cnm biz altınları sattık toptan vericez onları işte sanki 2 senedir falan zaten ödeniyomuş gibi olucak aylık ücreti de sen belirliyosun sanırım bütçene göre en azı 50 falandır sanırım,az ödersen az çok ödersen çok para alır emekli olunca..
kızlar biz bebeğe özel sigorta yaptırdık muayenelere artık hiç para ödemiyoruz çok iyi oldu çünkü acıbademe gidiyoruz çocuk dr unun vizite ücreti 250 tl oha yani her seferinde verilmez dedik sigorta yaptırdık şimdi hiçbişey vermioruz
çok faydalı bişey ama ben ne doğuma ne bebeğin muayenelerine para ödemedim hiç
çiçek Acıbadem sigprta mı yaptırdınız siz,sigorta için aylık ne kadar ödüyorsunuz?Bizim de Allianz sigorta var,ama biz de ayaktan tedavilerde %20 ödüyoruz,ama doğuma ve yatarak tedaviye ödemiyoruz,sanırım anlaşmaya ve ödediğin miktara göre mi değişiyor ne?
Dinozzo,siz de ne iyi yapmışsınız,biz de altınlarla ve paralarıyla birşey yapmayı düşünüyoruz ama bir girişimde bulunmdaık dahafırsat bulup.
valla ben ipin ucunu iice kaçırdım bu sölediklerinin hepsini yaptım :tomato:günaydıııııııııııııııııın annişkolar bugün dükkanı ben açim bari hihoyyyt
sultan benimde canımı istettin sabah sabah ama ben ecrin doğduğundan beri bi yudum çay,kahve,cola içmedim doğumun 2. günü çocuk doktoru geldi odamıza o söyledi çocuğu hırçınlaştırıyormuş kafein ihtiva eden içecekler cola zaten hem gazlı hem kafeinli.en çok da onu severdim ooooooof ooooof
gaz problemi 3. aydan sonra ortadan kalkıyormuş ya bizde istediğimizi yeyip içebilecezmi acep CADIARZU
en çok da boll köpüklü bi türk kahvesiyle sigara tellendirmeyi özlediiiim
çalışma odasına geçilir camı açılır efil efil rüzgara karşı oturulur laptopda ennnnnnnnnnn sevdiğin şarkılar açılır ayaklar uzatılır sigaranın dumanında ve kahvenin köpüğünde anılar gözden geçirilir
ama nerdeeeeeee o günler -tatlicadiarzu-
kızlar bebişlerinizin boyu kaç cm benimki 60 cm olmuş...................
dilekim annene biraz dur de yaa sanada yazık ama devamlı getirmesin milleti bahane mi yok
ya bizimkinde 2 gündür bi huysuzluktur gidiyo devamlı ınga ıngaaaaaaaaa öff nesi var anlamadım ama oynayınca bişeyi kalmıyo nedense sanırım şımarıklık. dün uyutmaya çalışıyruz beşiği sallyoruz babasıyla vardiyalı olarak üstünü de tülbentle kapattımki ışığı görmesin uyusun diye. 5 dak sallıoruz tülbenti açıp bakıoruz uyudu mu die o da ne bizimki gülücükler saçıo en sonunda ce eeeeeee oynuoruz falan sandı bizde pes ettik zaten biraz daha oynadı sonra uyudu
dozkan helal olsun kolay gelsin valla
kızın yardımcı oluyodur sana
ayyy ne şanslısın dilek yaa Allah banada inşallah ikinciyi kız evlat nasip eder ana kıymeti bilir kızlar.
iyi geceler annişkolarr
dünden beri facebooka sardım bugün fazla bakamadım foruma bakalım neler kanatmışsınızz
canım beni de eklesene facebooktan çiçek sekban tüfekçi
dilekçim hoşgeldin canım anlaşılan bugün sende benim gibi misafir ağırladın . Dün akşam yarın dışarı çıkıcam demiştim malesef çıkamadım sadece babalar günü hediyesini halledebildim.İnşallah pazartesi görüşürüz sende uygun olursan tabii ben pzt.akşam uçağıyla gidiyorum.Bugün eşim uçak biletini getirdi oğlumun ilk uçak bileti olucak bu saklayacağım hatıra kalsın diye .
bende yiorum dilekim ama ben az emziriorum biliosun. bu arada koy oğluşla fotonu hatta oğlun kızın ve sen olun fotoda:)
ekledim çiçekcimm kaydirigubbakcemile5
hoşbulduk canım. aynen öyle misafir ağırladım burnumun ucunu bile çıkaramadım dışarı.
bide kociş afyona gitmişti önceki gün akşam döndü hastalanmış yatıyo.
inşallah pazartesi sen gitmeden görüşürüz.
bu arada görüşmeyi becerirsek ilk ankara buluşması olacak kendi çapında hehehe
yok ya ne bulursam yiyip içiyorum vallakızlar ben gaz yapar falan hikayesini ıraktım herşeyi yiyorum artık
siz naapıyosunuz hala devam mı dikkatetmeye
bende istiyorum kız çocuk yaw inş. allah nasip ederayyy ne şanslısın dilek yaa Allah banada inşallah ikinciyi kız evlat nasip eder ana kıymeti bilir kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?