2009 Nisan Anneleri buraya

slm kızlar ya şu sünnet konusu aklıma takılıyo cerrahi sünnet yani dikişli sünnetmi yoksa palstik kıskaçla yapılan sünnetmi daha iyi bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim...........................

ne fisem 6 ay olmayanlar var canım normal tabi rahim kendini anca topluyo...................

Biz ilk gittiğimizde Dr.umuz devletin aşılarını biz de ücretsiz yapıyoruz demişti,belki sizin hastanenin öyle uygulaması mı yok ki?Devlet kontrolüne gelince,biz de özelde yaptırdık,ama sonradan sağlık ocağından evi aradılar,ve sordular hangi aşıları yaptırdınız die,ve yine kayıt altına alındık yani,ya da kendiniz de bildirebilirsiniz aşıları yaptırdık die,ya da gidersiniz hem boy kilo ölçtürürsünüz hem de bildirirsiniz .Bizim bağlı olduğumuz Sağlık Ocağı bize çok ters olduğu için ben bir kere gittim,bir daha da gitmedim.
Rota virüsü aşısı da ishal için yapılıyor Selinay.

Son düzenleme:
slm kızlar ya şu sünnet konusu aklıma takılıyo cerrahi sünnet yani dikişli sünnetmi yoksa palstik kıskaçla yapılan sünnetmi daha iyi bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim...........................

Canım o konuda bilgim yok ama mutlaka bir çocuk cerrahına yaptırmanı tavsiye ederim. Bazı yerlerde ürologlar da yapabiliyorlar çünkü. İstanbul da olsaydın bir dr. tavsiye edebilirdim ama Ankara daymışsın.:1no2:

Canım korkutmak istemedim.İnsan ne yapacağını şaşırıyor.Doktor sağlık ocağında yaptır demeseydi bende hastanede yaptıracaktım.

Artık hastanede de ücretsiz yapılıyor aşılar. Hem hastanede de taze oluyor merak etmeyin. Ben özel bir hastanenin pediatri bölümünde çalışıyordum önceden. Oradan biliyorum. Eski aşılar Hıfzısıhha nın ateş yapan aşılarıydı, artık büyük ilaç şirketlerinin aşılarını vuruyor devlet de.
Bir de önemli bir konu var. Dışarıdan yani eczaneden alacağınız aşıları büyük alışveriş merkezlerinin içindeki eczanelerden almaya çalışın mutlaka. Çünkü aşıların soğuk zincirinin kırılmaması çok önemli. yoksa etkinliğini yitiriyor. Mahallelerdeki eczanelerde elektrik kesintileri olabiliyor ve bir çoğunun da jeneratörü yok buzdolaplarını çalıştırmak için. Büyük alışveriş merkezlerinde elektrik kesilse dahi jeneratör devreye giriyor. Böylece soğuk zincirin kırılma şansı azalıyor.[/QUOTE]

Teşekkürler canım bilgilendirdiğin için.

Canım bizim aşı karnemize prevenar yazmış hemşire bu pnömokok aşısı mı demek?

anladım canım saol.............................

burdada genelde genel cerrahlar yapıyo kararsız kaldım valla...........................

hıc bır bılgım yok canım,

saol canım........................

merhaba kızlar bebişler uyuyor anneler nerde peki.
bi aralar bu saatte kalabalık oluyoduk.
tatile gitmeye başladı herhalde nisan anneleri

çiçek senin kilo hedefine baktımda sanki hamile kaldığın kiloya gelmişsinde dahada altına düşmek işstiyosun gibi gördüm. sen 63 değilmiydin zaten başlangıçta.

selinaycım saol canım evet üç erkek üç gelin yandım ben yandım napalım artık cadı kaynan olurum bende işin şakası bi yana allah nasib ederde o günleri görürsem düşüncem mesafeli olmak uzaktan tatlı oluruz belki hiç mıncık mıncık olmak istemem doğrusu rota virüsüde ishal için yapılıo ama normal bi ishal deil benim 5 yaşındaki oğlum rota virüsü geçirdi şükür atlattık ama zor oluyo çocuğu bitiriyo resmen ihmal edilmemesi gereken bi aşı canım

kızlar sünneti bende istedim hastanedeyken yaptırıcaktım dr yapmadı yok hasta olur ateşlenir bişi olursa seni emmeyi bırakır dedi bizde yaptırmadık ama çok pişmanım

ugly ne alakaymış yaa ne biçim dr ooooooooo

bizim sünnet yapıldı çocuk ne yapılırken ağladı ne sonrasında ağladı zaten 7 günde iyileşti bakımınıda gazlı beze bepanten sürüp bezini deiştirdiğimzde pipisine koyup ööle kapattık bezi hemen iyileşio ne ki bebek pipisi

bencede canım ya benim narkozlu halimden faydalandılar yoksa ben kestirecekti m çünki diğer ikiside sünnetli ve ikisindede acil sünnet yaptırdım sorunlu oluyolar bunuda dr anlattık bakın böle böle biz önlemimizi baştan alalım dedik ama adam yapmam dedi anam napalım kısmet diiilmiş çiçekçiğimm elma suyumu dedin bence içirme ayol bi damla çocuğa heheheh çokta zevkli oluo ama dimi o yalandıkça yediresi gelio ama zararlıdır bence sen elma suyunda kal daha ileri gitme derim ben

evet dilekcim ama 60 olsam fena mı

ben naptım bilio musun bebeğe 5 kaşık elma suyu içirdim bişey olur mu:

canımya keşke bir ay daha bekleseydin bari elma suyu için falan.
gerçi zaten başlayınca elmayla başlamak en doğrusu ama 5 kaşık fazla annesi
bari 2 kaşık falan verseydin midesineki onun.

evet dilekcim ama 60 olsam fena mı

ben naptım bilio musun bebeğe 5 kaşık elma suyu içirdim bişey olur mu:

nasıl yani,çiçek sen de mi hamilelikten önceki kilonun altına düştün?Of ya ,demeyin ya ,iyice moralim bozuluyor:umursamaz:,canım şaka bir yana,kaldı kilolar,verenleri tebrik ediyorum ben ,şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…