2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar ya dün sabah acile gittik apandistten şüphelenerek.
idrar yollarında enfeksiyon çıktı. bana yine antibiyotik yolları göründü. halbuki ne güzel ne zamandır mama vermiyodum sütüm yetiyodu

geçmiş molsun canım, yine dönersin süte,mamayı kaşıkla verirsen biberona alışmaz
ben bu gibi durumlar için sütümü sağıp derin dondurucuya atıyorum daha sadece 2-3 günlük var ama olsun hiç yoktan iyidir
tekrar geçmiş olsun canıma.s.

Merhaba arkadaşlar! a.s. Aranızdaki gizli misafir sonunda foruma üye oldu! alkisalkisalkis Ben de nisan annesi olarak hamileliğimin başından bu yana forumu takip etmekteyim. ılk başlarda arama motorundan denk gelip öylesine girdiğim bu forum zamanla bende alışkanlık yaptı. Aslında SAT a göre mayıs annesi olmama rağmen ben hep sizin forumdaydım çünkü 40 hafta dolmadan kızım gelecek gibi hissediyordum ve öyle de oldu. Kızım 22 nisan da doğdu a.s Nıye bugüne kadar üye olmadın diye sorarsanız özel bir sebebi yok, huyum kurusun diğer sitelerde de böyle geziniyorum lmaz: Umarım beni aranıza alırsınız. Sevgiler.:enbuyukkk:

Merhaba. Oto koltuğunun rahatlığı konusunda hiç endişelenme ve yastığı da kaldırmanı tavsiye ederim. Çünkü her ne kadar bize rahatsızmış gibi görünseler de bu koltuklar bebeklerin sağlığı için gerekli olan ergonomi ve rahatlıkta yapılıyor. Yastık koyarak bu ergonomiyi bozmuş oluyorsun ve Allah korusun kaza anında bebeğin daha büyük zarar görebilir bu yüzden. Zaten rahatsız olsa orada uyumaz, merak etme. Hem tanıdıgım bütün doktorlar da oto koltuklarının rahatlığı konusunda hemfikirler. Tabi iyi bir marka olması da önemli.

saol canım
baştan beri biberonla verdim mamayı. arada sütümü de sağıp biberonla veriyorum çok şükür alışıp da bırakmadı memeyi. bundan sonra da bırakmaz inş.
benim daha dondurucuya koyacak sütüm olmadı hiç anca günü kurtarıyoz:)

hoşgeldin canım.
sonradan gelen arkadaşlara okuyup da paylaşımda bulunmadığı zamanların cezası olarak bol bol paylaşım cezası veriyorum:)
muhtarımız da onaylar cezayı inş. gerçi şimdi o tatilde. ihtiyar heyeti sen onayla bari:)

Neyse cezamız çekeceğiz artık, başka çare yok

bende 3.600kg boyu52cm doğurdum bebişimi fakat sarılıktan dolayı 1 haftada3,150olmuştu..şimdi 2.ayını yeni bitirdi ve5,250olmuş kilosu.boyuda 56cm olmuş oğluşumun..doktor gayet iyi dedi kilosu fazla bile dedi.sütümü emiyor ama mama takviyeside veriyorum.başta sarılığı çabuk atlatsın diye vermişti doktorum sonra verme dedi ama benim bebiş doymuyor diye verdim.kaç kilo doğarsa doğsun önemli olan sonra aldığı kilolar anne karnında 2,950 doğan çocuk sonra kilolu bile olabiliyor..biraz sabretmek gerekiyor.....

ana kucağı içine bebişimizi koyup fermuarla kapatıp iki yerde kulbu olan ve taşınan yumuşak bir çanta gibi bişey...oto koltuğu da üstü açık sadece bir kulbu olan ve plastikten yapılan taşıyıcı:dance:çok komik bir açıklama oldu ama arasındaki fark bu...

coxilex ben de içimden diyordum ne zamandır girmiyor die
nasılsın
bebiş nasıl iyi misiniz
saol canım sayfayı açık unutmuşum yeni gördüma.s...çok şükür biz çok iyiyiz..bi kaçgün tatile gittik tatil dönüşüde net yoktu giremedim ama aklım hep burdaydı...

bugün dr kontrolümüzede gittik allaha şükür oğlumun gelişimi iyiymiş..zemuszemusyalnız kilo alımı normalden azcık az..multi tabs kullanmaya devam etcez..ve benimde sütüm azaldı ne yapcam bilmiyorum..

tüm annecikleri ve bebeklerini öpüyorum..bol sütlü günler..opuyorumnanaktan

O fermuarla kapattığımız şeye bizim buralarda portbebe deniyor ama ben mi yanlış biliyorum???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…