babalra günü için ben kocamın bebeklik fotosunu ve DEMİR in fotosunu yanyana koyup yaptırıyorum
artık bak banada benziyor diye herkese gösterebilir:::))))
Tabii canım bilgi veririm .İyide ben onu hiç düşünmemiştim ki basınç ne yapabilirki hay allah aklıma takıldı şimdi.
:uhm:
günaydın kızlar
kac gündür giremedim işler cok yogundu
hasta olan bebişleri acil sifalar diliyorum
saglıcakla kalın öpüyorum
bu arada irem bebek kötüymüş
karaciger nakli yapacaklar ama uyarsa ve ameliyatta kesin sonuc vermeyebilirmiş,
anne baba caresiz kaldı madem öyle acı cekmesin yavrucak evimize götürelim diyorlar ama karnı sisince ne yapacaksınız demiş doktor
ne yapacaklarını bilemiyorlar ALLAHım bi rcıkıs yolu göstersin diye dua ediyorum lütfen sizde dua edin
saglıcakla kalın
aptamil 1 en çok drların önerdiği canım zaten bende çok emmnunum oğlum 6,5 kilo maşallah
kalça ultr.biz yaptırdık rady.kağıt vermişti dr ancak ödeme için gittiğimizde gişedeki bayan pediatrik ortopediden muayene olursanız 20 tl dedi bizde öyle yaptık bir sor istersen genede bizim hst.rad.63 tl idi ortopedide dr kendi bakıp çekiyor.
Doğumgünün kutlu olsun canım. Bebişinle kocişinle uzun mutlu bir ömür diliyorum sana.
çook saolun kızlar
benimde ağrıyor çok yorulunca birde yüz üstü uzun süre yatınca ağrıyo onu bende anlamadım benimde 1 gün takılı kaldı ne zaman geçer ki bu ağrılar
Dinozzo mutlu yıllar dilerim biraz geç kalmış bir dilek oldu kusura bakma şekerim yeni gördüm..a.s.
ay inanmıyorum ya,ben babalar günü geçtiğimiz pazar biliyordum ve hediyemizi verdik,şimdi sen sorunca aklıma geldi,3. pazarı oluyordu dimi?Ama ben babamın hediyesini de verdim pazar günü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızıma önceden bir T-shirt almıştım üzerinde I love daddy yazıyor,daha doğrusu love yerinde kalp var,onu giydirdim.Bir de kayınvalidemler yurtdışında kayınbabamla ogün konuşamamaıştık da,üzülüyordum ben de kutlayamadım die.ayyy çok komik!
Merak etme canım yanlız değilsin :roflol:
merhaba kızlar çalışmaya devam ediyoruz şükür sizler nasılsınız......dinozzo arkadaşım doğumgünün kutlu olsun eşinle ve bebeğinle mutlu,güzel günler dilerim(bol sütlüsünden).....birde seyahat edecek arkadaşımız vardı bebeği emzik almayan....eğer emzik almıyosa emzirme önlüğü alıp inişlerde ve kalkışarda emzir bebeğini,yada mama kullanıyorsan uçakta mutlaka yardımcı olacaklardır sana mama hazırlama hususunda...yada sütünü sağıp yine emzir....amaç bebeğinin yutkunması.....hayırlı yolculuklar dilerim ,hepinizi öperimopuyorumnanaktan
Saol canım bakalım bi yöntem denicez umarım bir sorun çıkmaz nede olsa ilk defa uçağa binecek oğlum...gamyoncuiremsu
Canım ya valla ben çok sevindim ne güzel bi tesadüf çok yakın evlerimiz alkisalkisalkis baskı işinide fotoğrafçılar yapıyomuş aşağıeğlencede'de varmış ben yarın bakıcam oğluma kayınvalidem bakıcak nasıl olsa sana bilgi veririm beraber yaptırırız istersen ...canım nerde yaptıracaksın baskıyı.iyi fikirmiş.
ya bu arada komşu çıkıcaz herhalde.
Aslında benimde aklımdan geçen oydu ama eşimin bebeklik fotosu yok neyse bakıcam artık bulursam belki bende öyle yaptırırrım kaydirigubbakcemile3babalra günü için ben kocamın bebeklik fotosunu ve DEMİR in fotosunu yanyana koyup yaptırıyorum
artık bak banada benziyor diye herkese gösterebilir:::))))
basınç farkı oluyo ya iner ve kalkarken biz yutkunuyoruz kulaklarımız için ama bebekler nerden bilek nette emzirin yad mama verinki yutkunsun diye okudum ama uyurken benim oğlan karnıda toksa açmaz ağzını kanıda açsa bekle uçak kalkarknden anlamaz bakalım sen ne yapcaksın
inşallah sorun olmaz:)
İşte bende onu düşünüyordum bizimki arabaya biner binmez uyuyor inşallah uçakta aynı şeyi yapmaz en azından zorlada olsa uyandırıcam artık
Çiçekçim çok mu acıtıyor bu verem aşısı yaa... neyse sen yaptırdın kurtuldun bakalım benimki ne yapacakofff ne denirki bugün kuzuma verem aşısı yaptırdık canı yandı die nasıl kötü oldum. düşünemiyorum evlat kaybetmek mi. Ben öliim ona bişey olacağına. annesi babası ne kadar kötüdür İrem bebeğin Allah yardım etsin onlara senağlama
oo iyiymiş canım sadece anne sütüyle o kiloya geldiyse mamaya ihtiyacı yok demekki bence verme şimdilik. ben emziriyorum da aynı zamanda ama çok çok az sütüm yok gibi yani memeyle oynuyo yavrucak
rumelili ,arzuer çok teşekkürler kızlar
kızlar bebeğini klimayla tanıştıran var mı burası dün 39 dereceydi gece 12 de de 30 dereceydi yanmaya başladık yani bende öğlen salonda klimayı açtım en yüksek derecesi 30 ya 29 da açtım çocuk etkilenmesin diye(( ama akşam bi başladı mızmızlanmaya geçe 3 e kadar ağladı uyumadı eşim nesi var diyo klimadan üşüttük herhalde dedim yok bu gaz değil diyo ama sonunda ben haklı çıktım nerdeyse acile gidiyorduk yorgunluktan sızdı kaldı yavrum çok az uyudu gecenin bi vakti arabayla bile gezdirdik yıkadık ama nafile...şimdi hala pırtpırt çıkarırken uykusunda bile ağlamaklı neyse allah beterinden saklasın
ÖNCELİKLE TÜM NİSAN ANNELERİNE MERHABALAR .....
çiçek benimde sütüm çok çok azdı şimdi de sağma makinasıyla sağıyorum tüm gün boyunca çıkarabildiğim 40 cc felan still tea başladım suyu günde 3 lt çıkardık bakalım inşallah artar diyorum ve malesef bebeğim memeyi bıraktı hiç bir şekilde aldıramıyoruz zorla verdim mi yada uykusunda felan daha hiç kusmayan bebeğim öğürüyo kusmaya çalışıyo bende elektrikli pompa aldım çıkarabildiğimi sağıyorum ilaç niyetine diyorum veriyorum bu saatten sonra artar mı gelir mi bilmiyorum ama elimden geldiğince uğraşıyorum işte böleee mafoldumben
saol cnm sen yazınca uyuyan çocuğu yüzüstü çevirdim şimdi :)))günaydın kızlar
dinozzo gecm,ş olsun canım
klima biraz tehlikeli bencede ama bizde arabada kullanıyoruz mecbur
ben birde nasıl alısırsa öyle gider diyorum
gaz için yüz üstü yatırmayı denesenize gün içinde pırt pırt daha kolay yapılıyor
canım çok geçmiş olsun
cnm aynı şeymiş hem ortopedist bakmış oluyo daha iyi sonrada ult.çekimlerini çocuk dr götürdük iki dr görmüş oldu genede sen bilirsin.tşk ederim canım,ortopediyle radyolojinin baktığı aynı şeymiymiş peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?