- 14 Haziran 2009
- 66
- 12
- 98
Yok be güzelim nerde dışarı çıkmaya fırsatım bile yok misafirlerden .Sen acıyor dedin ya ben senin için diyorum bi git diye.Sultancım benim oğlanda 2 gündür kaka yapmıyo günde en az 1 defa yapardı mutlaka kayınvalidem 2 gün kaka yapmadığını duyunca bi baktım hemen sabun yapıp getirmiş küçük fitil gibi yapmış zeytinyağınada batırmış kaygan olsun diye aç poposunu dedi bende gönülsüz açtım ama içim hiç rahat değildi bişeyde diyemedim büyüğüm old.için.Neyse o gün yaptı kakasıını ama onun üzerinden 2 gün geçti yine tık yok ne yapım doktora götürsemmi pazar gününden bu yana sabun sayesinde 1 kez kaka yaptı aslında bakıyourmda oğlum pek rahatsız olmuyor bu durumdan ne yapsam ...:1shok:
hoşgeldin
kız şimdi aklımdan geçti şirvan bebişle uğraşıyo heralde die
bende dün doktora götürdüm kıyafetleri nasıldiye sordum üstünde uzun kollu altında penye patikli donu vardı dışarda böle gezdirebilirsin dedi ii dedi
ama evde çıtçıtlı badisiyle dursun dedi ama ayaklarına çorap giydiriyorum mutlaka
Hoşgeldin şirvancım...
Canım valla senin memlekette'de biraz zor ısınır allah kolaylık versin şekerim...
arzuer sendemi gittin kız
jinekoloğuma daha gitmedim
bebeklerden annelere hiçbirşey için:kedi: fırsat kalmıyorki
eyşan ben geldim sen gitmişsin canım...ahhhhhhhhhh bursasu bende jinekolağa fln gitmedim valla zaman bulup....................
evet kakasi siviysa ve rengi sariysa sorun yok demek ama siyah yada yesilse bebek kabizdir mutalak bide katiysa umarim yardimci omusumdur
şirvan fazla besleyince kakası yeşil oluyo canım günde 5 ten fazla yaparsa isal olmuş olabilir
bende epidural sezeryan oldum benim sırtım değil ama dikiş yerimin içi acıyo ve dikiş yerimin çevresinde hissizlik var iğne batırsan anlamıyorum o bölgede
bende jinekolaja gözükmedim..
o bana kırkın çıkınca gel spiral takalım demişti,,,
ama ben daha gitmedim.. şuanlık karar veremedim
taktırıp taktırmama konusunda ...
gerçi biran önce korunma yöntemine başvurmam lazım ..
yoksa bu adam beni yeniden hamile bırakacak...,
ne zamandan beri dün gece tam anlamıyla birlikte olduk...
gerçi biraz zor oldu,, acemiler gibiydik.... çok güldük...
sonradan kocam demezmi,, yakında kızımda geliyor diye...
aptala malüm olmasın kızlar.... :kedi:
Dikiş yerinde hissizlik bende de var.Zaten bu durum hep devam ediyormuş.Yıllar sonra bile.
Şirvan doğumdan sonra ilişkiye girdiyseniz ki olan olmuş spral taktırmak için adet görmek gerekiyormuş.Benim doktorum istersenilaç vereyim adet gör takalım spirali dedi de ben bekleyelim dedim.Ben de zaten karar veremiştim.
sanmıyorum şirvancım ishal olmamıştır o zaman yarını bekle bi bakalım............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?