2009 Nisan Anneleri buraya

bizim kız da bana nazlanıyo azcık sert sevsem dudağını büze büze ağlıyo nazlı nazlı
babası mıncık mıncık seviyo yuvarlıyo ediyo gülmekten ölüyo

ya oto koltuğuna koyunca her gören bize de kızıyo. daha küçük burda yamuk yumuk duruyo bilmem ne.
ama doğumdan itibaren kullanılır dio heryerde

Bende doĞduĞundan berı mÜmkÜn olduĞunca dÜzgÜn yatırmaya ÇalıŞıyorum o ıkı bÜklÜm olunca rahatsa bıle bana rahatsızmıŞ gıbı gelıyo hemen dÜzeltıyorum bıldıĞım kadarıyla kemıklerı gelıŞtıĞı ve bÜyÜdÜĞÜ ıÇın mÜmkÜn olduĞunca dÜzgÜn tutmak yatırmak oturtmamak gerekıyormuŞ bu arada herkezlere merhabalar ...

benimde halam geçen demediğini bırakmadı bi de bize anakucağının portbebe olan aparatına 350 ytl verdirip aldırdı ama ne oldu çocuk portbebede yatmıo ağlıo ana kucağına bayılıo artık bende halacım karışma dedim

ay ne bilim olmadı bez alır yollarım bişiler yapcam ama

çiçek banada kadının adrsini verebilirsen bende yardımcı olmak isterim o topikde de yazdım sana ama burdan daha çabuk ulaşabilirim diye düşündüm ... benim kızıma gelen büyük büyük elbiseler vardı 2-3 yaş için felan onları gönderirim diye düşündüm

kızlar ya dün sabah acile gittik apandistten şüphelenerek.
idrar yollarında enfeksiyon çıktı. bana yine antibiyotik yolları göründü. halbuki ne güzel ne zamandır mama vermiyodum sütüm yetiyodu

bilmiyorum valla doktora da hep ana kucagında götürüyorum görüyo.bi sey olsa söler diye düşünüyorum.

idrar yollarında enfeksiyon çıktı. bana yine antibiyotik yolları göründü. halbuki ne güzel ne zamandır mama vermiyodum sütüm yetiyodu

gecmiş olsun canım.yinr dediğine göre daha öncedemi enfeksiyon vardı

geçmiş olsun canım....nefret ediyorum şu antibiyotik işinden....bende mastit olmadan çok güzel sütüm vardı ama artık şifa niyetine veriyorum kızıma....mafoldumben

saolun kızlar. zeynocum daha önce mastit olmuştum o zaman kullanmıştım antibiyotik.
ilk de o zaman başlamıştım kızıma mama vermeye. şimdi yine antibiyotik yine mama olacak sanırım

selam annişler araba koltuğuna benim bebeğimde bayılıyo ikibüklüm oluo diye ben bel kısmına ince küçük bi yastık koydum yinede içim rahat deil omuriliği yamuk yumuk mantık olarakta doğru gelmiyo benim omurilikte düzleşmem olduğundan bebeğimde yaşasın istemem ama tek orda uzun zaman uyuyo napsakki bilmem bu arada hasta anne ve bebişlere acil şifalar

canım benim oğluşta arab koltuğunu çok seviyo ama şimdi hv sıcakladı diye baya terliyodu sırtı anakucağı aldık süper ondan inmiyo oynuyo ediyo orda bide kendi kendine hareket ederken sllanıyo onlar uyuya klıyo çok şeker oluyo banaa kolaylık herodaya taşıyom yanımda onlar zaten bebeğin duruşuna göre yapılıyodur tam dik durmuyolarki bebekler oturamaz tabi ama bunlar kucaktaki duruş gibi bence rahat ol

eski sayfalara bi bakiım dedim. bi çogunuz hamileliğinizin basından beri burdaymıssınız.ne güzel.ne cok sey paylasmıssınızdır.gec bulmusum sizi
:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…