2009 Nisan Anneleri buraya

çiçek sen bu puanlarını ne ara yaptın gülüm,coşmuşsun valla!delikafadulden

gece oturup bi derdim var bölümüne yazıorum onlarda teşejkkür falan edio puanlar birikio napiiim insanların büyük sorunları var fikir veriorm falan.bi de arada yekek tarifi olanlara mesaj atıom onlarda tşk edio puan verio

hayırlı işler yapıyorsun yani.Sen bize yaptığın pastaların resimlerini koyacaktın,ya da koydunsa da ben kaçırmış olabilirim.

dert ablası çiçek :))
aynen cnm bende bakıyorumbazen derdim var bölümüne
dün akşam baya takıldım orda bazılarının sorunları beni çok üzdü ya

valla insanlar nelerle uğraşıo hele bi de kızlarım için başlıklı yazıyı okuyun 2 kızı var biri bebek maddi durumları o kdr bozukki küçüğe bez kıyafet hiçbişey alamıo. bi büyüğününde oyuncaı bile yokmuş ağlıomuş çok üzüldüm bizim oğlanın birkaç bişeyini elimden geldiği kadar bişeyler daha kargoyla yolliicam bakkal artık veresiye ermeyeceğini sölemiş bu aydan sonra ayy okurken içim parçalandı bi de biz hangi bezi kullansak pişik olmasa die düşünüoruz millet defolu bezleri topluyo bebeğine ya dünya ne kadar kötü al bu da bebek o da bebek ağladım valla

evet canım bende okudum onu
canın kıyafetleri olmayabilir küçük bebeği kaç aylıktı hatırlamıyorum ama
kilolu bir bebek miş yani 3 aylıksa atıyorum o bebişe 3 aylıklar olmuyomuş o yazıyı bi kez daha okuistersen boşuna göndermemiş olursun

bende çok üzüldüm o na
ama bir sürü kişi yardım edecek

bizimkini baba işe gitmeden önce yıkadık mama yedi meme emdi azdı kudurdu uyudu şimdi inşallah bi saat daha uyurda kendime şööle bi kıymalı yoğurtlu makarna yapıp rahat rahat yemek istiom
o uyanıkken tıkınır gibi yiyorum çünkü

herkese slm uzun zamandır giremiorum malum taşınmamıza az kaldı sayılır eşya topluyorum ((
herkesin bebişi iyidir umarım ben biraz geçmişi okuyayım ama bitmez baya olmujştur çünkü
benim oğluşum maşallah pek bi düzene girdi 5 kilo olmuş 56 cm boyu olmuş büyümüş.)))
herşey yolunda sıcaklar bastırdıkça yıkıyorum ya ayağında perde çıkacak yada fasulye gibi uzayıp gidecek allahtan suyu seviyo yoksa yanmışısız.

slm kızlar benim bebişin kafasının arkasıda dümdüz oldu valla düzelir inşallah başka türlü kesinlikle yatmıyo sorun olmaz sanırım sağlıklı olsunlarda gerisi dert değil.............................

canım üzülme bzimkide kesinlikle yan yatmıo sadece gündüz yüzüstü yatıroum gözüm üzerindeyken ama geri kalan zamanda hep sırtüstü yapacak bişey yok

yaklasık 2 saattir burdayım bi türlü yazamadım oğlumdan fırsat bulup.sizler ana kucağına koydugunuzda altına destekleyici biseyler koyuyormusunuz

hayır koymuyorum canım bebekler sefil şekillerde yatmayı sevio çünkü:) sen ona acıosun ikibüklüm die ama o mutsuz olsa orda oturmaz ağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…