2009 Nisan Anneleri buraya

canım sünnet dikişsiz 6 aya kdr oranın sinirleri gelişmediinden acı da hissetmio bebekler

aa ben doktora sordum dikiş ayılıyo dedi yanlışmı anladım acaba.......................

evet dilekcim ama 60 olsam fena mı

ben naptım bilio musun bebeğe 5 kaşık elma suyu içirdim bişey olur mu:

yok olmazda başlangıçta 1 tatlı kaşığıyla başlayacaksın canım...................

ay ben yaptırmadım valla 2. ayda yapılıyodu demi hiç bilgim yoktu o konuda valla.....................

kızlar sünneti bende istedim hastanedeyken yaptırıcaktım dr yapmadı yok hasta olur ateşlenir bişi olursa seni emmeyi bırakır dedi bizde yaptırmadık ama çok pişmanım

benim kız kardeşimde hemen doğumdan sonra yaptırdı hiç sorun yaşamadı canım..............

dozkan kızılayda bi klinik buldum sünnet için süper bi yer valla............................

canımya keşke bir ay daha bekleseydin bari elma suyu için falan.
gerçi zaten başlayınca elmayla başlamak en doğrusu ama 5 kaşık fazla annesi
bari 2 kaşık falan verseydin midesineki onun.

valla ne bilim ben aslında hipp in elma suyunun tadına bakmak için almıştım hadi bi tadına baktıriim dedim baktım şapır şupur hoşuna gitti

nasıl yani,çiçek sen de mi hamilelikten önceki kilonun altına düştün?Of ya ,demeyin ya ,iyice moralim bozuluyor:umursamaz:,canım şaka bir yana,kaldı kilolar,verenleri tebrik ediyorum ben ,şahsen

yok altına düşmedim ama 1 kilo kaldı ama hedefim başka:)

ne bilim biz dikişsiz yaptırdık hemen iyileşti.

çiçek demek sevdi elma suyunu ne güzel....ama sebze sularından başlayın diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum....bizimkileri zaten 4.aydan sonra başlatırlar ek gıdaya malum çoğu mama ağırlıklı besleniyorlar...artık tarifleride paylaşırız buradan

GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER ...... benim sütüm tamamen bitti arkadaşlar dün 10 cc çıktı oda iki göğüsten aptamille gidiyoruz 3. ayımız bitti pazar günü bu ayıda çıkarmak isterdim ama sanırım biz ek gıdalara başlıycaz gibi yavaş yavaş meyva sularını bende denemek istiyorum ama cesaret edememiştim bugün bende bi deneyim bakalım bide kızlar 2 gecedir aptamilin iyi geceler maması var 4. aydan itibaren diyor ama başka sitede görmüştüm 2. ayından sonrada az miktarlarda verilebilir diye yazıyordu bende denemek için aldım 2 gecedir sadece 1 kere veriyorum 90 cc lik bizimki mamayı sevdi tadı biraz farklı ama sevdi içiyo bide gece 2 de veriyorum bu mamayı sabah saat 07.00 kadar maşallah uyuyo kakasını normal rutinde yaptı gazınıda çıkarıyo mamasından sonra 2 gecedir veriyorum devam etmeyide düşünüyorum sizinle paylaşmak istedim yorumlarınızı merak ediyorum çünkü buradan insan doğru yaptığı bişeyin yalnış olduğunu görüyo v.s. iyi oluyor neyse çok uzattım güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle

aa ölemi rumelili bende soruyum bi o zaman aşıyı................

kızlar bu mamalar 4. ayın başlangıcından itibarenmi değişecek.................yoksa 4. ayın bitiminden itibarenmi............

canım yaa benim de sütüm hiç yok memelerim emzik vazifesi görüo sadece ben meyve suyu verdim dün ilk defa geçen de annem birkaç kaşık muhallebi yedirmişti. iyi geceler mamasının arkasını okudum geçen markette ama cesaret edememiştim. mademki sen denedin verdin sonuç iyi bende alıcam ama bişey sorucam bebeğin iyigeceler mamasından sonra mı uzun uyumaya başladı?

bende 4 aylıkken yoğurtla meyva suyuna başlamayı düşünüyorum çiçekçim

ama mama 4. ayın bitiminde değişiyomuş sanırım.......................

ben de meyveyi ısırıp yalatıyorum ama ağzına bi damladan fazla gitmiyodur emdirmiyorum çünkü yalatıyorum sadece:)
şimdiye kadar çilek, kiraz, kayısı, şeftali, kavun verdim. çileği pek sevmedi ekşi geldi galiba ama kavuna bayıldı:)

nerden aldınız cnm hangisinden bana pahalı geldi o kanguru
zaten ne kadar zaman kullanılıyorki
bebekler ağırlaştığında nasıl taşıcaz

ya kızlar ben bişey sorcam yüzüstü yatamıyorum hala ama dikişlerim falan ağrımıo omuriliğim ağrıyo sizdede bööle bişe var mı
bende her sabah sırtımın kemikleri birbirine geçmiş gibi kalkıyorum ya
yüzüstü yatamıyorum göğüsler rahatsz ediyor bide sütler akar die korkuyorum

kızlar baby slıng taşıyıcılar konusunda ne düşünüyorsunuz kullanan var mı?
o ne kine kız

selam annişler bunlarda benim oğluşlarım
oh maşallah çok tatlılar

evet dilekcim ama 60 olsam fena mı

ben naptım bilio musun bebeğe 5 kaşık elma suyu içirdim bişey olur mu:

bende geçen güm karpuz tattırdım hiiihihi surat buruştu ama şap şap yaladı karpuzu
vermeyincede bağırdı çok hoşuma gitti
birde kirazı ısırıyorum yalatıyorum onuda çok hoşuna gitti valla

sinemsin sütün yetmesede mama ağırlıklı olarak beslemelisin henüz ek gıdalara başlamak için çok erken...4.ay bitiminden sonra ek gıdalara geçiçez oda izin verilirse...kimi doktor 5.ay bitmeden vermiyor...birde aptamil 1 artık 6.aya kadar kullanılıyor....ben üyeyim milupaya ve böyle bir bilgi mesajı geldi sizinde haberiniz olsun....meyvelerden tattıranlara söylüyorum çilek sakın haa..... sultancım baby slıng hani kumaş parçasından sırta dolanarak kanguru vazifesi gören şey var..ilk kez tuğba erbil koymuştu hava limanında bebeğini...aslında nenem,dedem usulü bir taşıma yöntemi

nasıl yani,çiçek sen de mi hamilelikten önceki kilonun altına düştün?Of ya ,demeyin ya ,iyice moralim bozuluyor:umursamaz:,canım şaka bir yana,kaldı kilolar,verenleri tebrik ediyorum ben ,şahsen

bütün annelere günaydın

vallah şaşırıyorum ne zamanda fırsat bulup yazmaya başlıyorsunuz

bana vakit yetmiyor...

çiçek tebrik ediyorum nasıl beceriyorsunuz kiloları vermeyi

arkaaşlar bu arada birşey sorucam
bende doğrudgun beri mama destekliyorum .
ama mamayı değiştirsem mi diyorum

zaten dr önermedi ben kendim seçtim markayı humana kullanıyorum hoş kızım seviyor ama başka tatlarda alsın istiyorum

bana hangi mamayı önerirsiniz..

tşk güzel anneler

çok sıcaaaaaaak kızlar ev tozlandı artık süpürge açıp siliyorum öldüm bittim yaww çok sıcak

canım aynen sıcaklardada hiç gitmiyor bu ev işleri

veb diyorum hayatımda yapmadıgım kadar ütü ve iş yapıyorum

resmen hizmetçilik ev kadını

çalışmak en güzelii vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…