iyi aksamlar nisan anneleri.benim oğlum kerem de 2 nisanda doğdu.bu formu 2 gün önce buldum.biraz öncede kayıt oldum.umarım güzelseyler paylasırız.
Şirvan iyi yolculuklar.
Kızlar ben birşey merak ediyorum.Hamileyken ayva yiyenler bebişlerde gamze var mı?
iyi aksamlar nisan anneleri.benim oğlum kerem de 2 nisanda doğdu.bu formu 2 gün önce buldum.biraz öncede kayıt oldum.umarım güzelseyler paylasırız.
caanım ben ayva yemedim kızımın gamzesi de yok.
ame ne yediysem bolca tüyümüz var. napçaz bilmem.
şaka bir yana, dökülür diyolar ama kökleri varsa genç kız olduğunda da aynen çıkar diye düşünüyorum. inşallah çıkmaz. yoksa üzülecek kızım. Ama kolu bacağı tam ya,varsın tüylü olsun napalım
selinay ben de tatile gidiyorum.ama ekimin başında. kız 6 aylık olsun dedik. bakalım napıcaz
off kızlar bebegimle kendi resmimi koycam ama birtürlü yapamdm nerden ve nasl yapcam yardm edin lütfennnnnnn
canım Cevap yaz ın yanında gelişmiş cevap var,ona tıkla,çıkan sayfanın altında eklenti ekle yi tıkla,ve bilgisayarından fotoyu gözat ,yükle ,sonra pencereyi kapat ıp,cevap yaz a tıkla,umarım anlatabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?