Kızlar benim kız 2 gündür çok huysuz, huzursuz. hiç böyle yapmazdı. kucagımda bile susturamıyorum bir an geliyor ki. dünden önceki gün öyle huzursuzlandı ki dısarıya çıkarayım dedim, kanguruyu bile takmama izin vermedi,katılıyor resmen. Kaptığım gibi indim apt. nın önüne, dışarı çıkınca sustu, sakinleşti. Sonra eve çıktım, kanguruyu aldım, çıktık. uyudu kanguruda zaten. Dün de gündüz gayet güzel uyudu kalktı falan, akşamüstü bir basladı susturabilene ask olsun. sırtı yere değdiği an basıyor çıglığı. evin içinde gezdirdim. sonra suya sokayım ferahlar dedim. banyoda sakindi. çıkardım yine kıyamet koptu. en son aklıma fön makinası geldi. açar açmaz uyudu. bugün de sabahtan çok iyiydi, şimdi uyandı yine basladık. fönü açtım yine öyle daldı. kolik diyeceğim 2. aydan sonra da baslamaz heralde. sıcaktan mı bunalıyor anlamadım ki. evin içi 29 derece. bir tek kısa kollu body le yatıyor zaten. dısarıya mı alıştı gezmek mi istiyor bilmiyorum. Sizlerde durum ne? var mı böyle şikayetleriniz?
canım bende şimdi milupanın sitesindeyim
bu apamil serisi çok var kafa karıştırıcı
ben humana kullanıyorum hiç öyle detay yok pre ,1,2,3 diye var....
şimdi ben 1 deyim 4.ayın sonuna kadar kullanıcam
ama aptamilde bu neye eşit anlamadım.
,benim kız 8 nisan doğumlu senin kullandıgın conformil 1 mi kullanıcam
benımde 27 doğumlu canım comfirmıl hem gazlı bebekler için gaz yapmayan hemde prebiyotık içerikli canım kabızlık falan yapmasındiede lifli ayrıca
canım yaa benim de sütüm hiç yok memelerim emzik vazifesi görüo sadece ben meyve suyu verdim dün ilk defa geçen de annem birkaç kaşık muhallebi yedirmişti. iyi geceler mamasının arkasını okudum geçen markette ama cesaret edememiştim. mademki sen denedin verdin sonuç iyi bende alıcam ama bişey sorucam bebeğin iyigeceler mamasından sonra mı uzun uyumaya başladı?
sinemsin sütün yetmesede mama ağırlıklı olarak beslemelisin henüz ek gıdalara başlamak için çok erken...4.ay bitiminden sonra ek gıdalara geçiçez oda izin verilirse...kimi doktor 5.ay bitmeden vermiyor...birde aptamil 1 artık 6.aya kadar kullanılıyor....ben üyeyim milupaya ve böyle bir bilgi mesajı geldi sizinde haberiniz olsun....meyvelerden tattıranlara söylüyorum çilek sakın haa..... sultancım baby slıng hani kumaş parçasından sırta dolanarak kanguru vazifesi gören şey var..ilk kez tuğba erbil koymuştu hava limanında bebeğini...aslında nenem,dedem usulü bir taşıma yöntemi
arkadaşlar merhabalar.
umarım hepiniz iysinizdir.uzun süredir giremediğim için geçmişi okuyamıyorum.zaten benim çitlenbik şimdi uyanır.
morale ihtiyacım var her zamanki gibi.malesef kızm ishalden sonra yeniden idrar yolları enfaeksiyonu oldu.2 ayda 3 keredir antibiyotik kullanıyoruz.bundan sonra da tekrarlarsa doktorumuz çapa nefrolojiye yönlendireceğini böbrekte idrar kaçağı olabileceğini koruyucu tedavi yapılamsı gerektiğini söyledi.sondalı film neyse ondan yapacaklarmış.çok ama çok canım yanıyo.ama elimden bişey galmiyo.Rabbimin emaneti ona teslim oldum artık.derdi veren Allahım şifasını da verir inşallah.dua edin arkadaşlar.rabbim hepimizin bebeğine sağlık versin.yokluklarını göstermesin.
arkadaşlar merhabalar.
umarım hepiniz iysinizdir.uzun süredir giremediğim için geçmişi okuyamıyorum.zaten benim çitlenbik şimdi uyanır.
morale ihtiyacım var her zamanki gibi.malesef kızm ishalden sonra yeniden idrar yolları enfaeksiyonu oldu.2 ayda 3 keredir antibiyotik kullanıyoruz.bundan sonra da tekrarlarsa doktorumuz çapa nefrolojiye yönlendireceğini böbrekte idrar kaçağı olabileceğini koruyucu tedavi yapılamsı gerektiğini söyledi.sondalı film neyse ondan yapacaklarmış.çok ama çok canım yanıyo.ama elimden bişey galmiyo.Rabbimin emaneti ona teslim oldum artık.derdi veren Allahım şifasını da verir inşallah.dua edin arkadaşlar.rabbim hepimizin bebeğine sağlık versin.yokluklarını göstermesin.
megul cnm ya çok geçmiş olsun
okudukça bende çok üzülüyorum
Allah şifa versin inşallah
canım çok büyük geçmiş olsun
allah şifasını verecek sen merak etme içini rahat tut
bütün bebkler allaha emanet o yüzden moralini yüksek tut canım
megul gecmış olsun caım gulfem iy olcak allahın izniyle
Geçmiş olsun canım. Bebeğe nefes yoluyla geçebilir. Maske takmaya devam etmelisin.
megulcüm çok geçmiş olsun canım ya.
dualarımız seninle en kısa zamanda ii olur inş. kızın
canım allah acil şifalar versin.en kısa zamanda gecer insallah
megul cok gecmiş olsun
dualarımız sizinle...
Megul canım geçmiş olsun ....
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Bebeklerde idrar yolu enfeksiyonu sandıgından çok daha yaygın bir durum. Kızlarda da erkeklere oranla çok daha fazla yaşanıyor maalesef. Erkeklerde sünnet edilerek koruma sağlanıyor ama kız çocuklarında bir yöntem yok ne yazık ki. Bebeğinin bezini sık sık değiştir, bez bağlamadan önce iyice kurula. Temizlerken önden arkaya doğru temizle ve vajinasının dış dudaklarını elinle açarak kaka kalmış mı kontrol et. Zaten bunları yapıyorsundur diye tahmin ediyorum ama yine de söylemek istedim. vezikoüreteral reflü (idrar kaçağı) nün teşhisinde Voiding Sistoüretrografi yani sondalı filmden baska bir yöntem yok ne yazık ki. İnşallah gerek kalmaz bebeğin kısa sürede iyileşir. Yöntem hakkında bilgi almak istersen şu linkten oluyabilirsin canım. Voiding Sistoüretrografi | Pediatri Portalı | Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Portalı, Çocuk Doktorları, Psikolog, Beslenme, Gelişme, Sağlık, Gebelik Tekrar geçmiş olsun.
sağolasın canım.yenisin galiba.hoşgelmişsin.dediğin şeyleri çok titizlikle yapıyorum.
ama önleyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?