2009 Nisan Anneleri buraya

Geçmiş olsun canım.Nane limon falan iç iyi gelir.Dikkat et kendinede bebişede.Umarım fazla ilerlemez.Bu arada bugün çok ıssız sitemiz kimsecikler gelmedi daha .:ecrin_bebek:

günaydınn. ben burdayım :) yaa benim hala cinsiyet belli değil. etrafımdakiler daha da meraklı, rüyasında erkek gören mi ararsın falında kız çıkan mı :) ben de aslında merak ediyorum ama sanki öğrenince heyecanı azalacak gibi geliyor.

slm nisan annişleri

benimde rüyamda doktormuz oglumuzun olacagını söyledi...... hayırlısı

cumartesi günü 1 kasımda reandevumuz var zaten heyecanla beklıyoruz

bende pazar günü bir güzel kahvaltı hazırladım yıyoruzzzzzzzzzzzzzzzz ben koşturmaca lavaboyaa belki 7-8 dakika lavabo önünde istifra ettim aralıklarla
sonra hemen yatagımagıttım hemen uyumumuşum eşimde yatmış sonra yanıma
saat 2 de uyandım biraz rahatlamıştım sonra kalkıp masayı topladım
saat 5 kadar bişey yıyemedım
kendi yaptıgım şeyleri yiyemıyorum yaparkenkiiii kokusu benı mahvediyorrr

gecmedi gittiiiiiiiiiiii

canım

deterjan yerine kaya tuzu
yumusatıcı yerine de sirke koyarsan süpererrrrr olur

bu arada zaten bebeişlerin kıyafetlerine deterjan yada yumusatıcı falan koymuyorsunuz değilmiii ccokkkkk zararlıııı
haberiniz olsun
öpüyorumm cokkkk:1hug:

Bugün aslında hiç işe gelecek gibi değildim ama haliyle cumartesi pzara tatili sonrası bugün haftanın ilk günü mecburen geldim.Burayı gelip toparlamam gerekiyo.Birde bu hafta 29 ekim tatili var.Gerçi biz bu tatili cuma günü kullanacağız ama yinede haftabaşı oludğu için geldim.Şimdi bişey göstermek için müdürümün yanına çıkacağım.İiznde istemicem ama belki halime bakar kıyamaz sen git dinlen der bana:)Umarım öyle olur kızlar yaaaa

günayyyyddınnn kızzllaar

hasta olmayın bakalım 8 nisan ii bak kendine ve bebişe gecmiş olsunn
bol karabiberli bal yutttt

limon yee
saglıcakla kalll

Herkese teşekkürler.
Didemcim aslında ıhlamur kaynattırdım işyerinde ama bir buyuk bardak ıctım sabah bıde ogleden sonra ıcsem 2 olur dıye sımdı ıcmıyorum.2 den fazla içmeyın yazılmıstı bır kere burda..yoksa belkı ıhlamurda ıyı gelıcek ama bilmiyorumki napsam..

kızzzlllaaar bişi anlatıcaammmmm
dün kocacımı ikna edip eskişehirspor galatasayar macına gittikkk

yer yerinden oynadıı cokk heyecanlıydı
laf aramızda aslında ben galatasayarı tutuyordum hatta stada galatasayar sapkamla gitmiştim ama es esliler abla ayıp oluyoo falan diyince cıkardım

inanılmaz bir mactı
uzatma 8 dadikada 2 göl attılar
"efsane geri dönüyor"
es es 80 li yıllarda falan . ligde süpermiş
ama ozamnadan beri fosss

neyse ben maca giderken zaten galatasayar yener diye gittim ama simdi es es li oldum cünkü 4-2:=))

bu arada bebiş hayatında duymadıgı lafları duyuduuuu:::)))
hopladı zıpladııı::)))
beni göbegimi ve saskın kocamı görmeliydinizz::)
hala aklıma geldikce gülüyorummm

buarada annem maca giderken yanıma küçük bir battaniye verdiii::))) üşümeyelim diyeee
cantada meyveler,su falan
ama 3 kere tuvaletim geldiiiiii:::)))

canım ıhlamurun içine limon sıkıyorsun değilmi bol bol

ıhlamur içmek istemezsen limonlu sıcak su iççç

simdi c vitamini alman lazım
aksam kocis sana nar yapsınn
ballı karabiber
terle,,, bişeyciğin kalmaz
geçmişler olsun::)))

selinaycım ay ben sana demiştim ogluşun olucak diye
eli ayagı düzgün olsunda................

hoşbulduk
az öncede yazmıştım ama gelmedi heralde
ben dün gece bi rüya gördüm hala aklımda çok kötü oldum kızlar yaa
bebişle ilgili Allah korusun rüyamda ağla ağla bi hal oldum gece lavaboya kalktığımda bile sanki o rüyayaı yaşamış gibiydim anlatmak bile istemiyorum yanii

Bersasu bende haftasonu böyle rüyalar gördüm hep.Uyandım sonra tekrar uyudum başka bir rüya.İlkinde bebişimin yüzünü gösterdiler bana çok güzeldi böyle tombiş tombiş melek gibi yüzü vardı.Bana onu alıcaz çok tehlikeli falan dediler bende olmas başka doktora gidicem dedim, uyandım.Tekrar uyuduğumda başka bir doktora gitmişim bukez doktor ultrasonda bakıyo ama bebeğim gözükmüyo bende görüyorum yani ekran bomboş.Bana sen boş gebelik yaşamışsın bebek falan yok diyodu.O kadar üzüldümki böyle gerçekmiş gibi ağladım falan ama yinede inanmıyodum doktora.Sabah kalktım eşime hemen yarın doktora gidicem diyodum.Bu hafta gidemicez ama haftaya kesin giderim.Sanırım bu rüyalar normal bakıyorumda benimgibi birkaç kişi daha görmüş.Pimpirikli anneler :)

Bu arada teyzeleri benim bebişim ilk tekmelerini dün akşam attı hemde iki kez.İlkinde eşime sigara içme artık diye sesleniyodum günde 2-3 tane içer aslında ama onada gönlüm yok işte onu da balkonda içiyo garibim.O sırada ilk tekme geldi.İkinciside 1 saat falan sonra kızımın ödevi için Atatürk fotoğrafları ararken geldi.Fazla eğilip büküldüm sanırım. Daha öncede hareket diyodu ama hep kayıyo yada takla atıyo gibiydi şimdi tekme olarak geldi.Darısı sizin başınıza.

benimda randevum önümüzdeki hafta sonu nasıl beklicem bilmiyorum
benimkide bebeğim dünyaya gelmiş küvez gibi bişeyin içinde ama tabi küçücük sonra onu elime aldım minnacık bişeydi daha gelişmemiş ama yaşıyor sonra yerine koydum kıpırdanmaya başladı ve su gibi bişeyler aktı doktorumu arıyorum ben yoğun bakımdayım gelemem diyor hemşireler bişey yapmıyo
sonra bitanesi geldi baktı malesef kaybettik dedi ben ağla ağla nasıl olur diye ben onu ne hayallerle beklemiştim diye ooof of Allah hayırlara çıkarsın inşallah

benim eşimde sigara içiyor bende hamileliğimden önce sigara içiyodum hatta hamileliğimi bilmeden 1 ay çok içimşm 2.ayda falanda iğrenmedim sigaradan günde ister istemez 1 tane içiyodum
ama şimdi öyle iğreniyorumki kesinlikle içemem o sigaranın kokusu ne pis bişeymiş ya
eşimde balkonda içiyor ama ben ona bile razı değilim esaçlarına üstüne siniyor eşime sarılmak öpmek gelmiyo o koku yüzünden ya

saol urlacım canım benim kızlar temizlik yapıyorum haftasonu genelde dışarda olduğumuz halde ev çok batıyo yaaaaaaaaaaaa.....

kızlar ilk bebekte bende korkunç rüyalar görürdüm bunda çok rahatım,birincinin verdiği rahatlık herhalde bilinçaltımızdan çıkıyo rüyalar biliyosunuz,ilkini sağlıklıca dünyaya getirdim hayırlısıyla,,,,,,

Sanırım biz çok takıyoruz herşeyi.Ben kafamda neden hareket etmiyo neden hissedemiyorum diye düşünmüştüm sanırım o yüzden böyle rüyalar gördüm.Bebişimde akşamına tekmeleri bastı işte panik annesine.Hareket etmeye başlasalar tam olarak bizimde korkularımız azalır biraz.Tabi sonra doğum korkusu başlıcak

Bende senin gibiydim canım
Şimdi kokusundan midem bulanır oldu
Eşim içiyo ama her yerine siniyor
Sarılamıyorum bile!!!

Ayrıca nisan anneleri nasılsınız?
Lafa daldım unuttum sizlere selam vermeyi
Çok öpüyorum hepinizi:)Şeniz:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…