2009 Nisan Anneleri buraya

geçmiş olsun bitanem;
2 bardaktan fazla içme , ben doktora sormuştum . o da 2 bardaktan fazlasını tüketmeyin diye yazmıştı. sizlerle paylaşmıştım.

eve gittiğinde eşin portakal , greyfut falan sıksın , sonrada yat uyu iyice ....
yeniden geçmiş olsun canım .

Aaaaa hiçkimse bebişimin tekmelerini tebrik etmiyo yaa.Bizde sizin tekmelerinizi umursamıcaz işte (

dur canım sabırsızım ....
sabah giremedim.
tek tek sayfaları okuyordum.
hayırlı olsun ilk tekmelerin. darısı bizim başımıza .....

bundan sonra o güzel anasını :1hug:tekmeler durur artık :))

ebrartuba valla aklımdaydı yazacaktım inşallah bende yaşarım bu duyguları en kısa zamanda tebrikler cnm

bu arada ne kadar çok rüya gören varmış , ,,
ben eşime anlatıyorum. kafana çok takıyorsun ondan böyle abuk sabuk rüyalar görüyosun diyor.....,
hamile olmayan neler hissetttiğimizi anlamıyor...
iyi varsınız .... iyiki sizlerle bişeyler paylaşabiliyorum.

Aslında bu kadar hassas olmamızın ve herşeyi kafaya takmamızın sebebide hamilelik zaten.Bu arada gelen tebikleri tek tek kabul edip teşşekkürlerimizi iletiyoruz bebişimle.Allah hepimize güzel hamilelikler geçirtsin.

Fuar Açılımı : Mobilya ve Dekorasyon Fuarı
Fuar Alanı : İnegöl Belediyesi Fuar Alanı
Ülke : Türkiye
Dönem : 03 - 09 Kasım 2008
Konu: İhtisas fuarı
Kaçıncı: 20
Sektör Mobilya, İç Dekorasyon
Periyod : Yılda Bir
Ürünler : Yatak Odası, Yemek Odası, Genç Odası, Koltuk Tk. Ve Oturma Grupları, Sandalye Ve Aksesuarlar

ŞİRVAN ben araştırdımda inegöldeki fuar için bebek odası yazmıyo yaa 8-9 kasım tarihlerinde ama..

canım ben zaten özellikle fuar için gitmiyorum.
ayın 9 da nişan var inegölde ; biz 8 den gidip kalacağız orda ; gitmişkende fuara bakıcam .
ordayken ararım seni diyeceğim ama ; tel yok. mail atmaya çalışırım. sende 9 da gidersin olmazmı şeker.

ya kızlar çin takvimi tutmuyor bi arkadaşıma kız olaraktı cın takvımınde erkek douguruyor:)

bende kız ben erkek doguracagım sanırım :)

yanılıyor bu çin takvımı

biz pazar yani 9 unda gideriz hem gezmiş oluruz hem bakarsın bebek odaları falan varsa fuardanda alabiliyosun hemde daha ucuza oluyor
seni görürsem yanına gelirim heheh

Merhaba arkadaşlar....:CüvCüv:

benim ara ara çok şiddetli baş ağrım oluyor ve korkuyorum 5kasım doktor randevum. gidince soracağım
ters bişi olmasından çok korkuyorum.. başağrısı olan var mı? arkadaşlar... birşey olurmu..
a.s.

oy oy oy ne güzel 1 kasımda cinsiyetler ögrenilir inşllah

esennn baş agrıları normal canım...........

biz pazar yani 9 unda gideriz hem gezmiş oluruz hem bakarsın bebek odaları falan varsa fuardanda alabiliyosun hemde daha ucuza oluyor
seni görürsem yanına gelirim heheh

ben 8 de ordayım bütün mobilyaları alacağım sana bırakmıyacağım. :))

keşke bir gün denk gelsede hepimiz buluşsak. ...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…