2009 Nisan Anneleri buraya

Kızlar mekik falan çekiyor musunuz?bel ağrısı yapıyor mu merak ettim.Ben daha başlamadım ama böyle olmuyor.Hafif hafif başlasam diyorum.

Kızlar mekik falan çekiyor musunuz?bel ağrısı yapıyor mu merak ettim.Ben daha başlamadım ama böyle olmuyor.Hafif hafif başlasam diyorum.

Benim doktorum 40 kontrolüne gittiğimde baslayabilirsin demişti. o gün yaptım daha da yapmadım. :kedi: :kedi:utanıyorum kendimden. Başlamam lazım artık ama çok üşeniyorum. Ama diyebilirim ki bir günlük engin! tecrübemle sana, hayır bel ağrısı yapmadı. sırnaşık şey

yok daha neler ya kadın iice abartmış

YAAAA ARKADAŞLAR ŞİMDİ KIZIMIN YANINDAN GELİYORUM BİRAZCIK ÖKSÜRÜYOR BİZİMKİ 1,5 SAATTİR YANINDAYIM 3 KERE ÖKSÜRDÜ ACABA ÜŞÜTTÜM MÜ ÇOCUĞU ANLAMADAN YAAAAmafoldumben

ateşi falan yok dimi?halsizde görünmüyor?arada öksürüyor benim oğlum ama boğazına toz falan kaçar gibi sanki.nefes alırken ciğerleride açlışıyordur belki ondan.inşallah hastalık belirtisi değildir.

sağol canım.Hadi o zaman başlayalım mekiğe:))

ben çekemiyorum sırtım ağrıyor kaldıramıyorum kendimi çok bitkin hissediyorum varmı benim gibi olan.bide göbeğini bağlayan varmı?

YAAAA ARKADAŞLAR ŞİMDİ KIZIMIN YANINDAN GELİYORUM BİRAZCIK ÖKSÜRÜYOR BİZİMKİ 1,5 SAATTİR YANINDAYIM 3 KERE ÖKSÜRDÜ ACABA ÜŞÜTTÜM MÜ ÇOCUĞU ANLAMADAN YAAAAmafoldumben

benim oglumda bugunlerde cok öksürüyo canım.sanki bogazına bısey kacmıs gibi.doktoru sacları dokuluyosa onlar kacıyo olabilir dedi.veya toz falan kacabilr dedi.belki kızınında ole olmustur

ben çekemiyorum sırtım ağrıyor kaldıramıyorum kendimi çok bitkin hissediyorum varmı benim gibi olan.bide göbeğini bağlayan varmı?

Ben de çekemem oldum olası zorlanırım çekerken. ben dogumdan sonra 2 hafta kadar korse giydim ama korse gibi sıkı değildi, böyle kola sarılan bandajların kumasındandı.Sonra sıcaklardan bayıldım cıkardım,daha da takmadım.

inşallah canım öledirhalsiz görünmüyo beni görünce oynamaklar gülücükeler çırpınmalar aynı ama işte ateşine bakmadım bugün yıkanırken suyunu biraz sıcaktn yana tuttum belki üşüttüyse atar bölece üstünden diye

bende korseyi takamadım.göbek ne alemde var dimi.bende var sanki ikinciye hamileyim.kendimi kötü hissediyorum.

benim oglumda bugunlerde cok öksürüyo canım.sanki bogazına bısey kacmıs gibi.doktoru sacları dokuluyosa onlar kacıyo olabilir dedi.veya toz falan kacabilr dedi.belki kızınında ole olmustur

Saçlarından olabilir evet. Çünkü elini istemsiz devamlı basına götürüyor mesela benimki, arada da saçlarını yoluyor. Ordan da elini ağzına sokarsa gidebilir bogazına.

Saçlarından olabilir evet. Çünkü elini istemsiz devamlı basına götürüyor mesela benimki, arada da saçlarını yoluyor. Ordan da elini ağzına sokarsa gidebilir bogazına.

bi de benim oğlumun 2 gündür saçları acayip dökülüyo.biraz önce de elinde bi kac tel sacı vardı.yolmus kendini kuzum

o zaman bende başlıyım yavv.....görende acayip istekli olduğumu düşünecek....yani göbeğim olmasın istiyorum ama uğraşım olmadan istiyorumopuyorumnanaktan.......zaten hissizlikte var o bölgede çekeyimde hislerim yerine gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…