- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
canım sünnet dikişsiz 6 aya kdr oranın sinirleri gelişmediinden acı da hissetmio bebekler
evet dilekcim ama 60 olsam fena mı
ben naptım bilio musun bebeğe 5 kaşık elma suyu içirdim bişey olur mu:
selinaycım saol canım evet üç erkek üç gelin yandım ben yandım napalım artık cadı kaynan olurum bende işin şakası bi yana allah nasib ederde o günleri görürsem düşüncem mesafeli olmak uzaktan tatlı oluruz belki hiç mıncık mıncık olmak istemem doğrusu rota virüsüde ishal için yapılıo ama normal bi ishal deil benim 5 yaşındaki oğlum rota virüsü geçirdi şükür atlattık ama zor oluyo çocuğu bitiriyo resmen ihmal edilmemesi gereken bi aşı canım
kızlar sünneti bende istedim hastanedeyken yaptırıcaktım dr yapmadı yok hasta olur ateşlenir bişi olursa seni emmeyi bırakır dedi bizde yaptırmadık ama çok pişmanım
bencede canım ya benim narkozlu halimden faydalandılar yoksa ben kestirecekti m çünki diğer ikiside sünnetli ve ikisindede acil sünnet yaptırdım sorunlu oluyolar bunuda dr anlattık bakın böle böle biz önlemimizi baştan alalım dedik ama adam yapmam dedi anam napalım kısmet diiilmiş çiçekçiğimm elma suyumu dedin bence içirme ayol bi damla çocuğa heheheh çokta zevkli oluo ama dimi o yalandıkça yediresi gelio ama zararlıdır bence sen elma suyunda kal daha ileri gitme derim ben
canımya keşke bir ay daha bekleseydin bari elma suyu için falan.
gerçi zaten başlayınca elmayla başlamak en doğrusu ama 5 kaşık fazla annesi
bari 2 kaşık falan verseydin midesineki onun.
nasıl yani,çiçek sen de mi hamilelikten önceki kilonun altına düştün?Of ya ,demeyin ya ,iyice moralim bozuluyor:umursamaz:,canım şaka bir yana,kaldı kilolar,verenleri tebrik ediyorum ben ,şahsen
aa ben doktora sordum dikiş ayılıyo dedi yanlışmı anladım acaba.......................
yok olmazda başlangıçta 1 tatlı kaşığıyla başlayacaksın canım...................
............................
GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER ...... benim sütüm tamamen bitti arkadaşlar dün 10 cc çıktı oda iki göğüsten aptamille gidiyoruz 3. ayımız bitti pazar günü bu ayıda çıkarmak isterdim ama sanırım biz ek gıdalara başlıycaz gibi yavaş yavaş meyva sularını bende denemek istiyorum ama cesaret edememiştim bugün bende bi deneyim bakalım bide kızlar 2 gecedir aptamilin iyi geceler maması var 4. aydan itibaren diyor ama başka sitede görmüştüm 2. ayından sonrada az miktarlarda verilebilir diye yazıyordu bende denemek için aldım 2 gecedir sadece 1 kere veriyorum 90 cc lik bizimki mamayı sevdi tadı biraz farklı ama sevdi içiyo bide gece 2 de veriyorum bu mamayı sabah saat 07.00 kadar maşallah uyuyo kakasını normal rutinde yaptı gazınıda çıkarıyo mamasından sonra 2 gecedir veriyorum devam etmeyide düşünüyorum sizinle paylaşmak istedim yorumlarınızı merak ediyorum çünkü buradan insan doğru yaptığı bişeyin yalnış olduğunu görüyo v.s. iyi oluyor neyse çok uzattım güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
aa ölemi rumelili bende soruyum bi o zaman aşıyı................
kızlar bu mamalar 4. ayın başlangıcından itibarenmi değişecek.................yoksa 4. ayın bitiminden itibarenmi............
Günaydın diyeceğim de , kimse yokhihoyyyt
Gülben Ergen in Altın Kelebek ödül törenindeki halini görmüş müydünüz,Acayip şişmişti,ve yürümekte zorlanıyordu,sahneye çıkarken herkes çok dikkatli bakışlarla onu seyerdiyordu.ayy çok üzülmüştüm onu öyle görünce,İkiz doğurmak daha da zormuş dedim içimden.Neyse ki bebeklerin ve onun sağlık durumu iyiymiş.
Ben de bir yere giderken kanguru kullanıyorum,kızım çok rahat oluyor ki,içine koyduğum anda uyuyor,zaten sürekli kucakta da dik pozisyonda durmayı seviyor,yatmayı hiç sevmiyor,ondan sanırım.Biz de bebek arabasıyla hiç rahat edemedik,çünkü yatırdığım anda basıyor çığlığı,yatmak istemiyor,e oturtamadığımız için de cesaret edemiyoruz çok fazla arabayla gezdirmeye.
bende her sabah sırtımın kemikleri birbirine geçmiş gibi kalkıyorum yaya kızlar ben bişey sorcam yüzüstü yatamıyorum hala ama dikişlerim falan ağrımıo omuriliğim ağrıyo sizdede bööle bişe var mı
o ne kine kızkızlar baby slıng taşıyıcılar konusunda ne düşünüyorsunuz kullanan var mı?
oh maşallah çok tatlılar
evet dilekcim ama 60 olsam fena mı
ben naptım bilio musun bebeğe 5 kaşık elma suyu içirdim bişey olur mu:
nasıl yani,çiçek sen de mi hamilelikten önceki kilonun altına düştün?Of ya ,demeyin ya ,iyice moralim bozuluyor:umursamaz:,canım şaka bir yana,kaldı kilolar,verenleri tebrik ediyorum ben ,şahsen
çok sıcaaaaaaak kızlar ev tozlandı artık süpürge açıp siliyorum öldüm bittim yaww çok sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?