2009 Nisan Anneleri buraya

valla çok mantıklı bi an önce biz de yapmalıyız konuşiim eşimle damlaya damlaya göl olur ilerde kendi üni parasını karşılar o para

çok faydalı bişey ama ben ne doğuma ne bebeğin muayenelerine para ödemedim hiç

çiçek Acıbadem sigprta mı yaptırdınız siz,sigorta için aylık ne kadar ödüyorsunuz?Bizim de Allianz sigorta var,ama biz de ayaktan tedavilerde %20 ödüyoruz,ama doğuma ve yatarak tedaviye ödemiyoruz,sanırım anlaşmaya ve ödediğin miktara göre mi değişiyor ne?
Dinozzo,siz de ne iyi yapmışsınız,biz de altınlarla ve paralarıyla birşey yapmayı düşünüyoruz ama bir girişimde bulunmdaık dahafırsat bulup.

canım anadolu sigorta sağlıjk sigortamız var eşimle benim full kapsamlı acıbademle anlaşmalı bebişi de bize ekletmiş eşim ama kaç para ödedi bilmiom ama yüzde yüzünü karşılıo bebeğin muayene falan dahil ben amerikanda doğum yaptım mesela amerikanda hepsini karşılamıo diye acıbademe gidiyoruz iyi de bi çocuk doktoruna denk geldik Allaha şükür

valla ben ipin ucunu iice kaçırdım bu sölediklerinin hepsini yaptım :tomato:

kızlar bebişlerinizin boyu kaç cm benimki 60 cm olmuş...................

bizimkide 58di en son

dozkan helal olsun kolay gelsin valla
kızın yardımcı oluyodur sana

dilekim annene biraz dur de yaa sanada yazık ama devamlı getirmesin milleti bahane mi yok

aynen canım bugün dellendim hemde nasıl dur dedimlmaz:lmaz:. bi daha bana sormadan kabul edeceğini sanmıyorum.

farketmeden yapmışsınız ama bizim bebeklerin ceee oynama zamanı geldi zaten bu ay ceeee ayı hehehe

dozkan helal olsun kolay gelsin valla
kızın yardımcı oluyodur sana

kızım olmasa ben bir hiçimopuyorumnanaktan
bugün gelen misafirin 18 aylık çılgın bir oğlu vardı. gelir gelmez ne yapsa beğenirsin
bizim demir beye hayatının ilk tokatını attı sıpa.
tabi kızım delirdi kulağıma anne demiri beşiğe koy ben sallıycam zaten benimde uykum
var diyip 2 saat bebek açıkana kadar odadan çıkarttırmadı valla.
kızımın zaten malı kıymetliydi anladıkki kardeşide kıymetli.:lepi:

kızlar analı bebişli fotolarınıza baktım ne güzel bi topik olmuş bayıldım
yarın bende oğluşla bi foto çekip ekliycem inşallah becerebilirsem

kızlar ben gaz yapar falan hikayesini ıraktım herşeyi yiyorum artık
siz naapıyosunuz hala devam mı dikkatetmeye

dilekçim hoşgeldin canım anlaşılan bugün sende benim gibi misafir ağırladın . Dün akşam yarın dışarı çıkıcam demiştim malesef çıkamadım sadece babalar günü hediyesini halledebildim.ınşallah pazartesi görüşürüz sende uygun olursan tabii ben pzt.akşam uçağıyla gidiyorum.Bugün eşim uçak biletini getirdi oğlumun ilk uçak bileti olucak bu saklayacağım hatıra kalsın diye .

hoşbulduk canım. aynen öyle misafir ağırladım burnumun ucunu bile çıkaramadım dışarı.
bide kociş afyona gitmişti önceki gün akşam döndü hastalanmış yatıyo.
inşallah pazartesi sen gitmeden görüşürüz.
bu arada görüşmeyi becerirsek ilk ankara buluşması olacak kendi çapında hehehe

ekledim çiçekcimm kaydirigubbakcemile5

bende ekledim şekercimm:)

arzuer de yorulmuş inşallah kuzular gece uzun uzun uyur da dinlenirsiniz

kızlar ben gaz yapar falan hikayesini ıraktım herşeyi yiyorum artık
siz naapıyosunuz hala devam mı dikkatetmeye
yok ya ne bulursam yiyip içiyorum valla

ayyy ne şanslısın dilek yaa Allah banada inşallah ikinciyi kız evlat nasip eder ana kıymeti bilir kızlar.
bende istiyorum kız çocuk yaw inş. allah nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…