Günaydın Herkese...
ben dünden beri hasta gibiyim.burnum filan kapalı gece uyuyyamadım doğru düzgün nefes alamadığım için.Şimdide işe geldim..Umarım ilerlemeyz ama kendimi hiç ama hiç iyi hissetmiyorum...
kızlar rüya demeyin cıldıracak gibi oluyrum her gece en az 3rüya görüyorum beynim yoruluyo valla uyudum mu sabaha kadar bilim krgumu izledimde kafam sişti anlayamıyorum
birde bu sabah mutfak masasının üstüne yığıldım kaldım allahtan eşim evdeydi ayaklarımı dikti yukarı sanra ayran falan simdi iyi gibiyim ajma kalkıp bi iş yapamıyorum adam işe gitti yemek yapamayacağım sanırım napcaz bilmem
dün oğlumun küçüklerini cıkardım sanırım bu elbiseler daha 1değil 2 bebeğide büyütür kendime engel olup yeni şeyler almamalıyım etrafımızda kalabalık gelen hediyeleride düşünürsek ........
heee SİZE 1 SORUM VAR
oğlumun küçükleri kaldırdığım yerde azıcık sararmışlar sizce onları nasıl yıkasam daha sağlıklı ve yeni gibi olur coğusu maka çoğusuda ancak 1 2 kere giyilmiş şeyler üstelik bi bukadarını da ablamın ikizlerine verdim
NEYSE SAĞLICAKLA KALIN BEBİŞLERİNİZE DE İYİ BAKIN
benim eşimde sigara içiyor bende hamileliğimden önce sigara içiyodum hatta hamileliğimi bilmeden 1 ay çok içimşm 2.ayda falanda iğrenmedim sigaradan günde ister istemez 1 tane içiyodum
ama şimdi öyle iğreniyorumki kesinlikle içemem o sigaranın kokusu ne pis bişeymiş ya
eşimde balkonda içiyor ama ben ona bile razı değilim esaçlarına üstüne siniyor eşime sarılmak öpmek gelmiyo o koku yüzünden ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?