2009 Nisan Anneleri buraya

gülşencım gecmiş olsun canım ya şimdi bide ev temizliği çıktı desene

sorma seher yaa haftasonunu iple çekerdim şimdi nasıl halledicem diye düşünüyorum ciddi ciddi....

canım 12.30 da sağıp dolaba bıraktım sütümü bir kerede mama yemiş....benim sütüm çok azaldı mastit olduktan sonra şimdi memeyi görmek istemiyor hiç dahası anne sütünüde sevmiyor son 2 gündür....gündüzleri kayınvalidem çok zor veriyorum diyor...binbir oyunla yediriyorlarmış...bari 2 ay daha emseydi güzel olacaktı

sırf bu yüzden az önce sağdığım sütümü tattım valla....çok mu kötü diye....şekerli gibi ben çok beğendim...neyse idil içmezse ben içerim kendi sütümü artık...bağışıklık sistemimin güçlenir bari...kaydirigubbakcemile3

EMİR' e
oğlum nerelerden geldin yanımıza
yanımıza ,canımıza ,kanımıza
nasılda giriverdin tertemiz aydınlık yuvamıza
duamızın kabulusün
aneniin babanın gülüsün
ne güzel kokun bakışın
ne isteyim yavrum
yeter bana tatlı bir gülüşün:)

kızlar sabah bilgisayarın kapağını kaldırınca bu şiiri buldum babamız yazmış..hani hamileyken diyoduk ya doğunca ilgili olcaklarmı diye bizim babamız resmen oğluna aşık oldu..çok seviyo çok işe gidince tlf açıp agularını dinliyo..hele banyo yaptırmak en hoşuna giden şey bayılıyo banyo yaptırmaya ben hiç tutamıyorum çıplakken o çok cesaretli..sizin babalarınız ne alem de..bide herşeye karışıyolar mı ya..nerdeyse annesi o anaç tavuk gibi valla heh heee..:asigim:

onu bende yaptım ya sütümü tattım çokda güzeldi..bende acaba yüzüme tonik olarak mı kullansam diyorum heh hee..ama mama tatlandırıcılı ve daha yoğun ya daha çok hoşlarına gidiyo sanırım..

ay ben de kaç kere tadına bakmaya niyetlendim ama içim almadı ya bi tuhaf geldi:)

şiir çok güselmiş. şair baba:)
bizim babamız da öle maşallah. ben daha hiç banyo yaptırmadım hep babası yaptırıyo:)
biberondan içecekse babası yediriyo. ne giyeceğine o karar veriyo. ağlarsa benden önce o koşuyo.
ama şu herşeye karışma meselesi çok fena artık. ya ben onun annesiyim en ii ben bilirim sen karışma diorum bişeye ben de babasıyım daha çok hissederim dio adam:)

ay çok güzellll ..... Bizim babamızda aşık kızına kızıda ona :)))) akşam merdivenleri koşarak çıkıyorum sinem diyor bir an önce kızıma kavuşmak için bütün gün iş yerinde resmine bakıyormuş ..... Yıkanmasına cesaret edemiyor ama izlemesine bayılıyo yıkanırken mamasını yediriyo gazını çıkarıyo :))))))))

saat 1 de dr randevumuz var dişlerim çok vahim durumda bu velet tüm kalsiyumumu çekti bitirdi..kanal tedavisi ve dolgu yaptırıcam ama çok korkuyorum bi o çatal masadan korkarım bide bu dişçi koltuğundan..dr sinir krizi geçirecek benim sayemde..hatta dün eşime geçti gitmeyelim diyorum zorla kulagından çeke çeke götürürüm diyo elim mahkum paşa paşa gidicem bakalım..

cok güzel bi şiir olmuş.......

evet ya gercekten bebekdogunca anlıyolar baba olduklarını.hamileyken eşim elini 5 dakkadan fazla tutmazdı karnımın ustünde.amannn bu hareket etmiyo deyip hemen cekerdi.bende kızardım ne kadar umursamazsın diye.ama oğlumuz doğunca değiğşti.sizin esleriniz gibi oda cok ilgili.kerem uyurken geciyor karsısına onu seyrediyo sonra da ben delimiyim ya diyo kaydirigubbakcemile3

şenay hoşgeldn cnm çok erken diş çıkarıyor
maşallah tatlım sütün bol olsun inş.

kızlar sizin babalar ne becerikliymiş ya bizimki tutamıyor bile ya ağlasa hemen aşkıııııııııım koş kerem ağlıyo diyo deli edio beni susturamıyo :)
ama çok seviyo hamileyken hiç anlamazdı ben elini karnıma koyardım o tvye bakardı sevmiycekmi acaba dedim ama elle tutup gözle görünce anladı

bende mama takviyeli gidiyorum günde 3 kez falan veriyorum gece yatmadan önce veriyorum mama 90 cc gazı falan yoksa 4 saat uyuyor
bu sabah meme verdim tutmadı soktum ağzına öğürdü içi bulandı kusçak gibi oldu çok üzüldüm valla ama neyseki şu an memede
yeni gelen arkdaşlar hoşgelmişler

ay geçmiş olsun canım benimkide çok salyalandı çıkaracakmı ne...................

maşallah canım biz bi bebğe zor yetişiyoz valla herkeze söleme nazar değer......................

ay ağlattı beni valla zaten bu ara ağlamaya meyilim var.........................

ay ben azda olsa veriyorum valla içim rahat etmiyo su hayattır nede olsa demi...............

onu bende yaptım ya sütümü tattım çokda güzeldi..bende acaba yüzüme tonik olarak mı kullansam diyorum heh hee..ama mama tatlandırıcılı ve daha yoğun ya daha çok hoşlarına gidiyo sanırım..

ay iğrençsiniz ya böööööööööööö nasıl tadıyonus kıs.........................

ay bişe olmuyo uyuşunca korkma canım ya hemen biter....................................

Şenay hoşgeldin canım
Zeynep pek bir aceleci çıktı desene.İnşallah fazla sıkıntı vermez ona dişi.

Hoşgeldin canım.
Benim oğlumda emziğini itip yumruğunu eline sokup cok cok ses çıkarıyor.

Rumelili canım işin zor cidden.Ne diyeyim kolay gelsin:))

selam.
hoşgeldin diyen arkadaşlar teşekkür ederim hoşbulduk.oğlumla oyun oynuyoruz adı melih 7 nisanda doğduğunu söylemiştim.allahıma bin şükür sağlığı yerinde.geçmişi pek okumaya fırsat olmuyor bundan sonrasına bakarım.umarım tüm bebiş ve anneleri iyidir.

ben birşey sormak istiyorum oğlunu erkenden sünnet etiren varmı?ben erkenden olsun istiyorum ama şimdi bir yıllığına eşimin eşinden dolayı doğudayız.seneye mi kalsa diyoruz.ne yapıcağımızı şaşırdık.fikriniz nedir?

Bildiğim kadarıyla Çiçek ve Didem oğulları erkek oldu.Can ve Demir yani:))İkisi de çok memnun olduklarını yazmışlardı.Biz de düşünüyoruz bakalım.

Merhaba kızlar. Aşıdan geldik az önce. Topuk kanı alınırken ağladıgından daha fazla ağlamadı. Gerçi benimkinin 7-8 defa bakılmıştı sarılığının uzamasından, çocuk artık topuğu tutulunca irkiliyordu, neyse. 4 tane aşı olduk. BCG, Pentaxim, Prevenar, Rotarix. Rotarix oral yoldan. Şimdilik iyi, hatta gülücük atıyor. Ateşini takip edeceğim. Paranox S fitili yarım ver dedi dr. ama ateşi çıkarsa. İnşallah çıkmaz. 48 saat takip edeceğim. Şimdilik haberler böyle. Yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler bu arada.

Bildiğim kadarıyla Çiçek ve Didem oğulları erkek oldu.Can ve Demir yani:))İkisi de çok memnun olduklarını yazmışlardı.Biz de düşünüyoruz bakalım.

teşekkür ederim.bende erken olması taraftarıyım.biraz daha düşünelim bakalım.birde iyi bir doktor bulursak burda yatırırım belki.

oğlunu sünnet ettiren arkadaşlarımız var evet canım.....çiçek ve didem... onlar sana daha iyi bilgi verirler ama çiçek oğlunu doğduğu vakit sünnet ettirdi...didem de sanırım 2 aylıkken olmalı....6.aya kadar bebeklerin o bölgelerinde sinirleri tam gelişmediği için acı duymuyorlarmış....yani fırsatın varsa yaptır.....1 yaş zaten uygun değil sünnet için zorunlu olmadıkça....haa bu arada senin gibi niyetli olanlarda var sünnete..dozkan ve selinay da düşünüyor...onlarlada paylaş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…