2009 Nisan Anneleri buraya

geçmiş olsun canım benim

bence gazı olabilir anlattıkların göre canım.............

oluyor sehercim ben hemen ellerini alıyorum avuçlarıma tamam annecim eee ee diyorum etkili oluyor sanırım susuyor....birde dudak büzmeleri yokmu ağlarken bitiriyor beniopuyorumnanaktan

oluyor sehercim ben hemen ellerini alıyorum avuçlarıma tamam annecim eee ee diyorum etkili oluyor sanırım susuyor....birde dudak büzmeleri yokmu ağlarken bitiriyor beniopuyorumnanaktan

bendede var o buruşuk dudak aşağıya kadar sarkıtıyo bend ekucama alıp tamam annem deyip sevınce susup uyuyo demekki etkili yöntem

geçmiş olsun canım benim

bence gazı olabilir anlattıkların göre canım.............

gazı olmadığına eminim. Hem çıkartıyorum gazını, hem de alttan da çıkıyor zaten. Bir de gazı olunca ayaklarını karnına çekerek ağlıyor ama şimdi ayakları düz. Sıcaktan heralde, bir de hep aynı ortamdan sıkılıyor sanırım. yarın aşımız da var. daha fena olur diye korkuyorum.:1no2:

kzılar mersine gitcem bende sıcakta nasıl giydirsek acaba kima zararlım

senınde mı 2 ay aşısı benımde yarı baya tırsu-ıom ateş falan yaparsa die bide geceleri oksuruyo arada benım kız inşallah aşılar bışey yapmaz

dozkan kızılayda bi klinik buldum sünnet için süper bi yer valla............................

çok iyi ya.
sen orda mı yaptıracaksın ne zaman yaptıracaksın?
ya ben eşimi hala ikna edemedim artık hinlik düşünmeye
başladım. o iş için yakında yine şehir dışına çıkacak
geldiğinde oğluşumuz erkek oldu diyip karşısına mı çıksak acep.

sağol canım yaa süpersin ayrıntılarıyla yazmakn iyi olmuş mucucucuk

canım yapma sakın ööle adamın bi oğlu var onun sünnetini kendi yaptırmak ister bence

sinem bu arada bizim oğlan 10 gün sonra falan 4. aya girecek bişey olmaz di mi sen ne zaman başladın milupa nite kullanmaya bu arada senin bebiş kaç kg ki 100 ml suya yapıosun bizimki normalde zaten 150 yi bitirio her öğünde

senınde mı 2 ay aşısı benımde yarı baya tırsu-ıom ateş falan yaparsa die bide geceleri oksuruyo arada benım kız inşallah aşılar bışey yapmaz

Evet.Yeni aşılar çok daha güvenli ama yapacak tabi biraz.Şunu bir atlatıp görseydik bünyeleri nasıl tepki veriyor diye.Çünkü bazı bebeklerde çok fazla yan etki kendini gösteriyor. İnşallah öyle değildir bizimkiler. :Saruboceq: Ateş için Paranox S fitil kullanacagım. Küçük bebeklerde calpol den çok fitil tercih ediliyor. Hastaneden gelince atarım yarım diye düşünüyorum önlem olarak. Bir de her yarm saatte bir ateşini ölçeceğim ne olur ne olmaz. Özellikle de gece.

Bence de sakın yapma. Eşin çok bozulabilir. Eh, bir dahaki sünnetini de sen varken yaparız diyemeyeceğine göre de delikafadulden

maşallah bebeğine canım bizimki 5 öğünde almıyo mamayı 10 öğüne yada 7-8 öğüne bölüyoruz çünkü 150 cc çok geliyor ona 100 cc den sonrasını genelde istemiyo almıyo yada zorlarsam çekip akıtıyo o yüzden 100 cc veriyorum ben tam 4. Ayımıza girdiğimiz gün başladım ama bu tesadüf oldu mamam daha erken bitseydi daha erken alırdım bizim kız 4. Ayına girmesine 1 hafta kala yani seninki kadarken kilosu 5900 gr dı doktor iyi demişti bana az gelmişti kilosu ama doktor gayet iyi 1 ayda 1.100 gr almış dedi böle işte ...

haftaya düşünüyorum canım bi aksilik olmazsa

aman öle yapma valla ferda şenel doktorun adı sayfasını eşine oku bi istersen belki ikna olur.....

çok geçmiş olsun canım. umarım bu son olur.

arkadaşlar ben de 2 gündür gripim.ağzıma maska takıyorum.bebeğe geçme ihtimali var mı ya.çocuğu bir de grip yapmayayım.

ben de grip oldum ama bebeğe geçmedi. anne sütü korurmuş.

bence sıcaktan bunalmıştır bebiş.

canım yapma sakın ööle adamın bi oğlu var onun sünnetini kendi yaptırmak ister bence

Bence de sakın yapma. Eşin çok bozulabilir. Eh, bir dahaki sünnetini de sen varken yaparız diyemeyeceğine göre de delikafadulden

haklısınız kızlar ama şeytan dürtüyo valla arada git yaptır gel diye.

hazır evdeyim bebek küçük yapalım farketmeden kurtulsun çocuk diyorum hiç ses yok.
dün tv de anne olunca anladım programında da konu sünnettti onu da dinlettim hala tık yok. ordaki doktorlarda ya şimdi yada 9 yaşından sonra diyo. 9 yaşında eşşek kadar çocuk zor olur ya. bu haftada şansımı deniycem bakalım ikna olacak mı?

haftaya düşünüyorum canım bi aksilik olmazsa

aman öle yapma valla ferda şenel doktorun adı sayfasını eşine oku bi istersen belki ikna olur.....

tamam canım onuda okutayım bakalım etkisi olacak mı?
hayır bi sebep söylediğide yok yaptırmamakla ilgili.

oğluna kıyamıyo aklınca herhalde

ÇıÇek canım bıŞey olacaĞını sanmıyorum 1 kere dene gazını Çıkartmasını ve kakasını takıp et 1-2 gÜn problem olacĞını sanmıyorum ben aptamıl 1 ıle gece mamasının ıÇerıklerıne baktım 2 kutuyuda elıme alarak ıÇerıkler aynı gece mamasında fazladan 1 -2 malz daha var o kadar dıĞer bÜtÜn ıÇerıkler aynı canım sende ınceleyebılırsın ..... Bende bu sabah senın yazını okudumda bende meyve suyu gÜnde 1-2 tatlı kaŞıĞı denemeyı dÜŞÜnÜyorum bakalım bızımkı ne tepkı verecek

kız sağol yaaaaaaa en büyük sorunlarımdan birin
çözdün farketmeden Allah razı olsun:)

kızlar bu arada doktoru aradım bebiş aptamil 1 istemio dedim o da dediki aptamil milumil al dedi hem tadını bebekler daha çok seviomuş hem daha doyurucuymuş hemde omega3 ve omega 6 varmış beyin gelişimi için. duyurulur... ben milumil aldırıorum eşime akşamda sinemin kullandığı mamaya başliicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…