meraba selinay
dinozzo canım yüz üstü yatırdıgında dikkat edin emi
kafasını cevirebiliyormu
aman dikkat
kendini gömmesin yataga
bizimki kafayı ceviriyordu sonra tekrar ceviremediği için basında bekliyorduk :::))))
bende epidural sezeryan oldum benim sırtım değil ama dikiş yerimin içi acıyo ve dikiş yerimin çevresinde hissizlik var iğne batırsan anlamıyorum o bölgedeAyy valla tuğbacım bravoo sana becerebilmişsin tek başına canımm bende sezeryan oldum o yüzden biliyorum acısını. Ben epidural anestezi olmuştum aklıma gelmişken söylim benim halen sırtım ağrıyo epidural iğnenin vurulduğu yer aranızda beli yada sırt ağrıyan varmı
cnm biz dün gittik veremi vurmadı verem aşıları sadece cuma günleri sulandırılıyomuş o günde bitiyormuş öle dedi 3. ay da vuralım dedi zaten 2 bacağından 2 aşı yaptı birinde pek ağlamadı ama diğeri yakıyormuş nasıl içten içe kızarıp ağladı çok kötü oldumSultancım o zaman bence hastameyi ara gitmeden,çünkü bize Dr özellikle Cuma günü yapıyoruz bu aşıları demişti.Hatta o gittiğimizde bundan sonraki aşılar için Cuma şart değil dedi.Bir ara da, boşuna çocuğu götürmüş olmayın.Siz kalça ultrasonu çektirdiniz mi?Onun için de radyolojiden randevu almak gerekiyormuş,bize geçen talep kağıdı verdi,ama randevu almadık diye çok beklemeyelim sıra varsa dedik,Dr da o zaman bir daha geldiğinizde ona da randevu alın dedi.
ayy çok kötü bir durum yaa insan bile bile bebeğini kaybetmeyi nasıl bekleyebilir çok kötü bir durum Allah korusun yarabbim acil şifalar versin inşallahgünaydın kızlar
kac gündür giremedim işler cok yogundu
hasta olan bebişleri acil sifalar diliyorum
saglıcakla kalın öpüyorum
bu arada irem bebek kötüymüş
karaciger nakli yapacaklar ama uyarsa ve ameliyatta kesin sonuc vermeyebilirmiş,
anne baba caresiz kaldı madem öyle acı cekmesin yavrucak evimize götürelim diyorlar ama karnı sisince ne yapacaksınız demiş doktor
ne yapacaklarını bilemiyorlar ALLAHım bi rcıkıs yolu göstersin diye dua ediyorum lütfen sizde dua edin
saglıcakla kalın
cnm bende ik doğduğunda aptamil pre almıştım sonra aptamil 1 e geçeyim dedim ama kerem kabız oldu tekrar preye döndük bizimkine yaramadıaptamil 1 en çok drların önerdiği canım zaten bende çok emmnunum oğlum 6,5 kilo maşallah
bizimki kafasını çok rahat çeviriyo sağa sola yüzüstü yatarken. hatta uykuya dalamayınca sinirleniyo tam burnu üstü duruyo burnunu sürtüyo sürtüyo sonra da uyuyakalıyo
kızlar herkese merhaba; ben geldim.. bu gün evimdeyim
baranda yüz üstü durmayı pek sevmiyor,,,
ben birkaç gündür,, yazlız kıyafet giydiriyorum..
yazlıktan kastım..
kısa kollu tişört , şort ,, çorap devamlı giydiriyorum..
geçmişe bakmadan konuya balıklama daldım ama :)))
arzuercim ya çok ağlamadı verem aşısında ama anneyiz işte onun canı yanmasın istiyoruz
kızlar herkese merhaba; ben geldim.. bu gün evimdeyim
baranda yüz üstü durmayı pek sevmiyor,,,
ben birkaç gündür,, yazlız kıyafet giydiriyorum..
yazlıktan kastım..
kısa kollu tişört , şort ,, çorap devamlı giydiriyorum..
geçmişe bakmadan konuya balıklama daldım ama :)))
millet baska bi konuda yazlik giydirmekten behsediyolar nerdeeeeeeeeee
arkadasim mimkun mu vella delirecem ben karsta soguktan cocuk giyinmekten normalin 2kati gozukuyo
arzuer sendemi gittin kız
jinekoloğuma daha gitmedim
bebeklerden annelere hiçbirşey için:kedi: fırsat kalmıyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?