2009 Nisan Anneleri buraya

bütün güzel annelere merhaba

bende sizi takip edenlerdendim ama yeni üye olabildim.

biraz geç kaldım sanırım
bende 8 nisanda DURU'mu dünyaya getirdim.

Bütün bebekler hoşgelmiş...

güzel anneler hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum

canım hoş geldin bizde merak ediyorduk misafir kim diye benim oğlumda 20 nisan doğumlu

kızlar ya dün sabah acile gittik apandistten şüphelenerek.
idrar yollarında enfeksiyon çıktı. bana yine antibiyotik yolları göründü. halbuki ne güzel ne zamandır mama vermiyodum sütüm yetiyodu

Geçmiş olsun canım.İnşallah sütün çk etkilenmez.

Hoşgeldin aramıza.

Sen de hoşgeldin.Nisan bebeklerinden 2. Duru oldu.

anakucağı konusundad ben zaten ilk 2 bebeğimdede anakucağı kullandım o zaman arabamız yoktu bi arkadaşta topikte diyince otokoltuğu terletio die anakucağına koydum orda sallanıyo ve uyuyo şaşırdım ve internetten baktım otokoltuğuna benzeyen anakucakları var yada iki işide görüyo oyüzden dedim aradaki fark ne die öfff yazarken bile kafam karıştı neyse anlayan anlamıştır

canım ben uludağ üniversitesinde göğüs hastalıkları ihtisası yapıyorum
aa ne güzel

hoş geldin imre neden bu zamana kadar beklediniz

Geçmiş olsun canım.İnşallah sütün çk etkilenmez.

Hoşgeldin aramıza.

Sen de hoşgeldin.Nisan bebeklerinden 2. Duru oldu.
1.duru kimkine:S

ne yasağı kız çayda içmiceksek ölelim bari :)

eee anlat bakem kızınmı var oğlunmu resmini koy nasıl doğum yaptın normal sezeryan?
adı ne bebişinin

selam kızlar....

ben ve bebişim çok kötü grip olduk oğlum çok keyifsiz ve iştahsız, benimde astımım var griple birleşince felaket oldum antibiyotik ve streoidli ilaçlar kullanmaya başladım kendinze ve bebeklerinize iyi bakın.

Sultan,sizin oralarda da fermuarlı şeye portbebe deniyor demek,ne de olsa aynı yerdeniz?
evet cnm aynı resimdeki gibi işte

Sapphire in kızı Duru ,yanlış hatırlamıyorsam
he eevet öyleydi

geçmiş olsun cnm ya acil şifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…