2009 Nisan Anneleri buraya

dozkancım özel bi hastanede yaptırmayı düşünüyorum batıkentte bilgi hastanesi var büyük ihtimalle orda,aslında bebişe çocuk doktorları öneriyo 6 aya kadar oranın sinirleri oluşmuyomuş acı çekmeden kapanır diyo bakalım pazartesi tekrar götürecem..........................

kızlar günaydın.
dün mayıs annelerine göz attım ve buluşup fotoğraflar çekilmişler.
ben aranıza sonradan katıldığım için bilmiyorum sizlerde birbirinizi tanıyor musunuz?
eğer bu fırsatı bulamadıysanız yeni bir konu başlığı altında fotoları göndersek ve tanışsak.

bende hiç kolay yapmıyorum canım ya.
en büyük yardımcım kızım. en azından o kardeşini beşikte sallarken falan ben bi koşu pilavı bi koşu salatayı falan derken hazırlıyorum yemekleri. tabi haberim daha önceden varsa çayın yanına ikram edileceği bi gece önce bebek gece uykusundayken falan yapıyorum. ama artık bitsin istiyorum bu bebek görme fasılları.
evle de hiç öyle eskisi gibi uğraşamıyorum tabi şöyle üstünden üstünden.
ütüler birikti.
neyse bugünlerde itecek diye düşünerek rahatlayalım bari.
hadi ben gittim bugünkü maraton başlıyooooo

bizim kızların bi kısmı buluşuodu hamileyken canım ama öyle bi topic açabiliris

ya bizimkinde 2 gündür bi huysuzluktur gidiyo devamlı ınga ıngaaaaaaaaa öff nesi var anlamadım ama oynayınca bişeyi kalmıyo nedense sanırım şımarıklık. dün uyutmaya çalışıyruz beşiği sallyoruz babasıyla vardiyalı olarak üstünü de tülbentle kapattımki ışığı görmesin uyusun diye. 5 dak sallıoruz tülbenti açıp bakıoruz uyudu mu die o da ne bizimki gülücükler saçıo en sonunda ce eeeeeee oynuoruz falan sandı bizde pes ettik zaten biraz daha oynadı sonra uyudu

benimkide öle çiçekçim sürekli konuşmamızı oynamamızı istiyo bizi kullanmaya başladılar valla..........................

şarkıda bitiyor muhabbette bir yerden sonra.....nasıl oyalıcaz bunları bilmem.....gece emmeye bile uyanınca gülücükler falan....valla benim uykudan uyanınca hiç gülesim gelmiyor ama çaresiz gülüyoruz

valla kızlar geceleri sakın gülmeyin ,oynamayın ,emzirdikten sonra hemen yatağına bırakın oda mümkün olduğunca karanlık olsun yoksa 4 aydan sonra hiç uyumuyolar............................

merhaba kızlar kısmet olursa ben temmuz annesıyım ve sıze sormak ıstedıĞım bıŞey var hamılelıĞımn 7. Ayına kadar hıÇ bır problemım olmadı ve 7. Aydan sonra bebĞımn kalbınde rıtım bozuklugu ortaya Çıktı ve o gÜn bugÜn psıkolojm bozuk hastayım resmen hıÖÇ ıı deĞılım doktorlar bÜyÜk olasılıkgeÇer dıyo geÇmezse tedavı edılır en kÖtÜsÜ kalbıne pıl takılır dıyolar ben Çok korkuyorum ınanın sankı yaŞamıyorum sızcede geÇermı yada bÖyle bı problem yaŞayan warmı aman allah kımseye yaŞatmasın rabbım hepınıze bebıŞınızı saĞlıkla bÜyÜtmek nasıp etsın

cnm bu konuda bir bilgim yok ama çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda kendiliğinden düzelir

merhaba serez öncelikle gecmis olsun ALLAHacil sifalar versin icini ferah tut insallah hersey yoluna girer dua et gecer insallah

kızlar biz bebeğe özel sigorta yaptırdık muayenelere artık hiç para ödemiyoruz çok iyi oldu çünkü acıbademe gidiyoruz çocuk dr unun vizite ücreti 250 tl oha yani her seferinde verilmez dedik sigorta yaptırdık şimdi hiçbişey vermioruz

iyi fikir dr çok pahalıymış ama..bizim dr 70 alıyo
bizde yakında ela ya emeklilik başlatıcaz altınlarıda bozdurduk 18 yaşında emekli olucak allah kısmet ederse ister toptan alıcak ister emekli üniversiye giderse de iyi olur kendi parasıyla hihoyyyt

ya bizde düşünüoruz o işi deniz her ay ne kadar ödeniyo o emeklilik zımbırtısına?

cnm biz altınları sattık toptan vericez onları işte sanki 2 senedir falan zaten ödeniyomuş gibi olucak aylık ücreti de sen belirliyosun sanırım bütçene göre en azı 50 falandır sanırım,az ödersen az çok ödersen çok para alır emekli olunca..

hamileyken eşimde beni özel sigortalı yaptırmış.
anne karnında bebeğide sigorta yaptırabiliyormuşuz egeyide özel sigortalı yaptırdık.
sarılığı olduğunda (yatarak tedaviyi%100 karşıladı)
ama ayakta tedavi ve muayneye bir miktar ödüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…