2009 Nisan Anneleri buraya

Şirvan iyi yolculuklar.

Kızlar ben birşey merak ediyorum.Hamileyken ayva yiyenler bebişlerde gamze var mı?

şekerim bende yedim hemde çekirdeklerini ayrıca yutturdular ama malesef yok gibi tek tarafta hafif var büyüdükçe belirginleşirmi bilemem bu tezide çürüttük böylece

iyi aksamlar nisan anneleri.benim oğlum kerem de 2 nisanda doğdu.bu formu 2 gün önce buldum.biraz öncede kayıt oldum.umarım güzelseyler paylasırız.

hoşgeldin aramıza biraz geç geldi ama telafi edersin hadi doğum hikayeni yazda elafiye başlayalım

bütün nisan babalarıın gününü kutlarım ........

Bütün bebişler ve anneleri iyidir inşallah, bende mamaya başladım 4 gündür dünya varmış diyorum bebişim aç kalıyormuş ondan huzursuzmuş meğer , bende ayva yedim şimdi kilo aldıkça bebişim yanağında çıkmaya başladı ama bakalım kalıcı gamzemi olacak, bende göbeğime ayva değdirtmişlerdi.

Boşver Aliye kılı tüyü.Bence de dökülü ama dökülmezse de lazer epilasyon yaptırırsınız kökten kurtulur kızın.

iyi aksamlar nisan anneleri.benim oğlum kerem de 2 nisanda doğdu.bu formu 2 gün önce buldum.biraz öncede kayıt oldum.umarım güzelseyler paylasırız.

Hoşgeldin aramıza.

Ayva ve gamze ilişkisine verdiğiniz cevaplar için teşekkürler kızlar:))Ben yemedim de merak ettim:)

off kızlar bebegimle kendi resmimi koycam ama birtürlü yapamdm nerden ve nasl yapcam yardm edin lütfennnnnnn

canım Cevap yaz ın yanında gelişmiş cevap var,ona tıkla,çıkan sayfanın altında eklenti ekle yi tıkla,ve bilgisayarından fotoyu gözat ,yükle ,sonra pencereyi kapat ıp,cevap yaz a tıkla,umarım anlatabilmişimdir.

Son düzenleme:

canm yapıyorum ama internet görüntüleyemiyor diyo mafoldumben

ImageShack® - Image Hosting sitesine gir, gözat butonuna basarak bilg. daki resimlerden birisini seç. Daha sonra host it yazan butona tıkla. Yeni bir sayfa açılacak. O sayfada forum için olan bölünü kopyalayıp burada cevap yazmak için açılan kutucuğa yapıştır.

bir de böyle dene bakalım olacak mı

ImageShack® - Image Hosting adresine giriniz ..

acilan sayfada gozat butonunu tiklayip pc mizden eklemek istedigimiz dosyayi secip host it butonunu tiklayin ...

sonra cikan sayfada ;cizili olan bolumu mausela surukleyerek cekip kopyalayin...

daha sonra forumumuzda araya resim ekle (dağ gibi birşey var ya ,sarı) butonuna gelin ,tikayin ve yapistirin ve tamam deyip gonderin ..iste bu kadar ..kolay gelsin ...

herkese iyi akşamlar kızlar..ben bi arorum çok zor oluyorum sonra bi girip tüm geçmişi okuya giremez oluyoo:)
benimde bi sorum olcak.kızım sürekli sırt üstü yatıyo basının arkası dümdüz oldu.yan yatınca rahatsız oluyosırt üstü yaıtp ellerin,de iki yana koyup uyuyo.herkes kafasının şekli bozulmuş dümdüz olmuş yan yatır diyo.böyle olan var mı?yada büyüyünce kafası zaten olması gereken şekli alıyo mu acaba?

ekim bak hizliresim. com a gir gözata tıkla resmini seç
resim boyutunuda mesaj panaoları olarak seç yükleye tıkla
gelen linklerden forumlar3 yazan kısmı kopyaala buraya yapıştır ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…