- 7 Ağustos 2008
- 699
- 11
- 98
kız sağol yaaaaaaa en büyük sorunlarımdan birin
çözdün farketmeden Allah razı olsun:)
megulcüm Allah gülfeme sağlık,sıhhat versin canım....
zeyno yalnızca anne sütü ise gerek yok suya....su anne sütündeki imunafortis kaynaklarını öldürüyormuş....yalnıca çöl sıcaklarında yetersiz kalırmış 40-50 C oda bizde olmaz zaten
geçmiş olsun canım benim
bence gazı olabilir anlattıkların göre canım.............
çok geçmiş olsun canım. umarım bu son olur.
ben de grip oldum ama bebeğe geçmedi. anne sütü korurmuş.
bence sıcaktan bunalmıştır bebiş.
haklısınız kızlar ama şeytan dürtüyo valla arada git yaptır gel diye.
hazır evdeyim bebek küçük yapalım farketmeden kurtulsun çocuk diyorum hiç ses yok.
dün tv de anne olunca anladım programında da konu sünnettti onu da dinlettim hala tık yok. ordaki doktorlarda ya şimdi yada 9 yaşından sonra diyo. 9 yaşında eşşek kadar çocuk zor olur ya. bu haftada şansımı deniycem bakalım ikna olacak mı?
kızlar ya maşşallah deyin ama kafama takılıyo yinede ceren 1 haftadır rekor üstüne rekor kırıyo geçen akşam 7 de uyudu gece 3 de bi uyandım hala uyuyodu hemen kaldırıp emzirdim o 8 saat rekoruydu eveli günde 9 saat aralıksız uyudu kendi ağladı artık kaldırmayım kendi uyanır dedim yatıp kalkıyo uyuyo acıkda uyanır ama ne biliyim gerçi benim sütüm çok hatta bi kere sağdım yağlıda böyle bekleyince üst tabak ayağlandı galiba iyi doyuyo kaldırsammı uyasamı sizce
selam kızlar,
ancak fırsat bulabildim yazmaya..geçmişi okuyamadım henüz..hasta olanlar varsa allahtan acil şifalar diliyorum. ne zaman bilgisayar başına geçsem benim yumurcak vıyaklamaya başlıyo.mecburen bırakıp onunla ilgilenmeye başlıyorum eşimde bunu fırsat bilip el koyuyo bilgisayarıma.biz bugün verem aşısı olduk..ay ne ağladı yavrum, yeni uyudu zaten..ama ben ondan daha çok ağladım.ha bide şu 3 aylık iğnelerden oldum bende bugün..anlayacağınız ana oğul aşılandık :) sabah tartıldım 40 günde 4 kilo vermişim diye seviniyodum ki bu 3 aylık iğneler en az 3 kilo aldırır dedi hemşire..yuhhh ya biz debelenelim zayıflıcaz diye sonra bu kocaların gönlü olsun diye........ acayip sinirliyim, niye herşey bu kadın milletini buluyo anlamıyorum!! neyse baymıyayım sizi şimdi, bi geçmişe göz atayım bakalım...
canım keşke olmasaydın ha hap ha aşı ne farkediyor. ben 1 sene kullandım
bütün dengemi bozdu bana 12 kilo aldırdı valla eşime dedim sen düşün
beni ilgilendirmiyor sıra sende :))
s.... korkuyorummm napayım artık öyle değil mi:)
bencede imrecim yazık yani o kdr kilo almak biz gram gram vermeye çalışıorz
ya sordumm doktora emzirirken ya spiral yada iğne kullanabilirsin dedi..spiral çok güvenli değil diye duymuştum, bide illahlah geldi hamileyken durup durup çatala yatmaktan..ee spiralide düzenli olarak kontrol ettirmek gerekiyomuş..hemşire bana da dedi uzun süre regli olmayabilirsin, sinir yapar ve kilo aldırır diye.ama ben eşime beni ilgilendirmiyor desem 9 ay sonra ikinciyi doğuruyo olurum.çünkü çok çocuk istiyor, bende aksine istemiyorum...bir tanede kalmayı düşünüyorum, eh adamı da nereye kadar zaptedebilirim o yüzden başımın çaresine bakayım bari..
kızlar ya maşşallah deyin ama kafama takılıyo yinede ceren 1 haftadır rekor üstüne rekor kırıyo geçen akşam 7 de uyudu gece 3 de bi uyandım hala uyuyodu hemen kaldırıp emzirdim o 8 saat rekoruydu eveli günde 9 saat aralıksız uyudu kendi ağladı artık kaldırmayım kendi uyanır dedim yatıp kalkıyo uyuyo acıkda uyanır ama ne biliyim gerçi benim sütüm çok hatta bi kere sağdım yağlıda böyle bekleyince üst tabak ayağlandı galiba iyi doyuyo kaldırsammı uyasamı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?