2009 Nisan Anneleri buraya

o ne ya öyle,ne kalabalıkmış,çocuk parkı gibi!Ama hepsi bir gelince de iyi oluyor ,birden bitiyor.Gelmez mi misafirler,bir gün biz gidiyoruz,öbürgün bze geliyorlar.Ay birşey değil bir sürü hazırlık,çocukla zor oluyor valla!
Teşekkür ederim Sultan!Gözlüğü tutmadı ki foto çekeyim,ama böyle daha hoş olduopuyorumnanaktan

sabundan sonra sarı ve sıvıydı birde tam 2 günlük kaka yapmıştı doldurmuştu bezini ama sabun sayesinde yaptığı için içim pek rahat değilim...
ben kabiz olunca rezene cayi veriyorum bide karnini sicak tutmaya clisiyorum yarim saat sonra rahatlikla kakasini yapiyor bi dene istersen insallah faydasi olur bebisine
Bende genelde veriyorum dedeiğin gibi rezeneden sonra çok rahat yapıyordu bugünde verdim bakalım inşallah yapar ...

kızlar bazen 2-3 gün kaka yapmaması normal diye biliyorum bebişin
yaptığı kaka çokmu katı oluyo sıvı oluyosa sorun yok yani
sıvı kaka yapıyor ama hergün 1 defa hatta sabahları yapardı genelde bu sefer 2 gün yapmayınca sabun yaptı kayınvalidem sabundan sonra yaptı ama yine 2 gündür yapmıyor...

ailem keciörende oturuyor arzuer
Bize yaınmış yerimseniben

evet canım bence daha iyi oluyo.
bebekler hareket etmeye başladılarya kesinlikle daha rahat esnek olanlar.

dilekçim iyiki söyledin bende eşime söylimde ondan alsın .:dance:

amanın komşum gelmiş.
arzu muhtemelen bizim camlar karşı karşıya
şimdi ışıkları yakıp söndürsem anlarsın belki evi.

heheh il:roflol:ginç

ben kaçıyom kızanlar cnm nescfeynen büsküüt istedi :)
yiyemde süt gelsin gece boyna memedeyiz
hadi sizlerin sütü bol olsun ii geceler bol uykulu geceler

Kızlar kalıp biraz çene çalmak isterdim ama acayipp yorgunum gözümü açamıyorum valla hiç bırakmak içimden gelmiyor ama bizimki 3 saate uyanır bende acıık yatım barii o uyanmadan hepinize iyi geceler :)))))

ben kaçıyom kızanlar cnm nescfeynen büsküüt istedi :)
yiyemde süt gelsin gece boyna memedeyiz
hadi sizlerin sütü bol olsun ii geceler bol uykulu geceler

günaydıııııııııııııııııın annişkolar bugün dükkanı ben açim bari hihoyyyt

sultan benimde canımı istettin sabah sabah ama ben ecrin doğduğundan beri bi yudum çay,kahve,cola içmedim doğumun 2. günü çocuk doktoru geldi odamıza o söyledi çocuğu hırçınlaştırıyormuş kafein ihtiva eden içecekler cola zaten hem gazlı hem kafeinli.en çok da onu severdim ooooooof ooooof

gaz problemi 3. aydan sonra ortadan kalkıyormuş ya bizde istediğimizi yeyip içebilecezmi acep CADIARZU

en çok da boll köpüklü bi türk kahvesiyle sigara tellendirmeyi özlediiiim

çalışma odasına geçilir camı açılır efil efil rüzgara karşı oturulur laptopda ennnnnnnnnnn sevdiğin şarkılar açılır ayaklar uzatılır sigaranın dumanında ve kahvenin köpüğünde anılar gözden geçirilir

ama nerdeeeeeee o günler -tatlicadiarzu-

sabah bayaa geçmiş okutuyorsunuz kızlar helal olsun sizlere.....ben idil uyuyunca nasıl uyurum diye yer kolluyorum.....acaba ben mi uykuya düşkünüm demeye başladım..ilk 20 gün yarım saatte bir uyanırdı ama ben sabahı çok aptal gibi olmazdım...şimdi saolsun 3 saatte bir kalkıyor ama sabahı saf gibiyim....gerçi o kalkmalardan sonra yatmalar 1 saati buluyor sallarken ama yinede uyuyorum 5-6 saat yetmesi lazım...yok yok performanstan düştüm ben(zombi olmakta güzeldirzemuszemus)

maşallah bebişine çok güzel almış benim ilk ayda 1200 aldı 2. ay kontrolümüze 5 gün kaldı bakalım ne kadar aldı çok merak ediyorum malum çok kaka yapınca almıyomuş gibi geliyo bana

seninkide çok iyi almış sanırım bu ayda aynı almıştır......

çiçek seninki tamamen bıraktımı anne sütünü bende çok korkuyorum bırakacak diye..............

o doğal korunma biraz tehlikeli canım, ya spiral taktır yada kondom kullan bence..........................

paketi turuncu olanı alma canım yeşil ve tırtıllı olan ..............

bi ara dört kadın aynı anda emziriyoduk çok komikti ya emzirme odası gibi.
ama çıldırmadan atlattım ya bugünü bana bidaha bişey olmaz.

dozkan yazık sana ne çok m
isafirin geliyo canım yaaaa................................

ilk zamanlar daha hevesliydik bebişlerede ondan canım şimdi alıştık uyusunlar diye gözüne bakıyoz.................

kızlar bebişlerinizin boyu kaç cm benimki 60 cm olmuş...................

merhaba kızlar.
selinay hiç sorma ya benim misafir kabusum hala bitmemiş şimdi telefon geldi sevgili annem yine birilerine benim adıma aaa tabi buyrun demiş anlayacağınız bugünde misafir ağırlayacağım.

ayy kolay gelsin sana dozkancım işin zor valla bende sünnet işine girişecem iki oğlanın küçüğü pazartesi doktora götürecem ne diyecek bakalım...................

kızlar bebişlerinizin boyu kaç cm benimki 60 cm olmuş...................

canım benimkinin en son 2 ay 5 günlükken 61.5 cm di şimdi bilmiyorum kaç olduğunu..haftaya salı 3 ay bitiyor bakalım ne kadar uzamış

merhaba kızlar.
selinay hiç sorma ya benim misafir kabusum hala bitmemiş şimdi telefon geldi sevgili annem yine birilerine benim adıma aaa tabi buyrun demiş anlayacağınız bugünde misafir ağırlayacağım.

valla helal olsun ne diyimopuyorumnanaktan

ayy kolay gelsin sana dozkancım işin zor valla bende sünnet işine girişecem iki oğlanın küçüğü pazartesi doktora götürecem ne diyecek bakalım...................
nerde yaptıracaksın selinay.
ya bende kocişi ikna etmeye çalışıyorum.

valla helal olsun ne diyimopuyorumnanaktan

bana değil anneme helal olsun valla bune düşüncesizliktir anlayamadım

aynen bende de yaa eskiden çok daha az uyurdum allahım 3-4 saat kesintisiz uyuyabilecek miyim derdim şimdi nadirende olsa 3-4 saati buluyo ama o günlerde de hep uykum var anlamadım ya kaç ayın yorgunluğu birikti ya da sıcaklardan mı ne :uhm:

merhaba kızlar.

valla bravo yaa hem çocuk hem temizlik hem ikram hem uykusuzluk bir de misafirin yorgunluğu maşallah nazar değmesin ama sanırım nasıl alışırsan ööle gidiyo ben şu an sadece bebeğimle ve evimle uğraşıyorum o bile yetiyo valla senin yerinde olsam ağlayarak yaparım herhalde ama dediğim gibi alışma meselesi bir de senin bebek duruyo mu ki hazırlık temizlik falan yaparken ben bunları tek kolumla yapmak zorunda kalırdım herhalde de delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…