benim bir arkadaşım var,40 yaşında 16 sene önce doğum yapmış,karnında çatlakları vardı,geçenlerde Rejene ısmarlamıştı,geldi kullanmış,çatlakları sıkılaştırdığını söylüyor,şimdi 2.sini sipariş etmiş.Belki işinize yarayabilir çatlaklar için.
çok geçmiş olsun canım,en kısa zamanda düzelilr inşallah bebişin.siz ne şikayetle gitmiştiniz ki dr.a?Benim kızım da elini emiyor,emzik verdim ama tutmuyor ağzında ,2 çeşit denedim
cnm saol resmini çektiğin için
sinehasmı taşındı hiç haberim yokbilmiom eyşancıım sinehas sadece şehir dışı dio belki istemeden gidiodur. eşi gitmiş evi ayarlamış o hazır yere gidio evde internet de bağlanmış pazartesi gelirim aranıza diyo sorarız
nasıl bi diyetmiş o yaw :Svalla canım ben emziren anne diyeti yapıyorum 5 günde 2 kg verdim çok şükür..zemuszemus
aynen eysan bende dün tam 4 saat gezdim 3-4 parça şey buldum çok içime sinmesede en azından insan içine çıkabilicem hamileleik eşofmanlarımla dolaşıyodum yakaynana ole oglu tersı ben zaten mınyonum bıra zayıflayıncada ıyıce kuculuyorum ama esım zayıflayım dıye gozumun ıcıne bakıyo kırılmayım dıyede askım hareketlere basladınmı spor yapıyonmu dıye kıbar kıbar soruyo tabı ben sonunun nereye gelecegını bıldıgımden hemen terslıyorum pıskopata baglıyorum adam sorduguna soracagına pısman ne yapayım buda bı nevı savunma psıkolojisi
gecen hafta kendıme buluz penye falan allayım dedım ama nerde gezmedıgım dukkan kalmadı yok hep daracık hep boynu acık kısa kol sıfır falan bır taned benı dusunen yok ınanaın artık ıcten badı gıymekten sıkıldım yakında sıze sıparıs verrcem belkı buyuk sehırlerde bıorseyler bulunur
bende cnm malesef çok iradesizim :kızlar bu arada doğumdan sonra sigara kullanan varmı ben hamileyken iğrenmişdim bu aralar kocişe sinirleniyorum günde bir tane içiyorum yaaaa hç istemiyorum ama 1 tane sigaranın zararı olmaz demi kızıma
bende biliyorum konuyu sözde hergün yapçaktım 2 kere denedim bidaha yapmadım ama peeling etkisi var yaptığımda bacaklarım yumuşacık olmuştuben de okudum onu sanırım. limonla kahveyi karıştırıp iki günde bi sürüyolarmış. yapanlar baya farkettiğini sölüyo. benim hamilelikte oluşan çatlak yok da boy uzamasına bağlı eskiden kalma dizimde var biraz. ona denesem mi die düşündüm
merhabalar...
bende korse deneyimimi paylaşayım sizlerle kızlar...
geçen yazki kıyafetlerimin hiç birine giremeyince bunalımlardan bunalımlara girdim
hemen nette korse arayışına başladım ve şu tvde reklamları çokca çıkan slim'n lift supreme den aldım 129 tl fiyatı ama tam bir fiyaskooolmaz:
bel ölçüsüne göre beden belirleniyor benim bel ölçüme göre L almam gerektiği yazıyordu fakat salaklık edip bu basenleri düşünemedim korse dizlerden göğüs altına kadar.giyerken bel kısmı basenlerimden geçmedi neyse basenleri zar zor geçirdik bu sefer göbek ve popodan geçmiyor delirecektim su gibi ter döktüm termal sauna şort giysem bu kadar ter dökemezdim kafamçokkarıştı
neyse kocişinde yardımıyla (ki bu çok aşağılayıcı hissettirdi) giyebildim resmen ortadan sıkılmış diş macunu gibi göründüm laelaelaelaelae hemen geçenlerde aldığım ama popomu ve göbeği olduğu gibi ortaya çıkaran o yüzden giyemediğim ama giymek için delirdiğim elbisemi denedim kalıp gibi bi duruşum vardı o sıra kızım ağladı üstümdekileri çıkarmaddan önce onu emzireyim dedim ama çocuğu kucağıma alıyorm ama eğilemiyorum az da olsa kafamçokkarıştı
velhasılı kelam hiç memnun kalmadım sakın almayın 2 3 kere giydim kağıt gibi oldu korseler esnek olurya bu öyle değil bi tuhaf.ürün sahte değil kendi sitelerinde sipariş edildi.:umursamaz:
kilolar yüzünden fecii bunalımdayım ne olacak halimiz bilemem basenler çatlak ve iğrenç bi göbiş ve bel çevresindeki şu can simidi kıvamındaki fazlalıklar ooooooooooooooooof of deliricem kafamçokkarıştı
ben butun eskı kıyafetlere gırıyom bu gıdışle onlarda bol gelcek gözü kör olası gaz yuzunden eriti bnı ya resmen
kızlar kusura bakmayın hemen cevap yazamıyorum laptop hep açık kk hep açık ama ben başında duramıyorum ecrin uyudukça gelebiliyorum
belirtileri aşırı ağlaması ağlarken kıpkırmızı kesilmesi meme delisi kuzumun emerken bile aniden memeyi bırakıp katılarak ağlaması oldu gaz sancısı diye geçiştiremedim kabızlık sorunu hiç yok kızımın günde 4 5 kere yapıyor gaz da çıkartıyor ama birtürlü susmuyordu.bende burda okumuştum gaz içim sab simplex kullananlar yazmış memnunuz die eğer bu gaz sancısıysa doktor o ilacı yazar belki diye götürdüm ama doktor tahlil istedi orda çıktı 6 7 lökosit mi ne göründü diye.ilk seferde 1 haftada atlattık bu 2. tekrarlayışı.
doktor direk elini emiyormu diye sordu evet dedim eldiven kullan unutana kadar dedi
bu sıcaklarda eldiven takıyor şimdi :çok üzgünüm:
kızlar ayın 20 de arkadaşın düğünü var.. biraz önce tüm elbiselerimi denedim..
olmuyor..
bir tanesinin içine girdim ama.. görünüm berbat -- ne yapcam ben ..
şimdi bir düğün için elbise mi alacağım ...
nispetmi yapıyosun kız sengün:dilcikar:
canım senın her zaman mı öle belli saalerdemi bizim belli 3 ten sonra akşam 9 a kadar
kahve limonu deneyince mutlaka bilgilendirin bizleri işe yarıyormu diye benim saçımı taramaya vaktim yok valla kızım çok ağlıyor her an onunla ilgileniyorum kuzumunn bağırsaklarında mikrop var 10gün ilaç kullanıcaz 2 şurup 2 gaz ilacı 1 hap 1 de fitili var ilaç deposu oldu minicik kuzum ama acısını ancak öyle hafifletiyoruz çok sancı yaparmış o mikroplar elini emmesin dedi dr bebişlerinizin elini emmesine iz,n vermeyin bu acıyı yaşamasın diğer nisan kuzucuklarımız.:çok üzgünüm:
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-destegi-urunler/17981-termal-sauna-sort-kullanan-var-4.html
şortla ilgili bi konu vardı payalaşayım dedim
dün alışverişe gittim mayo denedim hep 38-40 beden ay havada acayip sıcaktı kç kadar kabinde koca bünyemle nasıl giydim çıkardım derken göğüslerden sütler akmaya başladı göğüspeediyle tutmaya çalışıyorum bi yandan giymeye çıkarmaya amaaan amaan
en kötüsüde hiçbi mayo olmadı rezalet bir görüntü
göbek gözükmüyor ama göğüsler biz burdayız die bağırıyor resmen iğrennnnnnnnnnnnçç
bizde seni seviyoruz tatlımkızlar selam bizim velet çok huysuz bugün yahuu ve hiç uyumadı ilgilenemiom sizle ama öptüm seviyom sizi ayrıca hayırsız muhtar da burda onu da seviyom:)
Geçmiş olsun adaşım.Dilerim kısa zamanda iyileşir bebeğin.
Göğüslerinde süt var ki ben burdayım diyorBenimki hiç büyümemişti şimdi de sütüm çok az ne yazık ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?