ben çok az yedim sol tarafında hafif bir gamze var birde çenesinde ama benimde çenemde hafif bir gamze sanırım ondanŞirvan iyi yolculuklar.
Kızlar ben birşey merak ediyorum.Hamileyken ayva yiyenler bebişlerde gamze var mı?
Hoşgeldiiinnn ankaralı zeynooooiyi aksamlar nisan anneleri.benim oğlum kerem de 2 nisanda doğdu.bu formu 2 gün önce buldum.biraz öncede kayıt oldum.umarım güzelseyler paylasırız.
Çiçekçim fotonu çok beğendim çok güzel çıkmışsın oğluşunla yerimsenibenben hiç yemedim bizimki gamzeli çıktı
sultancım bu arada oğlum ikinci günde kendi kendine yaptı kakasını. Sanırım artık iki günde bir yapıcak heralde durum onu gösteriyor ....ekim bak hizliresim. com a gir gözata tıkla resmini seç
resim boyutunuda mesaj panaoları olarak seç yükleye tıkla
gelen linklerden forumlar3 yazan kısmı kopyaala buraya yapıştır ok
Şirvan iyi yolculuklar.
iiii yolculuklarrrr
Kızlar ben birşey merak ediyorum.Hamileyken ayva yiyenler bebişlerde gamze var mı?
bende gidecem inşallah ağustosta tatile dayanmadım yine ama bebişle nasıl olacak bilmem valla.......................
off kızlar bebegimle kendi resmimi koycam ama birtürlü yapamdm nerden ve nasl yapcam yardm edin lütfennnnnnn
herkese iyi akşamlar kızlar..ben bi arorum çok zor oluyorum sonra bi girip tüm geçmişi okuya giremez oluyoo:)
benimde bi sorum olcak.kızım sürekli sırt üstü yatıyo basının arkası dümdüz oldu.yan yatınca rahatsız oluyosırt üstü yaıtp ellerin,de iki yana koyup uyuyo.herkes kafasının şekli bozulmuş dümdüz olmuş yan yatır diyo.böyle olan var mı?yada büyüyünce kafası zaten olması gereken şekli alıyo mu acaba?
herkese iyi akşamlar kızlar..ben bi arorum çok zor oluyorum sonra bi girip tüm geçmişi okuya giremez oluyoo:)
benimde bi sorum olcak.kızım sürekli sırt üstü yatıyo basının arkası dümdüz oldu.yan yatınca rahatsız oluyosırt üstü yaıtp ellerin,de iki yana koyup uyuyo.herkes kafasının şekli bozulmuş dümdüz olmuş yan yatır diyo.böyle olan var mı?yada büyüyünce kafası zaten olması gereken şekli alıyo mu acaba?
zeyno mq yazan yere basıosun çoklu alıntılar için. alıntı yapmayı bitirmek için de alıntı yapacağın son mesajın alıntı yapına tıklıosun
merhabalarr...
bayadır yazamıyorum.. aslında okuyorum ama cevap yazmaya gelince oğlum huzursuzlanıyo bişeyler çıkıyor.
biz çok iyyiyz oğlum büyüyor. günde 3 defa mama yiyor 100 ml veriyorum. kalan zamanlardada beni emiyor. sütüm azdı çoğaldı önceleri günde 5-6 kere veriyordum mamayı şimdi 2/3 yetiyor. bizde 4 ağustosta tatile çıkıcaz bakalım bebişle nasıl olucak. :ecrin_bebek:
ben çok az yedim sol tarafında hafif bir gamze var birde çenesinde ama benimde çenemde hafif bir gamze sanırım ondan
Hoşgeldiiinnn ankaralı zeynoooo
Çiçekçim fotonu çok beğendim çok güzel çıkmışsın oğluşunla yerimseniben
sultancım bu arada oğlum ikinci günde kendi kendine yaptı kakasını. Sanırım artık iki günde bir yapıcak heralde durum onu gösteriyor ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?