2009 Nisan Anneleri buraya

cnm ev işi yapmıyosun bebiş uyuyunca bütün gün açık duran bilgisayarın başına geçiyosun
şahsen ben öle yapıyorum :))

ben pre aptamil kullanıyorum milupanın
o kutu bitince aptamil1 e geçtim benim bebiş kabız oldu ama pre aptamil çok zengin bi mama anne sütüne en yakın olan mama

evet temizlik çekilmiyor ya
çalışmış olsanda temizlik yine sana kalıyor ama çalışmak insanı motive ediyor gerçekten
şansım olsa bende çalışmayı tercih ederdim
ben artık bebişin kıyafetlerini ütülemiyorum valla

Sultan bana kayınvalidemler Almanya dan göndermillerdi,Chicco nun kangurusunu,evet dediğin gibi baya pahalı.

valla sultancım bende kız uyuynca ilk iş temizlik yapıyorum zaten sadece haftada 2 kez yapabiliyorum dib bucakta cumartesi babası evdeyken
ben lactum kullanıyodum ama aptamil comformil 1 alıcam şimdi doktor ona gec dedi gazlı benım kızda

aptamilden memnunsun yani olmadı kutularım bitince bende alırım

bende nettearaştırdım golden goat (keçi sütü ) sma , similac var.
bu ay dr gittiğimdede sorayım olmadı.

conformil bende kullandım seher inşallah senin kız sever...benimki mamayı arttırınca içmiyordu çünkü...bende aptamil 1 aldım şimdi 900 gr lık...diğerleri çok çabuk bitiyor ...benim doktorumda conformil vermişti ama pekte faydası yok yani bebek gazlı ise gazlı anacım ama deneyin bakalım....zatyen şunun şurasında 1-2 ay gaz derdi olur artık, dönmeye başlıyorlar çıkarırlar gazlarını...

tünaydın kızlarrr
ugly ne güsel 3 erkek cocuk kutlarım, masallah

kızlar meyve sularından anne sütüne en yakın olan havuc mus haberiniz olsun havuc suyuyla baslayın derim

ben ek gıda yada mama vermiyorum bana kalsa 1 yasına kadar sadece emzirmek istiyorum zaten bir yemege baslayınca ömrü boyunca yiyecek ama anne sütüne ememez ya koca adam olunca:::))))

sünnet te en yakın zaman da yapılması taraftarıyım biz 2 aylıkken yaptırdık keske dogunca yaptırsaymısımm:::)))
saglıcakla kalın:::)))

valla gülşencim içinde prebıyotık olan olsun dedi bizim ebe arkadaş anne sutune o en yakın oluyomuş bi aptamilde okudum bende doktorada sordum oda doğrudur dedi

aptamilden memnunsun yani olmadı kutularım bitince bende alırım

bende nettearaştırdım golden goat (keçi sütü ) sma , similac var.
bu ay dr gittiğimdede sorayım olmadı.
memnunum cnm
sen yine doktoruna danş öyle al

dipbucak nerde bi süpürge toz alıyorum o kaadar
süpürge açıncada bebişi duymam die ikidebir kapatıp bakıyorum geliyorum gidiyorum 2 saat anca
aptamil conformil nasıl oluyo seher aptamil1 mi o conformil dediğiniz

Sultan bana kayınvalidemler Almanya dan göndermillerdi,Chicco nun kangurusunu,evet dediğin gibi baya pahalı.

kaç aya kadar kullanablcezki

arkadaşlar merhabalar.
umarım hepiniz iysinizdir.uzun süredir giremediğim için geçmişi okuyamıyorum.zaten benim çitlenbik şimdi uyanır.
morale ihtiyacım var her zamanki gibi.malesef kızm ishalden sonra yeniden idrar yolları enfaeksiyonu oldu.2 ayda 3 keredir antibiyotik kullanıyoruz.bundan sonra da tekrarlarsa doktorumuz çapa nefrolojiye yönlendireceğini böbrekte idrar kaçağı olabileceğini koruyucu tedavi yapılamsı gerektiğini söyledi.sondalı film neyse ondan yapacaklarmış.çok ama çok canım yanıyo.ama elimden bişey galmiyo.Rabbimin emaneti ona teslim oldum artık.derdi veren Allahım şifasını da verir inşallah.dua edin arkadaşlar.rabbim hepimizin bebeğine sağlık versin.yokluklarını göstermesin.

arkadaşlar ben de 2 gündür gripim.ağzıma maska takıyorum.bebeğe geçme ihtimali var mı ya.çocuğu bir de grip yapmayayım.

sultancım aptamıl comformıl 1 dıe geciyo bu marketlerde var bunun 2 side var devam amaçlı ama prebıyotık olan baska mama bulamadım ben probıyotık varda hem bu mama kabızıda engelliyomuş

yanlız mama değişikliklerinde bebeklerde ilk gün gaz sorunu olurmuuş kızlar sööyleyeyimde doktor yemesse aç bırak dedi oşekilde alıştır mamaya dedi benımki mama seciyoda

Kızlar benim kız 2 gündür çok huysuz, huzursuz. hiç böyle yapmazdı. kucagımda bile susturamıyorum bir an geliyor ki. dünden önceki gün öyle huzursuzlandı ki dısarıya çıkarayım dedim, kanguruyu bile takmama izin vermedi,katılıyor resmen. Kaptığım gibi indim apt. nın önüne, dışarı çıkınca sustu, sakinleşti. Sonra eve çıktım, kanguruyu aldım, çıktık. uyudu kanguruda zaten. Dün de gündüz gayet güzel uyudu kalktı falan, akşamüstü bir basladı susturabilene ask olsun. sırtı yere değdiği an basıyor çıglığı. evin içinde gezdirdim. sonra suya sokayım ferahlar dedim. banyoda sakindi. çıkardım yine kıyamet koptu. en son aklıma fön makinası geldi. açar açmaz uyudu. bugün de sabahtan çok iyiydi, şimdi uyandı yine basladık. fönü açtım yine öyle daldı. kolik diyeceğim 2. aydan sonra da baslamaz heralde. sıcaktan mı bunalıyor anlamadım ki. evin içi 29 derece. bir tek kısa kollu body le yatıyor zaten. dısarıya mı alıştı gezmek mi istiyor bilmiyorum. Sizlerde durum ne? var mı böyle şikayetleriniz?

sultancım aptamıl comformıl 1 dıe geciyo bu marketlerde var bunun 2 side var devam amaçlı ama prebıyotık olan baska mama bulamadım ben probıyotık varda hem bu mama kabızıda engelliyomuş

canım bende şimdi milupanın sitesindeyim

bu apamil serisi çok var kafa karıştırıcı

ben humana kullanıyorum hiç öyle detay yok pre ,1,2,3 diye var....
şimdi ben 1 deyim 4.ayın sonuna kadar kullanıcam

ama aptamilde bu neye eşit anlamadım.

,benim kız 8 nisan doğumlu senin kullandıgın conformil 1 mi kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…