gülşencım gecmiş olsun canım ya şimdi bide ev temizliği çıktı desene
içimi rahatlatıınız valla çok saol rumelili..ama işte bura küçük bi ilçe ve o biberonu bulamadım..1 temmuzda tatilimiz başlıo artık memleketten alırız..bu arada çok geçmiş olsun harbiden yangın gece olsa çok zor olurdu uykulu uykulu pek bişeyde anlamazdınız allah korusun..artık sil baştan evi temizliyceksin..
bişet sorucam 1 den 7.30 a kadar hiç emzirmedin mi yani artık tamamen mamaya mı başladınız hiç mi emmiyo..
ay ben de kaç kere tadına bakmaya niyetlendim ama içim almadı ya bi tuhaf geldi:)sırf bu yüzden az önce sağdığım sütümü tattım valla....çok mu kötü diye....şekerli gibi ben çok beğendim...neyse idil içmezse ben içerim kendi sütümü artık...bağışıklık sistemimin güçlenir bari...kaydirigubbakcemile3
EMİR' e
oğlum nerelerden geldin yanımıza
yanımıza ,canımıza ,kanımıza
nasılda giriverdin tertemiz aydınlık yuvamıza
duamızın kabulusün
aneniin babanın gülüsün
ne güzel kokun bakışın
ne isteyim yavrum
yeter bana tatlı bir gülüşün:)
kızlar sabah bilgisayarın kapağını kaldırınca bu şiiri buldum babamız yazmış..hani hamileyken diyoduk ya doğunca ilgili olcaklarmı diye bizim babamız resmen oğluna aşık oldu..çok seviyo çok işe gidince tlf açıp agularını dinliyo..hele banyo yaptırmak en hoşuna giden şey bayılıyo banyo yaptırmaya ben hiç tutamıyorum çıplakken o çok cesaretli..sizin babalarınız ne alem de..bide herşeye karışıyolar mı ya..nerdeyse annesi o anaç tavuk gibi valla heh heee..:asigim:
emir' e
duamızın kabulusün
aneniin babanın gülüsün
ne güzel kokun bakışın
ne isteyim yavrum
kızlar sabah bilgisayarın kapağını kaldırınca bu şiiri buldum babamız yazmış..hani hamileyken diyoduk ya doğunca ilgili olcaklarmı diye bizim babamız resmen oğluna aşık oldu..çok seviyo çok işe gidince tlf açıp agularını dinliyo..hele banyo yaptırmak en hoşuna giden şey bayılıyo banyo yaptırmaya ben hiç tutamıyorum çıplakken o çok cesaretli..sizin babalarınız ne alem de..bide herşeye karışıyolar mı ya..nerdeyse annesi o anaç tavuk gibi valla heh heee..:asigim:
EMİR' e
duamızın kabulusün
aneniin babanın gülüsün
ne güzel kokun bakışın
ne isteyim yavrum
anneciklerrrrrrrr ve sıpacıklar hepinize koskocaman muuuuuuuuuuuuuuuuuuucccckkkkkkks
giremiyorum eskisi gibi ama aklım hep sizde
veeeeee zeynep diş çıkarıyo kızlar 1 haftadır acayip sıkıntılıyız alttaki dişleri kabardı derinin altından beyaz beyaz inciler parlıyo ama kızım çok sıkıntılı çok kaşınıyo ağzı parmağım ağzında uyuyo garibim sürekli uyanıyo dişlik aldık ama daha tutamıyoki dişini kaşısın çok erken oldu bu diş işi erken diş çıkıncada daha çok çürük oluyomuz bayaa dertliyiz anlıcanız bugün jel alıcak babamız bakalım inşallah faydası olur
anneciklerrrrrrrr ve sıpacıklar hepinize koskocaman muuuuuuuuuuuuuuuuuuucccckkkkkkks
veeeeee zeynep diş çıkarıyo kızlar 1 haftadır acayip sıkıntılıyız alttaki dişleri kabardı derinin altından beyaz beyaz inciler parlıyo ama kızım çok sıkıntılı çok kaşınıyo ağzı parmağım ağzında uyuyo garibim sürekli uyanıyo dişlik aldık ama daha tutamıyoki dişini kaşısın çok erken oldu bu diş işi erken diş çıkıncada daha çok çürük oluyomuz bayaa dertliyiz anlıcanız bugün jel alıcak babamız bakalım inşallah faydası olur
bişey yedirip içirmedim kızzzzzzz habire beni emiyolar önceden günde bi defa aptamil veriyodum 20 gündür onuda vermiyorum sadece emziriyorum sürekli emdikleri için süttte birikmiyo sağmayıda bıraktık biberonuda zeynep hiç almıyo artık biberonu açlıktan ölse bile öğürüyo ağllıyo sadece emmek istiyo o almayınca adaletsizlik olmasın diye zerenede vermiyorum biberonu meme dışarda geziyoz anlıcanız
ya bana da öle sölüyolar.bu sıcakta susar bu cocuk doktorlara bakma sen su ver diyolar..aman bu etrafımızdakiler o kadar cok sey biliyolarki zaten.hamileyken karnının sekline bakıp birsürü yorum yaparlar.bebek dogunca da kıyafetinden tutma seklıne kadar karısırlar
onu bende yaptım ya sütümü tattım çokda güzeldi..bende acaba yüzüme tonik olarak mı kullansam diyorum heh hee..ama mama tatlandırıcılı ve daha yoğun ya daha çok hoşlarına gidiyo sanırım..
saat 1 de dr randevumuz var dişlerim çok vahim durumda bu velet tüm kalsiyumumu çekti bitirdi..kanal tedavisi ve dolgu yaptırıcam ama çok korkuyorum bi o çatal masadan korkarım bide bu dişçi koltuğundan..dr sinir krizi geçirecek benim sayemde..hatta dün eşime geçti gitmeyelim diyorum zorla kulagından çeke çeke götürürüm diyo elim mahkum paşa paşa gidicem bakalım..
SELAMLAR HERKEZE.
ben de nisan annesiyim.oğlum 1 nisan da viyak ciyaklarla geldi dünyama.hala da devam ediyor.nisan bebeklerii biraz haşarımı oluyor ne.sağlığımız kuvvetimiz yerinde maşallah.sarılık ve gaz olaylarını tecrübesiz bi şekilde zar zor atlattık.2.ye bütün bilgi birikimlerimle hazırım diyorum:)
bebek arabamızı pek sevmedik veya huysuzluk yapmayı daha çok seviyoruz bilmiyorum.acaba ev kuşumu olacak ondan da emin değilim.bebek arabası kulananlardan buna alışmasına katkuta bulunacak önerisi olan varsa dinlermeye hazırım..
bide parmak emmeye başlayan bebbeği olan varmı?emziği atıp baş parmağını emiyor.diş çıkarması için erken dimi?meraklıyımdır biraz sorularımdan bunaltmak istemem.
ilerleyen günlerde yeni sorulaırmla başınızı ağrıtabilirim.tekrar herkeze merhaba
Bildiğim kadarıyla Çiçek ve Didem oğulları erkek oldu.Can ve Demir yani:))İkisi de çok memnun olduklarını yazmışlardı.Biz de düşünüyoruz bakalım.
ben birşey sormak istiyorum oğlunu erkenden sünnet etiren varmı?ben erkenden olsun istiyorum ama şimdi bir yıllığına eşimin eşinden dolayı doğudayız.seneye mi kalsa diyoruz.ne yapıcağımızı şaşırdık.fikriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?