regli olunca daha kolaymı kilo veriliyomuş canım
canım ben ilk ay regli oldum sanıodum ama doktora gittiğimde o regli değil içerde kalan son şeyler çıkmış dedi belki sende geçen ay olmadın
kızlar regl bende sadece şişkinlik deil sinir sitres ne ararsan ypıyor sanki menapoz gibi ama regliden sonra rahatlıyorum ve tabikide kilo verdiriyo
öyle umuyorum,şişkinlik yapıyor ya regl olmayınca.
kızlar regl bende sadece şişkinlik deil sinir sitres ne ararsan ypıyor sanki menapoz gibi ama regliden sonra rahatlıyorum ve tabikide kilo verdiriyo[/QUOT
iyi bari ben oldum regli.kilolar gider insallah
ben herbişeyini hastanede yaptırıyorum çünkü zamanım yok....birde bu tazelik işi kafama takılıyor.....bize bayat mı vuruyorlar....artık hastanelerdede ücretsiz olduğu için orada tazelenmiştir inş.opuyorumnanaktan
ewt canm en azından şişliklerde iner yaa bişey sorcam ayıp olmazsa yaş kaççbu arada maşşalhh ogullarınaa
bende hastanede yaptırıyorum.ama veremi sadece saglık ocakları yapıyo dıyo orda yaptırdım.daha dogrusu hastaneden oyle solediler.sen veremidemi hastanede yaptırdın canım
Pnömokok yani Prevenar aşısı zorunlu aşı kapsamına alınmadı henüz ne yazık ki.
evet canım veremide hastanede yaptılar....
selam kızlar....
ben ve bebişim çok kötü grip olduk oğlum çok keyifsiz ve iştahsız, benimde astımım var griple birleşince felaket oldum antibiyotik ve streoidli ilaçlar kullanmaya başladım kendinze ve bebeklerinize iyi bakın.
yok canım hiç bi sorun çıkmıyo korkma bence...................Arkadaşlar yarın kızımın ikinci ay aşıları yapılacak, çok korkuyorum ateş yapar da düşmez diye. Doktor huzursuzlukta yapar dedi.Miniğimin canı acıyacak,nasıl ağlayacak kimbilir.
Bu arada anne-bebek fotoğraflarınıza baktımda müthişsiniz kızlar. Bebişlerde anneleride çok güzel maaşallah...Kısa zamanda bende koyacağım resmimizi.Herkese ii akşamlar...
Kızlar forumdan çıkmadan aklıma geldi de , aranızda kanguru kullanan var mı? Ben kızımı kanguruda taşımak istiyorum ama internette okuduğuma göre 3 aydan önce kullanmamak gerekiyormuş. O yüzden bende bekliyorum. Siz ne yapıyorsunuz?
Pnömokok yani Prevenar aşısı zorunlu aşı kapsamına alınmadı henüz ne yazık ki.
merhaba evet şu anda pnömokok aşısı sağlık ocaklarında yapılıyor. Normalde toplam maliyeti 750 tl imiş. Biz Cerrahpaşa sağlam çocuktan takipliyiz. Orada da ücretsiz yapıldı pnömokok dahil tüm aşıları. Sadece Rotavirüs aşısını yaptırmak isterseniz alın gelin dediler. O da 140 ytl sanırım 2 rapel daha var. Yani 2. ayda difteri tetanoz boğmaca, H.influenza (menenjit), pnömokok, BCG(verem), Polio(çocuk felci) ve rotavirüs (ağızdan) (hepatit b aşısının rapeli bu ay mıydı hatırlamıyorum) en az 8 etkene karşı aşılandı minikler. Her iki bacaktan ( pnömokok bir bacaktan difteri tetanoz boğmaca, H.influenza (menenjit),polio karma aşı olarak diğer bacaktan , ve BCG koldan ve Rotavirüs aşısı ağızdan.benım doktorumda sadece rotavurus dışardan alınıyo dedi ve diğerleri sağlık ocağında yapılacak dedi hatta oradaki aşıların taze olduğunu eskisi gibide bebeklere ateş yapmadığını dışardan almaya gerek olmadığını dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?