2009 Nisan Anneleri buraya

benım kız kolık ccanım onda var hadı ama dun aynı sana olan bana oldu hıç sırt ustu yatmadı bu gun pek yok salıncanda sallanıyo

benımde 27 doğumlu canım comfirmıl hem gazlı bebekler için gaz yapmayan hemde prebiyotık içerikli canım kabızlık falan yapmasındiede lifli ayrıca

ÇİÇEKÇİM BİZİM BEBİŞİN UYANMA SAATLERİ BELLİYDİ 01.00 - 03.00 VE 06.00 VE 06.30 DEĞİŞİYORDU ŞİMDİ GECE 01.00 VEYA 02.00 GİBİ VERİYORUM MAMAYI SABAH 06.00 DA KALKIYOR BİR DAHA .... FAYDASINI GÖRDÜM YANİ :lepi: AMA İLK DENEDİĞİMDE TED,RG,NDİM BENDE ACABA KAKASINI YAPICAK MI GAZINI RAHAT ÇIKARABİLECEKMİ DİYE .... AAA BİDE UNUTMADAN MESELA BEN 90 CC VERİYORUM AMA SUYUNU 100 CC OLARAK HAZIRLIYORUM ÇÜNKÜ APTAMİL 1 DEN BİRAZ DAHA KIVAMLIYMIŞ ÖLE YAZIYORDU ÜSTÜNDE BİDE BİBERONUN DELİĞİ BİRAZCIK DAHA BÜYÜK OLSUN (BEN ANNE MEME UCUNA EN YAKIN EMZİĞİ KULLANIYORDUM ONDA OLMADI DA)

YOK CANIM DOKTORDAN OKEY ALMADAN BAŞLAMAM ZATEN AMA ACABA ŞU DEVAM MAMALARINI DİYE DÜŞÜNÜYORUM BİZ 2 GÜN ÖNCE 4. AYIMIZA GİRDİK ACABA 10 GÜN 15 GÜN SONRA BAŞLASAMMI DİYE DÜŞÜNÜYORDUM İŞTE ...kafamçokkarıştı

canım allah acil şifalar versin.en kısa zamanda gecer insallah

kızlar ben sadece anne sütü veriyorum.simdi havalar cok ısındı.acaba susarmı diye düşünüyorum.siz su veriyomusunuz

bende gece yarım -1 gibi veriyorum 4,5kadar uyuyor ama ben uyandırıyorum acıkmıştır diye sonra yine yatırıyorum sonrada 7-8 gibi kalkıyoruz maşallah uylkuları uzuyor

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Bebeklerde idrar yolu enfeksiyonu sandıgından çok daha yaygın bir durum. Kızlarda da erkeklere oranla çok daha fazla yaşanıyor maalesef. Erkeklerde sünnet edilerek koruma sağlanıyor ama kız çocuklarında bir yöntem yok ne yazık ki. Bebeğinin bezini sık sık değiştir, bez bağlamadan önce iyice kurula. Temizlerken önden arkaya doğru temizle ve vajinasının dış dudaklarını elinle açarak kaka kalmış mı kontrol et. Zaten bunları yapıyorsundur diye tahmin ediyorum ama yine de söylemek istedim. vezikoüreteral reflü (idrar kaçağı) nün teşhisinde Voiding Sistoüretrografi yani sondalı filmden baska bir yöntem yok ne yazık ki. İnşallah gerek kalmaz bebeğin kısa sürede iyileşir. Yöntem hakkında bilgi almak istersen şu linkten oluyabilirsin canım. Voiding Sistoüretrografi | Pediatri Portalı | Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Portalı, Çocuk Doktorları, Psikolog, Beslenme, Gelişme, Sağlık, Gebelik Tekrar geçmiş olsun.

megul cnm ya çok geçmiş olsun
okudukça bende çok üzülüyorum
Allah şifa versin inşallah

canım çok büyük geçmiş olsun
allah şifasını verecek sen merak etme içini rahat tut

bütün bebkler allaha emanet o yüzden moralini yüksek tut canım

megul gecmış olsun caım gulfem iy olcak allahın izniyle

Geçmiş olsun canım. Bebeğe nefes yoluyla geçebilir. Maske takmaya devam etmelisin.

megulcüm çok geçmiş olsun canım ya.
dualarımız seninle en kısa zamanda ii olur inş. kızın

canım allah acil şifalar versin.en kısa zamanda gecer insallah

megul cok gecmiş olsun
dualarımız sizinle...

Megul canım geçmiş olsun ....

Allah hepinizden razı olsun.dualaınızı eksik etmeyin lütfen.Rabbim hepimizin yavrularına şifa versin.daha kötüsüyle imtihan etmesin.

sağolasın canım.yenisin galiba.hoşgelmişsin.dediğin şeyleri çok titizlikle yapıyorum.
ama önleyemiyorum.

megulcüm Allah gülfeme sağlık,sıhhat versin canım....
zeyno yalnızca anne sütü ise gerek yok suya....su anne sütündeki imunafortis kaynaklarını öldürüyormuş....yalnıca çöl sıcaklarında yetersiz kalırmış 40-50 C oda bizde olmaz zaten

ya sızın bebeklerdede uykusundan aplayarak uyanan var mı sonra gee uyuyo enım kız kalkıyo ağlayark sonra gene uykuya devam ediyo nie oluyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…