2009 Nisan Anneleri buraya

canım siz markette bez bırakmamışsınız bol bol kirletsin bebişinizzzz kızlar multi tabs tan günde ne kadar veriyorsunuz bana dr vermemişti ama ben dün aldım eczacı yarım dedi ama üstünde bir yazıyo size doktor ne kadar verin dedi birde buz dolabında saklayın dio eeee soğukta verilmez siz ne yapıosunuz

ii akşamlar kızlar naslsnz ya bişey sorcam kızlar sizler nasl korunuyosnz alet taktıran varmı zaten hap kullanamyız hangi yöntemlerele korunuyosnzz ben çok korkuyorum ya hamile kalırsam diyee biz dogal korunuyoruz anlıcanzz ya sizler

ay cnm hadi hayırlı olsun
bizimde ilki zor olmuştu hala zor oluyor acıyor
zaten hiç isteğim kalmadı
ay şirvan o potansiyeli görüyosan bir an önce korun vallakaydirigubbakcemile3

ilk zamanlar bende yaptığını duyunca hemen değiştiriyodum ya üstüme yada yeni beze hemen batırıyordu şimdi yapıyo 5-10 dakka bekliyorum devam ediyo çünkü günde 1 kez yapıyor ama beezde temşiz yer kalmıyor sırtına geçiyorD
aynen o yapınca ben rahatlıyorum:)

maşallah çiçek seninki tosuncuk valla şaka maka büyüdü bebişlerimiz
valla bu anneler alem ha
geçende benimkiisi geldi bi ara bi baktım keremin ağzının kenarı çikolata annemle çikolata yemiştik direk aklıma duduğından mı öptü die geçti dedim bunun ağzında çikolata var
bebişe çikolata tattırmış yaaa:1shok::bbo:
hımm ilk ayrılık biraz buruk oluyo ama sonra bakıosun bişey olmuyo misler gibi bakıolar bebişe kaşarlanıosun doğal olarak haftayada bırakiim diosun

aynen cnm aynen öle oluyo hehehehe

sultan sevindim ateşinin çıkmamasına
Ben 40 çıkınca Dr uma gittim kontrole,hem muayene etti,hem de smear testi yaptı.

Bir de biz bezi Prima kullanıyoruz.Kaçıncı paketteyiz,ama hiç bel bölgesi esnek olan gelmedi bize,duyduğuma göre Primada da bel bölgesi lastikliymiş,ama bize hiç denk gelmedi,o şekilde çıkan var mı ki?Nereden anlayacağız peketin üstünden esnek mi değil mi die

evet canım paketin üstünde tırtıl varya renkli ondan var esnek yazıyo.

benim oğlanda çılgınlar gibi kaka yapmaya devam ediyor.
doktora sordum 8 defa falan yapıyosa takip edelim ama daha azı normal dedi bizim sıpada bilir gibi 6-7 yapıyo sekizinciyi yapmıyo. sorun olmadı gerçi kilo alımı çok iyi .ama babayı batırıcaz bu gidişle hehehe.

yaa,tşk ederim ,hiç farketmemişim,eşim almıştı hep marketten,bir daha söyleyeyim de ona göre alsın,peki esnek olan daha iyi mi oluyor?

evet canım bence daha iyi oluyo.
bebekler hareket etmeye başladılarya kesinlikle daha rahat esnek olanlar.

bende prima kullanıyorum ama bel bölgesi esnekliği yokty bu sefer huugies aldım çok hoşuma gittik üstelik daha ii emiyor

bizim kız 2-3 günde bir yapıyor,bugün yaptı mesela,tam altını açmıştım da,biraz havalansın die açık bırakmıştım,ben de birebir şahit oldum yapmasınakaydirigubbakcemile3ama var ya kaç kerede yaptı,tam siliyorum bir daha,tam yeni bezi koyuyorum bir daha,yani biz de bezden yana cömertiz baya:lepi:

amanın saat 12 olmuş ben bütün gün misafir ağırlayıp mutfağı toplayınca demek bu kadar geç olmuş.
evde resmen kreş havası vardı bugün çocuklu anneler vardı hep 2 tane 16 aylık bir tane 4 aylık bir tane benim oğlan bir tane 11 yaşında birtane 8 yaşında 2 tane 15 yaşında çocuk ve 6 tane yetişkin tam bir çurcunaydı.ama karar verdim artık tek tek gelin diycem misafirlere bebek çok kötü oldu ya kalabalıktan.
kızlar sizinde hala devam ediyo mu misafir işleri.

dozkan senin bebiş baya kakalıymış :)maşallah
ceyo avatar süper yanlız çok hoş
kalabalıklaştık
bu arada geda yok ne zamandır en son kızı hastaydı inş. kötü bişey yoktr kaç gündür aklımda yazmayı unutuyorum
ben hala keremi sallıyorum çok huzursuz ya çocuk uyumak bilmedi bugün

amanın okurken bile fena oldum dilek:bbo:

sorma canım ya acayip kakalı benim sıpa.
bide ben onu doğdugu gün şöyle ayakta tutup pırt pırt demiştim kakasını yapsın diye ve hemmen yapmıştı. ilk günden beri alıştı kakası gelince garip bi şekilde mızırdıyo gece bile olsa ayaga kaldırıp pıt pırt diyosun öyle yapıyo kakasını. tuvalete götürsen olur anlayacağın çok komik sıpa ya tuvalette gibi çöküp yapıyo heheh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…