2009 Nisan Anneleri buraya

Şirvan iyi yolculuklar.

Kızlar ben birşey merak ediyorum.Hamileyken ayva yiyenler bebişlerde gamze var mı?
ben çok az yedim sol tarafında hafif bir gamze var birde çenesinde ama benimde çenemde hafif bir gamze sanırım ondan
iyi aksamlar nisan anneleri.benim oğlum kerem de 2 nisanda doğdu.bu formu 2 gün önce buldum.biraz öncede kayıt oldum.umarım güzelseyler paylasırız.
Hoşgeldiiinnn ankaralı zeynoooo
ben hiç yemedim bizimki gamzeli çıktı
Çiçekçim fotonu çok beğendim çok güzel çıkmışsın oğluşunla yerimseniben

ekim bak hizliresim. com a gir gözata tıkla resmini seç
resim boyutunuda mesaj panaoları olarak seç yükleye tıkla
gelen linklerden forumlar3 yazan kısmı kopyaala buraya yapıştır ok
sultancım bu arada oğlum ikinci günde kendi kendine yaptı kakasını. Sanırım artık iki günde bir yapıcak heralde durum onu gösteriyor ....

Bugün açılışı ben yapım. Saatten anlaşılacağı üzere oğlumu doyurmaya kalktım.Bugün akşam yolculuk var malumm gün içinde yoğun olurum.Hazır herkes uyuyorken rahat rahat yazayım dedim.Geçmişi okudum Şirvancımm iyi yolculuklar dilerimmm.Kızlar bende artık herşeyi yiyorum valla cola filan içmiyorum ama bu aralar çikolataya merak saldım hem yiyip hemde sinir oluyorum kendime yee bakalım nasıl vereceksen bu kiloları.Benim oğlanda geceleri 4 den sonra pek uyumuyor aslında kendisine diyorum oğlum saat 8 de sabah oluyor ne acelen var yat be güzelimm şöyle rahat rahatt ama yook ben öyle dememişim gibi birde üstünü üstelik oyun istiyor üstünü kapatıyorum ayaklarıyla tepine tepineee açıyor birde gülüyooo bu devam ediyor ben kapıyoom o açııyooo aaa bakmışız saatt 6 yani böyleee sabah ediyoruz iştee... Çenem düşmüşş yinee neyse kızlar hepinizi sevgiyle kucaklıyorum bol sütlü günler diliorum özzlicem sizi anacımm byyyyyy

günaydın kızlarrrrr

Şirvan iyi yolculuklar.

iiii yolculuklarrrr

Kızlar ben birşey merak ediyorum.Hamileyken ayva yiyenler bebişlerde gamze var mı?

ben yedim hemde cok birde yerken ellerinle ayvayı yanagıma bastırdım
DEMİRİN gamzesi var:::))))

bende gidecem inşallah ağustosta tatile dayanmadım yine ama bebişle nasıl olacak bilmem valla.......................

biz bu hafta gidiyoruz ayvalık a 15 gün yokuz merak etmeyin:::))))

off kızlar bebegimle kendi resmimi koycam ama birtürlü yapamdm nerden ve nasl yapcam yardm edin lütfennnnnnn

bende bir türlü beceremiyorum ondan hala hamile fotografımı görüyorsunuz::)))

bizde sabahcıyız sekerim yalnız değilsinnn

zemuszemus

ehh bu sabahın 3.merhabasıda benden gelsin o zaman....herkese merhabalar ve güzel bir hafta diliyorum.....bol sütlü,bol uykulu,bol gülücüklü sağlık dolu günler bizimle olsun inşallah....opuyorumnanaktan

Arzuer,benim kızım da bir akşam gzmeye gitmiştik,11 gibi eve geldik,o satte normalde uyuyor evdeyken,yolda da uyumuştu ama üstünü değiştirrken falan uyandı,sonra yatağına yatırınca da uyanıktı,dediğin gibi tepinip duruyordu,baktım uyuyacak gibi değil,hiç ilgilenmedim o saatte ve baktım yarım saat içinde kendiliğinden uyumuş.Belki sen onla uğraştıkça o oyun oynanıyor sanıyordur ve ondan uyumuyor olabilir.
Günaydın dememiş miydim?:bbo:günaydın herkese!

benim oğlunda hep sırt üstü yatıyor canım.ne zaman yan yatırsam hep kendini kaydırıp sırt üstü yatıyodu.doktoruna sordugumda nasıl rahat ediyosa bırak öyle yatsın dedi.2 yasına geldiğinde kafası olması gereken şekli zaten alıyomus.öyle söledi

çok küçükken kafa şekline müdahale edilebilir ama artık büyüdüler istedikleri yöne çevirebiliyorlar kafalarını.....demek ki çocuklar öyle rahatlar,bencede bırakın yatsınlar....benim kızımda her türlü yatıyor

ya tekli alıntı yapmayı becerebildimde çoklu alıntı nasıl oluyo bilmediğimden yapamadım.hoşgeldin diyenlere hoşbulduk diyorum

biz de ilk başllarda kusarsa die hep sola yatırmıştık,yatakta benim yanımda yatarken ben görebileyim die,kafasının arkası düz değil,sivri bir şekil aldı bu sefer de,işin ilginci bir daha sırtüstü yatırmaya çalıştığımızda hep kafasını sola çevirirdi.ama benim dayımın oğlu var,onun kafası da hep bir yana yatmaktan yımırta gibi olmuştu,ama şimdi hiçbirşeyi yok,maşallah şekli düzeldi.

zeyno mq yazan yere basıosun çoklu alıntılar için. alıntı yapmayı bitirmek için de alıntı yapacağın son mesajın alıntı yapına tıklıosun

merhabalarr...
bayadır yazamıyorum.. aslında okuyorum ama cevap yazmaya gelince oğlum huzursuzlanıyo bişeyler çıkıyor.
biz çok iyyiyz oğlum büyüyor. günde 3 defa mama yiyor 100 ml veriyorum. kalan zamanlardada beni emiyor. sütüm azdı çoğaldı önceleri günde 5-6 kere veriyordum mamayı şimdi 2/3 yetiyor. bizde 4 ağustosta tatile çıkıcaz bakalım bebişle nasıl olucak. :ecrin_bebek:

bebeği yatırma konusunda .. ben her şekil yatırıyorum kafasının şekli normal.bide hep sırtstü yatmaktan yoruluyordur diye düşünüyorum.

daha bir ayınız var büyürsünüz o zamana kadar.....gerçi bizim kadar olucaksınız mert ali son bebeklerden sanırım....hiçbişey olmaz allahın izni ile....mülayim bir bebekse rahat edersin...benim kızım gibi ise zor da..biz haftasonları bile evdeyiz korkudan....ben ona çok carladığı için carsultan diyorum....sanırım çığırtkan olucak benim kızkaydirigubbakcemile3

canım keremde bazen günde 2 kere bazende 2 günde bir yapıyor

bölük börçük uyumaktan gözlerim acıyo valla keremle 11 gibi kalkıyoruz yataktan pış pış ede ede uyutuyorum çocucuğuda tabi sabah 6 da kesin kalkıyor kendi kendine konuşuyo ediyor hiç bakmıyorum bazen kendi kendine dalıyor bazende bağrınıyor yanıma alıyorum ağladıkça memeyi veriyorum
uyuyoruz gaz falan çıkarmak hak getire valla öle yatıyoz

kızlar geda diye bi arkadaş vardı adı emel kıızı pınar hastaydı en son
sonra bidaha girmedi merak ettim umarım kötü bişey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…