canım ben uludağ üniversitesinde göğüs hastalıkları ihtisası yapıyorumdilekrüzgar ne doktorusun cnm
Merhaba arkadaşlar! a.s. Aranızdaki gizli misafir sonunda foruma üye oldu! alkisalkisalkis Ben de nisan annesi olarak hamileliğimin başından bu yana forumu takip etmekteyim. İlk başlarda arama motorundan denk gelip öylesine girdiğim bu forum zamanla bende alışkanlık yaptı. Aslında SAT a göre mayıs annesi olmama rağmen ben hep sizin forumdaydım çünkü 40 hafta dolmadan kızım gelecek gibi hissediyordum ve öyle de oldu. Kızım 22 nisan da doğdu a.s Nİye bugüne kadar üye olmadın diye sorarsanız özel bir sebebi yok, huyum kurusun diğer sitelerde de böyle geziniyorumlmaz: Umarım beni aranıza alırsınız. Sevgiler.:enbuyukkk:
kızlar ya dün sabah acile gittik apandistten şüphelenerek.
idrar yollarında enfeksiyon çıktı. bana yine antibiyotik yolları göründü. halbuki ne güzel ne zamandır mama vermiyodum sütüm yetiyodu
Merhaba arkadaşlar! a.s. Aranızdaki gizli misafir sonunda foruma üye oldu! alkisalkisalkis Ben de nisan annesi olarak hamileliğimin başından bu yana forumu takip etmekteyim. İlk başlarda arama motorundan denk gelip öylesine girdiğim bu forum zamanla bende alışkanlık yaptı. Aslında SAT a göre mayıs annesi olmama rağmen ben hep sizin forumdaydım çünkü 40 hafta dolmadan kızım gelecek gibi hissediyordum ve öyle de oldu. Kızım 22 nisan da doğdu a.s Nİye bugüne kadar üye olmadın diye sorarsanız özel bir sebebi yok, huyum kurusun diğer sitelerde de böyle geziniyorumlmaz: Umarım beni aranıza alırsınız. Sevgiler.:enbuyukkk:
bütün güzel annelere merhaba
bende sizi takip edenlerdendim ama yeni üye olabildim.
biraz geç kaldım sanırım
bende 8 nisanda DURU'mu dünyaya getirdim.
Bütün bebekler hoşgelmiş...
güzel anneler hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum
ekim bak hizliresim. com a gir gözata tıkla resmini seç
resim boyutunuda mesaj panaoları olarak seç yükleye tıkla
gelen linklerden forumlar3 yazan kısmı kopyaala buraya yapıştır ok
aa ne güzelcanım ben uludağ üniversitesinde göğüs hastalıkları ihtisası yapıyorum
hoş geldin imre neden bu zamana kadar bekledinizbütün güzel annelere merhaba
bende sizi takip edenlerdendim ama yeni üye olabildim.
biraz geç kaldım sanırım
bende 8 nisanda DURU'mu dünyaya getirdim.
Bütün bebekler hoşgelmiş...
güzel anneler hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum
1.duru kimkine:SGeçmiş olsun canım.İnşallah sütün çk etkilenmez.
Hoşgeldin aramıza.
Sen de hoşgeldin.Nisan bebeklerinden 2. Duru oldu.
meraklı misafir ve imre hoşgeldiniz.
canım hoş geldin bizde merak ediyorduk misafir kim diye benim oğlumda 20 nisan doğumlu
misafir hoşgeldin sende demli çayın kokusunu mu aldın
a.s Aldım valla amaaaaa demli çay yok anneler demli çay yassah!de yassah! :içelim: de yassah! da yassah! Biz burda kayısı hoşafı olsun, süt olsun, still tee olsun onları içiyoruz diii miii diii miii? delikafadulden
aa ne güzel
hoş geldin imre neden bu zamana kadar beklediniz
1.duru kimkine:S
evet cnm aynı resimdeki gibi işteSultan,sizin oralarda da fermuarlı şeye portbebe deniyor demek,ne de olsa aynı yerdeniz?
he eevet öyleydiSapphire in kızı Duru ,yanlış hatırlamıyorsam
geçmiş olsun cnm ya acil şifalarselam kızlar....
ben ve bebişim çok kötü grip olduk oğlum çok keyifsiz ve iştahsız, benimde astımım var griple birleşince felaket oldum antibiyotik ve streoidli ilaçlar kullanmaya başladım kendinze ve bebeklerinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?