2009 Nisan Anneleri buraya

Ahhhh canım aynı dert bendede var annemle farklı bir şehirlerdeyiz inan seni çok iyi anlıyorum
selam evet malesef öyle aileden uzak olmak cok zor bisey ALLAH yardimcimiz olsun ne diyelim alitim artik ama bazen okadar cok ariyorumkimafoldumben

Evet canım burdayım bende nete bakıyordum kabızlık sorunu nasıl gideririm diye. Sen ne yapıyosun bebeğin kabız olunca.Ailen ankarada nerde oturuyorlar bkarsın komşu çıkarız annenlerle ...:))

ben kabiz olunca rezene cayi veriyorum bide karnini sicak tutmaya clisiyorum yarim saat sonra rahatlikla kakasini yapiyor bi dene istersen insallah faydasi olur bebisine

kızlar bazen 2-3 gün kaka yapmaması normal diye biliyorum bebişin
yaptığı kaka çokmu katı oluyo sıvı oluyosa sorun yok yani

evet kakasi siviysa ve rengi sariysa sorun yok demek ama siyah yada yesilse bebek kabizdir mutalak bide katiysa umarim yardimci omusumdur

benim oğlanda bu kabız olayından sonra günde 1 kez yapmaya başladı
dün yapmadı bende çok korktum bugün yaptı yani 2 güne bdel zıçtı
benim annemde sabun koymuştu ama kerem yinde yapamamıştı
sabunu kouyduktan sonragelen kaka nasıl katımı sıvımı sıvıysa kabız değildir cnm
bizim dr.da dedi bebekler 5 güne kadar kakalarını yapmayabilirlermiş
bak yine yapmamaış sein kuzu 2 gün olmuş her seferinde sabun koyacaka değilsin belki düzeni değişiyor bi bekle bakalım 3. günün sonundada yapmazsa götür doktora belki keremin olduğu gibi kıçı çizilmiştir acıyodur yapamıyodur

kızlar siz kabızlıktan dert yanıyorsunuz ...
bende ishalden ...

bugün baranın altını 4-5 kez sulu bir şekilde açtım .. 2 si yeşilimsi gibiydi,,
birkaç gündür şort giydirmeye başladım .

üşüttümmü acaba?

siz sabun yapmışsınız ben ne yapim şimdi..

gerçi ishalmi anlamadım ..,
dr. önceden sulu yapıyor kakasını dediğimde... süt emen bebek öyle yapar demişti,
endişelenmemiştim..
ama simdi sayısı fazla olunca ishal oldu herhalde...

şirvan fazla besleyince kakası yeşil oluyo canım günde 5 ten fazla yaparsa isal olmuş olabilir

Hoşgeldin şirvancım...

Canım valla senin memlekette'de biraz zor ısınır allah kolaylık versin şekerim...

hoşbulduk kızlar.....................

arzuer sendemi gittin kız
jinekoloğuma daha gitmedim
bebeklerden annelere hiçbirşey için:kedi: fırsat kalmıyorki

eyşan ben geldim sen gitmişsin canım...ahhhhhhhhhh bursasu bende jinekolağa fln gitmedim valla zaman bulup....................

bende jinekolaja gözükmedim..
o bana kırkın çıkınca gel spiral takalım demişti,,,
ama ben daha gitmedim.. şuanlık karar veremedim
taktırıp taktırmama konusunda ...

gerçi biran önce korunma yöntemine başvurmam lazım ..
yoksa bu adam beni yeniden hamile bırakacak...,
ne zamandan beri dün gece tam anlamıyla birlikte olduk...
gerçi biraz zor oldu,, acemiler gibiydik.... çok güldük...
sonradan kocam demezmi,, yakında kızımda geliyor diye...
aptala malüm olmasın kızlar.... :kedi: :kedi:

evet kakasi siviysa ve rengi sariysa sorun yok demek ama siyah yada yesilse bebek kabizdir mutalak bide katiysa umarim yardimci omusumdur

o zaman bizimkinin kakası normallll

şirvan fazla besleyince kakası yeşil oluyo canım günde 5 ten fazla yaparsa isal olmuş olabilir

ben bugün 5 defa kakalı bez değiştirdim.. sanki biraz kokuda varmış gibi..(sizde de öylemi acaba)
ama ikisini çoçuk yapıyor ben hemen değiştiriyorum..
öyle pis pis durmasın diye... sonra baran yeniden yapıyor...

çoçuğa rahat vermiyorum ki tam olarak yapsın .. yarıda kalıyor kuzum...

birde yaparken ıkınıyor resmen ... yapınca öyle rahatlıyorki ,, sanki ben rahatlıyorum..

sanmıyorum şirvancım ishal olmamıştır o zaman yarını bekle bi bakalım............

bende epidural sezeryan oldum benim sırtım değil ama dikiş yerimin içi acıyo ve dikiş yerimin çevresinde hissizlik var iğne batırsan anlamıyorum o bölgede

Dikiş yerinde hissizlik bende de var.Zaten bu durum hep devam ediyormuş.Yıllar sonra bile.

Şirvan doğumdan sonra ilişkiye girdiyseniz ki olan olmuş spral taktırmak için adet görmek gerekiyormuş.Benim doktorum istersenilaç vereyim adet gör takalım spirali dedi de ben bekleyelim dedim.Ben de zaten karar veremiştim.

dur bakalım ne zaman hastalanacağız....
benim kanaman doüumdan 25 gün sonra kesildi,, ondan sonra tık yok....

şirvan aynı dertten ben doğdu doğalı müzdaribim
hergün en az 5 kez yapıyo doktoras ordum normal dedi hep emzirirken kızararak yapıyo çok üzülüyorum kilo alamıyacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…