2009 Nisan Anneleri buraya

meraba selinay
dinozzo canım yüz üstü yatırdıgında dikkat edin emi
kafasını cevirebiliyormu
aman dikkat
kendini gömmesin yataga
bizimki kafayı ceviriyordu sonra tekrar ceviremediği için basında bekliyorduk :::))))

cnm merak etme hayatta bırakamam şimdi onu ööle yatarken yanındayım :))

bizimki kafasını çok rahat çeviriyo sağa sola yüzüstü yatarken. hatta uykuya dalamayınca sinirleniyo tam burnu üstü duruyo burnunu sürtüyo sürtüyo sonra da uyuyakalıyo

benim kız başlarda çok güzel yüzüstü yatardı ama şimdi uzun süre tutamıyoruz öyle acayip sinirleniyor....uykuya dalması zaten mümkün değil çünkü abla ancak uzun sallamalar sonucu uykuya teslim olduğu için yüzüstü yatış zor bizim için...sanki kızın acelesi var kucakta bile kıpır kıpır...yatsana sen bebek gibi diyorum,,,bir an önce dünya meselelerine dahil olacakmış gibi bir acele hareketler....

Benim oğluşumda yüzüstü yatmayı pek sevmiyor ama hava aydınlandıltan sonra gazını çıkaramadıysam yanıma alıyorum ve yüzüstü yatırıyorum. Sevmiyor ama uykusu varsa uyuyor biraz. Yatağı park yatak ve üzerinde viscolex parkyatak var. Ona biraz gömülüyor korkuyorum o yüzden kendi yatağıma yatırıyorum. Babamızda evde olduğu için yatağa nasıl yatıyorum görmek gerek. ıkisinin arasına çarpraz kıvrılıyorum.

selinay geldin diye sevinirken kaci verdin hemen
valla benimkide pek yuz ustu durmuyo ama vaktide olmuyo yuz ustu duracak kadar

millet baska bi konuda yazlik giydirmekten behsediyolar nerdeeeeeeeeee
arkadasim mimkun mu vella delirecem ben karsta soguktan cocuk giyinmekten normalin 2kati gozukuyo

kızlar herkese merhaba; ben geldim.. bu gün evimdeyim

baranda yüz üstü durmayı pek sevmiyor,,,

ben birkaç gündür,, yazlız kıyafet giydiriyorum..

yazlıktan kastım..
kısa kollu tişört , şort ,, çorap devamlı giydiriyorum..

geçmişe bakmadan konuya balıklama daldım ama :)))

bende epidural sezeryan oldum benim sırtım değil ama dikiş yerimin içi acıyo ve dikiş yerimin çevresinde hissizlik var iğne batırsan anlamıyorum o bölgede

cnm biz dün gittik veremi vurmadı verem aşıları sadece cuma günleri sulandırılıyomuş o günde bitiyormuş öle dedi 3. ay da vuralım dedi zaten 2 bacağından 2 aşı yaptı birinde pek ağlamadı ama diğeri yakıyormuş nasıl içten içe kızarıp ağladı çok kötü oldum

o gün kayınvalideme gittim ateşiçıkar yanlız olmayayım die ama şükür çıkmadı ateşi sadece çok mızmız oldu dudaklarını büze büze ağladı hep
kalça ultrasonu yaptırmadım yaptırmıycamda
ayy çok kötü bir durum yaa insan bile bile bebeğini kaybetmeyi nasıl bekleyebilir çok kötü bir durum Allah korusun yarabbim acil şifalar versin inşallah
aptamil 1 en çok drların önerdiği canım zaten bende çok emmnunum oğlum 6,5 kilo maşallah
cnm bende ik doğduğunda aptamil pre almıştım sonra aptamil 1 e geçeyim dedim ama kerem kabız oldu tekrar preye döndük bizimkine yaramadı

bizimki kafasını çok rahat çeviriyo sağa sola yüzüstü yatarken. hatta uykuya dalamayınca sinirleniyo tam burnu üstü duruyo burnunu sürtüyo sürtüyo sonra da uyuyakalıyo

bende gazı olunca yüzüstü yatırıyorum hemen ellerini emmeye başlıyor
kıçına pat pat vuruyorum emziğide takıyorum öle uyuyor ama çok dikkat etmek gerek memesi düşünce onu aramak için kafasını yatağa gömüyo bizimki sanki yatakla öpüşüyor heheh

hoşgeldin
kız şimdi aklımdan geçti şirvan bebişle uğraşıyo heralde die

bende dün doktora götürdüm kıyafetleri nasıldiye sordum üstünde uzun kollu altında penye patikli donu vardı dışarda böle gezdirebilirsin dedi ii dedi
ama evde çıtçıtlı badisiyle dursun dedi ama ayaklarına çorap giydiriyorum mutlaka

arzuercim ya çok ağlamadı verem aşısında ama anneyiz işte onun canı yanmasın istiyoruz

Bende bugün sağlıkocağını aradım verem aşısını ve diğerlerini 90 gün içerisine yapmaları gerekiyormuş geçerse yapılmıyormuş bilginiz olsun benim oğlum 21 haziranda 2 aylık olucak o nedenle 9 temmuza gün verdi. O zamana kadar seyehatten dönmüş olucaz anneme gidicem 10günlüğüne filan takip açısından aynı sağlık ocağında yaptırayım barii dedim.
kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin şirvancım...

millet baska bi konuda yazlik giydirmekten behsediyolar nerdeeeeeeeeee
arkadasim mimkun mu vella delirecem ben karsta soguktan cocuk giyinmekten normalin 2kati gozukuyo

Canım valla senin memlekette'de biraz zor ısınır allah kolaylık versin şekerim...

Bursasu benimde seninki gibi pek hissedemiyorum. Ama acımıyor sen bi dr.git neden acırki geçmiş olması lazım şimdiye kadar. Zorlama olmadıysa tabii dikişlerde.

eyşan ben geldim sen gitmişsin canım...ahhhhhhhhhh bursasu bende jinekolağa fln gitmedim valla zaman bulup....................

arzuer sendemi gittin kız
jinekoloğuma daha gitmedim
bebeklerden annelere hiçbirşey için:kedi: fırsat kalmıyorki

Yok be güzelim nerde dışarı çıkmaya fırsatım bile yok misafirlerden .Sen acıyor dedin ya ben senin için diyorum bi git diye.Sultancım benim oğlanda 2 gündür kaka yapmıyo günde en az 1 defa yapardı mutlaka kayınvalidem 2 gün kaka yapmadığını duyunca bi baktım hemen sabun yapıp getirmiş küçük fitil gibi yapmış zeytinyağınada batırmış kaygan olsun diye aç poposunu dedi bende gönülsüz açtım ama içim hiç rahat değildi bişeyde diyemedim büyüğüm old.için.Neyse o gün yaptı kakasıını ama onun üzerinden 2 gün geçti yine tık yok ne yapım doktora götürsemmi pazar gününden bu yana sabun sayesinde 1 kez kaka yaptı aslında bakıyourmda oğlum pek rahatsız olmuyor bu durumdan ne yapsam ...:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…