ya oto koltuğuna koyunca her gören bize de kızıyo. daha küçük burda yamuk yumuk duruyo bilmem ne.
ama doğumdan itibaren kullanılır dio heryerde
üzülme canım zararın neresinden dönersen kar:) biz bağrımıza basarız seni
ne güzel tatile gidenler var. ben de mersine gideceğim ama korkuyorum. uçak yolculuğu yapanlar nasıl geçti yolculuklarınız bebişler çok ağlıyor mu? arabayla da 13 saat falan sürüyor daha zor sanırım bebişle düşün düşün çıkamadım işin içinden
Kızlar bir şey soracağım. Perşembe 2. ay aşılarımız var. Aşıdan sonra bebeğin üstünü giydirip çıkartırken kolları yüzünden bebekleriniz ağladı ya da huysuzlandı mı?
hayır canım ya hiç öyle bi problem olmadı..ama yinede dikkatli giydirdim..Kızlar bir şey soracağım. Perşembe 2. ay aşılarımız var. Aşıdan sonra bebeğin üstünü giydirip çıkartırken kolları yüzünden bebekleriniz ağladı ya da huysuzlandı mı?
Kızlar bir şey soracağım. Perşembe 2. ay aşılarımız var. Aşıdan sonra bebeğin üstünü giydirip çıkartırken kolları yüzünden bebekleriniz ağladı ya da huysuzlandı mı?
tekrar hoşgeldin canım..ya bende kanguru alıp almamak konusunda kararsızım..hangi marka kanguruyu kullanıyosun??fiyatı neydi..merhaba güzel anneler uzun zaman oldu giremedim erken doğum yapmıştım kızımla uğraşmaktan vakit bulup yazamadım
çok şükür herşey düzene girdi :)bende kanguru kullanıyorum ve çok memnunum arkadan bel destekli aldık çok rahat
inş bundan sonra daha çok aranızda olacam
öncelikle herkese günaydınlar..ve yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler...opuyorumnanaktanhayır canım ya hiç öyle bi problem olmadı..ama yinede dikkatli giydirdim..
yalnız bende bişey sorcam oğlum bizde aşımızı 15 gün önce yaptırmıştık..dr kabuk tutar kiltihap yapar demişti ama öyle hiç bişey olmadı hatta izi bile belli değil acaba aşımız tutmadı mı???CADIARZU
kızlar ya dün sabah acile gittik apandistten şüphelenerek.
idrar yollarında enfeksiyon çıktı. bana yine antibiyotik yolları göründü. halbuki ne güzel ne zamandır mama vermiyodum sütüm yetiyodu
Kızım var, adı Yasemin. Bugün 2 aylık oldu. En başından beri normal doğum olsun istedim, rutin kontrol için 38+2 de gittiğimde 1 cm. açılma oldugunu gördü dr. um, nst de de sancılar vardı. Suni sancı verelim, seni böyle eve gönderemem dedi. 7 saat suni sancı sonunda, çatı muayeneleri, suyumun patlatılması derken 2 cm. açılma oldu ama rahim ağzında silinme olmadığı ve bebek aşağıya inmediği için zorunlu sezeryan olmam gerekti. Spinal anestezi ile doğdu kızım. Çok keyifliydi. Bel ve baş ağrısı da yaşamadım sonrasında. Tavsiye ederim birinci bebekte cesaret edemeyenlere.
kerem 36 günlükken biz arabayla istanbula gitmiştik canım.ama ist. ank. arası uzun değil.bi sıkıntı olmadı.ama 13 saat uzun belki cocuk sıkılır bunalır falan.ucak yolculugu daha rahat olur herhalde.benim bildiğim kadarıyla inerken falan emzirmek gerekiyomus galiba ama tam olarak bilmiyorum.
bizde yarın uçağa binicez korkuyorum valla ya durmazsa diye...doktor iniş ve kalkışta mutlaka birşey emsin dedi...ne güzel tatile gidenler var. ben de mersine gideceğim ama korkuyorum. uçak yolculuğu yapanlar nasıl geçti yolculuklarınız bebişler çok ağlıyor mu? arabayla da 13 saat falan sürüyor daha zor sanırım bebişle düşün düşün çıkamadım işin içinden
chicco you & me kullanıyorum ve çok memnunum biz e-bebekten aldık 170 liraydı galiba bak istersen..tekrar hoşgeldin canım..ya bende kanguru alıp almamak konusunda kararsızım..hangi marka kanguruyu kullanıyosun??fiyatı neydi..
selam kızlar...kanguru konusunda bizde kararsız kaldık sever mi sevmez mi diye....benim kızımda az huysuz olduğu için soruyorum...bebekleri ters şekilde yani yüzü size dönük olmayacak şekilde taşıyabiliyor muyuz...çünkü o baş destekliyici kısım enseye geliyor sanırım bizim orda burnumuz falan olacak:)) nasıl olacak....ayy hiçte incelemedimki kangurudaki bebekleri..çok mu cahil kaldım ne
ya kızlar ben bişey sorcam yüzüstü yatamıyorum hala ama dikişlerim falan ağrımıo omuriliğim ağrıyo sizdede bööle bişe var mı
ya kızlar ben bişey sorcam yüzüstü yatamıyorum hala ama dikişlerim falan ağrımıo omuriliğim ağrıyo sizdede bööle bişe var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?