Merhaba arkadaşlar! a.s. Aranızdaki gizli misafir sonunda foruma üye oldu! alkisalkisalkis Ben de nisan annesi olarak hamileliğimin başından bu yana forumu takip etmekteyim. İlk başlarda arama motorundan denk gelip öylesine girdiğim bu forum zamanla bende alışkanlık yaptı. Aslında SAT a göre mayıs annesi olmama rağmen ben hep sizin forumdaydım çünkü 40 hafta dolmadan kızım gelecek gibi hissediyordum ve öyle de oldu. Kızım 22 nisan da doğdu a.s Nİye bugüne kadar üye olmadın diye sorarsanız özel bir sebebi yok, huyum kurusun diğer sitelerde de böyle geziniyorumlmaz: Umarım beni aranıza alırsınız. Sevgiler.:enbuyukkk:
Doğru diyorsun çiçekcim bebek arabası daha rahat ama evim 8.katta bir markete çıktığımda bile haldur-huldur arabayı aç, kızı yerleştir,asansöre yerleştir falan ,marketin merdivenlerinden çıkmak zaten bi dert, ne biliyim biraz da merakım var kanguruya...ben hiç kanguru kullanmadım bebek arabası daha rahat bence bi de benim belim çok ağrıo kanguru iyice mahveder zaten oğlan şişko
bu arada 2. ay aşıları hiçbirimizin bebişine ateş yapmadı birine bile yapmadı meraklanma ama ortak şikayet huysuzluktu e oda normal artık. nolur nolmaz sen calpol şurup al ateş olursa verirsin
Kızlar Güben Ergen'in ikizleri doğmuş.7 aylıkken.
bütün güzel annelere merhaba
bende sizi takip edenlerdendim ama yeni üye olabildim.
biraz geç kaldım sanırım
bende 8 nisanda DURU'mu dünyaya getirdim.
Bütün bebekler hoşgelmiş...
güzel anneler hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum
Geçmiş olsun canım.İnşallah sütün çk etkilenmez.
selam kızlar....
ben ve bebişim çok kötü grip olduk oğlum çok keyifsiz ve iştahsız, benimde astımım var griple birleşince felaket oldum antibiyotik ve streoidli ilaçlar kullanmaya başladım kendinze ve bebeklerinize iyi bakın.
ne yasağı kız çayda içmiceksek ölelim bari :)
eee anlat bakem kızınmı var oğlunmu resmini koy nasıl doğum yaptın normal sezeryan?
adı ne bebişinin
Kızlar forumdan çıkmadan aklıma geldi de , aranızda kanguru kullanan var mı? Ben kızımı kanguruda taşımak istiyorum ama internette okuduğuma göre 3 aydan önce kullanmamak gerekiyormuş. O yüzden bende bekliyorum. Siz ne yapıyorsunuz?
Günaydın diyeceğim de , kimse yokhihoyyyt
Gülben Ergen in Altın Kelebek ödül törenindeki halini görmüş müydünüz,Acayip şişmişti,ve yürümekte zorlanıyordu,sahneye çıkarken herkes çok dikkatli bakışlarla onu seyerdiyordu.ayy çok üzülmüştüm onu öyle görünce,İkiz doğurmak daha da zormuş dedim içimden.Neyse ki bebeklerin ve onun sağlık durumu iyiymiş.
Ben de bir yere giderken kanguru kullanıyorum,kızım çok rahat oluyor ki,içine koyduğum anda uyuyor,zaten sürekli kucakta da dik pozisyonda durmayı seviyor,yatmayı hiç sevmiyor,ondan sanırım.Biz de bebek arabasıyla hiç rahat edemedik,çünkü yatırdığım anda basıyor çığlığı,yatmak istemiyor,e oturtamadığımız için de cesaret edemiyoruz çok fazla arabayla gezdirmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?