesine iz,n vermeyin bu acıyı yaşamasın diğer nisan kuzucuklarımız.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?