Kızlar mekik falan çekiyor musunuz?bel ağrısı yapıyor mu merak ettim.Ben daha başlamadım ama böyle olmuyor.Hafif hafif başlasam diyorum.
Ah canım, gerçekten öyle. Benim de içim cız etti valla. Ama sen, ben garip değiliz. Ne garip anneler biliyorum ben. Çocugundan 24 saatlik idrar tahlili istediğimiz bir anne, çocugunu uyandırmaya kıyamayıp kendisi idrar verip getirmişti bize çocuğu yapmış gibi. Tahlil sonucundaki değerlerden anlaşılmıştı bir acayiplik oldugu da, itiraf etmişti sonra. Hepimiz deli gözüyle bakmıştık kadına ama şimdi azıcık da olsa anlayabiliyorum kadının hislerini.
YAAAA ARKADAŞLAR ŞİMDİ KIZIMIN YANINDAN GELİYORUM BİRAZCIK ÖKSÜRÜYOR BİZİMKİ 1,5 SAATTİR YANINDAYIM 3 KERE ÖKSÜRDÜ ACABA ÜŞÜTTÜM MÜ ÇOCUĞU ANLAMADAN YAAAAmafoldumben
Benim doktorum 40 kontrolüne gittiğimde baslayabilirsin demişti. o gün yaptım daha da yapmadım. :kedi: :kedi:utanıyorum kendimden. Başlamam lazım artık ama çok üşeniyorum. Ama diyebilirim ki bir günlük engin! tecrübemle sana, hayır bel ağrısı yapmadı. sırnaşık şey
YAAAA ARKADAŞLAR ŞİMDİ KIZIMIN YANINDAN GELİYORUM BİRAZCIK ÖKSÜRÜYOR BİZİMKİ 1,5 SAATTİR YANINDAYIM 3 KERE ÖKSÜRDÜ ACABA ÜŞÜTTÜM MÜ ÇOCUĞU ANLAMADAN YAAAAmafoldumben
ben çekemiyorum sırtım ağrıyor kaldıramıyorum kendimi çok bitkin hissediyorum varmı benim gibi olan.bide göbeğini bağlayan varmı?
ben çekemiyorum sırtım ağrıyor kaldıramıyorum kendimi çok bitkin hissediyorum varmı benim gibi olan.bide göbeğini bağlayan varmı?
ateşi falan yok dimi?halsizde görünmüyor?arada öksürüyor benim oğlum ama boğazına toz falan kaçar gibi sanki.nefes alırken ciğerleride açlışıyordur belki ondan.inşallah hastalık belirtisi değildir.
benim oglumda bugunlerde cok öksürüyo canım.sanki bogazına bısey kacmıs gibi.doktoru sacları dokuluyosa onlar kacıyo olabilir dedi.veya toz falan kacabilr dedi.belki kızınında ole olmustur
Ben de çekemem oldum olası zorlanırım çekerken. ben dogumdan sonra 2 hafta kadar korse giydim ama korse gibi sıkı değildi, böyle kola sarılan bandajların kumasındandı.Sonra sıcaklardan bayıldım cıkardım,daha da takmadım.
benim oglumda bugunlerde cok öksürüyo canım.sanki bogazına bısey kacmıs gibi.doktoru sacları dokuluyosa onlar kacıyo olabilir dedi.veya toz falan kacabilr dedi.belki kızınında ole olmustur
mekik çekenler,çekecek olanlar sezaryan mıydı doğum şekli
mekik çekenler,çekecek olanlar sezaryan mıydı doğum şekli
bende korseyi takamadım.göbek ne alemde var dimi.bende var sanki ikinciye hamileyim.kendimi kötü hissediyorum.
Saçlarından olabilir evet. Çünkü elini istemsiz devamlı basına götürüyor mesela benimki, arada da saçlarını yoluyor. Ordan da elini ağzına sokarsa gidebilir bogazına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?