kızlar ya dün sabah acile gittik apandistten şüphelenerek.
idrar yollarında enfeksiyon çıktı. bana yine antibiyotik yolları göründü. halbuki ne güzel ne zamandır mama vermiyodum sütüm yetiyodu
eski sayfalara bi bakiım dedim. Bi çogunuz hamileliğinizin basından beri burdaymıssınız.ne güzel.ne cok sey paylasmıssınızdır.gec bulmusum sizi
:çok üzgünüm:
selam annişler araba koltuğuna benim bebeğimde bayılıyo ikibüklüm oluo diye ben bel kısmına ince küçük bi yastık koydum yinede içim rahat deil omuriliği yamuk yumuk mantık olarakta doğru gelmiyo benim omurilikte düzleşmem olduğundan bebeğimde yaşasın istemem ama tek orda uzun zaman uyuyo napsakki bilmem bu arada hasta anne ve bebişlere acil şifalar
hoşgeldin canım
topiğimizdeki meraklı misafirler tek tek dökülüyor :)
meraklı misafir aramıza hoş geldin
geçmiş molsun canım, yine dönersin süte,mamayı kaşıkla verirsen biberona alışmaz
ben bu gibi durumlar için sütümü sağıp derin dondurucuya atıyorum daha sadece 2-3 günlük var ama olsun hiç yoktan iyidir
tekrar geçmiş olsun canıma.s.
Merhaba arkadaşlar! a.s. Aranızdaki gizli misafir sonunda foruma üye oldu! alkisalkisalkis Ben de nisan annesi olarak hamileliğimin başından bu yana forumu takip etmekteyim. İlk başlarda arama motorundan denk gelip öylesine girdiğim bu forum zamanla bende alışkanlık yaptı. Aslında SAT a göre mayıs annesi olmama rağmen ben hep sizin forumdaydım çünkü 40 hafta dolmadan kızım gelecek gibi hissediyordum ve öyle de oldu. Kızım 22 nisan da doğdu a.s Nİye bugüne kadar üye olmadın diye sorarsanız özel bir sebebi yok, huyum kurusun diğer sitelerde de böyle geziniyorumlmaz: Umarım beni aranıza alırsınız. Sevgiler.:enbuyukkk:
saol canım
baştan beri biberonla verdim mamayı. arada sütümü de sağıp biberonla veriyorum çok şükür alışıp da bırakmadı memeyi. bundan sonra da bırakmaz inş.
benim daha dondurucuya koyacak sütüm olmadı hiç anca günü kurtarıyoz:)
hoşgeldin canım.
sonradan gelen arkadaşlara okuyup da paylaşımda bulunmadığı zamanların cezası olarak bol bol paylaşım cezası veriyorum:)
muhtarımız da onaylar cezayı inş. gerçi şimdi o tatilde. ihtiyar heyeti sen onayla bari:)
ana kucağı içine bebişimizi koyup fermuarla kapatıp iki yerde kulbu olan ve taşınan yumuşak bir çanta gibi bişey...oto koltuğu da üstü açık sadece bir kulbu olan ve plastikten yapılan taşıyıcı:dance:çok komik bir açıklama oldu ama arasındaki fark bu...
saol canım sayfayı açık unutmuşum yeni gördüma.s...çok şükür biz çok iyiyiz..bi kaçgün tatile gittik tatil dönüşüde net yoktu giremedim ama aklım hep burdaydı...coxilex ben de içimden diyordum ne zamandır girmiyor die
nasılsın
bebiş nasıl iyi misiniz
ana kucağı içine bebişimizi koyup fermuarla kapatıp iki yerde kulbu olan ve taşınan yumuşak bir çanta gibi bişey...oto koltuğu da üstü açık sadece bir kulbu olan ve plastikten yapılan taşıyıcı:dance:çok komik bir açıklama oldu ama arasındaki fark bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?