2009 Nisan Anneleri buraya

iyi geceler millet....

sağma makinamı aldım süt sağarken bir giriyim dedim meleklerimiz ve anneleri iyidir inşallah Yusufu annem besliyor ben bu fırsat girebildim oğluşum babası gripti herhalde onada bulaştı burnu tıkalı inşallah daha kötü olmaz..

ben de yiyorum valla ne bulursam,hatta ben cola falan da içiyordum,sadece ilk zamanlar çok soğuk birşeyle yiyip içmemiştim,ama artık yaz geldi,suyu falan soğuk içiyorum.
Ben de dün misafir ağırladım,onlar da erkenden ,12:30 da gelmişler,duş aldıydım daha saçımı başımı kurutamamıştım yani.Misafir gelene kadar bir hazırlık,gittikten sonrası daha bir dert,her yer batıyor,bir daha temizlik.Güya mevlüdü erken yaptık ki gelen bir kerede gelsin,ama millet keyifli keyifli sonradan geliyor hala.aman eksikliğini de göstermesin ama çocukla zor oluyor.

yok artık daha neler:::)))))
ben sigarayı bırakalı 1 bucuk sene oluyor kız
ama canımı istettin valla

valla kızlar geceleri sakın gülmeyin ,oynamayın ,emzirdikten sonra hemen yatağına bırakın oda mümkün olduğunca karanlık olsun yoksa 4 aydan sonra hiç uyumuyolar............................

aaa demek uyumuyooo!!!!

kızlar oyuncak alan varmı
yani oyuncakla oynamaya ne zaman baslayacaklar
sesli ısıklı bişeyler versem mi ki artık ????

merak etme hiç birdsey olmaz sen içini ve kafanı ferah tut
en önemli ve etkili ilac sevgi
cok sev bebişini
düzelecektir::))))

ayyy ne şanslısın dilek yaa Allah banada inşallah ikinciyi kız evlat nasip eder ana kıymeti bilir kızlar.

bende kız olsun istiyorum
adını da NAR koyacagım::::)))) insallah tabi
diyorum ki calısmalara baslayalım ama benim koca yok diuoooo:::))))
saka bir yana DEMİR be y 1 yasına gelsin onada bir kardes gelsin istiyorum:::))))

kızlar ben gaz yapar falan hikayesini ıraktım herşeyi yiyorum artık
siz naapıyosunuz hala devam mı dikkatetmeye

ben hep yedim yiyorummmm:::))):kedi:

bu arada tünaydın
gerci kimsecikler yok yine
ben işteyimm::(((

kontrole falanda gitmedim
büyük konusmayayımda 2.ciyi dogurana kadar bir daha o catal yataga cıkamayacagımmm
igrençççççççç

kocaman öpüyorum siziii

DEMıR simdi kısa koıllu zıbımla geziyor simdi
ev de cok sıcak
biz 2 haftadır dag evinde kalıyorduk
annem demiri hergün güneşlendiriyor, zeytinyaglayıp
cocugum resmen bronzlastı:::)))))
birde dag havası ii geldi, gece güzel uyuyorr

birde annem demire herseyi yediriyor ben kızıyorum 6 ay sadece anne sütü evrelim zaten büyüygünce bolca yiyecek diyorum ama annem kacamakta olsa veriyor gecen gün domates yedirmiş kusunce kırmızı kırmızı cıktı birde bişey yedirmedim diyooo,,, annneeeee baksana yakalandın dedimm,
kabak tatlısı, cilek, kayısı, dutt falan sürekli ne bulursa demire de tatırıyor,
biz yerken canı cekermiş bi yeri sisermişşş:::)))
engelliyemiyorum ne yapayım bıraktım bende:::))))

didem çok cesaretlisn ben birkaç sene daha hamile kalmayı göze alamam nar ismi nerden geldi aklına
bu annelerin hepsi böle demek bizmkide geçen çikolata tattırmış ağzının kenarında kalmış keremin öle yakalandı :))

kızlar geçmişi okuyamıyorum şuan ... baran sıpası bugün hiç durmuyor,, akşamm onu ananesine bırakacağımı anladı herhalde.. sabahtan beri mızmız...

ben yarın sabah erkenden aydına gidşyorum...
1 hafta burada olamıyacağım... ,
haber verim sizlere dedim...

sağlıcakla kalın , gelince görüşmek üzere

şirvan iyi yolculuklar canım.............

benanber benimkinin sağ yanağında küçücük var...................

bende gidecem inşallah ağustosta tatile dayanmadım yine ama bebişle nasıl olacak bilmem valla.......................

Şirvan iyi yolculuklar.

Kızlar ben birşey merak ediyorum.Hamileyken ayva yiyenler bebişlerde gamze var mı?

caanım ben ayva yemedim kızımın gamzesi de yok.
ame ne yediysem bolca tüyümüz var. napçaz bilmem.
şaka bir yana, dökülür diyolar ama kökleri varsa genç kız olduğunda da aynen çıkar diye düşünüyorum. inşallah çıkmaz. yoksa üzülecek kızım. Ama kolu bacağı tam ya,varsın tüylü olsun napalım
selinay ben de tatile gidiyorum.ama ekimin başında. kız 6 aylık olsun dedik. bakalım napıcaz

iyi aksamlar nisan anneleri.benim oğlum kerem de 2 nisanda doğdu.bu formu 2 gün önce buldum.biraz öncede kayıt oldum.umarım güzelseyler paylasırız.

benanber benim kadar kimse ayva yamamiştir herhalde ama gamzeli olsun diye değil çok ayva aşerdimö o yüzden ama oğlumda gamze falan yok çok şükür öyle tüylüde değil demekki batıl inançmış hepsi....

iyi aksamlar nisan anneleri.benim oğlum kerem de 2 nisanda doğdu.bu formu 2 gün önce buldum.biraz öncede kayıt oldum.umarım güzelseyler paylasırız.

hoşgeldin canım aramıza.
nisan bebeklerinin ikinci kerem'i oldu böylece.
zemuszemuszemuszemus

aaaaaaaa bak keremime adaş geldi
aramıza hoşgeldin cnm
Allah analı babalı büyütsün

bende yedim ayva ama gamze falan yok hatta çekirdekleriyle yedim
bu arada ekimde nereye gidiceksiniz kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…