- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
valla bravo yaa hem çocuk hem temizlik hem ikram hem uykusuzluk bir de misafirin yorgunluğu maşallah nazar değmesin ama sanırım nasıl alışırsan ööle gidiyo ben şu an sadece bebeğimle ve evimle uğraşıyorum o bile yetiyo valla senin yerinde olsam ağlayarak yaparım herhalde ama dediğim gibi alışma meselesi bir de senin bebek duruyo mu ki hazırlık temizlik falan yaparken ben bunları tek kolumla yapmak zorunda kalırdım herhalde de delikafadulden
kızlar günaydın.
dün mayıs annelerine göz attım ve buluşup fotoğraflar çekilmişler.
ben aranıza sonradan katıldığım için bilmiyorum sizlerde birbirinizi tanıyor musunuz?
eğer bu fırsatı bulamadıysanız yeni bir konu başlığı altında fotoları göndersek ve tanışsak.
merhaba kızlar kısmet olursa ben temmuz annesİyİm ve sİze sormak İstedİĞİm bİŞey var hamİlelİĞİmn 7. Ayına kadar hİÇ bİr problemİm olmadı ve 7. Aydan sonra bebĞİmn kalbİnde rİtİm bozuklugu ortaya Çıktı ve o gÜn bugÜn psİkolojm bozuk hastayım resmen hİÖÇ İİ deĞİlİm doktorlar bÜyÜk olasılıkgeÇer dİyo geÇmezse tedavİ edİlİr en kÖtÜsÜ kalbİne pİl takılır dİyolar ben Çok korkuyorum İnanın sankİ yaŞamıyorum sİzcede geÇermİ yada bÖyle bİ problem yaŞayan warmı aman allah kİmseye yaŞatmasın rabbİm hepİnİze bebİŞİnİzİ saĞlıkla bÜyÜtmek nasİp etsİn
kızlar biz bebeğe özel sigorta yaptırdık muayenelere artık hiç para ödemiyoruz çok iyi oldu çünkü acıbademe gidiyoruz çocuk dr unun vizite ücreti 250 tl oha yani her seferinde verilmez dedik sigorta yaptırdık şimdi hiçbişey vermioruz
ya bizde düşünüoruz o işi deniz her ay ne kadar ödeniyo o emeklilik zımbırtısına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?