2009 Nisan Anneleri buraya

Var valla. hele göbek deliğinin hizasından can simidi gibi.

benimde sezeryan.sorma kocaman bir göbek deliği deli oluyorum.bir arkadaşım var sezeryan oldu.bir görsenizz tığ gibi 7.aydan sonra ne göbek kaldı ne kilolar.maşallahı var sanki hiç hamile kalmamış gibi.bende göbek,kilo,çatlaklar çabası.bende oğlum için değer o sağlıklı olsunda deyip kendimi avutuyorum.:lepi:

ya evet hissizlik sizdede var dimi ne zaman gececek acaba biliyomsunz

Misafir gelecek şimdi bana. Dedim valla telefonda bugün aşı oldu kucağa almak yok diye. napiim söyledim valla. zaten dayanamıyorum çocuk tutmayı bilmeyen insanların kucaklarına almalarına. İçimde de tutamıyorum söylüyorum yüzlerine de. Çok kırıyorum belki insanları ama napiim hassasım işte ben de bu konuda. Hele benim hassaslığımı görüp de aman nolacak deyip inadına almaya çalışanları öldüresim geliyor. Bunlar da en yakınlarımız, görümcem, kayınvalidem vs. Bilmiyorum iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum. Ama sonucta daha cok küçükler. baslarını bile dogru düzgün tutamıyorlar. şöyle bir altı aylık olsa hadi neyse. Hele görümcem hoplatacgım ben bunu deyip duruyor, sinir oluyorum. diyorum ki çocuklar hoplatılmaz. Sarsılan bebek sendromu diye bir şey var, geri dönülmez beyin fonksiyonu yitimine sebep oluyor. çok tehlikeli. diyor ki senin kocan benim çocuklarımı hoplatıyordu, ben de onunkini hoplatacagım. bana ne kardeşim, hoplattırmasaydın o zaman. benim çocugumun günahı ne. ayy sinir geldi yine bana offf!!!klava: :çok üzgünüm:

Off bende de. hele çatlaklar böyle mor ve yol yol göbek deliğimin her iki tarafında. morlukları geçse bari bir an önce diyorum. bir de göbek deliğimin içi kahverengi kaldı. bir de koltukaltlarımın da koyulaştı ten rengi gebelikte, hala düzelmedi. agdayla alsam da kıl varmış gibi duruyor uzaktan. rezil gibi geziyorum, ne zaman geçer acaba?..

öle insanlar hepimizin etrafında var malesef.ben kırılırlar dıye pek bişey söleyemiyorum.

aynen kocaman bir göbek deliği kahverengileşmiş üstelik harita gibi sarkık jöle gibi bir göbek
yanlarda can simitleri iğrenç ya kilolarımı dert etmiyorum en çok şu göbek beni üzüyor hadi çatlaklar geçmez ama şöle dümdüzz olsa ah ahh

benimde kocamın halası vermiş 11 yaşındaki kızının eline kerem i
baktım baktım birşey dememek için kendimi zor tuttum oturmuş kucağında tutuyordu bebekler bizim bebeklerimiz olduğu için kıyamıyoruz ama bi düşünürsek ben 11 yaşındayken gerçek bir bebeği kucağımda tuttuğumda ne kadar mutlu olmuştum

11 yaşındaki kız daha iyidir bunlardan merak etme. korkar, incitmemek için dikkat gösterir.

selam kızlar ben çoook kötüyüm önce eşim grip oldu sonra oğlum ve ben astımımda cabası oğlum beni emmediği için anne sütünden mahrum kalıp mama yemesin diye gece gündüz sağdım ve biberonla besledim ilk günlerden beri oğlum iştahsız bir bebekti şu son 15-20 gündür sinir krizleri geçiriyorum 80-100 cc mamayı 1 saatten fazla zamanda emiyorve acıktığı için ağlamıyor artık bugün tam 2,5 aylık oldu maşallah kilosu iyi ama benim emeklerimle biraz sonra dr götüreceğim acaba iştahsızlık için bir şey var mıdır rotavirüs aşısını yaptım bugün o da iştahsızlık yaparmış yandım ben ....

Canım doğru söylüyorsun,kızımı 3 gündür sıfır kollu body ile yatırıyorum çok rahat uyuyor maaşallah. Bende sadece senin gibi karnını örtüyorum.Bebekler karınlarından üşürlerse çok gaz yaparmış öyle biliyorum...

Canım Allah kolaylık versin.İkiz annelerini hakikaten kutlamak lazım.Biz biriyle zor uğraşıyoruz. Onların annelik hakkı iki kat...

hoşgeldiniz........benim oğlumda elini yumruk seklinde agzına sokuyo.bazen denk gelırse bas parmagını emiyo.ben cıkarttıgım zamanda kıyameti koparıyor.

Benim kızımda elini yumruk yapıp emiyor cok cok diye.Ben görürsem hemen çekiyorum ve emziğini veriyorum.Emziğe alıştı kızım. Yanlız uyuduktan sonra çıkarıyorum emziği,uykuda alışmaması için.Bazen çıkardıktan sonra bakıyorum gözleri kapalı alt dudağını emmeğe çalışıyor. Çok tatlı bizim meleklerimiz ya...

Bende tattım sütümü:)) Biraz iğrenerek oldu ama napiim merak ettim kızım nası bişey içiyo diye:)

kızlar aşılar bize de uyku yaptı galiba. 3 saatttir uyuyordu zorla kaldırdım,zorla emdi. mızmızlanıp durdu. yatırdım yine uyudu hemen. ateşi yok henüz ama belli ki zor geçecek bir kaç gün.

merhaba kızlar ben klubu pek takip edemiyorum maalesef ki benim kızım 27 nisan doğımlu bugün dr. kontrolümüz vardı ve boyu 60cm kilosuda 6.400 olmuş maaşallah ama sizinkiler gibi benim kızım saatlerce uyumuyor en fazla taş patlasın 3-4 saat uyur bazen saat başı kalkıyor biraz gaz problemimiz varda ondan diye düşünüyorum ama walla sizinkilere maaşallah ne güzel 8-9 saat diyorsunuz ben bazen uykusuzluktan baygınlık geçircek gibi oluyorum

yalnız değilsin canım merak etme....siz daha 2 aylıksınız biz 2 aylıkken o taş patlatçak 3-4 uyku bile olmuyordu...senin kızda zamanla uyur....hoşgeldin bu arada

merhabalarrrrrrr ben bi geçmiş bakayımmm

selam ben geldim.evi biraz topladım süpürdüm.bilmiyorum ki canım ne zaman geçecek.kimi komşularım diyorki ancak 1 yılda düzelir göbek iner kilolar gider regl olmaya başlayınca daha çabuk gider diyor.pek inanasım gelmiyor ama bakıcaz artık.

geçmiş olsun canım.kilosu demişsin sağlığı yerinde olsunda kiloyu dert etme bence.

maşallah kızına kilosu güzel.gelişimi iyi bence.

kızlar ben saçlarımı boyatmak istiyorum.sizden boyatan varmı süte bir zararı olurmu?bende beyazlar çok görünüyor sevmiyorum zaten kilo var bide beyazlar yaşlı gibi duruyorum. kaydirigubbakcemile3

şenay hadi bakaım senin minişler hızlı çıktı ben anne sütünde fazla kalsiyum olursa bebek erken diş çkarıyor diye duymuştm

kızlar ben saçlarımı boyatmak istiyorum.sizden boyatan varmı süte bir zararı olurmu?bende beyazlar çok görünüyor sevmiyorum zaten kilo var bide beyazlar yaşlı gibi duruyorum. kaydirigubbakcemile3

ben saçımı boytmıyorum canım.ama benim boyatan arkadslarım var.hamileliklerinin son aylarındada boyatan olmuştu.bitkisel boyalar varmış galiba.kuaförüne sor bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…