2009 Nisan Anneleri buraya

Ben kaÇıyorum arkadaŞlar kızımla buluŞma saatı geldı hepınızı ÖpÜyorum bebıŞlerıde ÖpÜn benım ıÇın yarın gÖrÜŞmek Üzere

selam kızlar,

ancak fırsat bulabildim yazmaya..geçmişi okuyamadım henüz..hasta olanlar varsa allahtan acil şifalar diliyorum. ne zaman bilgisayar başına geçsem benim yumurcak vıyaklamaya başlıyo.mecburen bırakıp onunla ilgilenmeye başlıyorum eşimde bunu fırsat bilip el koyuyo bilgisayarıma.biz bugün verem aşısı olduk..ay ne ağladı yavrum, yeni uyudu zaten..ama ben ondan daha çok ağladım.ha bide şu 3 aylık iğnelerden oldum bende bugün..anlayacağınız ana oğul aşılandık :) sabah tartıldım 40 günde 4 kilo vermişim diye seviniyodum ki bu 3 aylık iğneler en az 3 kilo aldırır dedi hemşire..yuhhh ya biz debelenelim zayıflıcaz diye sonra bu kocaların gönlü olsun diye........ acayip sinirliyim, niye herşey bu kadın milletini buluyo anlamıyorum!! neyse baymıyayım sizi şimdi, bi geçmişe göz atayım bakalım...

ya sorma.. millet çocuk doğururken 12 kilo alırken ben 30 kilo almış adamım, şimdi nolur akıbetim bilmiyorum artık neyseki 20 küsür kilo gitmişti şimdi başa sarıcaz iyimi !!

geçmiş olsun canım benim

bence gazı olabilir anlattıkların göre canım.............

çok teşekkürler arkadaşlar.umarım miniğim bi daha olmaz da o filmi çektirmek zorunda kalmayız.sağlıcakla kalın.

kızlar ya maşşallah deyin ama kafama takılıyo yinede ceren 1 haftadır rekor üstüne rekor kırıyo geçen akşam 7 de uyudu gece 3 de bi uyandım hala uyuyodu hemen kaldırıp emzirdim o 8 saat rekoruydu eveli günde 9 saat aralıksız uyudu kendi ağladı artık kaldırmayım kendi uyanır dedim yatıp kalkıyo uyuyo acıkda uyanır ama ne biliyim gerçi benim sütüm çok hatta bi kere sağdım yağlıda böyle bekleyince üst tabak ayağlandı galiba iyi doyuyo kaldırsammı uyasamı sizce

canım maşallah yaa bırak uyusun artık büyüdüler gece kaldırma o ihtiyacına göre uyanır zatennnn darısı başımıza ne diyiim:)

canım keşke olmasaydın ha hap ha aşı ne farkediyor. ben 1 sene kullandım
bütün dengemi bozdu bana 12 kilo aldırdı valla eşime dedim sen düşün
beni ilgilendirmiyor sıra sende :))
s.... korkuyorummm napayım artık öyle değil mi:)

ya sordumm doktora emzirirken ya spiral yada iğne kullanabilirsin dedi..spiral çok güvenli değil diye duymuştum, bide illahlah geldi hamileyken durup durup çatala yatmaktan..ee spiralide düzenli olarak kontrol ettirmek gerekiyomuş..hemşire bana da dedi uzun süre regli olmayabilirsin, sinir yapar ve kilo aldırır diye.ama ben eşime beni ilgilendirmiyor desem 9 ay sonra ikinciyi doğuruyo olurum.çünkü çok çocuk istiyor, bende aksine istemiyorum...bir tanede kalmayı düşünüyorum, eh adamı da nereye kadar zaptedebilirim o yüzden başımın çaresine bakayım bari..

bencede imrecim yazık yani o kdr kilo almak biz gram gram vermeye çalışıorz

çiçekcim öyle vallahi hamile kalmadan önce vermek istedim veremedim
diyetisyene gittim yapamadım o kadar sıkı diyetler...

şimdi olmuşum zaten 73 bu kiloları veremiyorummm..

aynen bu şkilde dedim eşime napayım
bende fedakarlık bu nkadar dedim

bu arda bende 2 gün dikkat ediyorum bakalım nereye kadar yapabilicem
birazda olsa zayıflamak istiyorm

canım milumil 1 vermiş ya oo istahsız bebişler için diyor net

ama seninki zaten maşallah iştahlı diye hatırlıyordum ben

bu aptamili hiç anlamıyorum çok karıştıyorum
aptamil 1 normal conformil 1 gazlı bebeişler milumil 1 iştahsızlar için..

benim bebiş emiyor olmadı üstüne 30 luk yada 60 lık yapıyorum oda günde 3-4 kere yaniii
benim bebiş 8 nisan şuan kilo 5500 az mı sizce
dr ne kdr az mama verirsen anne memesini emmeye dvm eder dedi
mama memeyi bıraktırır dedi..

canım orası öyle erkekler istiyorki hemen bir tane arkasından olsun
vallah dedim k... olmak istemem dedim
ben evlendiğimde 52 kilodaydım canım hapla 1 senede 64 oldummm ve o kilolar remen yapıştı

tabi s.... risk var

canım benim kuzucum da aynı 6-7 saat uyuyor,zaten 2.ayını dolduran bebek iyi doyuyorsa 10 saate kadar aralıksız uyuyabilirmiş, kaldırma sen onu kendi uyansın :ecrin_bebek:
haa süt benimki de öyle baya yağlı aynı dediğin gibi geçen gün sağdım üstü 2 parmak kaymak tuttu:teytey:

Canım benimkinin de var öyle bir kaç rekoru 7-8 saatlik. Erken yatmıştık kızla beraber, nasılsa kalkar diye, kalkmamış, biz de uyumusuz. Ama sonraları bir kaç kere uyanmayınca kaldırıp emzirdim uykusunda emdi saldırdı memeye. bence uyku tatlı geliyor uyanamıyorlar. Sen yavasça kaldır ver memeyi.zaten acıkmıssa alacaktır.

işte lafta bizimki korunuyodu başta, 1 ağustosta evlendik 1 ay sonra hamileydim..yok ya bunca kadın bu yollarla korunuyo..durup durup doğurmaktan iyidir!

kız idil duyda yaşdaşlarınıı utan annecim birazcık.....6-7 saat falan diyosunuz ya valla hasım olacak sizinle, ağlamak istiyorum....benimki 3 saatte bir saolsun kalkar mamaya rağmen hemde....

gulşen benım selende akşam saat 8 gıbı yatar yada 9 gibi sabah 6 ya kadr uyur arada mama kalkar o kadar

ama 6 tan sonra gun ıcınde toplasan 4 yada 5 saat uyumaz oda yarım saat tır yada 45 dk falan en uzunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…