şirvan aynı dertten ben doğdu doğalı müzdaribim
hergün en az 5 kez yapıyo doktoras ordum normal dedi hep emzirirken kızararak yapıyo çok üzülüyorum kilo alamıyacak diye
şirvan aynı dertten ben doğdu doğalı müzdaribim
hergün en az 5 kez yapıyo doktoras ordum normal dedi hep emzirirken kızararak yapıyo çok üzülüyorum kilo alamıyacak diye
benim oluda hala günde 5 sefer kaka yapıyor bende merak ediyorum acaba isalmi die ama bebekler yapar diolar bence fazla yapıyorlar bi anormallik var ama anlamadım
şirvan acaba sütünü mü üşütüosun?
ooo şirvancım topla hediyeleri gel bakalım ne güzel.............................
kızlar benimki 2.5 aylık 2.600 aldı kilo normal sanırım
o nedemek kız...
maşallah bebişine çok güzel almış benim ilk ayda 1200 aldı 2. ay kontrolümüze 5 gün kaldı bakalım ne kadar aldı çok merak ediyorum malum çok kaka yapınca almıyomuş gibi geliyo bana
korkma benimki çılgınlar gibi kaka yapıo ama 6 buçuk kilo şuan
geçen altını açtım havalansın diye çişini yapmıştı korkmadım o yüzdennn amaaaaaaa beyefendi sıçtıııı heryer kaka oldu annemle hem çığlık atıoruz hem gülme krizine girdik hahaha annem kaka yaparken rahatsız etme bırak yapsın dedi elletmedi de heryeri bok götürdü anliicaanız
korkma benimki çılgınlar gibi kaka yapıo ama 6 buçuk kilo şuan
geçen altını açtım havalansın diye çişini yapmıştı korkmadım o yüzdennn amaaaaaaa beyefendi sıçtıııı heryer kaka oldu annemle hem çığlık atıoruz hem gülme krizine girdik hahaha annem kaka yaparken rahatsız etme bırak yapsın dedi elletmedi de heryeri bok götürdü anliicaanız
maşallah tosuncuk olmuş seninki bende istiyom acık sıkılsın bacaklar kollar tombik tombik olsun ama olmuyo bi ara mamaya başlamayı bile düşündüm dr sütün yeterli diince vaz geçtim canım ohhhh seninki baya rahatlamıştır açık havada kaka bi sefer banada oldu aynısı hemde 40 gezmesine giderken üstümü başımı deişmek zorunda kaldım ıyyyyyy kaydirigubbakcemile3
canım evet çok şirin ama mama şişiriyo sadece anne sütünün yerini tutmaz sen devam et ne mutlu sana.
bu arada geçen anneme bıraktım bilin bakalım annem ne halt etmiş muhallebi yapmış iki buçuk aylık bebeğe emziğini batıra batıra azıcık yedirmiş yuh dedimmmmmmmmmmm
napıcak annesi bunlar anneannelerin elinde uslu duruyolar garezleri bize
inş. canım uslu durur... aklım hep onda kalacak...
ilk ayrılışım olacak oğlumdan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?