Bugün bir arkadaşım dedi ki,6.ayda başlamış ekgıdaya,ama diyor kesinlikle 4.ayda başlamanı öneririm,geç başlayınca bebek ekgıdaya geçmede çok zorlanıyormuş,ama 4.aydakiler daha iştahlı bebekler oluyormuş,bunu birçok kişiden duyuyorum ben,o yüzden yavaştan başlayacağım.tünaydın kızlarrr
ugly ne güsel 3 erkek cocuk kutlarım, masallah
kızlar meyve sularından anne sütüne en yakın olan havuc mus haberiniz olsun havuc suyuyla baslayın derim
ben ek gıda yada mama vermiyorum bana kalsa 1 yasına kadar sadece emzirmek istiyorum zaten bir yemege baslayınca ömrü boyunca yiyecek ama anne sütüne ememez ya koca adam olunca:::))))
sünnet te en yakın zaman da yapılması taraftarıyım biz 2 aylıkken yaptırdık keske dogunca yaptırsaymısımm:::)))
saglıcakla kalın:::)))
Ben verdiğimde kızım dışarı çıkarıyor suyu,o yüzden ara ara veriyorum ama hiç sevmiyor,çok da zorlamıyorum.sadece anne sütü veriyorum çünkü.kızlar ben sadece anne sütü veriyorum.simdi havalar cok ısındı.acaba susarmı diye düşünüyorum.siz su veriyomusunuz
megulcüm Allah gülfeme sağlık,sıhhat versin canım....
zeyno yalnızca anne sütü ise gerek yok suya....su anne sütündeki imunafortis kaynaklarını öldürüyormuş....yalnıca çöl sıcaklarında yetersiz kalırmış 40-50 C oda bizde olmaz zaten
ay dimi ya,o andan ben de ağlıyorum nerdeyse onunla.oluyor sehercim ben hemen ellerini alıyorum avuçlarıma tamam annecim eee ee diyorum etkili oluyor sanırım susuyor....birde dudak büzmeleri yokmu ağlarken bitiriyor beniopuyorumnanaktan
çok iyi ya.
sen orda mı yaptıracaksın ne zaman yaptıracaksın?
ya ben eşimi hala ikna edemedim artık hinlik düşünmeye
başladım. o iş için yakında yine şehir dışına çıkacak
geldiğinde oğluşumuz erkek oldu diyip karşısına mı çıksak acep.
çiçekcim öyle vallahi hamile kalmadan önce vermek istedim veremedim
diyetisyene gittim yapamadım o kadar sıkı diyetler...
şimdi olmuşum zaten 73 bu kiloları veremiyorummm..
aynen bu şkilde dedim eşime napayım
bende fedakarlık bu nkadar dedim
bu arda bende 2 gün dikkat ediyorum bakalım nereye kadar yapabilicem
birazda olsa zayıflamak istiyorm
canım milumil 1 vermiş ya oo istahsız bebişler için diyor net
ama seninki zaten maşallah iştahlı diye hatırlıyordum ben
bu aptamili hiç anlamıyorum çok karıştıyorum
aptamil 1 normal conformil 1 gazlı bebeişler milumil 1 iştahsızlar için..
benim bebiş emiyor olmadı üstüne 30 luk yada 60 lık yapıyorum oda günde 3-4 kere yaniii
benim bebiş 8 nisan şuan kilo 5500 az mı sizce
dr ne kdr az mama verirsen anne memesini emmeye dvm eder dedi
mama memeyi bıraktırır dedi..
oluyor sehercim ben hemen ellerini alıyorum avuçlarıma tamam annecim eee ee diyorum etkili oluyor sanırım susuyor....birde dudak büzmeleri yokmu ağlarken bitiriyor beniopuyorumnanaktan
oh oh maşallah darısı başımızakızlar ya maşşallah deyin ama kafama takılıyo yinede ceren 1 haftadır rekor üstüne rekor kırıyo geçen akşam 7 de uyudu gece 3 de bi uyandım hala uyuyodu hemen kaldırıp emzirdim o 8 saat rekoruydu eveli günde 9 saat aralıksız uyudu kendi ağladı artık kaldırmayım kendi uyanır dedim yatıp kalkıyo uyuyo acıkda uyanır ama ne biliyim gerçi benim sütüm çok hatta bi kere sağdım yağlıda böyle bekleyince üst tabak ayağlandı galiba iyi doyuyo kaldırsammı uyasamı sizce
oh maşallah ne yiyosun canımcanım benim kuzucum da aynı 6-7 saat uyuyor,zaten 2.ayını dolduran bebek iyi doyuyorsa 10 saate kadar aralıksız uyuyabilirmiş, kaldırma sen onu kendi uyansın :ecrin_bebek:
haa süt benimki de öyle baya yağlı aynı dediğin gibi geçen gün sağdım üstü 2 parmak kaymak tuttu:teytey:
çiçek canım ya bişey sorcam sen gün içinde milumil vercen gece başka mı mama vercen anlamadım ya..ben devamlı aptamil 1 kullanıyorum da..gece maması daha mı tok tutuyo..kızlar bu arada doktoru aradım bebiş aptamil 1 istemio dedim o da dediki aptamil milumil al dedi hem tadını bebekler daha çok seviomuş hem daha doyurucuymuş hemde omega3 ve omega 6 varmış beyin gelişimi için. duyurulur... ben milumil aldırıorum eşime akşamda sinemin kullandığı mamaya başliicam
siz bizden daha uzun uyuyomuşsunuz rumelili canım ya biz sektirmeden mutlaka 2 saatte bir uyanıyoruz..ahh bizde bi uzun uykular uyusak başka bişey istemiycem vallaa ama nerdeeeeeee..kız idil duyda yaşdaşlarınıı utan annecim birazcık.....6-7 saat falan diyosunuz ya valla hasım olacak sizinle, ağlamak istiyorum....benimki 3 saatte bir saolsun kalkar mamaya rağmen hemde....
mrb kızlar saat 8 olmuş ancak girebiliyorum..bi sürü alıntı yapmıştım ama bu kadarcığı çıkmış..öncelikle megul gülfemine çok geçmiş olsun..allahım acil şifalar versin en kısa zamanda..
çiçek canım ya bişey sorcam sen gün içinde milumil vercen gece başka mı mama vercen anlamadım ya..ben devamlı aptamil 1 kullanıyorum da..gece maması daha mı tok tutuyo..
siz bizden daha uzun uyuyomuşsunuz rumelili canım ya biz sektirmeden mutlaka 2 saatte bir uyanıyoruz..ahh bizde bi uzun uykular uyusak başka bişey istemiycem vallaa ama nerdeeeeeee..
çok saol çiçek..bakalım bende gece maması vermeyi deniycem inşallah uykularında bi düzelme olur böyle çok yıpratıcı oluyo..
kızlar benim aklıma takılan bi kaç şey var yorumlarınızı yazarsanız çok sevinicem..
1..oğlum 6 nisanda doğdu ya kaç aylık dicem ben yaa..4 aylık mı oluyo bu bebeler ???
2..78 günlük olduk ve 5700 kg yiz sizce nasıl kilosu iyimi??gün üçünde 3 veya 4 kez mama veriyorum diğer öğünler anne sütü veriyorum sizce kilosu azmı..
3..geceleri hiç mama vermiyorum sadece emziriyorum ya acaba o yüzden mi 2 saatte bir kalkıo doymuyomu kızlar ya.şimdi siz uzun uyuyo filan yazmışsınız ya vicdan yaptım acaba açmı kalıo oğlum..
4..bide kızlar siz mamayı ben kaşıkla veriyorum çünkü biberon verir vermez emmey bırakıo kolayına gelio ama kaşıkla yerkende ne o bişey anlıo ne ben anlıyorum çünkü ağlayarak yiyo ne yapmalıyılm..asla emmeyi bırakmasını istemiyorum..ne yapıyım kızlar ya..
bu soruları niye dr sormuyosun derseniz sordum pek tatmin edici cvplar almadım beni en iyi sizler anlarsınız...offf offf bu annelik harbiden çok zormuş allah yardımcımız olsun..
çok saol çiçek..bakalım bende gece maması vermeyi deniycem inşallah uykularında bi düzelme olur böyle çok yıpratıcı oluyo..
kızlar benim aklıma takılan bi kaç şey var yorumlarınızı yazarsanız çok sevinicem..
1..oğlum 6 nisanda doğdu ya kaç aylık dicem ben yaa..4 aylık mı oluyo bu bebeler ???
2..78 günlük olduk ve 5700 kg yiz sizce nasıl kilosu iyimi??gün üçünde 3 veya 4 kez mama veriyorum diğer öğünler anne sütü veriyorum sizce kilosu azmı..
3..geceleri hiç mama vermiyorum sadece emziriyorum ya acaba o yüzden mi 2 saatte bir kalkıo doymuyomu kızlar ya.şimdi siz uzun uyuyo filan yazmışsınız ya vicdan yaptım acaba açmı kalıo oğlum..
4..bide kızlar siz mamayı ben kaşıkla veriyorum çünkü biberon verir vermez emmey bırakıo kolayına gelio ama kaşıkla yerkende ne o bişey anlıo ne ben anlıyorum çünkü ağlayarak yiyo ne yapmalıyılm..asla emmeyi bırakmasını istemiyorum..ne yapıyım kızlar ya..
bu soruları niye dr sormuyosun derseniz sordum pek tatmin edici cvplar almadım beni en iyi sizler anlarsınız...offf offf bu annelik harbiden çok zormuş allah yardımcımız olsun..
Dün benim oğlum da aynıydı dokuzbuçuktan gece ikiye kadar çığlık çığlığa bağırdı. En sonunda biraz soydum uyudu. Bakalım bu gece uyudu az önce ama korkuyorum her an uyanacak diye.:Saruboceq:Kızlar benim kız 2 gündür çok huysuz, huzursuz. hiç böyle yapmazdı. kucagımda bile susturamıyorum bir an geliyor ki. dünden önceki gün öyle huzursuzlandı ki dısarıya çıkarayım dedim, kanguruyu bile takmama izin vermedi,katılıyor resmen. Kaptığım gibi indim apt. nın önüne, dışarı çıkınca sustu, sakinleşti. Sonra eve çıktım, kanguruyu aldım, çıktık. uyudu kanguruda zaten. Dün de gündüz gayet güzel uyudu kalktı falan, akşamüstü bir basladı susturabilene ask olsun. sırtı yere değdiği an basıyor çıglığı. evin içinde gezdirdim. sonra suya sokayım ferahlar dedim. banyoda sakindi. çıkardım yine kıyamet koptu. en son aklıma fön makinası geldi. açar açmaz uyudu. bugün de sabahtan çok iyiydi, şimdi uyandı yine basladık. fönü açtım yine öyle daldı. kolik diyeceğim 2. aydan sonra da baslamaz heralde. sıcaktan mı bunalıyor anlamadım ki. evin içi 29 derece. bir tek kısa kollu body le yatıyor zaten. dısarıya mı alıştı gezmek mi istiyor bilmiyorum. Sizlerde durum ne? var mı böyle şikayetleriniz?
selamlar bizde yeni aranıza katıldık.inşallah faydalı bilgiler paylaşırız.7 nisan doğumlu oğlum.her anne gibi bizde gaz sancısı sarılık ufak tefek şeyler atlattık.geldi geçti.ama büyüyorlar herşeyleri değişiyor.
sağsağlim büyüsünler inşallah.
gunaaydın annecikler bizim saat 9 da karma aşımız var hadi hayırlısı inşallah ateş falan apmaz
Dün benim oğlum da aynıydı dokuzbuçuktan gece ikiye kadar çığlık çığlığa bağırdı. En sonunda biraz soydum uyudu. Bakalım bu gece uyudu az önce ama korkuyorum her an uyanacak diye.:Saruboceq:
anneciklerrrrrrrr ve sıpacıklar hepinize koskocaman muuuuuuuuuuuuuuuuuuucccckkkkkkks
giremiyorum eskisi gibi ama aklım hep sizde
veeeeee zeynep diş çıkarıyo kızlar 1 haftadır acayip sıkıntılıyız alttaki dişleri kabardı derinin altından beyaz beyaz inciler parlıyo ama kızım çok sıkıntılı çok kaşınıyo ağzı parmağım ağzında uyuyo garibim sürekli uyanıyo dişlik aldık ama daha tutamıyoki dişini kaşısın çok erken oldu bu diş işi erken diş çıkıncada daha çok çürük oluyomuz bayaa dertliyiz anlıcanız bugün jel alıcak babamız bakalım inşallah faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?