günaydıııııııııııııııııın annişkolar bugün dükkanı ben açim bari hihoyyyt
sultan benimde canımı istettin sabah sabah ama ben ecrin doğduğundan beri bi yudum çay,kahve,cola içmedim doğumun 2. günü çocuk doktoru geldi odamıza o söyledi çocuğu hırçınlaştırıyormuş kafein ihtiva eden içecekler cola zaten hem gazlı hem kafeinli.en çok da onu severdim ooooooof ooooof
gaz problemi 3. aydan sonra ortadan kalkıyormuş ya bizde istediğimizi yeyip içebilecezmi acep CADIARZU
en çok da boll köpüklü bi türk kahvesiyle sigara tellendirmeyi özlediiiim
çalışma odasına geçilir camı açılır efil efil rüzgara karşı oturulur laptopda ennnnnnnnnnn sevdiğin şarkılar açılır ayaklar uzatılır sigaranın dumanında ve kahvenin köpüğünde anılar gözden geçirilir
ama nerdeeeeeee o günler -tatlicadiarzu-
valla kızlar geceleri sakın gülmeyin ,oynamayın ,emzirdikten sonra hemen yatağına bırakın oda mümkün olduğunca karanlık olsun yoksa 4 aydan sonra hiç uyumuyolar............................
merhaba kızlar kısmet olursa ben temmuz annesİyİm ve sİze sormak İstedİĞİm bİŞey var hamİlelİĞİmn 7. Ayına kadar hİÇ bİr problemİm olmadı ve 7. Aydan sonra bebĞİmn kalbİnde rİtİm bozuklugu ortaya Çıktı ve o gÜn bugÜn psİkolojm bozuk hastayım resmen hİÖÇ İİ deĞİlİm doktorlar bÜyÜk olasılıkgeÇer dİyo geÇmezse tedavİ edİlİr en kÖtÜsÜ kalbİne pİl takılır dİyolar ben Çok korkuyorum İnanın sankİ yaŞamıyorum sİzcede geÇermİ yada bÖyle bİ problem yaŞayan warmı aman allah kİmseye yaŞatmasın rabbİm hepİnİze bebİŞİnİzİ saĞlıkla bÜyÜtmek nasİp etsİn
ayyy ne şanslısın dilek yaa Allah banada inşallah ikinciyi kız evlat nasip eder ana kıymeti bilir kızlar.
kızlar ben gaz yapar falan hikayesini ıraktım herşeyi yiyorum artık
siz naapıyosunuz hala devam mı dikkatetmeye
Şirvan iyi yolculuklar.
Kızlar ben birşey merak ediyorum.Hamileyken ayva yiyenler bebişlerde gamze var mı?
Şirvan iyi yolculuklar.
Kızlar ben birşey merak ediyorum.Hamileyken ayva yiyenler bebişlerde gamze var mı?
iyi aksamlar nisan anneleri.benim oğlum kerem de 2 nisanda doğdu.bu formu 2 gün önce buldum.biraz öncede kayıt oldum.umarım güzelseyler paylasırız.
aaaaaaaa bak keremime adaş geldiiyi aksamlar nisan anneleri.benim oğlum kerem de 2 nisanda doğdu.bu formu 2 gün önce buldum.biraz öncede kayıt oldum.umarım güzelseyler paylasırız.
caanım ben ayva yemedim kızımın gamzesi de yok.
ame ne yediysem bolca tüyümüz var. napçaz bilmem.
şaka bir yana, dökülür diyolar ama kökleri varsa genç kız olduğunda da aynen çıkar diye düşünüyorum. inşallah çıkmaz. yoksa üzülecek kızım. Ama kolu bacağı tam ya,varsın tüylü olsun napalım
selinay ben de tatile gidiyorum.ama ekimin başında. kız 6 aylık olsun dedik. bakalım napıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?