2009 Nisan Anneleri buraya

bende almak istiyorum onu ;reklamlarda görüyorum hep....

çok geçmiş olsun canım,en kısa zamanda düzelilr inşallah bebişin.siz ne şikayetle gitmiştiniz ki dr.a?Benim kızım da elini emiyor,emzik verdim ama tutmuyor ağzında ,2 çeşit denedim

benimkide elini emiyor,, ben emziyi zorla ağzına tıkayarak alıştırdım .. valla..
gerçi bazen hala itiyor,, bende itiyorum.. tabii ben galip geliyorum :)))

kızlar ayın 20 de arkadaşın düğünü var.. biraz önce tüm elbiselerimi denedim..
olmuyor..

bir tanesinin içine girdim ama.. görünüm berbat -- ne yapcam ben ..
şimdi bir düğün için elbise mi alacağım ...

ben butun eskı kıyafetlere gırıyom bu gıdışle onlarda bol gelcek gözü kör olası gaz yuzunden eriti bnı ya resmen

kızlar kusura bakmayın hemen cevap yazamıyorum laptop hep açık kk hep açık ama ben başında duramıyorum ecrin uyudukça gelebiliyorum

belirtileri aşırı ağlaması ağlarken kıpkırmızı kesilmesi meme delisi kuzumun emerken bile aniden memeyi bırakıp katılarak ağlaması oldu gaz sancısı diye geçiştiremedim kabızlık sorunu hiç yok kızımın günde 4 5 kere yapıyor gaz da çıkartıyor ama birtürlü susmuyordu.bende burda okumuştum gaz içim sab simplex kullananlar yazmış memnunuz die eğer bu gaz sancısıysa doktor o ilacı yazar belki diye götürdüm ama doktor tahlil istedi orda çıktı 6 7 lökosit mi ne göründü diye.ilk seferde 1 haftada atlattık bu 2. tekrarlayışı.

doktor direk elini emiyormu diye sordu evet dedim eldiven kullan unutana kadar dedi
bu sıcaklarda eldiven takıyor şimdi :çok üzgünüm:

ınşallah büyük çıkmaz telefondan çektım valla kusura bakmayın
cnm saol resmini çektiğin için
bunu giyince üstüne de bişeyler giyebiliyomuusun yani dışarı çıkabiliyomusun
ya ben bacaklarım çok incelsin istemiyorrum göğüs altından kalçaya kadar istiyorum yaa

bilmiom eyşancıım sinehas sadece şehir dışı dio belki istemeden gidiodur. eşi gitmiş evi ayarlamış o hazır yere gidio evde internet de bağlanmış pazartesi gelirim aranıza diyo sorarız
sinehasmı taşındı hiç haberim yok

valla canım ben emziren anne diyeti yapıyorum 5 günde 2 kg verdim çok şükür..zemuszemus
nasıl bi diyetmiş o yaw :S

aynen eysan bende dün tam 4 saat gezdim 3-4 parça şey buldum çok içime sinmesede en azından insan içine çıkabilicem hamileleik eşofmanlarımla dolaşıyodum ya

kızlar bu arada doğumdan sonra sigara kullanan varmı ben hamileyken iğrenmişdim bu aralar kocişe sinirleniyorum günde bir tane içiyorum yaaaa hç istemiyorum ama 1 tane sigaranın zararı olmaz demi kızıma
bende cnm malesef çok iradesizim :(

bende biliyorum konuyu sözde hergün yapçaktım 2 kere denedim bidaha yapmadım ama peeling etkisi var yaptığımda bacaklarım yumuşacık olmuştu

:roflol::roflol::roflol:

bu arada çok geçmiş olsun acil şifalaar dilerim chveneburi umarım doğru yazmışımdır :h

canım senın her zaman mı öle belli saalerdemi bizim belli 3 ten sonra akşam 9 a kadar

en iyisi gitme şirvan hoşgeldin cnm bu arada 37 haftalık olmuşsun :)))
tickerini değiştir artık kızım:))

ya benimkide meme sanıyor elini yumruk yapıp emiyor geçen bi baktım baş parmağını cok cok emiyor
öyle tatlıydıki anlatamam bi araada ben sokturmaya çalıştım baparmağını ağzına çok tatlı oldu ya yine göreyim die anneye bak parmak emmeyi öğretiyor
bu kadar sakıncalı olduğunuda bilmiyordum salakmıyım neyim:mymeka:

sağol sultancım

valla değiştirlsede değiştirsem şu nickimi çok zor gelio herkese üye olacağım gece bisürü şey denemiştim hep bu kullanıcı adı başkası tarafından kullanılıyo diyordu bende sinirlendim gürcüce yazdım ismim TUĞBA öyle diyiverinkaydirigubbakcemile2

nispetmi yapıyosun kız sengün:dilcikar:

yok canım ya ne nıspeti bende bel fıttı olcam kesin bu kız yuzunden kolık yedi bitirdi bizi her gun saat 3 ten gece9 a nefret ediyom o saaatleren daha 1.5 ay var idrar tahlılı falan temız çıktı ama şimdi chevenburı aklıma kurt duşurdu kolıklı bebeklerde onun dediği giibi ağlıyo kırmızı kafa gözler yumuk vıyak vıyak

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-destegi-urunler/17981-termal-sauna-sort-kullanan-var-4.html
şortla ilgili bi konu vardı payalaşayım dedim
dün alışverişe gittim mayo denedim hep 38-40 beden ay havada acayip sıcaktı kç kadar kabinde koca bünyemle nasıl giydim çıkardım derken göğüslerden sütler akmaya başladı göğüspeediyle tutmaya çalışıyorum bi yandan giymeye çıkarmaya amaaan amaan
en kötüsüde hiçbi mayo olmadı rezalet bir görüntü
göbek gözükmüyor ama göğüsler biz burdayız die bağırıyor resmen iğrennnnnnnnnnnnçç

kızlar selam bizim velet çok huysuz bugün yahuu ve hiç uyumadı ilgilenemiom sizle ama öptüm seviyom sizi ayrıca hayırsız muhtar da burda onu da seviyom:)

canım senın her zaman mı öle belli saalerdemi bizim belli 3 ten sonra akşam 9 a kadar

bizimkinin saati yok her an o sancı gelebiliyor çok can yakar dedi ya doktor artık dayanamıyorum ağladığı zaman bende ağlıyorum canı çok acıyor diye :çok üzgünüm:
ağrıkesici fitil verdi bukez doktor o hafifletiyor acısını

kızlar birde doktor ne suyu içiyorsunuz dedi damacana su alıyoruz dedim çeşme suyundan anne sütüne de geçebiliyormuş mikrop çeşme suyu içseniz o da olabilir dicektim dedi.

Geçmiş olsun adaşım.Dilerim kısa zamanda iyileşir bebeğin.

Göğüslerinde süt var ki ben burdayım diyorBenimki hiç büyümemişti şimdi de sütüm çok az ne yazık ki.

selam kızlar
ya kusura bakmayın çok yazamıyorum. benim kız da huzursuz hep kucakta gezmek istiyo.
tuğbacım geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum. kaçırdığım başka hasta bebekler varsa hepsine geçmiş olsun
ben de 65 le hamile kalmıtım. şimdi 70 kiloyum. pantolonlara zar zor girmeye başladım ama üstler göğüslerim 3 beden büyüdüğünden olmuyor. 2. bi ameliyat geçirince karnım da çok kalmadı. ama bacak basen için ben de alabilirim termal şort. tuzu sürmeyle uğraşmak zor geliyodu. tuzsuz da işe yarıyosa sorun yok.
kızlar ben bu akşam yine yazlığa fidicem. orada da internete girmenin bi yolunu bulmam lazım. çünkü sizden uzak kalamıyorum.
ben dr.a güneş kremi alıyımmı diye sordum. şu anda gerek yok. temmuz ağustosta da uzun süreli güneşte kalıcaksa kullan dedi.günde 2-3 kez güneşe çıkar dedi.tozdan topraktan da sakınmayın dedi.
ben de aşıları yaptırdım sorunsuz atlattık çok şükür.hatta gündüz hiç uyumayan çocuk aşıdan gelince 3 saat uyudu.rotavirüs yaptırdım ben de.
korunma konusuna gelince. dr bana 3 aylık iğne önerdi. güvenli sağlıklı ucuz falan dedi.ama bu adet görmeme ve hormonal dengeyi bozması kafamı karıştırdı.bi de ilk ne zaman yaptıracağımı sormadım dr.a.internette adetin 1. günü yazıyo.yaptırmak için ben şimdi adet görmeyimi bklicem.
kusura bakmayın biraz zun oldu ama yazabiliyoken hepsini yazyım dedim

kızlar benım kız gunduz gun içinde toplasan 4 saar uyur ama gece 8 yada9 yatar sabah 5 normalmi böle olan varmı tabı gun içindede hep kucak istıyo ((((((((((((((((((

kızlar selam bizim velet çok huysuz bugün yahuu ve hiç uyumadı ilgilenemiom sizle ama öptüm seviyom sizi ayrıca hayırsız muhtar da burda onu da seviyom:)
bizde seni seviyoruz tatlım
Geçmiş olsun adaşım.Dilerim kısa zamanda iyileşir bebeğin.

Göğüslerinde süt var ki ben burdayım diyorBenimki hiç büyümemişti şimdi de sütüm çok az ne yazık ki.

yok cnm ya mama takviye ediyorum yinede yetmiyor

benanber aliye çok teşekkür ederim allah hepimizin bebişlerini korusun.

kızlar korunma konsunda çok kafam karışık sağlık ocağına ben hiç gitmiyorum arayıp duuryolardı en sonunda ebe kendisi geldi kapıya kaydirigubbakcemile3 doğumkontrol için doktoruma gidemedim ecrinle uğraşmaktan ebeye sordum emzirirken eşin korunsun sen hiçbişey yapamazsın dedi napıcaz biz allah aşkına üstelik eşim korunamaz benim o şeye alerjim var :kedi: hemen kaşıntı ve yanma oluyor 40mız çıkalı çok oldu ama halen arkadaş modunda devam ediyoruz :kedi::kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…