amanın saat 12 olmuş ben bütün gün misafir ağırlayıp mutfağı toplayınca demek bu kadar geç olmuş.
evde resmen kreş havası vardı bugün çocuklu anneler vardı hep 2 tane 16 aylık bir tane 4 aylık bir tane benim oğlan bir tane 11 yaşında birtane 8 yaşında 2 tane 15 yaşında çocuk ve 6 tane yetişkin tam bir çurcunaydı.ama karar verdim artık tek tek gelin diycem misafirlere bebek çok kötü oldu ya kalabalıktan.
kızlar sizinde hala devam ediyo mu misafir işleri.
benim oğlanda bu kabız olayından sonra günde 1 kez yapmaya başladı
dün yapmadı bende çok korktum bugün yaptı yani 2 güne bdel zıçtı
benim annemde sabun koymuştu ama kerem yinde yapamamıştı
sabunu kouyduktan sonragelen kaka nasıl katımı sıvımı sıvıysa kabız değildir cnm
bizim dr.da dedi bebekler 5 güne kadar kakalarını yapmayabilirlermiş
bak yine yapmamaış sein kuzu 2 gün olmuş her seferinde sabun koyacaka değilsin belki düzeni değişiyor bi bekle bakalım 3. günün sonundada yapmazsa götür doktora belki keremin olduğu gibi kıçı çizilmiştir acıyodur yapamıyodur
Bende genelde veriyorum dedeiğin gibi rezeneden sonra çok rahat yapıyordu bugünde verdim bakalım inşallah yapar ...ben kabiz olunca rezene cayi veriyorum bide karnini sicak tutmaya clisiyorum yarim saat sonra rahatlikla kakasini yapiyor bi dene istersen insallah faydasi olur bebisine
sıvı kaka yapıyor ama hergün 1 defa hatta sabahları yapardı genelde bu sefer 2 gün yapmayınca sabun yaptı kayınvalidem sabundan sonra yaptı ama yine 2 gündür yapmıyor...kızlar bazen 2-3 gün kaka yapmaması normal diye biliyorum bebişin
yaptığı kaka çokmu katı oluyo sıvı oluyosa sorun yok yani
Bize yaınmış yerimsenibenailem keciörende oturuyor arzuer
evet canım bence daha iyi oluyo.
bebekler hareket etmeye başladılarya kesinlikle daha rahat esnek olanlar.
amanın okurken bile fena oldum dilek:bbo:
sorma canım ya acayip kakalı benim sıpa.
bide ben onu doğdugu gün şöyle ayakta tutup pırt pırt demiştim kakasını yapsın diye ve hemmen yapmıştı. ilk günden beri alıştı kakası gelince garip bi şekilde mızırdıyo gece bile olsa ayaga kaldırıp pıt pırt diyosun öyle yapıyo kakasını. tuvalete götürsen olur anlayacağın çok komik sıpa ya tuvalette gibi çöküp yapıyo heheh.
he he valla yaa ayy süper bişi yaa çok sevindim canım seni ekledim.dilekcimm
ben kaçıyom kızanlar cnm nescfeynen büsküüt istedi :)
yiyemde süt gelsin gece boyna memedeyiz
hadi sizlerin sütü bol olsun ii geceler bol uykulu geceler
ben kaçıyom kızanlar cnm nescfeynen büsküüt istedi :)
yiyemde süt gelsin gece boyna memedeyiz
hadi sizlerin sütü bol olsun ii geceler bol uykulu geceler
maşallah bebişine çok güzel almış benim ilk ayda 1200 aldı 2. ay kontrolümüze 5 gün kaldı bakalım ne kadar aldı çok merak ediyorum malum çok kaka yapınca almıyomuş gibi geliyo bana
canım evet çok şirin ama mama şişiriyo sadece anne sütünün yerini tutmaz sen devam et ne mutlu sana.
bu arada geçen anneme bıraktım bilin bakalım annem ne halt etmiş muhallebi yapmış iki buçuk aylık bebeğe emziğini batıra batıra azıcık yedirmiş yuh dedimmmmmmmmmmm
ii akşamlar kızlar naslsnz ya bişey sorcam kızlar sizler nasl korunuyosnz alet taktıran varmı zaten hap kullanamyız hangi yöntemlerele korunuyosnzz ben çok korkuyorum ya hamile kalırsam diyee biz dogal korunuyoruz anlıcanzz ya sizler
Bir de biz bezi Prima kullanıyoruz.Kaçıncı paketteyiz,ama hiç bel bölgesi esnek olan gelmedi bize,duyduğuma göre Primada da bel bölgesi lastikliymiş,ama bize hiç denk gelmedi,o şekilde çıkan var mı ki?Nereden anlayacağız peketin üstünden esnek mi değil mi die
bi ara dört kadın aynı anda emziriyoduk çok komikti ya emzirme odası gibi.
ama çıldırmadan atlattım ya bugünü bana bidaha bişey olmaz.
sabah bayaa geçmiş okutuyorsunuz kızlar helal olsun sizlere.....ben idil uyuyunca nasıl uyurum diye yer kolluyorum.....acaba ben mi uykuya düşkünüm demeye başladım..ilk 20 gün yarım saatte bir uyanırdı ama ben sabahı çok aptal gibi olmazdım...şimdi saolsun 3 saatte bir kalkıyor ama sabahı saf gibiyim....gerçi o kalkmalardan sonra yatmalar 1 saati buluyor sallarken ama yinede uyuyorum 5-6 saat yetmesi lazım...yok yok performanstan düştüm ben(zombi olmakta güzeldirzemuszemus)
kızlar bebişlerinizin boyu kaç cm benimki 60 cm olmuş...................
merhaba kızlar.
selinay hiç sorma ya benim misafir kabusum hala bitmemiş şimdi telefon geldi sevgili annem yine birilerine benim adıma aaa tabi buyrun demiş anlayacağınız bugünde misafir ağırlayacağım.
nerde yaptıracaksın selinay.ayy kolay gelsin sana dozkancım işin zor valla bende sünnet işine girişecem iki oğlanın küçüğü pazartesi doktora götürecem ne diyecek bakalım...................
valla helal olsun ne diyimopuyorumnanaktan
sabah bayaa geçmiş okutuyorsunuz kızlar helal olsun sizlere.....ben idil uyuyunca nasıl uyurum diye yer kolluyorum.....acaba ben mi uykuya düşkünüm demeye başladım..ilk 20 gün yarım saatte bir uyanırdı ama ben sabahı çok aptal gibi olmazdım...şimdi saolsun 3 saatte bir kalkıyor ama sabahı saf gibiyim....gerçi o kalkmalardan sonra yatmalar 1 saati buluyor sallarken ama yinede uyuyorum 5-6 saat yetmesi lazım...yok yok performanstan düştüm ben(zombi olmakta güzeldirzemuszemus)
merhaba kızlar.
selinay hiç sorma ya benim misafir kabusum hala bitmemiş şimdi telefon geldi sevgili annem yine birilerine benim adıma aaa tabi buyrun demiş anlayacağınız bugünde misafir ağırlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?