- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
arkadaşlar merhabalar.
umarım hepiniz iysinizdir.uzun süredir giremediğim için geçmişi okuyamıyorum.zaten benim çitlenbik şimdi uyanır.
morale ihtiyacım var her zamanki gibi.malesef kızm ishalden sonra yeniden idrar yolları enfaeksiyonu oldu.2 ayda 3 keredir antibiyotik kullanıyoruz.bundan sonra da tekrarlarsa doktorumuz çapa nefrolojiye yönlendireceğini böbrekte idrar kaçağı olabileceğini koruyucu tedavi yapılamsı gerektiğini söyledi.sondalı film neyse ondan yapacaklarmış.çok ama çok canım yanıyo.ama elimden bişey galmiyo.Rabbimin emaneti ona teslim oldum artık.derdi veren Allahım şifasını da verir inşallah.dua edin arkadaşlar.rabbim hepimizin bebeğine sağlık versin.yokluklarını göstermesin.
Kızlar benim kız 2 gündür çok huysuz, huzursuz. hiç böyle yapmazdı. kucagımda bile susturamıyorum bir an geliyor ki. dünden önceki gün öyle huzursuzlandı ki dısarıya çıkarayım dedim, kanguruyu bile takmama izin vermedi,katılıyor resmen. Kaptığım gibi indim apt. nın önüne, dışarı çıkınca sustu, sakinleşti. Sonra eve çıktım, kanguruyu aldım, çıktık. uyudu kanguruda zaten. Dün de gündüz gayet güzel uyudu kalktı falan, akşamüstü bir basladı susturabilene ask olsun. sırtı yere değdiği an basıyor çıglığı. evin içinde gezdirdim. sonra suya sokayım ferahlar dedim. banyoda sakindi. çıkardım yine kıyamet koptu. en son aklıma fön makinası geldi. açar açmaz uyudu. bugün de sabahtan çok iyiydi, şimdi uyandı yine basladık. fönü açtım yine öyle daldı. kolik diyeceğim 2. aydan sonra da baslamaz heralde. sıcaktan mı bunalıyor anlamadım ki. evin içi 29 derece. bir tek kısa kollu body le yatıyor zaten. dısarıya mı alıştı gezmek mi istiyor bilmiyorum. Sizlerde durum ne? var mı böyle şikayetleriniz?
oluyor sehercim ben hemen ellerini alıyorum avuçlarıma tamam annecim eee ee diyorum etkili oluyor sanırım susuyor....birde dudak büzmeleri yokmu ağlarken bitiriyor beniopuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım benim
bence gazı olabilir anlattıkların göre canım.............
gazı olmadığına eminim. Hem çıkartıyorum gazını, hem de alttan da çıkıyor zaten. Bir de gazı olunca ayaklarını karnına çekerek ağlıyor ama şimdi ayakları düz. Sıcaktan heralde, bir de hep aynı ortamdan sıkılıyor sanırım. yarın aşımız da var. daha fena olur diye korkuyorum.:1no2:
dozkan kızılayda bi klinik buldum sünnet için süper bi yer valla............................
ÇİÇEKÇİM BİZİM BEBİŞİN UYANMA SAATLERİ BELLİYDİ 01.00 - 03.00 VE 06.00 VE 06.30 DEĞİŞİYORDU ŞİMDİ GECE 01.00 VEYA 02.00 GİBİ VERİYORUM MAMAYI SABAH 06.00 DA KALKIYOR BİR DAHA .... FAYDASINI GÖRDÜM YANİ :lepi: AMA İLK DENEDİĞİMDE TED,RG,NDİM BENDE ACABA KAKASINI YAPICAK MI GAZINI RAHAT ÇIKARABİLECEKMİ DİYE .... AAA BİDE UNUTMADAN MESELA BEN 90 CC VERİYORUM AMA SUYUNU 100 CC OLARAK HAZIRLIYORUM ÇÜNKÜ APTAMİL 1 DEN BİRAZ DAHA KIVAMLIYMIŞ ÖLE YAZIYORDU ÜSTÜNDE BİDE BİBERONUN DELİĞİ BİRAZCIK DAHA BÜYÜK OLSUN (BEN ANNE MEME UCUNA EN YAKIN EMZİĞİ KULLANIYORDUM ONDA OLMADI DA)
çok iyi ya.
sen orda mı yaptıracaksın ne zaman yaptıracaksın?
ya ben eşimi hala ikna edemedim artık hinlik düşünmeye
başladım. o iş için yakında yine şehir dışına çıkacak
geldiğinde oğluşumuz erkek oldu diyip karşısına mı çıksak acep.
senınde mı 2 ay aşısı benımde yarı baya tırsu-ıom ateş falan yaparsa die bide geceleri oksuruyo arada benım kız inşallah aşılar bışey yapmaz
çok iyi ya.
sen orda mı yaptıracaksın ne zaman yaptıracaksın?
ya ben eşimi hala ikna edemedim artık hinlik düşünmeye
başladım. o iş için yakında yine şehir dışına çıkacak
geldiğinde oğluşumuz erkek oldu diyip karşısına mı çıksak acep.
sinem bu arada bizim oğlan 10 gün sonra falan 4. Aya girecek bişey olmaz di mi sen ne zaman başladın milupa nite kullanmaya bu arada senin bebiş kaç kg ki 100 ml suya yapıosun bizimki normalde zaten 150 yi bitirio her öğünde
arkadaşlar merhabalar.
umarım hepiniz iysinizdir.uzun süredir giremediğim için geçmişi okuyamıyorum.zaten benim çitlenbik şimdi uyanır.
morale ihtiyacım var her zamanki gibi.malesef kızm ishalden sonra yeniden idrar yolları enfaeksiyonu oldu.2 ayda 3 keredir antibiyotik kullanıyoruz.bundan sonra da tekrarlarsa doktorumuz çapa nefrolojiye yönlendireceğini böbrekte idrar kaçağı olabileceğini koruyucu tedavi yapılamsı gerektiğini söyledi.sondalı film neyse ondan yapacaklarmış.çok ama çok canım yanıyo.ama elimden bişey galmiyo.Rabbimin emaneti ona teslim oldum artık.derdi veren Allahım şifasını da verir inşallah.dua edin arkadaşlar.rabbim hepimizin bebeğine sağlık versin.yokluklarını göstermesin.
arkadaşlar ben de 2 gündür gripim.ağzıma maska takıyorum.bebeğe geçme ihtimali var mı ya.çocuğu bir de grip yapmayayım.
Kızlar benim kız 2 gündür çok huysuz, huzursuz. hiç böyle yapmazdı. kucagımda bile susturamıyorum bir an geliyor ki. dünden önceki gün öyle huzursuzlandı ki dısarıya çıkarayım dedim, kanguruyu bile takmama izin vermedi,katılıyor resmen. Kaptığım gibi indim apt. nın önüne, dışarı çıkınca sustu, sakinleşti. Sonra eve çıktım, kanguruyu aldım, çıktık. uyudu kanguruda zaten. Dün de gündüz gayet güzel uyudu kalktı falan, akşamüstü bir basladı susturabilene ask olsun. sırtı yere değdiği an basıyor çıglığı. evin içinde gezdirdim. sonra suya sokayım ferahlar dedim. banyoda sakindi. çıkardım yine kıyamet koptu. en son aklıma fön makinası geldi. açar açmaz uyudu. bugün de sabahtan çok iyiydi, şimdi uyandı yine basladık. fönü açtım yine öyle daldı. kolik diyeceğim 2. aydan sonra da baslamaz heralde. sıcaktan mı bunalıyor anlamadım ki. evin içi 29 derece. bir tek kısa kollu body le yatıyor zaten. dısarıya mı alıştı gezmek mi istiyor bilmiyorum. Sizlerde durum ne? var mı böyle şikayetleriniz?
canım yapma sakın ööle adamın bi oğlu var onun sünnetini kendi yaptırmak ister bence
Bence de sakın yapma. Eşin çok bozulabilir. Eh, bir dahaki sünnetini de sen varken yaparız diyemeyeceğine göre de delikafadulden
haftaya düşünüyorum canım bi aksilik olmazsa
aman öle yapma valla ferda şenel doktorun adı sayfasını eşine oku bi istersen belki ikna olur.....
maşallah bebeğine canım bizimki 5 öğünde almıyo mamayı 10 öğüne yada 7-8 öğüne bölüyoruz çünkü 150 cc çok geliyor ona 100 cc den sonrasını genelde istemiyo almıyo yada zorlarsam çekip akıtıyo o yüzden 100 cc veriyorum ben tam 4. Ayımıza girdiğimiz gün başladım ama bu tesadüf oldu mamam daha erken bitseydi daha erken alırdım bizim kız 4. Ayına girmesine 1 hafta kala yani seninki kadarken kilosu 5900 gr dı doktor iyi demişti bana az gelmişti kilosu ama doktor gayet iyi 1 ayda 1.100 gr almış dedi böle işte ...
ÇİÇek canım bİŞey olacaĞını sanmıyorum 1 kere dene gazını Çıkartmasını ve kakasını takİp et 1-2 gÜn problem olacĞını sanmıyorum ben aptamİl 1 İle gece mamasının İÇerİklerİne baktım 2 kutuyuda elİme alarak İÇerİkler aynı gece mamasında fazladan 1 -2 malz daha var o kadar dİĞer bÜtÜn İÇerİkler aynı canım sende İnceleyebİlİrsİn ..... Bende bu sabah senİn yazını okudumda bende meyve suyu gÜnde 1-2 tatlı kaŞıĞı denemeyİ dÜŞÜnÜyorum bakalım bİzİmkİ ne tepkİ verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?