kestiren arkadaşlar var
doğar doğmaz memnunlardı
kalabalığız ama yazmıyorsunuz kızlar kerem sabahın 6sından beri ayakta çok huysuz ne yapam ben ya uykusu var uyuyamıyor
Merhaba kızlar. Aşıdan geldik az önce. Topuk kanı alınırken ağladıgından daha fazla ağlamadı. Gerçi benimkinin 7-8 defa bakılmıştı sarılığının uzamasından, çocuk artık topuğu tutulunca irkiliyordu, neyse. 4 tane aşı olduk. BCG, Pentaxim, Prevenar, Rotarix. Rotarix oral yoldan. Şimdilik iyi, hatta gülücük atıyor. Ateşini takip edeceğim. Paranox S fitili yarım ver dedi dr. ama ateşi çıkarsa. İnşallah çıkmaz. 48 saat takip edeceğim. Şimdilik haberler böyle. Yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler bu arada.
oğlunu sünnet ettiren arkadaşlarımız var evet canım.....çiçek ve didem... onlar sana daha iyi bilgi verirler ama çiçek oğlunu doğduğu vakit sünnet ettirdi...didem de sanırım 2 aylıkken olmalı....6.aya kadar bebeklerin o bölgelerinde sinirleri tam gelişmediği için acı duymuyorlarmış....yani fırsatın varsa yaptır.....1 yaş zaten uygun değil sünnet için zorunlu olmadıkça....haa bu arada senin gibi niyetli olanlarda var sünnete..dozkan ve selinay da düşünüyor...onlarlada paylaş....
Ya bu arada, nisan bebeklerinden aranızda en küçük benimki mi? 22 nisan doğumlu dan daha küçük var mı aramızda?
sıcaktan sultancım....soy ve sil belki işe yarar...
meraklıcım girmeyen arkadaşlardan var küçük olan birde seher arkadaşımızın kızı var selen
teşekkür ediyoruz hoşbulduk. sizede geçmiş olsun inşallah ateş yapmaz.ne zaman doğdu bebeğiniz neden topuk kanı alındı?
bizimde bugn aşısı vardı kimi huysuz olur dediler kiminde uyku yapar
bizimkinde uyku yaptı sanırım sabahtan beri bi emdi uyumaya devam ama ne çok ağladı anne olmak garip bişey bana yapın bana oğlum ağlamasın acı benim yararı onun olsun dedim ebe dinlenmedi
Ya bu arada, nisan bebeklerinden aranızda en küçük benimki mi? 22 nisan doğumlu dan daha küçük var mı aramızda?
Şimdi alınmadı topuk kanı canım, doğduğunda bir 20 gün falan ugrastık sarılıgı düşmedi, hep kontrol altındaydı. O zamanlar topuk kanı alınırken çok ağlıyordu, nefessiz kalıyordu. Bugün üç iğneye rağmen yinede o kadar fazla ağlamadı. Onu kastetmiştim.
Şöyle bir suyun altına sokup çıkarsan kafasını ıslatmadan faydası olur belki canım.
sıcaktan sultancım....soy ve sil belki işe yarar...
meraklıcım girmeyen arkadaşlardan var küçük olan birde seher arkadaşımızın kızı var selen
bizimde bugn aşısı vardı kimi huysuz olur dediler kiminde uyku yapar
bizimkinde uyku yaptı sanırım sabahtan beri bi emdi uyumaya devam ama ne çok ağladı anne olmak garip bişey bana yapın bana oğlum ağlamasın acı benim yararı onun olsun dedim ebe dinlenmedi
gözleri kapandı ama bu seferde uyanırsa bi suya daldırıp çıkarayım belki rahatlar uyurken bile kaşları çatık bu çocuğun ya hehe
bizimkide çıtçıtlı badisiyle duruyor evin sıcaklığıda 28 dereece
ayy kusura bakma yanlış okumuşum
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/258882-2009-nisan-kuzulari-bunlaaar-tazesinden-2.html
bak burda bütün nisan bebeklerinin listesi var
Ah canım, gerçekten öyle. Benim de içim cız etti valla. Ama sen, ben garip değiliz. Ne garip anneler biliyorum ben. Çocugundan 24 saatlik idrar tahlili istediğimiz bir anne, çocugunu uyandırmaya kıyamayıp kendisi idrar verip getirmişti bize çocuğu yapmış gibi. Tahlil sonucundaki değerlerden anlaşılmıştı bir acayiplik oldugu da, itiraf etmişti sonra. Hepimiz deli gözüyle bakmıştık kadına ama şimdi azıcık da olsa anlayabiliyorum kadının hislerini.
YAAAA ARKADAŞLAR ŞİMDİ KIZIMIN YANINDAN GELİYORUM BİRAZCIK ÖKSÜRÜYOR BİZİMKİ 1,5 SAATTİR YANINDAYIM 3 KERE ÖKSÜRDÜ ACABA ÜŞÜTTÜM MÜ ÇOCUĞU ANLAMADAN YAAAAmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?