2009 Nisan Anneleri buraya

Merhaba arkadaşım, bu kadar mı benzerlik olur,çok şaşırdım.Seninle bu forumu dışarıdan takip ediyorduk sende farkındasındır belki. Bende Sat a göre Mayıs annesiydim ama 22 Nisan da doğum yaptım ve benim de bir kızım oldu...

Arkadaşlar yarın kızımın ikinci ay aşıları yapılacak, çok korkuyorum ateş yapar da düşmez diye. Doktor huzursuzlukta yapar dedi.Miniğimin canı acıyacak,nasıl ağlayacak kimbilir.
Bu arada anne-bebek fotoğraflarınıza baktımda müthişsiniz kızlar. Bebişlerde anneleride çok güzel maaşallah...Kısa zamanda bende koyacağım resmimizi.Herkese ii akşamlar...

Kızlar forumdan çıkmadan aklıma geldi de , aranızda kanguru kullanan var mı? Ben kızımı kanguruda taşımak istiyorum ama internette okuduğuma göre 3 aydan önce kullanmamak gerekiyormuş. O yüzden bende bekliyorum. Siz ne yapıyorsunuz?

bu arada 2. ay aşıları hiçbirimizin bebişine ateş yapmadı birine bile yapmadı meraklanma ama ortak şikayet huysuzluktu e oda normal artık. nolur nolmaz sen calpol şurup al ateş olursa verirsin

ben hiç kanguru kullanmadım bebek arabası daha rahat bence bi de benim belim çok ağrıo kanguru iyice mahveder zaten oğlan şişko
Doğru diyorsun çiçekcim bebek arabası daha rahat ama evim 8.katta bir markete çıktığımda bile haldur-huldur arabayı aç, kızı yerleştir,asansöre yerleştir falan ,marketin merdivenlerinden çıkmak zaten bi dert, ne biliyim biraz da merakım var kanguruya...

bu arada 2. ay aşıları hiçbirimizin bebişine ateş yapmadı birine bile yapmadı meraklanma ama ortak şikayet huysuzluktu e oda normal artık. nolur nolmaz sen calpol şurup al ateş olursa verirsin

İnşaallah canım ateş yapmaz da miniğim rahat eder, benim aklımda onda kalmaz. Ben fazla pimpirikliyimde bütün gece uyuyamam herhalde..

hoşgeldin canım

Geçmiş olsun canım.İnşallah sütün çk etkilenmez.

saol canım inş.

çok geçmiş olsun canım

ne yasağı kız çayda içmiceksek ölelim bari :)

eee anlat bakem kızınmı var oğlunmu resmini koy nasıl doğum yaptın normal sezeryan?
adı ne bebişinin

Kızım var, adı Yasemin. Bugün 2 aylık oldu. En başından beri normal doğum olsun istedim, rutin kontrol için 38+2 de gittiğimde 1 cm. açılma oldugunu gördü dr. um, nst de de sancılar vardı. Suni sancı verelim, seni böyle eve gönderemem dedi. 7 saat suni sancı sonunda, çatı muayeneleri, suyumun patlatılması derken 2 cm. açılma oldu ama rahim ağzında silinme olmadığı ve bebek aşağıya inmediği için zorunlu sezeryan olmam gerekti. Spinal anestezi ile doğdu kızım. Çok keyifliydi. Bel ve baş ağrısı da yaşamadım sonrasında. Tavsiye ederim birinci bebekte cesaret edemeyenlere.

Canım benim kızım 2 aylık ben 1 aylıktan beri kullanıyorum. Yalnız alacagın kanguru çok önemli. Ben Chicco nun you& me bel ve sırt destekli kangurusunu tavsiye ediyorum. Piyasanın en pahalılarından ama diğerlerinde bebek rahat edemedi. Mesela Kraft ınkinde ve yine Chicco nun Soft& Dream modelinde bebek çok rahatsız durdu, boynu bası yerleşemedi. Yatay kullanım şekli de fayda etmedi. 3 aylıktan sonra falan ancak yerleşir bu iki modele. Ama dediğim gibi Chicco nun you& me bel ve sırt destekli kangurusunu aldım ben, çok da memnunuz.

selam kızlar
geçmişi okudum bi sürüğ alıntı yaptım tam yazıcam
internet koptu geri dönüp alıntı yapmayada valla cesaretim yok
hasta olan annişler vardı çok geçmiş olsun kızlar.
bu arada öyle çayla falan kesemediğimiz misafirler gelip yerleşmiş hoşgelmişlerrr.
bende hala foto çekip koyamadım bu konuda bir basiretsizliğim var kesin.

Günaydın diyeceğim de , kimse yokhihoyyyt
Gülben Ergen in Altın Kelebek ödül törenindeki halini görmüş müydünüz,Acayip şişmişti,ve yürümekte zorlanıyordu,sahneye çıkarken herkes çok dikkatli bakışlarla onu seyerdiyordu.ayy çok üzülmüştüm onu öyle görünce,İkiz doğurmak daha da zormuş dedim içimden.Neyse ki bebeklerin ve onun sağlık durumu iyiymiş.
Ben de bir yere giderken kanguru kullanıyorum,kızım çok rahat oluyor ki,içine koyduğum anda uyuyor,zaten sürekli kucakta da dik pozisyonda durmayı seviyor,yatmayı hiç sevmiyor,ondan sanırım.Biz de bebek arabasıyla hiç rahat edemedik,çünkü yatırdığım anda basıyor çığlığı,yatmak istemiyor,e oturtamadığımız için de cesaret edemiyoruz çok fazla arabayla gezdirmeye.

Herkese günaydııınnn.

Benim kızım da kucakta dik pozisyonda durmaya bayılıyor, mesela emzirme pozisyonunda tutarsam kucagımda en fazla 1 dk. dayanıyor, baktı meme yok ortada, kaldır beni diye baslıyor ağlamaya. Bizim oto koltuğumuz bebek arabasının ayakları üzerine oturup araba görevi görüyor. Oto koltugunda rahat ettiği için de sorun olmuyor. Araba kısmını daha takmadık ayakların üzerine hiç. O yüzden bilmiyorum arabayı sever mi, sevmez mi?.. Ama kanguru kesinlikle çok rahat. Özellikle yalnızken markete falan çıkmak gerektiğinde, ya da kocişle büyük markete gittiğimizde. O takıyor kanguruyu, ben de market arabasıyla rahat rahat dolaşıyorum.

ne güzel tatile gidenler var. ben de mersine gideceğim ama korkuyorum. uçak yolculuğu yapanlar nasıl geçti yolculuklarınız bebişler çok ağlıyor mu? arabayla da 13 saat falan sürüyor daha zor sanırım bebişle düşün düşün çıkamadım işin içinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…