2009 Nisan Anneleri buraya

benim oluda hala günde 5 sefer kaka yapıyor bende merak ediyorum acaba isalmi die ama bebekler yapar diolar bence fazla yapıyorlar bi anormallik var ama anlamadım

ooo şirvancım topla hediyeleri gel bakalım ne güzel.............................

şirvan aynı dertten ben doğdu doğalı müzdaribim
hergün en az 5 kez yapıyo doktoras ordum normal dedi hep emzirirken kızararak yapıyo çok üzülüyorum kilo alamıyacak diye

benim oluda hala günde 5 sefer kaka yapıyor bende merak ediyorum acaba isalmi die ama bebekler yapar diolar bence fazla yapıyorlar bi anormallik var ama anlamadım

benim telaşlanmama gerek yok anlaşılan ......
tek biz değilmişiz çok bez kirleten :))))

maşallah bebişine çok güzel almış benim ilk ayda 1200 aldı 2. ay kontrolümüze 5 gün kaldı bakalım ne kadar aldı çok merak ediyorum malum çok kaka yapınca almıyomuş gibi geliyo bana

korkma benimki çılgınlar gibi kaka yapıo ama 6 buçuk kilo şuan

geçen altını açtım havalansın diye çişini yapmıştı korkmadım o yüzdennn amaaaaaaa beyefendi sıçtıııı heryer kaka oldu annemle hem çığlık atıoruz hem gülme krizine girdik hahaha annem kaka yaparken rahatsız etme bırak yapsın dedi elletmedi de heryeri bok götürdü anliicaanız

maşallahhhh maşallahhh can beye
boklu boklu delikafadulden delikafadulden delikafadulde

maşallah tosuncuk olmuş seninki bende istiyom acık sıkılsın bacaklar kollar tombik tombik olsun ama olmuyo bi ara mamaya başlamayı bile düşündüm dr sütün yeterli diince vaz geçtim canım ohhhh seninki baya rahatlamıştır açık havada kaka bi sefer banada oldu aynısı hemde 40 gezmesine giderken üstümü başımı deişmek zorunda kaldım ıyyyyyy kaydirigubbakcemile3

canım evet çok şirin ama mama şişiriyo sadece anne sütünün yerini tutmaz sen devam et ne mutlu sana.

bu arada geçen anneme bıraktım bilin bakalım annem ne halt etmiş muhallebi yapmış iki buçuk aylık bebeğe emziğini batıra batıra azıcık yedirmiş yuh dedimmmmmmmmmmm

senin anne de bir alemmiş yani,,

bende c.tesi akşamı bırakacağım .. arkadaşın düğününe gideceğim..
bakalım bizimki neler yapacak..

ohhh ii yapmış ben 2 çocuğumuda 6 ay kimseye bişey verdirtmedim bende vermedim ama bunda öyle yapmıcam bende yavaş yavaş tabi daha erken ama üç aydan sonra sofrada tattırıcam damak zevki gelişsinde iştahlı olsun iki oğlumda iştahsızlar zorla yediriyorum bayılıyorum kendisi yemek yiyen ve tabağını bitiren çocuklara

kızlar kim markette
huggıes çoçuk bezi... 3 adet de ıslak havlu hediyeli 19.99 tl

* 4-9 kilo (80 adet) :2 paket
* 7-18 kilo (72 adet) : 3 paket aldık ...

kasada birde 5 tl hediye çeki verdiler...

bana uygun geldi,, ilgilenenlere duyurulur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…